Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eria napisał(a):
nie mów głosno o tym strzyżeniu - Jolcia Ci ten pomysł z głowy wybije :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
zeby mi go wybic z głowy, Jola będzie tu musiała przyjechać i wreszcie ją poznam :p

więć głośno powtarzam - Jolu, ostrzygę Tena jeśli mnie osobiści enie powstrzymasz ;)

Posted

Gosiek napisał(a):
hahaha oj Kaśka :evil_lol:

ale wiesz co? Jakoś mi tak ostatnio strasznie wesoło w pracy :p
no i to jest najważniejsze!!!

ja moja też bardzo lubię :) praca może i marna ;) ale najważniejsze, zeby z checia tam chodzic a nie zmuszac si e przez całe zycie do czegos czego sie nie lubi! :)

Posted

Teklunia napisał(a):
no i to jest najważniejsze!!!

ja moja też bardzo lubię :) praca może i marna ;) ale najważniejsze, zeby z checia tam chodzic a nie zmuszac si e przez całe zycie do czegos czego sie nie lubi! :)

hmm ja mogę inaczej napisać to słówko :evil_lol: no ale niewazne. Ważne ze jest wesoło i nie idę do pracki z niechęcią a wręcz przeciwnie.... szkoda mi tylko niezmiennie Axelka :-( biedactwo 2 razy w tygodniu siedzi sam aż po 6,5 godziny tj aż Paula wróci ze szkoły.

Posted

Teklunia napisał(a):
zeby mi go wybic z głowy, Jola będzie tu musiała przyjechać i wreszcie ją poznam :p

więć głośno powtarzam - Jolu, ostrzygę Tena jeśli mnie osobiści enie powstrzymasz ;)

ZWARIOWALA BABA z tej abstynencji od dogo!! Zwariowala! obciac?ja Ci dam!!!! Nie wolno, ani szybko! TOZzawiadomie, Tena ukradne,aCiebie sie z rodziny wyrzekne! Nozyczki precz od Tenka!!!

Posted

Teklunia napisał(a):
czesć kumoszki moje kochane :buzi:

co znaczy slowo kumoszki ? :cool3:

Teklunia napisał(a):
tym razem na krócej zniknelam ;)

jak Ci nie wstyd, ze w oogle zniknelas co? :eviltong:

Teklunia napisał(a):
a oproszę Cię bardzo! nie przestraszyłas mnie tą groźbą mówiąc szczerze :p
;)

taaa? :cool3: w porzadku, wiec poczekam az sie urodzi co sie ma urodzic i przyjade z dwoma duzymi, kilkoma malymi i majorem :cool3: a no i Gaje wezme, jeszcze Jole namowie.. wezmiemy kije bejsbolowe i bedziecie biedni :diabloti:

Teklunia napisał(a):
a wiesz, ze my tez sie zastanawiamy czy by go nie obstrzyc :oops:

wiem, wiem briardom sie tego nie robi, ale... jakoś tak mnie kusi, zeby znowu był takim pociesznym kłebuszkiem, jak kiedys :)

pogielo?????? :-o :-o :-o

Teklunia napisał(a):

ja Ci zaraz dam go ostrzyc! swoje wlosy obetnij ;) :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:

sota36 napisał(a):
ZWARIOWALA BABA z tej abstynencji od dogo!! Zwariowala! obciac?ja Ci dam!!!! Nie wolno, ani szybko! TOZzawiadomie, Tena ukradne,aCiebie sie z rodziny wyrzekne! Nozyczki precz od Tenka!!!

no no no!
no wlasnie! :mad:

Posted

zuzolandia napisał(a):
Wy tu nie gadajta tylko foty wstawiajta ;-) ehehheheh
Boszzzzzzzzzzzzz KASIA !!!! NIE WOLNO RUSZAC KUDEłKóW TENULKA!!!!!!!!!!

Protestuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sota36 napisał(a):

o kurcze, ale podpadlam:crazyeye: ;)

zastanowie sie jeszcze ;) :evil_lol:

eria napisał(a):
no widzisz Kasia-od razu wiedziałam jak Jolcia zareaguje!! :evil_lol: :evil_lol:
no i wykrakałaś ;)

panienkabubu napisał(a):
ja Ci zaraz dam go ostrzyc! swoje wlosy obetnij ;) :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:
swoich nie moge - zapuszczam do ślubu ;)

Posted

Teklunia napisał(a):

no, ja jestem, a Ty gdzie? ;)

No ja tez juz jestem:p A beda jakies ciekawe zdjecia? Ale calego Tena razem z kudelkami:mad::eviltong:

Posted

Teklunia napisał(a):

no i wykrakałaś ;)

Ty Kasienko - bez urazy - juz lepiej nie zastanawiaj l... czasem zastanawianie sie szkodzi, a tu jest ewidentny przyklad tego!!!

Posted

Teklunia napisał(a):

no i wykrakałaś ;)

hahahahah
podpadłas Kochana podpadłas :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

no widzisz :P TEN tez zapuszcza :eviltong: :eviltong:

no nie obcinaj go :loveu:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
No ja tez juz jestem:p A beda jakies ciekawe zdjecia? Ale calego Tena razem z kudelkami:mad::eviltong:
beda, beda... cirpliwość jest cnotą ;)

sota36 napisał(a):
Ty Kasienko - bez urazy - juz lepiej nie zastanawiaj l... czasem zastanawianie sie szkodzi, a tu jest ewidentny przyklad tego!!!

panienkabubu napisał(a):
hahahahah
podpadłas Kochana podpadłas :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

no właśnie widzę :lol:

Jolu, wybacz mi to krotkotrwałe zacmienie umyslu :lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
beda, beda... cirpliwość jest cnotą ;)

no właśnie widzę :lol:

Jolu, wybacz mi to krotkotrwałe zacmienie umyslu :lol:

hahahaha

widzisz jak Jolci mało do szczescia potrzeba :evil_lol:

Takiego łądnego Tenka chcialas siersci pozbawic, no nie ładnie ;)

Posted

Prawie jak wilczarz :jumpie:

Droga Katarzyno !! Widzę, że nie tylko ja mam Cię za paskude :eviltong: I nie tylko ja uważam, że nie ładnie tak znikać :motz:
Tylko dlaczego mi urządzasz o to awanturę hlip hlip....

Posted

Cześć Kasieńko :multi: A ty wiesz, że ja zdjątek Tenusia u ciebie też nie widzę :placz: Tak mam ze wszystkimi fotami, które idą przez Image shecka :placz:

Posted

sota36 napisał(a):
YES!YES!YES! KASIU = KOCHAM CIE!!!!
a ja Ciebie :buzi:

Gosiek napisał(a):
cześć Kasieńko.... jeszcze jestem :multi:

a Ty?
a ja tez :) chioć z przerwami...

panienkabubu napisał(a):
hahahaha

widzisz jak Jolci mało do szczescia potrzeba :evil_lol:

Takiego łądnego Tenka chcialas siersci pozbawic, no nie ładnie ;)
jak tak tylkko kokietowałam ;) :oops:

mamabazyla napisał(a):

Droga Katarzyno !! Widzę, że nie tylko ja mam Cię za paskude :eviltong: I nie tylko ja uważam, że nie ładnie tak znikać :motz:
Tylko dlaczego mi urządzasz o to awanturę hlip hlip....

to Ty tęskniłaś po prostu, tak? i stąd te wymówki... ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zuzolandia napisał(a):
Witanko;-) .....awanturujesz sie o randki Zuzolki a nawet fotek kawalera nie pokazesz ...;-) jak Zuzol ma sie zchwycac taki przystojnym kawalerem skoro go nie widac ????????????
Buziole
bo Zuzia powinna mieć jego obraz w sercu!!!:razz:

mmbbaj napisał(a):
Cześć Kasieńko :multi: A ty wiesz, że ja zdjątek Tenusia u ciebie też nie widzę :placz: Tak mam ze wszystkimi fotami, które idą przez Image shecka :placz:
coś Ty? a dlaczego? ja nie mam z tym problemów...
ale może dlatego nie widzisz, że ich ostatnio nie wstawiam ;)