PIKA Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Teklunia napisał(a):a taaak... to kliknij w banerek - w odpowiednie miejsce ;) Kasiu przez ten slub stracilas chyba poczucie humoru :evil_lol: ja wiem o co chodzi ;) Zartuje se ;) I oczywiście przybęde :multi: Mowie teraz calkiem powaznie :evil_lol: :lol::lol: Quote
Gosiek Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 cześć Kasieńko - widzę ze chyba będzie obecne całkiem spore grono z DG :p oswiadczam ze 19 maja mam wolne :loveu: więc powinnam sie stawić :cool3: Quote
Alicja Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Teklunia']dziewczynki, strasznie się ucieszę, jak naprawdę zechcecie przyjść...aż mi się łezka kręci, a uśmiech mam od ucha do ucha, jak o tym myślę :p co nie jest dobre, bo siedze w pracy...obok szefa ;) a nie da się przedłużyć troszkę tego pobytu? :cool3::shake:oj Kasiu to byłoby trochę za duże trochę przedłużenie pobytu:razz: Quote
sota36 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Teklunia']ja już z Jolą gadałam, także nie masz wyjścia i musisz przyjechać!!! :lol: hurrra:bigcool::bigcool::bigcool: jak przeczytałaś zaproszenie, to znaczy ze jestes zaproszono! i nie wymiguj sie, tylko wór karmy na plecy i przychodź! :buzi: Eria, ja 21 o 9.50 wylatuje w podróż poślubną... Więc muszisz być wcześniej ;) Tym bardziej że Jola i Inka się wybierają :bigcool: tu sie nic nie da ukryc!!! Wszyscy o wszystkim wiedza! Jak w ...rodzince! Jutro zaczynam szukac muchy!!!! Quote
panienkabubu Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Kasia, ale wiesz, ze ja przyjde z: Benem, Halszka, Gaja, Majorem i ... i brakło mi psów :evil_lol: o wiem! :evil_lol: poprowadze TENa :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Czesc Kasiu :multi: Mam nadzieje, ze odebrałaś moją wiadomość na gg ... niestety nie dam rady stawić się 19go maja w Warszawie, ale obiecuje, że obecna "duchem" będę :loveu: Śliczny Evelina zrobiła Ci bannerk, bardzo mi się podoba :multi: :loveu: no i łatwo zajrzeć do galeryjki Tena hihi :loveu: Pewnie już wszyscy żyją Waszym ślubem co? Ja to już chciałabym Cię zobaczyc w tej cudnej sukience, pewnie będziesz wyglądała jak z bajki, ja juz to widze :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiamy i miłego dnia zyczymy mimo 13go w piatek :eviltong: Quote
Teklunia Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Witam w piątek 13-tego :cool1: [quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Kasiu :multi: Mam nadzieje, ze odebrałaś moją wiadomość na gg ... niestety nie dam rady stawić się 19go maja w Warszawie, ale obiecuje, że obecna "duchem" będę :loveu: Śliczny Evelina zrobiła Ci bannerk, bardzo mi się podoba :multi: :loveu: no i łatwo zajrzeć do galeryjki Tena hihi :loveu: Pewnie już wszyscy żyją Waszym ślubem co? Ja to już chciałabym Cię zobaczyc w tej cudnej sukience, pewnie będziesz wyglądała jak z bajki, ja juz to widze :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiamy i miłego dnia zyczymy mimo 13go w piatek :eviltong:Dagus przyjedź:-( niestety na gg nic nie dostałam :shake: [quote name='Alka']Kasiu, jestem pod wrażeniem Twojego banerka:loveu: wow,jaki pomysłowy, super!:cool2:szkoda ze pomysł nie mój, a naszej Pani Mod :lol: [quote name='jo-jo']No żesz już chciałam się wybierać, ale 19 nie ma mnie w Polsce :shake: Pozostaje mi Kasiu życzyć Wszystkiego co Najlepsze, i wogóle i w szczególe A tak wogóle to bardzo bardzo gratulujuę :Cool!:bardzo dziękuję :) Quote
