Teklunia Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Alka napisał(a):trzeba szybciorem ją zapełnić :angryy: i juz uciekam ... Witaj Kasiu !:multi: Wczoraj z kilkunastu postów które napisałam w różnych fotoblogach ostał się tylko jeden , ten u Ciebie , resztę zeżarło ...:diabloti::diabloti::diabloti: dogo robi nam psikusy...:angryy:bo ja Cie lubie najbardziej i to dlatego ;) :eviltong: panienkabubu napisał(a):aaaaaaaa ja to tez uciekam, jak juz bedzie 667 to daj znac :Dwracaj!!! już zaraz będzie dobrze... ;) Quote
Alka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Teklunia napisał(a):bo ja Cie lubie najbardziej i to dlatego ;) :eviltong: tak też pomyslałam :p a dlaczego mi jęzor pokazujesz :evil_lol: Quote
Magda Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Hej Kasiu! Gdzie jesteś jak cię nie ma?:eviltong: Quote
panienkabubu Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 o już 667 :evil_lol: to teraz spokojnie mogę u Was być :evil_lol: tak więc czekam na zdjęcia :cool3: a masz juz suuuuuuknie? :loveu: bo jak tak to moze przymierz czy nie za ciasna (badz za duza) i pstryknij nam zdjecie :loveu: chyba, ze to zle wróży to po slubie dopiero :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 czesc Kochani! jak tam przed swietami? bardzo zabiegane? ja siedze w pracy, ale jak na szpilkach, bo zaplanowalam sobie na dzis sprzatanie i sadzenie kwiatkow na balkonie, qwiec juz bym stad chetnie wyszla... Alka napisał(a):tak też pomyslałam :p a dlaczego mi jęzor pokazujesz :evil_lol:a zeby za słodko nie było ;) panienkabubu napisał(a):nadal 666 :evil_lol:a nie :eviltong: i to dzieki Tobie :buzi: Magda_Miki napisał(a):Hej Kasiu! Gdzie jesteś jak cię nie ma?:eviltong:ukrywam się przed szatanska strona 666!!! panienkabubu napisał(a):a masz juz suuuuuuknie? :loveu: bo jak tak to moze przymierz czy nie za ciasna (badz za duza) i pstryknij nam zdjecie :loveu: chyba, ze to zle wróży to po slubie dopiero :evil_lol:Ty złośliwcze! chcesz zebym sie roztyła przed slubem?!? nie mam jej jeszcze - bedzie 23 kwietnia... Quote
Magda Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Hej, hej! Nareszcie cię złapałam:diabloti: HA! Pracuj, pracuj... ja tu sobie odpocznę za Ciebie:eviltong: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 :multi:hey Kasieńko ...ale one zyczliwe ;)roztycia ci życzą:angryy: Quote
Teklunia Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Magda_Miki']Hej, hej! Nareszcie cię złapałam:diabloti: HA! Pracuj, pracuj... ja tu sobie odpocznę za Ciebie:eviltong:och Ty :mad::mad::mad: to było bardzo okrutne! ;) [quote name='Alicjarydzewska']:multi:hey Kasieńko ...ale one zyczliwe ;)roztycia ci życzą:angryy:prawda? ;) i wykrakały, bo ostatnio kilogramik mi przybył :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 dzien dobry sie z panstwem... milego popoludnia zycze....:diabloti: Quote
Magda Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Teklunia napisał(a):och Ty :mad::mad::mad: to było bardzo okrutne! ;) prawda? ;) i wykrakały, bo ostatnio kilogramik mi przybył :diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti: I jeszcze jeden i jeszcze raz.....:eviltong: Quote
Teklunia Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']dzien dobry sie z panstwem... milego popoludnia zycze....:diabloti: tiaaa...z oknami i podloga do umycia :mad: [quote name='Magda_Miki']:diabloti::diabloti::diabloti: I jeszcze jeden i jeszcze raz.....:eviltong:no nie moge, co za potwory!!! ide stad!:obrazic: Quote
zuzolandia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Hello;-) czy ja sie wreszcie doczekam fotek Tenusia ???????????????? Ilez mozna sie prosic heeheh;-) normalnie mi sie zbrzydło;-) Buziole łobuziaro ;-) Quote
Magda Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Teklunia napisał(a): no nie moge, co za potwory!!! ide stad!:obrazic: Oj nie!!:placz: Nie ciałam być taka niegzecna..... pseplasam:oops: Wróć i wklejaj Tenka:loveu: Quote
