Alka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Ja mam dwa nazwiska - nie mogliśmy się porozumieć w urzędzie - więc odwróciłam się i poinformowałam zebranych, że wychodzę . :evil_lol: . haha, chciałabym zobaczyc minę gości :evil_lol: Quote
Behemot Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Co prawda nie zostałam zaproszona :obrazic: ale i tak gratuluję :loveu: Ja na swoim ślubie kościelnym mało nie zemdlałam, bo miałam strasznie mocno zasznurowany gorset sukni :razz: No, ale jakoś się udało doczłapać do ołtarza :p Quote
dbsst Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Teklunia']a teraz chciałabym Was, moje kochane DOGOPSIÓŁKI, oficjalnie zaprosić na mój ślub!!! przyjedźcie, proszę!!! (cel jest przecież szczytny ;)) to skan oryginalnego zaproszenia, z tym że dla wyraźności podzielony na dwie części... chciałam też pokazać Wam okładkę, ale nie udało mi się łądnie zeskanować :( czuje się bezwzględnie zaproszona :D sprawdziłam nie mam wtedy kursu i wyjazdu :cool1: Quote
eria Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 oj alem się poryczała czytając to wszystko!!! Z całego serca życzę Wam szczęścia... Na ślubie pewnie nie będę :shake: ale bardzo prawdopodobne że w poniedziałek 21 maja będę w Warszawie :cool3: :cool3: to może przytacham tą karmę :D hmm nio chyba że Jola i Inka się zdecydują to zabieram się z nimi :D Quote
panienkabubu Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Teklunia'] Kasia - Twoje sny są nieprawdziwe!!! Ten nigdy by nie pogryzł Tekilki, bo on kocha inne psy! A poza tym prawdopodobnie wcale by jej nie zauważył, bo ona taka malutka a on taki ślepy ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale sen był OKROPNY, nigdy wiecej mi sie nie przysnil i mam nadzieje, ze nigdy juz nie wroci... brrrr...... [quote name='Teklunia']a teraz chciałabym Was, moje kochane DOGOPSIÓŁKI, oficjalnie zaprosić na mój ślub!!! przyjedźcie, proszę!!! (cel jest przecież szczytny ;)) o jesu :loveu: :loveu: :loveu: dziekuje za zaproszenie :loveu: :loveu: wiesz, ze prawdopodobnie bede wtedy w Warszawie?????? :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Teklunia']o, z zewnątrz wygląda tak: zerżnęłam ze strony drukarni :evil_lol: ŚLICZNE :loveu: :loveu: Quote
mmbbaj Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Kasiunia! Dziękuję za zaproszenie :loveu: Jasne, że stanę na głowie żeby być na twoim ślubie :lol: Oczywiście z workiem karmy :evil_lol: A ja ślubu kościelnego nie mam, ale i tak jak mnie za gardło złapało to ledwo przyrzeczenie dopowiedziałam do końca ;) Mam nagranie i to wyraźnie słychać :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 wowowowowowo jak tu slubnie sie zrobilo ;-) Normalnie czuje sie zaproszona;-) muszem no z Jolcia pogadac;-) A co do slubu heheh my tez niekoscielny zwiazek mamy ;-) za to w urzedzie .oj sie dzialo ....najpierw pani naczelnik pomylila osoby czyli wyczyała nie nasze nazwiska widzac nasze wielgachne galy zorientowala sie ze cosik nie tak ....potem juz było oki do czasu gdy trzeba bylo wstac do owej przysiegi heheheeh okazalo sie ze w amoku przysiadłam sobie krzeslem kiecke i za chiny ludowe wstac nie umiałam heheheh 3 podejcia byly ehehhehe cała sala chichotala łacznie ze mna i urzedniczka ...no i z chichotem na ustach powiedzielismy w koncu TAK;-) ......... ALE SIE MOSZ FAJNIE KASIENKO !!!!! Quote
