eria Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 nie mów głosno o tym strzyżeniu - Jolcia Ci ten pomysł z głowy wybije :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 eria napisał(a):nie mów głosno o tym strzyżeniu - Jolcia Ci ten pomysł z głowy wybije :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zeby mi go wybic z głowy, Jola będzie tu musiała przyjechać i wreszcie ją poznam :p więć głośno powtarzam - Jolu, ostrzygę Tena jeśli mnie osobiści enie powstrzymasz ;) Quote
Gosiek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 o rany - juz zapomniałam o takim biedulowatym Tenulku :crazyeye: cześć Kasiu :p Quote
Teklunia Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Gosiek napisał(a):o rany - juz zapomniałam o takim biedulowatym Tenulku :crazyeye: cześć Kasiu :p cześć przodowniczko pracy :lol: Quote
Gosiek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Teklunia napisał(a):cześć przodowniczko pracy :lol:hahaha oj Kaśka :evil_lol: ale wiesz co? Jakoś mi tak ostatnio strasznie wesoło w pracy :p Quote
Teklunia Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Gosiek napisał(a):hahaha oj Kaśka :evil_lol: ale wiesz co? Jakoś mi tak ostatnio strasznie wesoło w pracy :pno i to jest najważniejsze!!! ja moja też bardzo lubię :) praca może i marna ;) ale najważniejsze, zeby z checia tam chodzic a nie zmuszac si e przez całe zycie do czegos czego sie nie lubi! :) Quote
Gosiek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Teklunia napisał(a):no i to jest najważniejsze!!! ja moja też bardzo lubię :) praca może i marna ;) ale najważniejsze, zeby z checia tam chodzic a nie zmuszac si e przez całe zycie do czegos czego sie nie lubi! :) hmm ja mogę inaczej napisać to słówko :evil_lol: no ale niewazne. Ważne ze jest wesoło i nie idę do pracki z niechęcią a wręcz przeciwnie.... szkoda mi tylko niezmiennie Axelka :-( biedactwo 2 razy w tygodniu siedzi sam aż po 6,5 godziny tj aż Paula wróci ze szkoły. Quote
zuzolandia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Wy tu nie gadajta tylko foty wstawiajta ;-) ehehheheh Boszzzzzzzzzzzzz KASIA !!!! NIE WOLNO RUSZAC KUDEłKóW TENULKA!!!!!!!!!! Protestuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
sota36 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Teklunia napisał(a):zeby mi go wybic z głowy, Jola będzie tu musiała przyjechać i wreszcie ją poznam :p więć głośno powtarzam - Jolu, ostrzygę Tena jeśli mnie osobiści enie powstrzymasz ;) ZWARIOWALA BABA z tej abstynencji od dogo!! Zwariowala! obciac?ja Ci dam!!!! Nie wolno, ani szybko! TOZzawiadomie, Tena ukradne,aCiebie sie z rodziny wyrzekne! Nozyczki precz od Tenka!!! Quote
eria Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 no widzisz Kasia-od razu wiedziałam jak Jolcia zareaguje!! :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Teklunia napisał(a):czesć kumoszki moje kochane :buzi: co znaczy slowo kumoszki ? :cool3: Teklunia napisał(a):tym razem na krócej zniknelam ;) jak Ci nie wstyd, ze w oogle zniknelas co? :eviltong: Teklunia napisał(a):a oproszę Cię bardzo! nie przestraszyłas mnie tą groźbą mówiąc szczerze :p ;) taaa? :cool3: w porzadku, wiec poczekam az sie urodzi co sie ma urodzic i przyjade z dwoma duzymi, kilkoma malymi i majorem :cool3: a no i Gaje wezme, jeszcze Jole namowie.. wezmiemy kije bejsbolowe i bedziecie biedni :diabloti: Teklunia napisał(a):a wiesz, ze my tez sie zastanawiamy czy by go nie obstrzyc :oops: wiem, wiem briardom sie tego nie robi, ale... jakoś tak mnie kusi, zeby znowu był takim pociesznym kłebuszkiem, jak kiedys :) pogielo?????? :-o :-o :-o Teklunia napisał(a):zeby mi go wybic z głowy, Jola będzie tu musiała przyjechać i wreszcie ją poznam :p więć głośno powtarzam - Jolu, ostrzygę Tena jeśli mnie osobiści enie powstrzymasz ;) ja Ci zaraz dam go ostrzyc! swoje wlosy obetnij ;) :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: sota36 napisał(a):ZWARIOWALA BABA z tej abstynencji od dogo!! Zwariowala! obciac?ja Ci dam!!!! Nie wolno, ani szybko! TOZzawiadomie, Tena ukradne,aCiebie sie z rodziny wyrzekne! Nozyczki precz od Tenka!!! no no no! no wlasnie! :mad: Quote
Teklunia Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 zuzolandia napisał(a):Wy tu nie gadajta tylko foty wstawiajta ;-) ehehheheh Boszzzzzzzzzzzzz KASIA !!!! NIE WOLNO RUSZAC KUDEłKóW TENULKA!!!!!!!!!! Protestuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sota36 napisał(a):ZWARIOWALA BABA z tej abstynencji od dogo!! Zwariowala! obciac?ja Ci dam!!!! Nie wolno, ani szybko! TOZzawiadomie, Tena ukradne,aCiebie sie z rodziny wyrzekne! Nozyczki precz od Tenka!!! o kurcze, ale podpadlam:crazyeye: ;) zastanowie sie jeszcze ;) :evil_lol: eria napisał(a):no widzisz Kasia-od razu wiedziałam jak Jolcia zareaguje!! :evil_lol: :evil_lol:no i wykrakałaś ;) panienkabubu napisał(a):ja Ci zaraz dam go ostrzyc! swoje wlosy obetnij ;) :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: swoich nie moge - zapuszczam do ślubu ;) Quote