Teklunia Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='PIKA']Kasiu przez ten slub stracilas chyba poczucie humoru :evil_lol: ja wiem o co chodzi ;) Zartuje se ;) I oczywiście przybęde :multi: Mowie teraz calkiem powaznie :evil_lol: :lol::lol:jupi :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: ja nie przez slub stracialm poczucie humoru, ale przez prace refleks - pisze do Was z pracy ostatnio, a ze siedze przy szefie, to cały czas zerkam, czy aby nie widzi czy ja sie zajmuje i mam stresa... i to przez to ;) [quote name='Gosiek']cześć Kasieńko - widzę ze chyba będzie obecne całkiem spore grono z DG :p oswiadczam ze 19 maja mam wolne :loveu: więc powinnam sie stawić :cool3:Gosiu, byłoby super, bo strasznie chciałabym Cie poznac :loveu: A i Wy miałybyście okazję do pogadania ze sobą :) Przyjdz, przyjdz, przyjdz!!! [quote name='Alicjarydzewska']:shake:oj Kasiu to byłoby trochę za duże trochę przedłużenie pobytu:razz:Aluś, mam bardzo wygodną kanape w duzym pokoju, wiec moglaby u mnie przeczekac ten czas ;) [quote name='sota36']tu sie nic nie da ukryc!!! Wszyscy o wszystkim wiedza! Jak w ...rodzince! Jutro zaczynam szukac muchy!!!!pewnie ze w RODZINCE :p [quote name='panienkabubu']Kasia, ale wiesz, ze ja przyjde z: Benem, Halszka, Gaja, Majorem i ... i brakło mi psów :evil_lol: o wiem! poprowadze TENa :evil_lol:Ten poprowadzi mnie! wiec sorry, musisz sobie znalezc innego partnera :eviltong: a im wiecej gosci tym bedzie mi milej, wiec nie mysl, ze sie przestrasze ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Kasiu - w takim razie wyśle wiadomośc jeszcze raz, nie wiem czemu nie doszła, albo napisze Ci PW tutaj na pewno dojdzie :lol: Quote
Teklunia Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu - w takim razie wyśle wiadomośc jeszcze raz, nie wiem czemu nie doszła, albo napisze Ci PW tutaj na pewno dojdzie :lol:czekam :)..... Quote
zuzolandia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Dziendoberek .......!!!!!! oooooo ekipa sie zjedzie no no no ;-) witamy w pogodny słoneczny dzioneczek ;-) kukurowego 13stego eheheh.buziolki Quote
panienkabubu Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 ja na 90% się pojawię :cool3: a co mi tam! :cool3: a jak TENa nie będzie... to się pogniewam :obrazic: Quote
Teklunia Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 panienkabubu napisał(a):ja na 90% się pojawię :cool3: a co mi tam! :cool3: a jak TENa nie będzie... to się pogniewam :obrazic:jakie 90%? dlaczego tak malo? :placz: a w ogóle to dzień dobry wszystkim :) Quote
panienkabubu Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 mało???? :cool3: toż to najwięcej ile na chwilę obecną mogę obiecać :cool3: gdzie jest ten kosciol w ktorym bierzecie slub? :) Chcialam zapytac, jak Cie poznam, ale chyba to byloby pytanie nie na miejscu hehehe :) Quote
Teklunia Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 panienkabubu napisał(a): gdzie jest ten kosciol w ktorym bierzecie slub? :) Chcialam zapytac, jak Cie poznam, ale chyba to byloby pytanie nie na miejscu hehehe :) kosciół jest na warszawskiej Woli... jesli cos Ci to mowi ;) a ja... cóż - niewysoka, ciemne włosy i oczy... aha i bede miała białą długą suknie ;) Quote
g_o_n_i_a Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Heej! :buzi: Oj widze, ze będzie dużo Dogociołek na Kasiulkowym śliubie :loveu: Kasiu, piękny bennerek! :multi: Quote