Alicja Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Teklunia']a teraz chciałabym Was, moje kochane DOGOPSIÓŁKI, oficjalnie zaprosić na mój ślub!!! przyjedźcie, proszę!!! (cel jest przecież szczytny ;)) to skan oryginalnego zaproszenia, z tym że dla wyraźności podzielony na dwie części... chciałam też pokazać Wam okładkę, ale nie udało mi się łądnie zeskanować :( :multi::multi::multi:wow Kasieńko ....czyli to prawie już .....;) Ja będę w Wawce najprawdopodobniej w okolicach 1 maja....... Quote
anetta Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Kasiu, wzruszylam sie, slicznie dziekuje za zaproszenie :loveu::loveu: Jest piekne :loveu: 19 maja mam juz zarezerwowany :multi::multi::multi: Zuzolandia :roflt: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Teklunia napisał(a):ja Ci popatrze!:mad: Ty masz tu być!!! Z workiem czy bez! W końcu jesteśmy rodziną!!! mówisz masz kochana!!będę!!z dwoma worami!!:p albo nawet i z trzema!!rodzina musi sie wspierać!!;) Quote
AlKil Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 dzień dobry! Zajrzałam tu zwabiona w innych galeriach ta stroną 669. Gratulacje!!! Quote
Mi. Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 :multi:Hej bedzie slub bedzie slub:multi:zycze wszystkiego Naj:) dzień dobry! Zajrzałam tu zwabiona w innych galeriach ta stroną 669. ja tak samo:cool3: Quote
Alka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 AlKil napisał(a):dzień dobry! Zajrzałam tu zwabiona w innych galeriach ta stroną 669. Kasia się lansuje :eviltong::evil_lol: i SUPER!!!:loveu: Quote
olcha Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Teklunia']Kasia - Twoje sny są nieprawdziwe!!! Ten nigdy by nie pogryzł Tekilki, bo on kocha inne psy! A poza tym prawdopodobnie wcale by jej nie zauważył, bo ona taka malutka a on taki ślepy ;) :evil_lol: Pewnie by ją za to dokładnie usłyszał :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 cos Ty, przez tyle futra zanim glos do uszu doleci, to Tequila juz by dawno uciekla :evil_lol: Quote
sota36 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Hmmmmmmmmmmmmmm - trzeba Gutkowi kupic muszke, a Zuzi fajnista spineczke!!!! Quote
olcha Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 panienkabubu napisał(a):cos Ty, przez tyle futra zanim glos do uszu doleci, to Tequila juz by dawno uciekla :evil_lol: Tekila to by sie próbowała przegryźc przez tą warstwe sierści :eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Teklunia']tiaaa...z oknami i podloga do umycia :mad: no coz..taki life.....:diabloti: no nie moge, co za potwory!!! ide stad!:obrazic: oj tam....... podloga to nie zajac.....nie ucieknie....:diabloti: Quote
Teklunia Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='madzia18sosnowiec']mówisz masz kochana!!będę!!z dwoma worami!!:p albo nawet i z trzema!!rodzina musi sie wspierać!!;)tak tak!!! hurrra!!! jak bedziesz na prawde, to Cie ze szcześcia zasciskam na smierc! :p:p:p [quote name='AlKil']dzień dobry! Zajrzałam tu zwabiona w innych galeriach ta stroną 669. Gratulacje!!! [quote name='*luthien*']:multi:Hej bedzie slub bedzie slub:multi:zycze wszystkiego Naj:) dziękuję ślicznie :buzi: a będziecie? :cool3: [quote name='Alka']Kasia się lansuje :eviltong::evil_lol: i SUPER!!!:loveu:a jak, ślub to ślub!!! :p A Evelinka pomogła mi się jeszcze bardziej wylansować i zrobiła mi śliczny banner o podwójnej roli! Jeszcze raz jej