zuzolandia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 .boszzzzzzzzzzz a łyzka na to NIEMOZLIWE !!!!! ;-) eheheheh Quote
Teklunia Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 zuzolandia napisał(a):.boszzzzzzzzzzz a łyzka na to NIEMOZLIWE !!!!! ;-) ehehehehcześć kochana łyżko ;) i Wy, wszystkie inne sztućce ;) czy Wam też tak okropnie się wlecze to nasze Dogo? i tak Was to wkurza? :angryy: coś na pocieszenie :loveu: jutro jedziemy do mamy na obiad i mam zamiar wziąć aparat... więc jak dopisze słonko i chęci to porobię wreszcie jakieś fajne, podwórkowe zdjęcia Tena :lol: Quote
Teklunia Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Dzień dobry :) Szlag mnie trafia od tej okropnie-się-ślimaczącej dogomanii :angryy: Quote
Teklunia Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 o żesz w morde :angryy: byłam tu rano, powiedziałam grzecznie wszystkim "dzień dobry" i powyklinałam slimaczącą się dogomanię i ...NIC!!! teraz patrze, że nie ma śladu tego co tu wyprodukowałam :angryy: czyli nie dość ze sie ślimaczy, to jeszcze zaczelo zżerać posty :angryy: P.S. byłam u Tena i mam zdjęcia :lol: Quote
Teklunia Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Cześć :) Dziwne rzeczy się tu ostatnio dzieją :razz: Trzeba to chyba przeczekać... W każdym razie pozdrawiam Was wszystkich cieplutko :buzi: Quote
Magda Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Teklunia napisał(a):o żesz w morde :angryy: byłam tu rano, powiedziałam grzecznie wszystkim "dzień dobry" i powyklinałam slimaczącą się dogomanię i ...NIC!!! teraz patrze, że nie ma śladu tego co tu wyprodukowałam :angryy: I ty sie jeszcze dziwisz, że zżarło tego posta?:evil_lol: Dogo nie pozwoli się obrażać:mad: Oj jaki on kochany:loveu::loveu: Suknia dla Kasi - JEST! Garnitur dla TZ'ta - JEST! Garnitur dla psa - ???? No właśnie Kasiu jest?:eviltong: Serdecznie pozdrawiamy (jeszcze) pannę:loveu: Quote
eria Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 ale słodkie to zdjęcie z tą piłeczką :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alka Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Kasia wreszcie pokazała Tenka :multi::multi::loveu: nie dośc ,że dogo się śliczy to zżera posty :angryy::angryy: , podobno taki stan ma potrwać aż do połowy maja :diabloti: Quote
Teklunia Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 cześć dziewczynki :) ciesze się, że się Wam kudłatek spodobał :) Madziu - garnituru pies jeszcze nie ma:crazyeye: zapomniałam na smierc! ;) a Dogo doprowadza mnie do szału :angryy::diabloti::angryy::diabloti::angryy::diabloti: Quote
Teklunia Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Dobry wieczór Jeszcze Panno ... :loveu: raczej Dzień dobry, Haniu ;) a gdzie Ty się odtatnio podziewasz? hę? Quote
N-a-l-a Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [quote name='Teklunia'] jutro jedziemy do mamy na obiad i mam zamiar wziąć aparat... więc jak dopisze słonko i chęci to porobię wreszcie jakieś fajne, podwórkowe zdjęcia Tena :lol: Przepięknego masz psiaka:loveu:.Ile on już ma? PS.Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :) Quote
Gosiek Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 cześć Kasieńko :buzi: jak tam przygotowania? Zaczynasz już czuć jakąś ekscytację? Hę? :evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 mamabazyla napisał(a):Cześć :hand: A gdzie Tencjusz plenerowy?? a w aparacie jeszcze, bo wciąż nie zgrałam na dysk ;) N-a-l-a napisał(a):Przepięknego masz psiaka:loveu:.Ile on już ma? PS.Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :)cześć N-a-l-a :) skomplikowany masz nick ;) Tenek ma koło 3-4 lat... chyba :roll: nie wiemy dokładnie bo jest ze schroniska... Gosiek napisał(a):cześć Kasieńko :buzi: jak tam przygotowania? Zaczynasz już czuć jakąś ekscytację? Hę? :evil_lol:nie ;) tzn. podekscytowna się czuję, ale nerwó w ogóle :) za to moja mama i teściowie denerwują się (i nas przy okazji:eviltong:) w nadmiarze ;) Quote