Teklunia Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Heej! :buzi: Oj widze, ze będzie dużo Dogociołek na Kasiulkowym śliubie :loveu: Kasiu, piękny bennerek! :multi:mam nadzieję, ze naprawdę przyjdą, a nie tylko tak obiecują :p a bannerek, jak już pisałam, dostalam w prezencie od Eveliny :) Quote
zuzolandia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Witanko kochana Tenulkowa ( jeszcze ;-) ) panieneczko heheheheh buziaczki po pólnocy ;-) Quote
Teklunia Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='zuzolandia']Witanko kochana Tenulkowa ( jeszcze ;-) ) panieneczko heheheheh buziaczki po pólnocy ;-) a czemu Ty jeszcze nie spisz, co? :razz: Quote
Teklunia Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Cześć dziewczynki :) Wiem, że ostatnio bardzo monotematyczna jestem, ale może mi wybaczycie... W końcu to tylko raz w życiu ;) No więc wczoraj byłam na próbie makijażu i fryzury. Tym pierwszym się zachwicilam, drugim trochę mniej :razz: I mam teraz mieszane uczucia i nie wiem co zrobic :placz: Bo fryz był jak skorupa - cały wylakierowany i sztywny, poza tym loczkowany, a ja chcialam gładko i naturalnie. Co prawda fryzjerka wytlumaczyla mi, że z moimi włosami takie coś, jak chcialam, to nie ma szans wyjść, a lakieru musi byc dużo, a loki też niby moje naturalne, a nie zakręcane, ale i tak mam dylemat :oops: Jeszcze do tego wszystkiego Piotrek był zachwycony, co tylko jeszcze bardziej zbiło mnie z tropu, bo myślalam że jemu się nie spodoba... Wrrr... Nie miał człowiek problemu to mu się ślubu zachciało i ładnego wyglądu ;) No, to się pożaliłam ;) Nie gniewajcie się za ten słowotok :oops: Quote
sota36 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Monoitematyczna Katarzyno Tenkowo - Moj TZ oznajmil mi wlansie,ze !9 maja zalatwilsobie wolne!!! ChybaGutekbezie mial foty z Wawki!!! Quote
Teklunia Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='sota36']Monoitematyczna Katarzyno Tenkowo - Moj TZ oznajmil mi wlansie,ze !9 maja zalatwilsobie wolne!!! ChybaGutekbezie mial foty z Wawki!!! Quote
Evelina Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Teklunia']Jeszcze do tego wszystkiego Piotrek był zachwycony, co tylko jeszcze bardziej zbiło mnie z tropu, bo myślalam że jemu się nie spodoba... Wrrr... Nie miał człowiek problemu to mu się ślubu zachciało i ładnego wyglądu ;) No, to się pożaliłam ;) Nie gniewajcie się za ten słowotok :oops:Kasienko pamietaj w tym szczegolnym dniu masz sie podobac TYLKO Piotrowi ! :loveu: To on ma sie cieszyc Twoim wygladem i to on ma z maslanymi oczetami stanac z Toba przed oltarzem. :lol: Ja mojemu slubnemu pozwolilam zdecydowac o dlugosci welonu, bo bardzo tego chcial. Ustalil dlugosc robiac jakis zloty podzial na szczescie :loveu: Matematyk i fizyk w jednym ;) uwazal ze bez tych wyliczen slub nie bedzie piekny :lol: W niedziele nadawano u nas program z autentycznymi najrozniejszymi wpadkami. Jedna rozgrywala sie przed oltarzem. :lol: Ksiadz prosi panne mloda o powtorzenie : biore Ciebie Jacka za meza. Panna mloda odpalila : biore Ciebie Grzegorza za meza. Pan mlody zrobil wielkie oczy i zapytal: jakiego Grzegorza ? :crazyeye: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Tenulkowaaaa piekna bedzieszzzzz ;-) z fryzem czy bez i tak Piotrus pewnie za zone CIE wezmie eheheheh;-) No u mnie ten 19 to taki niepewny .....wogole cały maj przerabane bo komunia goni komunie i popycha komunia a do tego roznego rodzaju imprezy sobotnie sie szykuja wiec.........bedzie problem..... Mysle ze do konca kwietnia juz sie skrystalizuja szczegoły i bede wiedziec na 1000% czy przyjade do wawki czy nie ;-) Buziolki Quote
Recommended Posts