Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witanko Tenulkowa Kasienko;-) .w koncu sie zjawiłas dziewcze ;-)
Snij sobie snij;-) a potem..........to dopiero bedzie sen na jawie eheheh
Dzisiaj mi sie sniło ze jestem w centrum odnowy biologicznej ......normalnie piekny był ......az zal było sie obudzic ;-((((
Buziolki

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czesć Kasieńko

faktycznie u Ciebie też mało sie działo... choc ja zniknęłam tym razem naprawde na długo ;)
Fajnie mieć zpowrotem internet :loveu:
Strasznie sie steskniłam :oops: nawet sie nie spodziewałam że aż tak bardzo bedzie mi Was wszystkich brakować :oops:

przygotowania idą pełną parą :razz: fajny czas....;)

Posted

[quote name='sota36']Czesc Kasiu -Sni Ci sie ?Juz? a co dopiero bedzie na jawie!!??aż się boję pomyśleć ;)

[quote name='zuzolandia']Witanko Tenulkowa Kasienko;-) .w koncu sie zjawiłas dziewcze ;-)
Snij sobie snij;-) a potem..........to dopiero bedzie sen na jawie eheheh
Dzisiaj mi sie sniło ze jestem w centrum odnowy biologicznej ......normalnie piekny był ......az zal było sie obudzic ;-((((
Buziolki
tez bym chciala taki sen...:p

[quote name='panienkabubu']Kasiu,
znaczy, że ja niby też Ślązaczka? :cool3: :p

my miałyśmy być w Warszawie, ale jeszcze nie teraz, może niebawem.... ;)a co? Sosnowiec to nie Sląsk? przecież w Śląskim lezy...

i Ty się nie wymiguj! 19.05 musisz byc W Warszawie z worem karmy :lol:

[quote name='Gosiek']czesć Kasieńko

faktycznie u Ciebie też mało sie działo... choc ja zniknęłam tym razem naprawde na długo ;)
Fajnie mieć zpowrotem internet :loveu:
Strasznie sie steskniłam :oops: nawet sie nie spodziewałam że aż tak bardzo bedzie mi Was wszystkich brakować :oops:

przygotowania idą pełną parą :razz: fajny czas....;)znam te bol - tez tesknie jak mam za długą przerwe :)

a przygotowania owszem zaawansowane... i już widać koniec :multi:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Kasiu - tylko nie zapomnij, że mają być z różą. I lukrem.
I koniecznie na ciepło ! :diabloti:
już kręcę lukier, żeby się wprawic ;)

Posted

Witaj Kasiu!:multi:

Piękna, słoneczna poogoda dopisuje, oby długo się utrzymała.Od razu humorki lepsze...:loveu:

Buziaczki!:loveu: mizianko dla Tenusia :loveu:

Posted

[quote name='zuzolandia']Witanko nocka i to mrozna na dodatek;-) ...buzioczki ....a maj zbliza sie wielgachnymi krokami;-)oj tak tak :multi: i przyznam że corax bardziej się cieszę:oops: :)

[quote name='sota36']Czesc Tenusiowna!! Od 19.05 bede do Ciebie mowila -TENOWA!Pani Tenowa, proszę ;)

[quote name='Magda_Miki']Hej KASIU!!
Mam nadzieje, ze zrobilas sobie dzisiaj wolne i wybierzesz sie z Tenkiem na dluugi spacer i popstrykasz troche fotek:razz:byłam już, ale bez aparatu :oops:pogoda faktycznie jest fantastyczna, więc park pełen psów... a Tenus z każdym chciał sie bawic... niestety z nim mało kto :-( nie znają sie na jego cielecych zaczepkach ;)

[quote name='Alka']Kasiu, już mamy kwiecień ...:multi::multi:i to jaki piękny!!! dziś jest po prostu przecudownie:multi:

Posted

cześć Kasiu, a może jakieś parę fotek co ? ja wiem że się zbliża TEN DZIEŃ no ale wiesz to w końcu fotoblog :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
byłam już, ale bez aparatu :oops:pogoda faktycznie jest fantastyczna, więc park pełen psów... a Tenus z każdym chciał sie bawic... niestety z nim mało kto :-( nie znają sie na jego cielecych zaczepkach ;)

to tak jak moj Ben, tez nikt go nie rozumie:( oprocz Majora, Halszki i Gajki:P

Posted

panienkabubu napisał(a):
to tak jak moj Ben, tez nikt go nie rozumie:( oprocz Majora, Halszki i Gajki:P
mysle że oni by sie polubili z Tenem... takie dwa odrzutki społeczne :placz::placz::placz:
;)

Posted

sota36 napisał(a):
Pani Tenowa (od 19 maja) - co Ty tak uciekasz jak Cie zaczepiamy na gg????
cooo?!?!?!
WY?/ mnie?
kiedy, gdzie?!?!

jak bym wiedziała ze to Ty, to w zyciu bym nie uciekla!!!
zreszta nie przypominam sobie, zeby mnie w ogle ktokolwiek ostatnio zaczepiał :hmmmm:

Posted

[quote name='eria']cześć Kasiu, a może jakieś parę fotek co ? ja wiem że się zbliża TEN DZIEŃ no ale wiesz to w końcu fotoblog :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Alka']oj tak Zuzolki dobrze gadają , kilka fotek by sie przydało :multi::multi::multi:

[quote name='eria']taaaaaa takie spacerkowe foty Tena by się obejrzało..........

[quote name='zuzolandia']Hello ;-) nioooo złociutka wez w koncu Tenusia i APARAT !!!!!!!!!
I zrob w koncu kilka plenerowych fotek kudłączowi ;-)
Nie daj sie prosic !!!!! Buzioleeeeeeeeeeee!!!!!!!!
dzis zaraz po pracy jade do Tenusia i zafundujemy sobie dłuuugi spacerek. moze nad rzeczke sie popluskac :) ale aparatu nie mam :shake:

wiem, wiem - jestem OKROPNA!:evil_lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
ŁAAAAAA!!! :crazyeye:

mam 666 strone - sztanską!!! :diabloti::diabloti::diabloti:

co to bedzie!!!:smhair2::scared::scared:

trzeba szybciorem ją zapełnić :angryy: i juz uciekam ...

Witaj Kasiu !:multi:
Wczoraj z kilkunastu postów które napisałam w różnych fotoblogach ostał się tylko jeden , ten u Ciebie , resztę zeżarło ...:diabloti::diabloti::diabloti: dogo robi nam psikusy...:angryy:

Posted

Teklunia napisał(a):
ŁAAAAAA!!! :crazyeye:

mam 666 strone - sztanską!!! :diabloti::diabloti::diabloti:

co to bedzie!!!:smhair2::scared::scared:

aaaaaaaa ja to tez uciekam, jak juz bedzie 667 to daj znac :D