Teklunia Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 [SIZE=+2]Dziekujemy wszystkim za zyczenia i również wszystkim Dogomaniakom zyczymy Wesołych Swiąt i Nowego Roku, ktory bedzie jeszcze lepszy niz ten :) Quote
sota36 Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Tekluniu i Tenulku - wszystkiego, wszystkiego czego briardomaniaczka moze zyczyc briardomaniaczce i Jej briardowi - na Swieta i na Nowy Rok - Wesolych Swiat Kochani!!!!! :x-mas::x-mas::x-mas::x-mas::x-mas::x-mas::x-mas::x-mas::x-mas: Quote
Teklunia Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 [SIZE=+2] [SIZE=+2]KOCHANI!!! Bardzo mi miło dostawać tyle karteczek :) [SIZE=+2] Dziekuje, ze odwiedzacie naszą galerię i mam nadzieje ze w Nowym Roku sie to nie zmieni :oops: [SIZE=+2] Jeszcze raz zycze wszystkim wszystkiego co najwspanialsze!!! [SIZE=+2] Quote
Alka Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu napada. Quote
Teklunia Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 Dzien dobry! Witam w swiateczne popoludnie (a dla mnie to wlasciwie poranek, bo wstalismy dzis ok 13 :oops:) Zdjecia porobione, ale powstawiam pozniej, bo teraz idziemy na spacerek, poki jeszcze troszke widno jest na zewnatrz. Aha - Tenuś nie przemowil! :( Dlaczego? Czy ktos zna wyjasnienie? ;) Quote
bellatriks Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 [quote name='Teklunia']Aha - Tenuś nie przemowil! :( Dlaczego? Czy ktos zna wyjasnienie? ;) Oczywiście. Po prostu nie ma co mówić. Wie, że wiesz, że on Cię kocha, więc co może mówić???:Dog_run: :great: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 [quote name='Teklunia'] Aha - Tenuś nie przemowil! :( Dlaczego? Czy ktos zna wyjasnienie? ;) Kasiu nie martw się, mój też nie raczył nam nic powiedzieć hihi :roflt: Quote
Teklunia Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 taka jest nasza choinka: a te prezenty juz sa rozpakowane :) Quote
Teklunia Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 byl tez typowo swiateczny klimacik :) Quote
Teklunia Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 no i najwazniejszy w domu - Swiateczny Piesek :D Quote
Alicja Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Kasiu , Ozzy też nic nie mówił , a co najgorsze to poszedł spać przed północą , no i nadal nie wiem czy potrafi....:-? Quote
mmbbaj Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Kasiu , Ozzy też nic nie mówił , a co najgorsze to poszedł spać przed północą , no i nadal nie wiem czy potrafi....:-? Witajcie Kasiu i Alu!!!:-D:-D A Bajan też spał smacznie o 12-tej, ale on gada do nas przez cały rok ;-) jak to ogarki............:lol: Jesteśmy po gościach!Było miło i świątecznie, ale cieszę się, że wreszcie mogę zajrzeć na dogo...;-) Kasiu czu Tenuś pod stołem urzędował przez cały czas?:lol: Quote
Teklunia Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 [quote name='mmbbaj']Kasiu czu Tenuś pod stołem urzędował przez cały czas?:lol: no wlasnie Tenek nas wczoraj zaszokowal, bo prawie w ogole nie byl zainteresowany tym, co sie dzieje na stole. Dopiero pod koniec kolacji poslinil sie troche wszystkim na kolana, ale wczesniej nawet czestowany nie chcial jesc niektorych rzeczy :0 Moze sie chlopak zakochal czy cos? ;) Quote
Teklunia Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 Tenek chcial mi chyba zlozys swiateczne zyczenia... ;) Quote
Alicja Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 :ylsuper: ciekawy sposób składania życzeń:great: Quote
Teklunia Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::ylsuper: ciekawy sposób składania życzeń:great: każdy orze, jak może... ;) Quote
mmbbaj Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 [quote name='Teklunia']Tenek chcial mi chyba zlozys swiateczne zyczenia... ;) Ale misioooooooooooooo!:lol: Cudny jest! Widzę, że Ci się to składanie życzeń bardzo podobało?;-) Quote
Alicja Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Teklunia napisał(a):każdy orze, jak może... ;)Oj gdyby nie ściana to leżysz :great: .TENuś jest wysokuchny jak stanie na 2 łapcie . A te łańcuszki to on już ściaga?Ozzy nam tylko podbiera świeże gałązki , chyba ma nieświeży oddech :-? Quote
Recommended Posts