dziękuję :buzi: [quote name='sota36']Hmmmmmmmmmmmmmm - trzeba Gutkowi kupic muszke, a Zuzi fajnista spineczke!!!!już Ci mówilam, ze z tą muchą to będzie konkurencją dla mojego Piotrka... i mam dziwne wrażenie że będzie o wieeeele piękniejszy ;) tylko cśiiii... ;):evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='zuzolandia']wowowowowowo jak tu slubnie sie zrobilo ;-) Normalnie czuje sie zaproszona;-) muszem no z Jolcia pogadac;-) ALE SIE MOSZ FAJNIE KASIENKO !!!!! ja już z Jolą gadałam, także nie masz wyjścia i musisz przyjechać!!! :lol: [quote name='panienkabubu']o jesu :loveu: :loveu: :loveu: dziekuje za zaproszenie :loveu: :loveu: wiesz, ze prawdopodobnie bede wtedy w Warszawie?????? :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: hurrra:bigcool::bigcool::bigcool: [quote name='Behemot']Co prawda nie zostałam zaproszona :obrazic: ale i tak gratuluję :loveu: jak przeczytałaś zaproszenie, to znaczy ze jestes zaproszono! i nie wymiguj sie, tylko wór karmy na plecy i przychodź! :buzi: [quote name='eria']oj alem się poryczała czytając to wszystko!!! Z całego serca życzę Wam szczęścia... Na ślubie pewnie nie będę :shake: ale bardzo prawdopodobne że w poniedziałek 21 maja będę w Warszawie :cool3: :cool3: to może przytacham tą karmę :D hmm nio chyba że Jola i Inka się zdecydują to zabieram się z nimi :DEria, ja 21 o 9.50 wylatuje w podróż poślubną... Więc muszisz być wcześniej ;) Tym bardziej że Jola i Inka się wybierają :bigcool: Quote
Teklunia Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='dbsst']czuje się bezwzględnie zaproszona :D sprawdziłam nie mam wtedy kursu i wyjazdu :cool1:[quote name='anetta']Kasiu, wzruszylam sie, slicznie dziekuje za zaproszenie :loveu::loveu: Jest piekne :loveu: 19 maja mam juz zarezerwowany :multi::multi::multi:[quote name='mmbbaj']Kasiunia! Dziękuję za zaproszenie :loveu: Jasne, że stanę na głowie żeby być na twoim ślubie :lol: Oczywiście z workiem karmy :evil_lol: A ja ślubu kościelnego nie mam, ale i tak jak mnie za gardło złapało to ledwo przyrzeczenie dopowiedziałam do końca ;) Mam nagranie i to wyraźnie słychać :evil_lol:dziewczynki, strasznie się ucieszę, jak naprawdę zechcecie przyjść...aż mi się łezka kręci, a uśmiech mam od ucha do ucha, jak o tym myślę :p co nie jest dobre, bo siedze w pracy...obok szefa ;) [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:wow Kasieńko ....czyli to prawie już .....;) Ja będę w Wawce najprawdopodobniej w okolicach 1 maja....... a nie da się przedłużyć troszkę tego pobytu? :cool3: Quote
PIKA Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Cześc nerwowa Kasiu :evil_lol: Ja tu bylam, :evil_lol: i mam trudności ze znalezieniem 669 strony :placz::evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 PIKA napisał(a)::evil_lol: Cześc nerwowa Kasiu :evil_lol: Ja tu bylam, :evil_lol: i mam trudności ze znalezieniem 669 strony :placz:a taaak... to kliknij w banerek - w odpowiednie miejsce ;) Quote
Alka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Kasiu, jestem pod wrażeniem Twojego banerka:loveu: wow,jaki pomysłowy, super!:cool2: Quote
jo-jo Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Teklunia'] No żesz już chciałam się wybierać, ale 19 nie ma mnie w Polsce :shake: Pozostaje mi Kasiu życzyć Wszystkiego co Najlepsze, i wogóle i w szczególe A tak wogóle to bardzo bardzo gratulujuę :Cool!: Quote
Recommended Posts