Teklunia Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 HankaRupczewska napisał(a):A dlaczegóż to obciachałaś sobie głowę :cool1: Jakaś taka nienajładniejsza przez to ta fotografia :shake: a bo wstydziałam się pokazać całą :oops: bo jak każda szanująca się kobieta, uważam że paskudnie wyszłam ;) Quote
sota36 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Teklunia']zdjęcia sprzed prawie dwóch lat... [quote name='eria']jak miło widzieć Tenka no normalnie nie ten pies! Aha - ze ja tak niesmialo zapytam- pisalas ze to pierwsze zdjecie jest zaraz jak do Was przyszedl? W ...czapce?Hiihihi... Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 :crazyeye:o rany to już prawie 2 lata.......TEN niepodobny ...do siebie Quote
Teklunia Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Alka']Hance trudno dogodzić :evil_lol::evil_lol: mnie tam Tenuś interesuje :pna Ciebie zawsze można liczyć, dobra duszo :buzi: [quote name='sota36']no normalnie nie ten pies! Aha - ze ja tak niesmialo zapytam- pisalas ze to pierwsze zdjecie jest zaraz jak do Was przyszedl? W ...czapce?Hiihihi...no, w schronisku zimno było, to ich w czapki wyposażali :lol: [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o rany to już prawie 2 lata.......TEN niepodobny ...do siebieprawda? :) Quote
Hanna R. Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Alka napisał(a):Hance trudno dogodzić :evil_lol::evil_lol: mnie tam Tenuś interesuje :p Bo wiesz, droga Alis - ja preferuję dwa w jednym :p Quote
Daga_i_Oskar Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Kasiu Tenulek jest niedopoznania :loveu: :loveu: Ktosby nie uwierzyl, ze z tego kochanego futrzaka, byl kiedys taki chudzielec :shake: Quote
zuzolandia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 .taki przerosniety szczeniorek ;-) ....odwaliłas kawal doskonalej roboty Kasienko !!!!!!! bravissimoooooooooooooo !!!!!!!!! kofffam cie ;-) Quote
panienkabubu Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='zuzolandia']Dziendoberek kochaniutka ;-) normalnie jestem w szokuuuuu ;-)...i fotki i Ty osobiscie ...juz ktorys tam dzionek ....no nie .poprawiła nam sie ta KASIENKA z wiosny heehheh ;-) Buziole nie chwal dnia przed zachodem slonca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Teklunia']zdjęcia sprzed prawie dwóch lat... niedługo po ty, jak Ten do nas przyszedł :) miałam je na zwykłym analogowym aparacie i dopiero tydzień temu wywołałam film :lol: i aż mnie zatkało, jak go zobaczyłam :crazyeye: Pan Pies i jego pańcia-wariatka :lol: Pan Pies w wersji mocno zrezygnowanej ;) ...zaciekawionej: ...zajętej gryzieniem: ...sierotowatej: ...i bardzo, bardzo chudej... :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o jesu Kasia!! to naprawde TEN????? :crazyeye: :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
WinterGirl Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 powalające :cool2: Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Kati Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Toż to nie ten sam pies. :) Od razu widac jak bardzo o niego dbacie. :loveu: Quote
panienkabubu Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Kati napisał(a):Toż to nie ten sam pies. :) Od razu widac jak bardzo o niego dbacie. :loveu: i go kochacie :loveu: Quote
PIKA Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Cześć Kasiu :multi: Ja za każdym razem patrzę, na zdjęcia Tena "z przed" to w szoku jestem jak pies moze się zmienić :loveu: Quote
Alka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 cześc Kasiu !:multi: znów poszliśmy w odstawkę...:placz::placz: Quote
Magda Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Kasiu wez sie uspokoj i wracaj do nas:mad: Caly czas sie mijamy... Quote
panienkabubu Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Kasia sluchaj bo Ci najazd zrobie na ta Warszawkę ;P Quote
Teklunia Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 czesć kumoszki moje kochane :buzi: tym razem na krócej zniknelam ;) PIKA napisał(a):Cześć Kasiu :multi: Ja za każdym razem patrzę, na zdjęcia Tena "z przed" to w szoku jestem jak pies moze się zmienić :loveu: panienkabubu napisał(a): o jesu Kasia!! to naprawde TEN????? :crazyeye: :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu:nooo :) fajnie,co? :) Alka napisał(a):cześc Kasiu !:multi: znów poszliśmy w odstawkę...:placz::placz:nigdy w życiu!!!!!!!!!!! Magda_Miki napisał(a):Kasiu wez sie uspokoj i wracaj do nas:mad: Caly czas sie mijamy...no, ja jestem, a Ty gdzie? ;) eria napisał(a):Kasia znowu nam zniknęła :cool1:ale nie na długo :buzi: panienkabubu napisał(a):Kasia sluchaj bo Ci najazd zrobie na ta Warszawkę ;Pa oproszę Cię bardzo! nie przestraszyłas mnie tą groźbą mówiąc szczerze :p ;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 zuzolandia napisał(a): ,,,,,,uuuuuuu moje słodkosci kochaneeeee !!!!!! Dziendoberek !!!!! jak to dobrze ze sie odezwałas !!!!! bom sie martwili Ty niedobra kobito !!!!!! hehehhe .......buziaczki przesyłamy !!!!! no widzisz ..jakie to piekne...wlochate.... moje miało postrzyzyny w sobote.....jest teraz najpiekniejsza na swiecie.... tak wiem ...musze ofcic...:diabloti: Quote
Teklunia Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):no widzisz ..jakie to piekne...wlochate.... moje miało postrzyzyny w sobote.....jest teraz najpiekniejsza na swiecie.... tak wiem ...musze ofcic...:diabloti: a wiesz, ze my tez sie zastanawiamy czy by go nie obstrzyc :oops: wiem, wiem briardom sie tego nie robi, ale... jakoś tak mnie kusi, zeby znowu był takim pociesznym kłebuszkiem, jak kiedys :) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Teklunia napisał(a):a wiesz, ze my tez sie zastanawiamy czy by go nie obstrzyc :oops: wiem, wiem briardom sie tego nie robi, ale... jakoś tak mnie kusi, zeby znowu był takim pociesznym kłebuszkiem, jak kiedys :) no widziałam zdjecia wczesniejsze... co on taki łysawy trochu..... znaczy sie moja to jest teraz normalnie do softa podobna bo do tej pory to misio byl.....:loveu: Quote
Teklunia Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):no widziałam zdjecia wczesniejsze... co on taki łysawy trochu..... znaczy sie moja to jest teraz normalnie do softa podobna bo do tej pory to misio byl.....:loveu: zaraz łysawy ;) po prostu inny image ;) Quote
Recommended Posts