Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To zes wlazła to nic ;-) galerieeeeeeeee Tenulkowiiiiiii zakładajjjjjjjj ;-) ..... ja tam mam jesscze problemy z komunikacja ale krok po kroczku idem do przodu heeheheheheh ;-)............
a na marginesie tez wczoraj dopiero i to w nocy wlazłam heheheh;-)
buziolki !!!

Posted

Teklunia napisał(a):
już wlazłam... faktycznie bez zaproszenia ;) :oops:

:p :p :p Jakby to Pascal Brodnicki powiedział "widziś?" :eviltong:

Posted

[quote name='Teklunia']Oświadczam, że tak urażona nie czułam się już dawno!!!

Otóż wchodzę tu sobie rano, na naszą Dogomanię i czytam gdzieś, że ktoś nowe forum zrobił, bo to muli... Idę tam z ciekawośći i co widzę - połowa naszych gadułek już tak się zadomowiła i stworzyłą galerie, a ja nic o tum nie wiem!

No normalnie szlag mnie trafił i łzy do oczęt napołynęły :-(

Nikt mnie nie zaprosił :placz::placz::placz:

Idę się chyba powiesić:-(

[quote name='olcha']:glaszcze: e tam tam nie trzeba mieć zaproszenia właź i już :p

[quote name='Teklunia']już wlazłam... faktycznie bez zaproszenia ;) :oops:

[quote name='zuzolandia']To zes wlazła to nic ;-) galerieeeeeeeee Tenulkowiiiiiii zakładajjjjjjjj ;-) ..... ja tam mam jesscze problemy z komunikacja ale krok po kroczku idem do przodu heeheheheheh ;-)............
buziolki !!!

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

ja nic nie wiem o nowym forum

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

Czeeeeść :multi:
A ja dziś mam wieczór panieński :multi::multi::multi:

[quote name='zuzolandia']To zes wlazła to nic ;-) galerieeeeeeeee Tenulkowiiiiiii zakładajjjjjjjj ;-) ..... ja tam mam jesscze problemy z komunikacja ale krok po kroczku idem do przodu heeheheheheh ;-)............
buziolki !!!
nie za bardzo mam czas teraz ;) nawet tu nic nie wstawiam :oops:

[quote name='panienkabubu']:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

ja nic nie wiem o nowym forum

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:moja biedna Kasieńko, widzisz nikt nas nie kocha...:placz::placz::placz:

o tu jest:
http://psiakosc.mojeforum.net/viewforum.php?f=18

Posted

[quote name='Teklunia']Czeeeeść :multi:

nie za bardzo mam czas teraz ;) nawet tu nic nie wstawiam :oops:

moja biedna Kasieńko, widzisz nikt nas nie kocha...:placz::placz::placz:

o tu jest:
http://psiakosc.mojeforum.net/viewforum.php?f=18cześć Kasieńko :buzi:

no widzisz? Mnie też nikt nie kocha :placz: i nic nie wiedziałam.... popadamy w zapomnienie przez te nasze nieobecnosci ;)

wieczór panieński mówisz? Woooow jak fajnie - ja nie miałam :oops:

Posted

Teklunia napisał(a):
Czeeeeść :multi:

Baw sie dobrze Kasiu do białego rana:loveu::loveu:

Posted

Kasiu to znaczy Pani Tekluniu nie wiem czy mogłabym przyjść na wasz ślub, bo nie znamy się zbyt dobrze. Ale bardzo chciałabym pomóc Wam dla psiaków, bo ja bardzo psiaki kocham, gratuluje to już niedługo ten ślub 19 maja tuż przed moimi urodzinami. Będzie mi niezwykle miło popatrzeć na Państwa szczęście i na Państwa radość z okazji wstąpienia w związek małżeński. Serdecznie pozdrawiam

Posted

sota36 napisał(a):
Jak wieczor panienski to trzeba pic!!!!:beerchug::beerchug::beerchug:
a i jakiegos "czipendejlsa" trza spatrzec!!!!!!!

ojjjjj Jola my to popijemy w Warszawie ostro :evil_lol:, bo ja BĘDĘ!!!!!!! :evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']Oświadczam, że tak urażona nie czułam się już dawno!!!

Otóż wchodzę tu sobie rano, na naszą Dogomanię i czytam gdzieś, że ktoś nowe forum zrobił, bo to muli... Idę tam z ciekawośći i co widzę - połowa naszych gadułek już tak się zadomowiła i stworzyłą galerie, a ja nic o tum nie wiem!

