zuzolandia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witanko Tenulkowa Kasienko;-) .w koncu sie zjawiłas dziewcze ;-) Snij sobie snij;-) a potem..........to dopiero bedzie sen na jawie eheheh Dzisiaj mi sie sniło ze jestem w centrum odnowy biologicznej ......normalnie piekny był ......az zal było sie obudzic ;-(((( Buziolki Quote
Gosiek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 czesć Kasieńko faktycznie u Ciebie też mało sie działo... choc ja zniknęłam tym razem naprawde na długo ;) Fajnie mieć zpowrotem internet :loveu: Strasznie sie steskniłam :oops: nawet sie nie spodziewałam że aż tak bardzo bedzie mi Was wszystkich brakować :oops: przygotowania idą pełną parą :razz: fajny czas....;) Quote
Teklunia Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='sota36']Czesc Kasiu -Sni Ci sie ?Juz? a co dopiero bedzie na jawie!!??aż się boję pomyśleć ;) [quote name='zuzolandia']Witanko Tenulkowa Kasienko;-) .w koncu sie zjawiłas dziewcze ;-) Snij sobie snij;-) a potem..........to dopiero bedzie sen na jawie eheheh Dzisiaj mi sie sniło ze jestem w centrum odnowy biologicznej ......normalnie piekny był ......az zal było sie obudzic ;-(((( Buziolki tez bym chciala taki sen...:p [quote name='panienkabubu']Kasiu, znaczy, że ja niby też Ślązaczka? :cool3: :p my miałyśmy być w Warszawie, ale jeszcze nie teraz, może niebawem.... ;)a co? Sosnowiec to nie Sląsk? przecież w Śląskim lezy... i Ty się nie wymiguj! 19.05 musisz byc W Warszawie z worem karmy :lol: [quote name='Gosiek']czesć Kasieńko faktycznie u Ciebie też mało sie działo... choc ja zniknęłam tym razem naprawde na długo ;) Fajnie mieć zpowrotem internet :loveu: Strasznie sie steskniłam :oops: nawet sie nie spodziewałam że aż tak bardzo bedzie mi Was wszystkich brakować :oops: przygotowania idą pełną parą :razz: fajny czas....;)znam te bol - tez tesknie jak mam za długą przerwe :) a przygotowania owszem zaawansowane... i już widać koniec :multi: Quote
Hanna R. Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Kasiu - tylko nie zapomnij, że mają być z różą. I lukrem. I koniecznie na ciepło ! :diabloti: Quote
Teklunia Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Kasiu - tylko nie zapomnij, że mają być z różą. I lukrem. I koniecznie na ciepło ! :diabloti:już kręcę lukier, żeby się wprawic ;) Quote
Alka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Witaj Kasiu!:multi: Piękna, słoneczna poogoda dopisuje, oby długo się utrzymała.Od razu humorki lepsze...:loveu: Buziaczki!:loveu: mizianko dla Tenusia :loveu: Quote
panienkabubu Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 jestesmy pokrzywdzeni przez nazwe wojewodztwa :watpliwy: a 19.05 z checia bym sie pojawila, ale tylko wtedy jak pozwolisz mi Halszke wykapac u siebie :evil_lol: bo 20.05 wystawa w Bytomiu :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Witanko nocka i to mrozna na dodatek;-) ...buzioczki ....a maj zbliza sie wielgachnymi krokami;-) Quote
sota36 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Czesc Tenusiowna!! Od 19.05 bede do Ciebie mowila -TENOWA! Quote
Magda Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Hej KASIU!! Mam nadzieje, ze zrobilas sobie dzisiaj wolne i wybierzesz sie z Tenkiem na dluugi spacer i popstrykasz troche fotek:razz: Quote
Teklunia Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='zuzolandia']Witanko nocka i to mrozna na dodatek;-) ...buzioczki ....a maj zbliza sie wielgachnymi krokami;-)oj tak tak :multi: i przyznam że corax bardziej się cieszę:oops: :) [quote name='sota36']Czesc Tenusiowna!! Od 19.05 bede do Ciebie mowila -TENOWA!Pani Tenowa, proszę ;) [quote name='Magda_Miki']Hej KASIU!! Mam nadzieje, ze zrobilas sobie dzisiaj wolne i wybierzesz sie z Tenkiem na dluugi spacer i popstrykasz troche fotek:razz:byłam już, ale bez aparatu :oops:pogoda faktycznie jest fantastyczna, więc park pełen psów... a Tenus z każdym chciał sie bawic... niestety z nim mało kto :-( nie znają sie na jego cielecych zaczepkach ;) [quote name='Alka']Kasiu, już mamy kwiecień ...:multi::multi:i to jaki piękny!!! dziś jest po prostu przecudownie:multi: Quote
sota36 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Pani Tenowa (od 19 maja) - co Ty tak uciekasz jak Cie zaczepiamy na gg???? Quote
eria Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 cześć Kasiu, a może jakieś parę fotek co ? ja wiem że się zbliża TEN DZIEŃ no ale wiesz to w końcu fotoblog :evil_lol: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Hello ;-) nioooo złociutka wez w koncu Tenusia i APARAT !!!!!!!!! I zrob w koncu kilka plenerowych fotek kudłączowi ;-) Nie daj sie prosic !!!!! Buzioleeeeeeeeeeee!!!!!!!! Quote
Alka Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 oj tak Zuzolki dobrze gadają , kilka fotek by sie przydało :multi::multi::multi: Quote
eria Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 taaaaaa takie spacerkowe foty Tena by się obejrzało.......... Quote
panienkabubu Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Teklunia napisał(a):byłam już, ale bez aparatu :oops:pogoda faktycznie jest fantastyczna, więc park pełen psów... a Tenus z każdym chciał sie bawic... niestety z nim mało kto :-( nie znają sie na jego cielecych zaczepkach ;) to tak jak moj Ben, tez nikt go nie rozumie:( oprocz Majora, Halszki i Gajki:P Quote
Teklunia Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 panienkabubu napisał(a):to tak jak moj Ben, tez nikt go nie rozumie:( oprocz Majora, Halszki i Gajki:Pmysle że oni by sie polubili z Tenem... takie dwa odrzutki społeczne :placz::placz::placz: ;) Quote
Teklunia Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 sota36 napisał(a):Pani Tenowa (od 19 maja) - co Ty tak uciekasz jak Cie zaczepiamy na gg????cooo?!?!?! WY?/ mnie? kiedy, gdzie?!?! jak bym wiedziała ze to Ty, to w zyciu bym nie uciekla!!! zreszta nie przypominam sobie, zeby mnie w ogle ktokolwiek ostatnio zaczepiał :hmmmm: Quote
Teklunia Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='eria']cześć Kasiu, a może jakieś parę fotek co ? ja wiem że się zbliża TEN DZIEŃ no ale wiesz to w końcu fotoblog :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Alka']oj tak Zuzolki dobrze gadają , kilka fotek by sie przydało :multi::multi::multi: [quote name='eria']taaaaaa takie spacerkowe foty Tena by się obejrzało.......... [quote name='zuzolandia']Hello ;-) nioooo złociutka wez w koncu Tenusia i APARAT !!!!!!!!! I zrob w koncu kilka plenerowych fotek kudłączowi ;-) Nie daj sie prosic !!!!! Buzioleeeeeeeeeeee!!!!!!!! dzis zaraz po pracy jade do Tenusia i zafundujemy sobie dłuuugi spacerek. moze nad rzeczke sie popluskac :) ale aparatu nie mam :shake: wiem, wiem - jestem OKROPNA!:evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 ŁAAAAAA!!! :crazyeye: mam 666 strone - sztanską!!! :diabloti::diabloti::diabloti: co to bedzie!!!:smhair2::scared::scared: Quote
Alka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Teklunia napisał(a):ŁAAAAAA!!! :crazyeye: mam 666 strone - sztanską!!! :diabloti::diabloti::diabloti: co to bedzie!!!:smhair2::scared::scared: trzeba szybciorem ją zapełnić :angryy: i juz uciekam ... Witaj Kasiu !:multi: Wczoraj z kilkunastu postów które napisałam w różnych fotoblogach ostał się tylko jeden , ten u Ciebie , resztę zeżarło ...:diabloti::diabloti::diabloti: dogo robi nam psikusy...:angryy: Quote
panienkabubu Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Teklunia napisał(a):ŁAAAAAA!!! :crazyeye: mam 666 strone - sztanską!!! :diabloti::diabloti::diabloti: co to bedzie!!!:smhair2::scared::scared: aaaaaaaa ja to tez uciekam, jak juz bedzie 667 to daj znac :D Quote
panienkabubu Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Teklunia napisał(a):mysle że oni by sie polubili z Tenem... takie dwa odrzutki społeczne :placz::placz::placz: ;) no to kiedys sie musza spotkac:) Quote
Recommended Posts