Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cześć Kasiu :buzi:

wiesz... ja tak sobie myśle ze ogólnie to TY powinnaś być z fryzury zadowolona.... bo jeśli nie będziesz to pewnie ta mysl (że Ci sie nie podoba) bedzie sie przewijała wciąż... a powinnas mysleć tylko o tym ze jest cudnie i wspaniale ;)

Kasieńko - myślę ze będę..... wezme pewnie też aparacik zeby choć kilka fot zrobić i wstawić dziewczynom na DG.... juz sprawdziłam gdzie ów kościółek sie znajduje :lol: i mam całkiem blisko :lol: mężyk już namówiony..... no i równiuteńki miesiac juz tylko został i przecież nie odpuszczę takiej okazji... i wreszcie sie poznamy osobiscie :loveu:

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzolandia']Tenulkowaaaa piekna bedzieszzzzz ;-) z fryzem czy bez i tak Piotrus pewnie za zone CIE wezmie eheheheh;-)
No u mnie ten 19 to taki niepewny .....wogole cały maj przerabane bo komunia goni komunie i popycha komunia a do tego roznego rodzaju imprezy sobotnie sie szykuja wiec.........bedzie problem.....
Mysle ze do konca kwietnia juz sie skrystalizuja szczegoły i bede wiedziec na 1000% czy przyjade do wawki czy nie ;-)
Buziolki
oj, niech sie skrystalizują w kierunku Wawy!!! Please :cool3:

[quote name='Gosiek']cześć Kasiu :buzi:

Kasieńko - myślę ze będę..... wezme pewnie też aparacik zeby choć kilka fot zrobić i wstawić dziewczynom na DG.... juz sprawdziłam gdzie ów kościółek sie znajduje :lol: i mam całkiem blisko :lol: mężyk już namówiony..... no i równiuteńki miesiac juz tylko został i przecież nie odpuszczę takiej okazji... i wreszcie sie poznamy osobiscie :loveu:Gosiu, jak przyjdziesz to chyba padnę z radości :multi:
Ależ się cieszę, że Was wszystkie poznam, a przy okazji jeszcze wyjdę sobie za mąż ;)

[quote name='Evelina']Kasienko pamietaj w tym szczegolnym dniu masz sie podobac TYLKO Piotrowi ! :loveu:
To on ma sie cieszyc Twoim wygladem i to on ma z maslanymi oczetami stanac z Toba przed oltarzem. :lol:

Ja mojemu slubnemu pozwolilam zdecydowac o dlugosci welonu, bo bardzo tego chcial.
Ustalil dlugosc robiac jakis zloty podzial na szczescie :loveu:
Matematyk i fizyk w jednym ;) uwazal ze bez tych wyliczen slub nie bedzie piekny :lol:

W niedziele nadawano u nas program z autentycznymi najrozniejszymi wpadkami.
Jedna rozgrywala sie przed oltarzem. :lol:
Ksiadz prosi panne mloda o powtorzenie : biore Ciebie Jacka za meza.
Panna mloda odpalila : biore Ciebie Grzegorza za meza.
Pan mlody zrobil wielkie oczy i zapytal: jakiego Grzegorza ? :crazyeye: :evil_lol:ufff... dobrze że nie znam zadnego Grzegorza ;) takiej wpadki sie raczej nie boje. chociaz prawde mowiac to ja sie w ogóle nie boje, tylko coraz bardzie cieszę :oops: :p

[quote name='Alka']Kasiu, teraz ju ż górki poleci , niecały miesiąc :multi:no :p aż się wczraj z tej okazji winka napiliśmy ;)

[quote name='panienkabubu']Kasia to już niedługo :) ale faaaaaaaaajnie :)

pokaz zdjecie fryzury :cool3:nie mam :eviltong:
[quote name='zuzolandia']DZIENDOBEREK TENULKOWA wiesz slub slubem ;-) ale foty KUDłATEGO TO BYS MOGłA DAC !!!!!! buziolki-kusiolkiale nie mam zadnego aktualnego - moge co najwyzej jakies starocie wstawic... ale to i tak z domu dopiero ;)

Posted

:multi:hey Kasiu
czytam o twych rozterkach.....a jednak fryzura na Twojej głowie i Ty powinnaś się w niej czy z nią czuć dobrze;)
Kasieńko jakby terminy się zgrywały to napewno wpadłabym z zyczeniami ale tak ....będe serduszkiem z wami:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:hey Kasiu
czytam o twych rozterkach.....a jednak fryzura na Twojej głowie i Ty powinnaś się w niej czy z nią czuć dobrze;)
Kasieńko jakby terminy się zgrywały to napewno wpadłabym z zyczeniami ale tak ....będe serduszkiem z wami:loveu:
dobre i to... ale nie zapomnij, żeby serduszko na ten dzień przygotować!!! na 17.00! :p

Posted

Alka napisał(a):
Kasiu, my tu sobie na dogo zrobimy mega imprezkę ...:evil_lol:
no ja myślę, że chociaż tyle, jak nie CHCECIE przyjechać :razz: moje Ale dwie kochane ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
no ja myślę, że chociaż tyle, jak nie CHCECIE przyjechać :razz: moje Ale dwie kochane ;)

Kasiu, dlaczego tak daleko mieszkasz ...:cool3:
dwie Ale będą całym sercem z Tobą :loveu::loveu::loveu:

Posted

panienkabubu napisał(a):
kurczę to ja mam teraz dylemat, którą imprezę wybrać, tu na dogo, czy ślub Kasi :evil_lol:
ja Ci zaraz z głowy wszystkei dylematy wubiję :mad::mad::mad:

wybilam, czy jeszce chcesz? ;)

znowu mnie troszke nie było, bo dni jakieś krótkie się zrobiły... czasu mi na nic nie starcza i to wcale nie przez ten slub...

Ale nie zapomnicie o mnie, co? ;)

Posted

Teklunia napisał(a):

Ale nie zapomnicie o mnie, co? ;)

Kasiu, ja osobiście chociaż nic nie skrobnę zawsze pamietam :p:loveu:

Kasiu, a dzionki coraz dłuższe i cieplejsze:loveu:

Posted

Alka napisał(a):
Kasiu, ja osobiście chociaż nic nie skrobnę zawsze pamietam :p:loveu:

:buzi:
Kasiu, a dzionki coraz dłuższe i cieplejsze:loveu:
oj Alu, tak mnie w ten weekend wymroziło ze az strach
5 stopni i okropny wiatr...

na szczescie dzisiaj już jest troszkę lepiej :)

Posted

Alka napisał(a):
byłaś szybsza...:cool3::diabloti::evil_lol:

:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: :evil_lol:

Posted

czy ktoś Wam mówił, że jesteście kochane? :cool3:

jak nie to ja mówie :buzi:

kompletnie nie mam czasu, ani szczerze mówiąc ochoty, na wstawianie fotek kudłatego, jak już sie doczlapie do domu :oops:
chyba bedziecie musiały poczekać do "po slubie" na głownego bohatera tej galerii :roll:

za to będzie śliczny i wykąpany, bo zamierzam się za niego zabrać w najbliższym czasie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: