Gosiek Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 cześć Kasiu :buzi: wiesz... ja tak sobie myśle ze ogólnie to TY powinnaś być z fryzury zadowolona.... bo jeśli nie będziesz to pewnie ta mysl (że Ci sie nie podoba) bedzie sie przewijała wciąż... a powinnas mysleć tylko o tym ze jest cudnie i wspaniale ;) Kasieńko - myślę ze będę..... wezme pewnie też aparacik zeby choć kilka fot zrobić i wstawić dziewczynom na DG.... juz sprawdziłam gdzie ów kościółek sie znajduje :lol: i mam całkiem blisko :lol: mężyk już namówiony..... no i równiuteńki miesiac juz tylko został i przecież nie odpuszczę takiej okazji... i wreszcie sie poznamy osobiscie :loveu: Quote
zuzolandia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 DZIENDOBEREK TENULKOWA ;-) wiesz slub slubem ;-) ale foty KUDłATEGO TO BYS MOGłA DAC;-) !!!!!! buziolki-kusiolki Quote
Alka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Kasiu, teraz ju ż górki poleci , niecały miesiąc :multi::multi: Quote
panienkabubu Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Kasia to już niedługo :) ale faaaaaaaaajnie :) pokaz zdjecie fryzury :cool3: Quote
Teklunia Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='zuzolandia']Tenulkowaaaa piekna bedzieszzzzz ;-) z fryzem czy bez i tak Piotrus pewnie za zone CIE wezmie eheheheh;-) No u mnie ten 19 to taki niepewny .....wogole cały maj przerabane bo komunia goni komunie i popycha komunia a do tego roznego rodzaju imprezy sobotnie sie szykuja wiec.........bedzie problem..... Mysle ze do konca kwietnia juz sie skrystalizuja szczegoły i bede wiedziec na 1000% czy przyjade do wawki czy nie ;-) Buziolki oj, niech sie skrystalizują w kierunku Wawy!!! Please :cool3: [quote name='Gosiek']cześć Kasiu :buzi: Kasieńko - myślę ze będę..... wezme pewnie też aparacik zeby choć kilka fot zrobić i wstawić dziewczynom na DG.... juz sprawdziłam gdzie ów kościółek sie znajduje :lol: i mam całkiem blisko :lol: mężyk już namówiony..... no i równiuteńki miesiac juz tylko został i przecież nie odpuszczę takiej okazji... i wreszcie sie poznamy osobiscie :loveu:Gosiu, jak przyjdziesz to chyba padnę z radości :multi: Ależ się cieszę, że Was wszystkie poznam, a przy okazji jeszcze wyjdę sobie za mąż ;) [quote name='Evelina']Kasienko pamietaj w tym szczegolnym dniu masz sie podobac TYLKO Piotrowi ! :loveu: To on ma sie cieszyc Twoim wygladem i to on ma z maslanymi oczetami stanac z Toba przed oltarzem. :lol: Ja mojemu slubnemu pozwolilam zdecydowac o dlugosci welonu, bo bardzo tego chcial. Ustalil dlugosc robiac jakis zloty podzial na szczescie :loveu: Matematyk i fizyk w jednym ;) uwazal ze bez tych wyliczen slub nie bedzie piekny :lol: W niedziele nadawano u nas program z autentycznymi najrozniejszymi wpadkami. Jedna rozgrywala sie przed oltarzem. :lol: Ksiadz prosi panne mloda o powtorzenie : biore Ciebie Jacka za meza. Panna mloda odpalila : biore Ciebie Grzegorza za meza. Pan mlody zrobil wielkie oczy i zapytal: jakiego Grzegorza ? :crazyeye: :evil_lol:ufff... dobrze że nie znam zadnego Grzegorza ;) takiej wpadki sie raczej nie boje. chociaz prawde mowiac to ja sie w ogóle nie boje, tylko coraz bardzie cieszę :oops: :p [quote name='Alka']Kasiu, teraz ju ż górki poleci , niecały miesiąc :multi:no :p aż się wczraj z tej okazji winka napiliśmy ;) [quote name='panienkabubu']Kasia to już niedługo :) ale faaaaaaaaajnie :) pokaz zdjecie fryzury :cool3:nie mam :eviltong: [quote name='zuzolandia']DZIENDOBEREK TENULKOWA wiesz slub slubem ;-) ale foty KUDłATEGO TO BYS MOGłA DAC !!!!!! buziolki-kusiolkiale nie mam zadnego aktualnego - moge co najwyzej jakies starocie wstawic... ale to i tak z domu dopiero ;) Quote
Alicja Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 :multi:hey Kasiu czytam o twych rozterkach.....a jednak fryzura na Twojej głowie i Ty powinnaś się w niej czy z nią czuć dobrze;) Kasieńko jakby terminy się zgrywały to napewno wpadłabym z zyczeniami ale tak ....będe serduszkiem z wami:loveu: Quote
Teklunia Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:hey Kasiu czytam o twych rozterkach.....a jednak fryzura na Twojej głowie i Ty powinnaś się w niej czy z nią czuć dobrze;) Kasieńko jakby terminy się zgrywały to napewno wpadłabym z zyczeniami ale tak ....będe serduszkiem z wami:loveu: dobre i to... ale nie zapomnij, żeby serduszko na ten dzień przygotować!!! na 17.00! :p Quote
Alka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Kasiu, my tu sobie na dogo zrobimy mega imprezkę ...:evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Alka napisał(a):Kasiu, my tu sobie na dogo zrobimy mega imprezkę ...:evil_lol:no ja myślę, że chociaż tyle, jak nie CHCECIE przyjechać :razz: moje Ale dwie kochane ;) Quote
Alka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Teklunia napisał(a):no ja myślę, że chociaż tyle, jak nie CHCECIE przyjechać :razz: moje Ale dwie kochane ;) Kasiu, dlaczego tak daleko mieszkasz ...:cool3: dwie Ale będą całym sercem z Tobą :loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 kurczę to ja mam teraz dylemat, którą imprezę wybrać, tu na dogo, czy ślub Kasi :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 panienkabubu napisał(a):kurczę to ja mam teraz dylemat, którą imprezę wybrać, tu na dogo, czy ślub Kasi :evil_lol:ja Ci zaraz z głowy wszystkei dylematy wubiję :mad::mad::mad: wybilam, czy jeszce chcesz? ;) znowu mnie troszke nie było, bo dni jakieś krótkie się zrobiły... czasu mi na nic nie starcza i to wcale nie przez ten slub... Ale nie zapomnicie o mnie, co? ;) Quote
Alka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Teklunia napisał(a): Ale nie zapomnicie o mnie, co? ;) Kasiu, ja osobiście chociaż nic nie skrobnę zawsze pamietam :p:loveu: Kasiu, a dzionki coraz dłuższe i cieplejsze:loveu: Quote
Teklunia Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Alka napisał(a):Kasiu, ja osobiście chociaż nic nie skrobnę zawsze pamietam :p:loveu: :buzi: Kasiu, a dzionki coraz dłuższe i cieplejsze:loveu:oj Alu, tak mnie w ten weekend wymroziło ze az strach 5 stopni i okropny wiatr... na szczescie dzisiaj już jest troszkę lepiej :) Quote
zuzolandia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 ehehhehe Tenulkowa jakze by mozna o Tobie zapomniec ;-) heheheh wymiziaj kudłatego od cioci INKI ;-) Zuzol buziole w nochal przesyła;-) Quote
mmbbaj Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Teklunia napisał(a): Ale nie zapomnicie o mnie, co? ;) Właśnie sobie o tobie przypomniałam :evil_lol:... :loveu::loveu::loveu: Quote
mmbbaj Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Alka napisał(a):cześc Kasiu! :multi:widzisz , jak pamiętam :p Ale ja bardziej pamiętałam niż ty :errrr:...:evil_lol: Quote
Alka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 mmbbaj napisał(a):Ale ja bardziej pamiętałam niż ty :errrr:...:evil_lol: byłaś szybsza...:cool3::diabloti::evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Alka napisał(a):byłaś szybsza...:cool3::diabloti::evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 czy ktoś Wam mówił, że jesteście kochane? :cool3: jak nie to ja mówie :buzi: kompletnie nie mam czasu, ani szczerze mówiąc ochoty, na wstawianie fotek kudłatego, jak już sie doczlapie do domu :oops: chyba bedziecie musiały poczekać do "po slubie" na głownego bohatera tej galerii :roll: za to będzie śliczny i wykąpany, bo zamierzam się za niego zabrać w najbliższym czasie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 dzień dobry :) no Tenka nam brakuje, ale rozumiemy że nie masz czasu przed ślubem :p Quote
Teklunia Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 eria napisał(a):dzień dobry :) no Tenka nam brakuje, ale rozumiemy że nie masz czasu przed ślubem :ppoczciwe z Was kobitki ;) Quote
Teklunia Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 niespodzianka!!! powrót Pana Psa! :lol: dziś ide do pracy dopiero na 11, więc zaszalalam i zdjęcie wstawilam ;) Quote
Recommended Posts