Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alka napisał(a):
trzeba szybciorem ją zapełnić :angryy: i juz uciekam ...

Witaj Kasiu !:multi:
Wczoraj z kilkunastu postów które napisałam w różnych fotoblogach ostał się tylko jeden , ten u Ciebie , resztę zeżarło ...:diabloti::diabloti::diabloti: dogo robi nam psikusy...:angryy:
bo ja Cie lubie najbardziej i to dlatego ;) :eviltong:

panienkabubu napisał(a):
aaaaaaaa ja to tez uciekam, jak juz bedzie 667 to daj znac :D
wracaj!!! już zaraz będzie dobrze... ;)

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia napisał(a):
bo ja Cie lubie najbardziej i to dlatego ;) :eviltong:

tak też pomyslałam :p
a dlaczego mi jęzor pokazujesz :evil_lol:

Posted

o już 667 :evil_lol:
to teraz spokojnie mogę u Was być :evil_lol:
tak więc czekam na zdjęcia :cool3:

a masz juz suuuuuuknie? :loveu: bo jak tak to moze przymierz czy nie za ciasna (badz za duza) i pstryknij nam zdjecie :loveu: chyba, ze to zle wróży to po slubie dopiero :evil_lol:

Posted

czesc Kochani!
jak tam przed swietami? bardzo zabiegane?

ja siedze w pracy, ale jak na szpilkach, bo zaplanowalam sobie na dzis sprzatanie i sadzenie kwiatkow na balkonie, qwiec juz bym stad chetnie wyszla...

Alka napisał(a):
tak też pomyslałam :p
a dlaczego mi jęzor pokazujesz :evil_lol:
a zeby za słodko nie było ;)

panienkabubu napisał(a):
nadal 666 :evil_lol:
a nie :eviltong: i to dzieki Tobie :buzi:

Magda_Miki napisał(a):
Hej Kasiu!
Gdzie jesteś jak cię nie ma?:eviltong:
ukrywam się przed szatanska strona 666!!!

panienkabubu napisał(a):
a masz juz suuuuuuknie? :loveu: bo jak tak to moze przymierz czy nie za ciasna (badz za duza) i pstryknij nam zdjecie :loveu: chyba, ze to zle wróży to po slubie dopiero :evil_lol:
Ty złośliwcze! chcesz zebym sie roztyła przed slubem?!?

nie mam jej jeszcze - bedzie 23 kwietnia...

Posted

[quote name='Magda_Miki']Hej, hej! Nareszcie cię złapałam:diabloti:
HA! Pracuj, pracuj... ja tu sobie odpocznę za Ciebie:eviltong:och Ty :mad::mad::mad: to było bardzo okrutne!
;)

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:hey Kasieńko ...ale one zyczliwe ;)roztycia ci życzą:angryy:prawda? ;) i wykrakały, bo ostatnio kilogramik mi przybył :diabloti:

Posted

Teklunia napisał(a):
och Ty :mad::mad::mad: to było bardzo okrutne!
;)

prawda? ;) i wykrakały, bo ostatnio kilogramik mi przybył :diabloti:

:diabloti::diabloti::diabloti:

I jeszcze jeden i jeszcze raz.....:eviltong:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']dzien dobry sie z panstwem...
milego popoludnia zycze....:diabloti: tiaaa...z oknami i podloga do umycia :mad:

[quote name='Magda_Miki']:diabloti::diabloti::diabloti:

I jeszcze jeden i jeszcze raz.....:eviltong:no nie moge, co za potwory!!! ide stad!:obrazic:

Posted

Teklunia napisał(a):

no nie moge, co za potwory!!! ide stad!:obrazic:

Oj nie!!:placz:
Nie ciałam być taka niegzecna..... pseplasam:oops:

Wróć i wklejaj Tenka:loveu:

Posted

Heeeeej Kasieńko :multi: Okna umyte? Kwiatki na balkonie posadzone? :evil_lol: Kilogramami się nie przejmuj bo święta przed nami ;) I życzę wam żeby były zdrowe i wesołe :loveu:

Posted

[quote name='Teklunia']

a nie :eviltong: i to dzieki Tobie :buzi:

:multi: :multi: alez ja jestem gosc :razz:

Ty złośliwcze! chcesz zebym sie roztyła przed slubem?!?

nie mam jej jeszcze - bedzie 23 kwietnia...

nie chce :razz: :diabloti:

23 kwietnia? suuuuuuper, bedziemy czekac :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']hey Kasieńko ...ale one zyczliwe ;)roztycia ci życzą:angryy:

hahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to ja to ja to ja!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Teklunia']prawda? ;) i wykrakały, bo ostatnio kilogramik mi przybył

widzisz jak ja wiem co sie u Ciebie dzieje :diabloti:

[quote name='Magda_Miki']
I jeszcze jeden i jeszcze raz.....:eviltong:

nie no w takim tempie to sie tyje w ciąży :evil_lol: :evil_lol: a Kasia chyba jeszcze niet..... :hmmmm::eviltong:

WESOŁYCH JAJEK :loveu: :loveu:

Posted

O jesuuuuuuu :crazyeye: ale miałam dzisiaj sen!! :crazyeye:
jechalam sobie samochodem do domu, a jadac do mnie do domu, trzeba przejechac przez rondo.. i w ogole to dziwne, ale zawsze mam w snach tak, ze jestem np w samochodzie a potem juz nagle ide piechota.. No, ale do rzeczy.. Przejechalam pol ronda (bo musialam skrecic do mnie w lewo) i nagle patrze, biegnie Tequilla (ta od olchy) :crazyeye: dorwałam ją szybko na rece (juz nie siedzialam w tedy w samochodzie), bo z drugiej strony n adciagal TENek!! :crazyeye: wiec spanikowalam, zlapalam ja, ale ona taka malutka, ze mi sie wyslizgnela z reki i TEN ja zaczal gryzc, rzucac sie na nia :crazyeye: wiec probowalam go odciagnac (czulam na dloniach jego zeby!! :crazyeye: ) i po prostu nagle znalazlam sie na takich schodach u mojej kolezanki przed domem.. No i probowalam go jakos odciagnac, a dziewczyny, ktore siedzialy doslownie obok mnie, w ogole nie chcialy mi pomoc :crazyeye: a ja sie silowalam biedna, w koncu nakrylam TENa jakims kocem, ktory nie wiadomo w ogole skad sie wzial :crazyeye: i ucieklam co sil do siebie do domu.
Nastepna scena byla taka, ze juz bylam u mnie w pokoju z Tekilą na rekach i glaskalam ją zeby sie uspokoila i nagle do mnie wbiega TEN :crazyeye: no to ja juz mini zawal, ale nagle sytuacja przeksztalca sie w taka, jakby tej poprzedniej na dworze w ogole nie bylo i TEN podchodzi do Tequilli i zaczyna ją lizac i bawią sie w najlepsze :stupid: :stupid:
ale bylam w takim stresie, jak nigdy :roll: