mmbbaj Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Teklunia napisał(a): coś Ty? a dlaczego? ja nie mam z tym problemów... ale może dlatego nie widzisz, że ich ostatnio nie wstawiam ;) Nie Kasiunia! Nie wiem dlaczego nie widzę :roll: Mam tak chyba od tygodnia :diabloti: A dzisiaj niektóre zdjęcia widzę, a niektórych nie... ogłupieć idzie bo nie wiadomo co zrobić! Ale cieszę się, że jesteś tam, po drugiej stronie ;) Quote
Alka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Witaj Kasiu !:multi: Chociaż robisz sobie długie przerwy:cool3: cieszę się ,że do nas zajrzałas :multi::loveu: pozdrawiamy was serdecznie !:loveu: Quote
Teklunia Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Czesc kochane moje :) znowu mnie nie było, ale już jestem ;) Ale mam dobrą wymówkę ostatnio, bo w tygodniu oprócz pracy załatwiamy różne formalności urzędowe (konkordatowe, zapowiedziowe, cywilkne i kościelne ;). Natomiast w weekendy ciuchowe zakupy przedslubne :) Ale powoli wszystko zmierza ku dobremu: suknia zamowiona, zaplacona obrączki śa garnitur jest (jeszcze tylko małe poprawki) buty dla mnie są biżuteria dla mnie jest zaproszenia (prawie wszystkie) rozdane foto i video zamówione dj zamowiony kościół załatwiony USC załatwiony UFFFF :lol: Alka napisał(a):Witaj Kasiu !:multi: Chociaż robisz sobie długie przerwy:cool3: cieszę się ,że do nas zajrzałas :multi::loveu: pozdrawiamy was serdecznie !:loveu: powiedziała ta, co akurat nie ma przerwy ;) mmbbaj napisał(a):Nie Kasiunia! Nie wiem dlaczego nie widzę :roll: Mam tak chyba od tygodnia :diabloti: A dzisiaj niektóre zdjęcia widzę, a niektórych nie... ogłupieć idzie bo nie wiadomo co zrobić! Ale cieszę się, że jesteś tam, po drugiej stronie ;)jestem Gosiu :multi: wlaśnie teraz :multi: Quote
Magda Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Teklunia'] Ale ma wyposazenie. Fiu, fiu i to wszystko jego:p [quote name='Teklunia'] Ale powoli wszystko zmierza ku dobremu: suknia zamowiona, zaplacona obrączki śa garnitur jest (jeszcze tylko małe poprawki) buty dla mnie są biżuteria dla mnie jest zaproszenia (prawie wszystkie) rozdane foto i video zamówione dj zamowiony kościół załatwiony USC załatwiony UFFFF :lol: No to ladnie. Nawet nie wiedzialam, ze tyle tego jest:roll: Dobrze, ze juz wszystko za toba i mozesz z nami posiedziec:eviltong: Quote
Teklunia Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Magda_Miki napisał(a):No to ladnie. Nawet nie wiedzialam, ze tyle tego jest:roll: Dobrze, ze juz wszystko za toba i mozesz z nami posiedziec:eviltong: Magda, to dopiero połowa :diabloti: dziś mogę dodać buty i skarpetki (specjalne ślubne ;)) dla Piotrka! Quote
Magda Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Teklunia napisał(a):Magda, to dopiero połowa :diabloti: dziś mogę dodać buty i skarpetki (specjalne ślubne ;)) dla Piotrka! A biale majty tez juz sa?:evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Magda_Miki napisał(a):A biale majty tez juz sa?:evil_lol::evil_lol:a żebyś wiedziała! ;) dla mnie są, ale ecru ;) Quote
Magda Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Teklunia napisał(a):a żebyś wiedziała! ;) dla mnie są, ale ecru ;) No tak, biale nie moga byc, bo bedzie widac:evil_lol: Moja mama mi kiedys opowiadala jak jej kolezanka zalozyla pod suknie bialy stanik. Odznaczal sie okropnie. Na szczescie w pore dostrzegly blad i kupily kremowy:lol: Quote
zuzolandia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 ....normalnie kochom tyn pychollllllll ;-) ...Tenus jest bowski ;-) Witanko złociutka;-).niooooo tos pojechala z przedslubnymi gadzecikami eheh ..a foto majtasów w kolorze ecru pokozesz?????? heeheheh halter jakbys chciała to tyz mozesz ;;-) heheheeh Buziole przesyłam !!! kofffom cie !!! Wymiziaj płowaska -kudłaska ;-) Quote
Teklunia Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 zuzolandia napisał(a): ....normalnie kochom tyn pychollllllll ;-) ...Tenus jest bowski ;-) Witanko złociutka;-).niooooo tos pojechala z przedslubnymi gadzecikami eheh ..a foto majtasów w kolorze ecru pokozesz?????? heeheheh halter jakbys chciała to tyz mozesz ;;-) heheheeh Buziole przesyłam !!! kofffom cie !!! Wymiziaj płowaska -kudłaska ;-) wymiziam, wymiziam, siostro Ślązaczko :p oj, chciałabym, żeby Ten też kiedyś poznał te Waszedwa kudłacze - Zuzkę i Gutka :p Quote
eria Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 zaś mo taki pokosmany pysio!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 eria napisał(a): zaś mo taki pokosmany pysio!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: a bo się pokosmoł :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 ale łon na kożdym zdjyńciu mo tako pokosmano sznupa, weź mu ja wyczesz i wklej wtedy foty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 :multi:cześć Kasik A co z fotografem bo nie doczytałam.....a my na dogo też chcemy zobaczyć fotki:oops::p Quote
mmbbaj Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Cześć Kasiu :multi: Czytam o tych zakupach przedślubnych i.... czy ty pamiętasz, że musisz mieć coś niebieskiego i coś pożyczonego? ;) Quote
panienkabubu Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 ooooo to ja moge pozyczyc... psa :evil_lol: Kasia gratuluje :multi: Quote
Teklunia Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='mmbbaj']Cześć Kasiu :multi: Czytam o tych zakupach przedślubnych i.... czy ty pamiętasz, że musisz mieć coś niebieskiego i coś pożyczonego? ;)Gosia, te rzeczy jescze przede mną :) Teraz moim najgorszym koszmarem jest znalezienie fryzjerki i kogoś kto mnie łądnie umaluje... Problem w tym, że nie mam doświadczenia w tej kwestii i zupełnie nie wiem komu zaufać, że nie zrobi ze mnie malowanej lali albo stracha na wróble :diabloti: W piątek zadzwoniłam do jednej makijażystki, której zdjęcia w internecie bardzo mi się podobały, i powiedziała mi tak - 350 zł za próbny makijaż + 300 zł za malowanie w dniu ślubu! Aż się powstrzymywałam żeby jej nie parsknąć w słuchawkę:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:multi:cześć Kasik A co z fotografem bo nie doczytałam.....a my na dogo też chcemy zobaczyć fotki:oops::p fotograf już zamówiony i zazaliczkowany :) W pocżatkowej wersji chciałam żeby zdjęcia robiła nam nasza dogomaniacka Wind, bo jej zdjęcia mnie oczarowały totalnie... Niestety, wnoie podołaliśmy finansowo ;) [quote name='panienkabubu']ooooo to ja moge pozyczyc... psa :evil_lol: o swietnie! będę miałą na czym do ślubu pojechać :evil_lol: :eviltong: Quote
eria Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 350 zł za próbny makijaż + 300 zł za malowanie w dniu ślubu! :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Teklunia Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 eria napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt:ja myślę, ze my po prostu buraki zacofane jesteśmy i nie potrafimy docenić praedziwej sztuki! ;) a ajk wiadomo za sztukę się płaci ;) Quote