Magda Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Teklunia napisał(a): no, ja jestem, a Ty gdzie? ;) No ja tez juz jestem:p A beda jakies ciekawe zdjecia? Ale calego Tena razem z kudelkami:mad::eviltong: Quote
sota36 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Teklunia napisał(a):o kurcze, ale podpadlam:crazyeye: ;) zastanowie sie jeszcze ;) :evil_lol: no i wykrakałaś ;) swoich nie moge - zapuszczam do ślubu ;)Ty Kasienko - bez urazy - juz lepiej nie zastanawiaj l... czasem zastanawianie sie szkodzi, a tu jest ewidentny przyklad tego!!! Quote
panienkabubu Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Teklunia napisał(a):o kurcze, ale podpadlam:crazyeye: ;) zastanowie sie jeszcze ;) :evil_lol: no i wykrakałaś ;) swoich nie moge - zapuszczam do ślubu ;) hahahahah podpadłas Kochana podpadłas :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no widzisz :P TEN tez zapuszcza :eviltong: :eviltong: no nie obcinaj go :loveu: Quote
Teklunia Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Magda_Miki napisał(a):No ja tez juz jestem:p A beda jakies ciekawe zdjecia? Ale calego Tena razem z kudelkami:mad::eviltong:beda, beda... cirpliwość jest cnotą ;) sota36 napisał(a):Ty Kasienko - bez urazy - juz lepiej nie zastanawiaj l... czasem zastanawianie sie szkodzi, a tu jest ewidentny przyklad tego!!! panienkabubu napisał(a):hahahahah podpadłas Kochana podpadłas :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no właśnie widzę :lol: Jolu, wybacz mi to krotkotrwałe zacmienie umyslu :lol: Quote
sota36 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Teklunia napisał(a): Jolu, wybacz mi to krotkotrwałe zacmienie umyslu :lol: YES!YES!YES! KASIU = KOCHAM CIE!!!! Quote
panienkabubu Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Teklunia napisał(a):beda, beda... cirpliwość jest cnotą ;) no właśnie widzę :lol: Jolu, wybacz mi to krotkotrwałe zacmienie umyslu :lol: hahahaha widzisz jak Jolci mało do szczescia potrzeba :evil_lol: Takiego łądnego Tenka chcialas siersci pozbawic, no nie ładnie ;) Quote
Gosiek Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 cześć Kasieńko.... jeszcze jestem :multi: a Ty? Quote
bazylowa Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Prawie jak wilczarz :jumpie: Droga Katarzyno !! Widzę, że nie tylko ja mam Cię za paskude :eviltong: I nie tylko ja uważam, że nie ładnie tak znikać :motz: Tylko dlaczego mi urządzasz o to awanturę hlip hlip.... Quote
zuzolandia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Witanko;-) .....awanturujesz sie o randki Zuzolki a nawet fotek kawalera nie pokazesz ...;-) jak Zuzol ma sie zchwycac taki przystojnym kawalerem skoro go nie widac ???????????? Buziole Quote
mmbbaj Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Cześć Kasieńko :multi: A ty wiesz, że ja zdjątek Tenusia u ciebie też nie widzę :placz: Tak mam ze wszystkimi fotami, które idą przez Image shecka :placz: Quote
Teklunia Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 sota36 napisał(a):YES!YES!YES! KASIU = KOCHAM CIE!!!!a ja Ciebie :buzi: Gosiek napisał(a):cześć Kasieńko.... jeszcze jestem :multi: a Ty?a ja tez :) chioć z przerwami... panienkabubu napisał(a):hahahaha widzisz jak Jolci mało do szczescia potrzeba :evil_lol: Takiego łądnego Tenka chcialas siersci pozbawic, no nie ładnie ;)jak tak tylkko kokietowałam ;) :oops: mamabazyla napisał(a): Droga Katarzyno !! Widzę, że nie tylko ja mam Cię za paskude :eviltong: I nie tylko ja uważam, że nie ładnie tak znikać :motz: Tylko dlaczego mi urządzasz o to awanturę hlip hlip.... to Ty tęskniłaś po prostu, tak? i stąd te wymówki... ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zuzolandia napisał(a):Witanko;-) .....awanturujesz sie o randki Zuzolki a nawet fotek kawalera nie pokazesz ...;-) jak Zuzol ma sie zchwycac taki przystojnym kawalerem skoro go nie widac ???????????? Buziole bo Zuzia powinna mieć jego obraz w sercu!!!:razz: mmbbaj napisał(a):Cześć Kasieńko :multi: A ty wiesz, że ja zdjątek Tenusia u ciebie też nie widzę :placz: Tak mam ze wszystkimi fotami, które idą przez Image shecka :placz:coś Ty? a dlaczego? ja nie mam z tym problemów... ale może dlatego nie widzisz, że ich ostatnio nie wstawiam ;) Quote
g_o_n_i_a Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Heeej :multi: :buzi: Kasiulko nie mozna tak zaniedbywac nas i DGM :cool3: Quote
Teklunia Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Heeej :multi: :buzi: Kasiulko nie mozna tak zaniedbywac nas i DGM :cool3:no więc dlatego wróciłam :) i nawet psa Wam pokaże ;) Quote
Recommended Posts