mmbbaj Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Heeeeej Kasieńko :multi: Okna umyte? Kwiatki na balkonie posadzone? :evil_lol: Kilogramami się nie przejmuj bo święta przed nami ;) I życzę wam żeby były zdrowe i wesołe :loveu: Quote
panienkabubu Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Teklunia'] a nie :eviltong: i to dzieki Tobie :buzi: :multi: :multi: alez ja jestem gosc :razz: Ty złośliwcze! chcesz zebym sie roztyła przed slubem?!? nie mam jej jeszcze - bedzie 23 kwietnia... nie chce :razz: :diabloti: 23 kwietnia? suuuuuuper, bedziemy czekac :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']hey Kasieńko ...ale one zyczliwe ;)roztycia ci życzą:angryy: hahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to ja to ja to ja!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Teklunia']prawda? ;) i wykrakały, bo ostatnio kilogramik mi przybył widzisz jak ja wiem co sie u Ciebie dzieje :diabloti: [quote name='Magda_Miki'] I jeszcze jeden i jeszcze raz.....:eviltong: nie no w takim tempie to sie tyje w ciąży :evil_lol: :evil_lol: a Kasia chyba jeszcze niet..... :hmmmm::eviltong: WESOŁYCH JAJEK :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 SWIATECZNE BUZIACZKI przesyla cała ZUZOLANDIA !!!!! Quote
panienkabubu Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 O jesuuuuuuu :crazyeye: ale miałam dzisiaj sen!! :crazyeye: jechalam sobie samochodem do domu, a jadac do mnie do domu, trzeba przejechac przez rondo.. i w ogole to dziwne, ale zawsze mam w snach tak, ze jestem np w samochodzie a potem juz nagle ide piechota.. No, ale do rzeczy.. Przejechalam pol ronda (bo musialam skrecic do mnie w lewo) i nagle patrze, biegnie Tequilla (ta od olchy) :crazyeye: dorwałam ją szybko na rece (juz nie siedzialam w tedy w samochodzie), bo z drugiej strony n adciagal TENek!! :crazyeye: wiec spanikowalam, zlapalam ja, ale ona taka malutka, ze mi sie wyslizgnela z reki i TEN ja zaczal gryzc, rzucac sie na nia :crazyeye: wiec probowalam go odciagnac (czulam na dloniach jego zeby!! :crazyeye: ) i po prostu nagle znalazlam sie na takich schodach u mojej kolezanki przed domem.. No i probowalam go jakos odciagnac, a dziewczyny, ktore siedzialy doslownie obok mnie, w ogole nie chcialy mi pomoc :crazyeye: a ja sie silowalam biedna, w koncu nakrylam TENa jakims kocem, ktory nie wiadomo w ogole skad sie wzial :crazyeye: i ucieklam co sil do siebie do domu. Nastepna scena byla taka, ze juz bylam u mnie w pokoju z Tekilą na rekach i glaskalam ją zeby sie uspokoila i nagle do mnie wbiega TEN :crazyeye: no to ja juz mini zawal, ale nagle sytuacja przeksztalca sie w taka, jakby tej poprzedniej na dworze w ogole nie bylo i TEN podchodzi do Tequilli i zaczyna ją lizac i bawią sie w najlepsze :stupid: :stupid: ale bylam w takim stresie, jak nigdy :roll: Quote
Magda Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Jesu, ale sny:evil_lol::evil_lol: Hej Kasieńka:loveu: Quote
Gosiek Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 cześć Kasieńko.... jak tam przygotowanka świąteczne? Pewnie znów napiekłaś masę pyszności ? pozdrawiam serdecznie i swiątecznie :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Witaj Kasieńko :buzi: Co tam u Was? Wesołych Świąt Wam życzymy :-) Quote
zuzolandia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Niezle ......panienkabubu ......mo łokropne sny ;-) Witamy poswiatecznie Kasienko !!!!! moze wielkanocny Tenus na fotach ???? .pleaseeeeeeee ;-) Quote
Arlene Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Piękniś :) Co u Tenka? Przydały by się jakieś nowe zdjątka. Pozdrowienia. Quote
Hanna R. Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Kasiu, ja tu byłam z zuchowym pozdrowieniem ! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts