Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teklunia napisał(a):

coś Ty? a dlaczego? ja nie mam z tym problemów...
ale może dlatego nie widzisz, że ich ostatnio nie wstawiam ;)

Nie Kasiunia! Nie wiem dlaczego nie widzę :roll: Mam tak chyba od tygodnia :diabloti: A dzisiaj niektóre zdjęcia widzę, a niektórych nie... ogłupieć idzie bo nie wiadomo co zrobić! Ale cieszę się, że jesteś tam, po drugiej stronie ;)

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Kasiu !:multi:

Chociaż robisz sobie długie przerwy:cool3: cieszę się ,że do nas zajrzałas :multi::loveu:

pozdrawiamy was serdecznie !:loveu:

Posted

Czesc kochane moje :)

znowu mnie nie było, ale już jestem ;)

Ale mam dobrą wymówkę ostatnio, bo w tygodniu oprócz pracy załatwiamy różne formalności urzędowe (konkordatowe, zapowiedziowe, cywilkne i kościelne ;). Natomiast w weekendy ciuchowe zakupy przedslubne :)

Ale powoli wszystko zmierza ku dobremu: suknia zamowiona, zaplacona
obrączki śa
garnitur jest (jeszcze tylko małe poprawki)
buty dla mnie są
biżuteria dla mnie jest
zaproszenia (prawie wszystkie) rozdane
foto i video zamówione
dj zamowiony
kościół załatwiony
USC załatwiony

UFFFF :lol:

Alka napisał(a):
Witaj Kasiu !:multi:

Chociaż robisz sobie długie przerwy:cool3: cieszę się ,że do nas zajrzałas :multi::loveu:

pozdrawiamy was serdecznie !:loveu:

powiedziała ta, co akurat nie ma przerwy ;)

mmbbaj napisał(a):
Nie Kasiunia! Nie wiem dlaczego nie widzę :roll: Mam tak chyba od tygodnia :diabloti: A dzisiaj niektóre zdjęcia widzę, a niektórych nie... ogłupieć idzie bo nie wiadomo co zrobić! Ale cieszę się, że jesteś tam, po drugiej stronie ;)
jestem Gosiu :multi: wlaśnie teraz :multi:

Posted

[quote name='Teklunia']

Ale ma wyposazenie. Fiu, fiu i to wszystko jego:p

[quote name='Teklunia']
obrączki śa
buty dla mnie są
biżuteria dla mnie jest
foto i video zamówione
dj zamowiony
kościół załatwiony
USC załatwiony

UFFFF :lol:

No to ladnie. Nawet nie wiedzialam, ze tyle tego jest:roll: Dobrze, ze juz wszystko za toba i mozesz z nami posiedziec:eviltong:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
No to ladnie. Nawet nie wiedzialam, ze tyle tego jest:roll: Dobrze, ze juz wszystko za toba i mozesz z nami posiedziec:eviltong:

Magda, to dopiero połowa :diabloti:

dziś mogę dodać buty i skarpetki (specjalne ślubne ;)) dla Piotrka!

Posted

Teklunia napisał(a):
Magda, to dopiero połowa :diabloti:

dziś mogę dodać buty i skarpetki (specjalne ślubne ;)) dla Piotrka!

A biale majty tez juz sa?:evil_lol::evil_lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
a żebyś wiedziała! ;) dla mnie są, ale ecru ;)

No tak, biale nie moga byc, bo bedzie widac:evil_lol: Moja mama mi kiedys opowiadala jak jej kolezanka zalozyla pod suknie bialy stanik. Odznaczal sie okropnie. Na szczescie w pore dostrzegly blad i kupily kremowy:lol:

Posted

....normalnie kochom tyn pychollllllll ;-) ...Tenus jest bowski ;-)
Witanko złociutka;-).niooooo tos pojechala z przedslubnymi gadzecikami eheh ..a foto majtasów w kolorze ecru pokozesz?????? heeheheh
halter jakbys chciała to tyz mozesz ;;-) heheheeh
Buziole przesyłam !!! kofffom cie !!!
Wymiziaj płowaska -kudłaska ;-)

Posted

zuzolandia napisał(a):

....normalnie kochom tyn pychollllllll ;-) ...Tenus jest bowski ;-)
Witanko złociutka;-).niooooo tos pojechala z przedslubnymi gadzecikami eheh ..a foto majtasów w kolorze ecru pokozesz?????? heeheheh
halter jakbys chciała to tyz mozesz ;;-) heheheeh
Buziole przesyłam !!! kofffom cie !!!
Wymiziaj płowaska -kudłaska ;-)

wymiziam, wymiziam, siostro Ślązaczko :p
oj, chciałabym, żeby Ten też kiedyś poznał te Waszedwa kudłacze - Zuzkę i Gutka :p

Posted

[quote name='mmbbaj']Cześć Kasiu :multi: Czytam o tych zakupach przedślubnych i.... czy ty pamiętasz, że musisz mieć coś niebieskiego i coś pożyczonego? ;)Gosia, te rzeczy jescze przede mną :) Teraz moim najgorszym koszmarem jest znalezienie fryzjerki i kogoś kto mnie łądnie umaluje... Problem w tym, że nie mam doświadczenia w tej kwestii i zupełnie nie wiem komu zaufać, że nie zrobi ze mnie malowanej lali albo stracha na wróble :diabloti:

W piątek zadzwoniłam do jednej makijażystki, której zdjęcia w internecie bardzo mi się podobały, i powiedziała mi tak - 350 zł za próbny makijaż + 300 zł za malowanie w dniu ślubu!
Aż się powstrzymywałam żeby jej nie parsknąć w słuchawkę:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:cześć Kasik
A co z fotografem bo nie doczytałam.....a my na dogo też chcemy zobaczyć fotki:oops::p
fotograf już zamówiony i zazaliczkowany :)

W pocżatkowej wersji chciałam żeby zdjęcia robiła nam nasza dogomaniacka Wind, bo jej zdjęcia mnie oczarowały totalnie... Niestety, wnoie podołaliśmy finansowo ;)

[quote name='panienkabubu']ooooo to ja moge pozyczyc... psa :evil_lol:
o swietnie! będę miałą na czym do ślubu pojechać :evil_lol: :eviltong:

Posted

eria napisał(a):
:roflt: :roflt: :roflt:
ja myślę, ze my po prostu buraki zacofane jesteśmy i nie potrafimy docenić praedziwej sztuki! ;)

a ajk wiadomo za sztukę się płaci ;)

Posted

[quote name='Teklunia']Gosia, te rzeczy jescze przede mną :) Teraz moim najgorszym koszmarem jest znalezienie fryzjerki i kogoś kto mnie łądnie umaluje... Problem w tym, że nie mam doświadczenia w tej kwestii i zupełnie nie wiem komu zaufać, że nie zrobi ze mnie malowanej lali albo stracha na wróble :diabloti:

W piątek zadzwoniłam do jednej makijażystki, której zdjęcia w internecie bardzo mi się podobały, i powiedziała mi tak - 350 zł za próbny makijaż + 300 zł za malowanie w dniu ślubu!
Aż się powstrzymywałam żeby jej nie parsknąć w słuchawkę:diabloti:

fotograf już zamówiony i zazaliczkowany :)

W pocżatkowej wersji chciałam żeby zdjęcia robiła nam nasza dogomaniacka Wind, bo jej zdjęcia mnie oczarowały totalnie... Niestety, wnoie podołaliśmy finansowo ;)

o swietnie! będę miałą na czym do ślubu pojechać :evil_lol: :eviltong: sama sie pociapraj i ufryzeruj i juz ponad 600 na pifffffko jak dogo do Cie sie zwali!!!
http://img472.imageshack.us/img472/8675/p1070076bf7.jpg - wez przyklad z Tena - ladnemu we wszystkim ladnie!!

Posted

[quote name='Teklunia']C
obrączki śa
buty dla mnie są
biżuteria dla mnie jest
foto i video zamówione
dj zamowiony
kościół załatwiony
USC załatwiony

UFFFF
no nie wiem, nie wiem... Gucio i Zuzolka jeszcze nie dostali!!!!:mad::mad::mad:

Posted

[quote name='sota36']no nie wiem, nie wiem... Gucio i Zuzolka jeszcze nie dostali!!!!:mad::mad::mad:
[quote name='panienkabubu']Ben, Halszka i Gaja tez nie :cool3: o Majorze nie wspomnę :cool3:
toż mówię, że PRAWIE...

ja to liczę na to, że któryś z wyżej wymienionych dzentelmenów tren od sukni mi w zebach poniesie ;)

[quote name='zuzolandia']Hello ;-) ..o widze ze przygotowania pelna para ida ;-) heheeh nio to trza sciepe na prezenta robic ;-) heheheh
Buziole .....!!!!!!!!!!!!
tak, tak tak!!! mądzre gadasz!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='sota36']sama sie pociapraj i ufryzeruj i juz ponad 600 na pifffffko jak dogo do Cie sie zwali!!!
http://img472.imageshack.us/img472/8675/p1070076bf7.jpg - wez przyklad z Tena - ladnemu we wszystkim ladnie!!Jola, ja piwka nie lubiam :oops: Ale na winko też by starczyło ;)

Już się umowiłam na makijaż u innej Pani - za 120 zł dwa makijaże :)

Sama wolę nie, bo chciałabym jednak łądnie wygłądac ;)

Posted

Slicna jestes i bez makijazu ;-) .to w odlotowym makeupie powalisz wszystkich na kolana ......matyldooooo........;-)
Buzioki dla Tenusia nie dla Ciebie ;-) ...nie dostaniesz bo fotek kudłacza ni ma ;-(