sota36 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Teklunia']Gosia, te rzeczy jescze przede mną :) Teraz moim najgorszym koszmarem jest znalezienie fryzjerki i kogoś kto mnie łądnie umaluje... Problem w tym, że nie mam doświadczenia w tej kwestii i zupełnie nie wiem komu zaufać, że nie zrobi ze mnie malowanej lali albo stracha na wróble :diabloti: W piątek zadzwoniłam do jednej makijażystki, której zdjęcia w internecie bardzo mi się podobały, i powiedziała mi tak - 350 zł za próbny makijaż + 300 zł za malowanie w dniu ślubu! Aż się powstrzymywałam żeby jej nie parsknąć w słuchawkę:diabloti: fotograf już zamówiony i zazaliczkowany :) W pocżatkowej wersji chciałam żeby zdjęcia robiła nam nasza dogomaniacka Wind, bo jej zdjęcia mnie oczarowały totalnie... Niestety, wnoie podołaliśmy finansowo ;) o swietnie! będę miałą na czym do ślubu pojechać :evil_lol: :eviltong: sama sie pociapraj i ufryzeruj i juz ponad 600 na pifffffko jak dogo do Cie sie zwali!!! http://img472.imageshack.us/img472/8675/p1070076bf7.jpg - wez przyklad z Tena - ladnemu we wszystkim ladnie!! Quote
sota36 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Teklunia']C Ale powoli wszystko zmierza ku dobremu: suknia zamowiona, zaplacona obrączki śa garnitur jest (jeszcze tylko małe poprawki) buty dla mnie są biżuteria dla mnie jest zaproszenia (prawie wszystkie) rozdane foto i video zamówione dj zamowiony kościół załatwiony USC załatwiony UFFFF no nie wiem, nie wiem... Gucio i Zuzolka jeszcze nie dostali!!!!:mad::mad::mad: Quote
zuzolandia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Hello ;-) ..o widze ze przygotowania pelna para ida ;-) heheeh nio to trza sciepe na prezenta robic ;-) heheheh Buziole .....!!!!!!!!!!!! Quote
panienkabubu Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 sota36 napisał(a):no nie wiem, nie wiem... Gucio i Zuzolka jeszcze nie dostali!!!!:mad::mad::mad: Ben, Halszka i Gaja tez nie :cool3: o Majorze nie wspomnę :cool3: Quote
Teklunia Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='sota36']no nie wiem, nie wiem... Gucio i Zuzolka jeszcze nie dostali!!!!:mad::mad::mad: [quote name='panienkabubu']Ben, Halszka i Gaja tez nie :cool3: o Majorze nie wspomnę :cool3: toż mówię, że PRAWIE... ja to liczę na to, że któryś z wyżej wymienionych dzentelmenów tren od sukni mi w zebach poniesie ;) [quote name='zuzolandia']Hello ;-) ..o widze ze przygotowania pelna para ida ;-) heheeh nio to trza sciepe na prezenta robic ;-) heheheh Buziole .....!!!!!!!!!!!! tak, tak tak!!! mądzre gadasz!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='sota36']sama sie pociapraj i ufryzeruj i juz ponad 600 na pifffffko jak dogo do Cie sie zwali!!! http://img472.imageshack.us/img472/8675/p1070076bf7.jpg - wez przyklad z Tena - ladnemu we wszystkim ladnie!!Jola, ja piwka nie lubiam :oops: Ale na winko też by starczyło ;) Już się umowiłam na makijaż u innej Pani - za 120 zł dwa makijaże :) Sama wolę nie, bo chciałabym jednak łądnie wygłądac ;) Quote
zuzolandia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Slicna jestes i bez makijazu ;-) .to w odlotowym makeupie powalisz wszystkich na kolana ......matyldooooo........;-) Buzioki dla Tenusia nie dla Ciebie ;-) ...nie dostaniesz bo fotek kudłacza ni ma ;-( Quote
Recommended Posts