No normalnie szlag mnie trafił i łzy do oczęt napołynęły :-(

Nikt mnie nie zaprosił :placz::placz::placz:

Idę się chyba powiesić:-(
Kasiu ale nie ma to jak DOGOMANIA:multi::multi::multi:
i jak po panieńskim ....że będę wścibska:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Kasiu ale nie ma to jak DOGOMANIA:multi::multi::multi:
i jak po panieńskim ....że będę wścibska:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pewnie dopiero poszła spać :evil_lol:

Posted

[quote name='shirrrapeira']Kasiu to znaczy Pani Tekluniu nie wiem czy mogłabym przyjść na wasz ślub, bo nie znamy się zbyt dobrze. Ale bardzo chciałabym pomóc Wam dla psiaków, bo ja bardzo psiaki kocham, gratuluje to już niedługo ten ślub 19 maja tuż przed moimi urodzinami. Będzie mi niezwykle miło popatrzeć na Państwa szczęście i na Państwa radość z okazji wstąpienia w związek małżeński. Serdecznie pozdrawiamŻadna pani, tylko właśnie Kasiu ;)

I będzie mi przemiło jeśli przyjdziesz na mój ślub :multi: zapraszam bardzo bardzo serdecznie:loveu:

[quote name='Vogue']Baw sie dobrze Kasiu do białego rana:loveu:

bawiłam się i to nawet dłużej:) właśnie 10 min. temu wróciłam do domu ;)

[quote name='Gosiek']cześć Kasieńko :buzi:

no widzisz? Mnie też nikt nie kocha :placz: i nic nie wiedziałam.... popadamy w zapomnienie przez te nasze nieobecnosci ;)

wieczór panieński mówisz? Woooow jak fajnie - ja nie miałam :oops:

dobrze ze mamy siebie ;)

[quote name='sota36']Jak wieczor panienski to trzeba pic!!!!:beerchug: a i jakiegos "czipendejlsa" trza spatrzec!!!!!!!

nie było zadnego fajnego golaska płci męskiej :shake: :razz: niestety :evil_lol:
za to dostałam baaaardzo frywolne fatałaszki ;)
i potańczyłam sobie ze hej! :)

[quote name='panienkabubu']ojjjjj Jola my to popijemy w Warszawie ostro :evil_lol:, bo ja BĘDĘ!!!!!!! :evil_lol:tak, tak, tak!!!:multi::multi::multi:

[quote name='Alicjarydzewska']Kasiu ale nie ma to jak DOGOMANIA:multi:
i jak po panieńskim ....że będę wścibska:oops::evil_lol:

było bardzo miło :)
nawet mi się dwóch adoratorów trafiło w klubie ;) całkiem przyjemne uczucie ;)

no a wróciłam dopiero teraz, więc to chyba znaczy ze się dobrze bawiłysmy ;)

Posted

To w takim razie na pewno sie pojawi na Twoim slubie i przekaze Ci cos dla zwierzaczkow. Moze jakies pieniazki, moze zabaweczki, moze karme jeszcze nie wiem,ale na pewno to bedzie dar prosto z serca.

Posted

[quote name='Teklunia']

nie było zadnego fajnego golaska płci męskiej :shake: :razz: niestety :evil_lol:
za to dostałam baaaardzo frywolne fatałaszki ;)
;)
FOTY! FOTY!
[SIZE=2]Kasiu - a gdzie podroz poslubna? Bo albo juz pisalas, albo ja na skleroze cierpie, al,e w moim wieku to sie zdarza!

Posted

cześć koleżanki w psouzależnieniu ;)

śłubu jeszcze nie czuję, bo ciągle w pracy siedzę... do ostatniej chcwili... chyba prosto stad do ołtarza polecę ;)

sota36 napisał(a):
FOTY! FOTY!
[SIZE=2]Kasiu - a gdzie podroz poslubna? Bo albo juz pisalas, albo ja na skleroze cierpie, al,e w moim wieku to sie zdarza!

fot jezszcze nie ma ;)
podróż na Rodos :)

Kasiu - Tena nie będzie na ślubie :shake: Nie miałby się kto nim zając, bo maja mama zapewne będzie dużo bardziej nieprzytoman niż ja ;) Poza tym wesele będzi etrwało całą noc, więc Ten wyjeżdża do przyszywanych "dziadków" na wieś ;)

Posted

Niooooo toz to wielkimi krokami sie juz zbliza ;-) heeh
dałabys jakis adres to sie kartuszke wysle z zyczeniami a co;-) .byc nie ciałem ale duchem jak najbardziej !!!! heheeh;-)
buzioleeeeeee

Posted

zuzolandia napisał(a):
Niooooo toz to wielkimi krokami sie juz zbliza ;-) heeh
dałabys jakis adres to sie kartuszke wysle z zyczeniami a co;-) .byc nie ciałem ale duchem jak najbardziej !!!! heheeh;-)
buzioleeeeeee
może bym i dała, choć złamałaś mi serca swoją odmową :placz: mam nadzieję, ze Jola przez Ciebie też nie zrezygnuje :shake:

Posted

Nio to daj kofffana !!! ;-)
Oj gdybym mogła to bym przyleciała raz dwa....ze tez akurat w maju musisz sie hajtac;-) .trza było w czerwcu .eheheh.......
czekam na jakies pw z adresem!!! bo czas leci !!!!