panienkabubu Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Czesc Wam :loveu: mnie też Dogo wkurzała, ale przestałam ją odwiedzać przez jakieś 3 dni i już się poprawiła :p chociaz u mnie w domu się wlecze, to na uczelni u mnie smiga smialo :) takze nadrabiam zaleglosci;) Kasia, jak tam przygotowania do slubu, to juz 2 tygodnie?!!!!!!!!!:) Quote
zuzolandia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 WITAJ KOCHANAAAAAA TENULKOWOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!! OJ ALE MNIE DłUGASNOOOO NIE BYłOOOOO;-) Niestety mimo moich najszczerszych checi nie dam rady przyjechac na slub.....;-(( z czego bardzo siem smutkam .;-((...... Ale moze w jakis tam week latowy;-) przyjedziemy oblac TWóJ zmieniony stan cywilny ;-) heeh i przy okazji wymiziac Tenusia ...;-) BUZIOLEEEEE !!!!! Quote
Teklunia Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='panienkabubu'] Kasia, jak tam przygotowania do slubu, to juz 2 tygodnie?!!!!!!!!!:) 1,5 tygodnia :cool3: przygotowania zakończone!!! :multi: chyba :hmmmm: a stersu jak na razie zero :) [quote name='zuzolandia']WITAJ KOCHANAAAAAA TENULKOWOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!! OJ ALE MNIE DłUGASNOOOO NIE BYłOOOOO;-) Niestety mimo moich najszczerszych checi nie dam rady przyjechac na slub.....;-(( z czego bardzo siem smutkam .;-((...... Ale moze w jakis tam week latowy;-) przyjedziemy oblac TWóJ zmieniony stan cywilny ;-) heeh i przy okazji wymiziac Tenusia ...;-) BUZIOLEEEEE !!!!! NIE NIE NIEEEEEEEE!!! :placz::placz::placz::placz: Quote
mmbbaj Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Teklunia napisał(a): a stersu jak na razie zero :) Kasiu, a czym masz się TERAZ stresować? ;) Na wszystko przyjdzie pora, zjawi się w odpowiednim momencie ;) :lol: Quote
panienkabubu Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 przychodzę powiadomić, że będę w Warszawie Kasiu w Twój najważniejszy weekend w życiu, co się wiąże z tym, że będę na ślubie :) Quote
Teklunia Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='mmbbaj']Kasiu, a czym masz się TERAZ stresować? ;) Na wszystko przyjdzie pora, zjawi się w odpowiednim momencie ;) :lol:może lepiej niech się w ogóle nie pojawia, co? ;) [quote name='panienkabubu']przychodzę powiadomić, że będę w Warszawie Kasiu w Twój najważniejszy weekend w życiu, co się wiąże z tym, że będę na ślubie :) [size="3"] KOCHAM CIĘ ! !! !!!!!!! !! !!! !!! !!!! !!!!!! !!! Quote
panienkabubu Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Teklunia']może lepiej niech się w ogóle nie pojawia, co? ;) [size="3"] KOCHAM CIĘ ! !! !!!!!!! !! !!! !!! !!!! !!!!!! !!! zanotuje i wykorzystam :p :loveu: Quote
Teklunia Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Oświadczam, że tak urażona nie czułam się już dawno!!! Otóż wchodzę tu sobie rano, na naszą Dogomanię i czytam gdzieś, że ktoś nowe forum zrobił, bo to muli... Idę tam z ciekawośći i co widzę - połowa naszych gadułek już tak się zadomowiła i stworzyłą galerie, a ja nic o tum nie wiem! No normalnie szlag mnie trafił i łzy do oczęt napołynęły :-( Nikt mnie nie zaprosił :placz::placz::placz: Idę się chyba powiesić:-( Quote
olcha Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Teklunia']Oświadczam, że tak urażona nie czułam się już dawno!!! Otóż wchodzę tu sobie rano, na naszą Dogomanię i czytam gdzieś, że ktoś nowe forum zrobił, bo to muli... Idę tam z ciekawośći i co widzę - połowa naszych gadułek już tak się zadomowiła i stworzyłą galerie, a ja nic o tum nie wiem! No normalnie szlag mnie trafił i łzy do oczęt napołynęły :-( Nikt mnie nie zaprosił :placz::placz::placz: Idę się chyba powiesić:-( :glaszcze: e tam tam nie trzeba mieć zaproszenia właź i już :p Quote
Recommended Posts