kesslee Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='zuzolandia'] ,,,,,,uuuuuuu moje słodkosci kochaneeeee !!!!!! Dziendoberek !!!!! jak to dobrze ze sie odezwałas !!!!! bom sie martwili Ty niedobra kobito !!!!!! hehehhe .......buziaczki przesyłamy !!!!! Gdzie on ma przód a gdzie tył? :crazyeye: Uwielbiam takie wielkie kudłacze! Bossski jest :) Quote
eria Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 jak miło widzieć Tenka ale weź mu wyszesz ta sznupa bo mo pokosmano!!!!!!!:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 sota36 napisał(a):Kaśka! Jak mozesz! My sie tak zamartwiamy! tak placzemy, a Ty - ZAPOMNIALAS!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: i LENISTWEM sie tlumaczysz!!! Oj dziewczyno - popraw sie , bo najedziemy na te Twoja Warszawke - i nie przezyjesz!!! LItosci nie bedzie!! Nie bedzie slodkich oczu i tam takich innych!!!Aaaa! i do sadu podam!! Za grzech zaniedbania!!! ja w ten brak czasu, weny nie uwierze! Nie dam se mydlic oczy, ze myslalas!!! O PASKUDO!!! ja sie pod tym podpisuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wezme swoje potwory, Jola swojego Gutka, moze jeszcze Madzia sie uda namowic i kilka innych osob i tak Cie nastraszymy, ze nie przezyjesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Teklunia'] Ooooooooooo Kolega Kudłaty się Pojawił :loveu: Cześć Kasiu:razz: Quote
Teklunia Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='panienkabubu']ja sie pod tym podpisuje :evil_lol: :evil_lol: wezme swoje potwory, Jola swojego Gutka, moze jeszcze Madzia sie uda namowic i kilka innych osob i tak Cie nastraszymy, ze nie przezyjesz :evil_lol: :evil_lol: hahaha :evil_lol: :evil_lol:no, to jeżeli tym Was zmuszę do przyjazdu do mnie, to chyba zniknę jeszcze na trochę ;) [quote name='jo-jo']Ooooooooooo Kolega Kudłaty się Pojawił :loveu: Cześć Kasiu:razz: cześć jojeczku :multi: kope lat :) [quote name='eria']ale weź mu wyszesz ta sznupa bo mo pokosmano!!!!!!!:evil_lol: tu jest świeżo po psacerku, więc fryz ma rozwiany artystycznie ;) w warunkach domowych nosi inne uczesanie ;) [quote name='sota36']Kaśka! Jak mozesz! My sie tak zamartwiamy! tak placzemy, a Ty - ZAPOMNIALAS!!!!!:mad::mad::mad:i LENISTWEM sie tlumaczysz!!! Oj dziewczyno - popraw sie , bo najedziemy na te Twoja Warszawke - i nie przezyjesz!!! LItosci nie bedzie!! Nie bedzie slodkich oczu i tam takich innych!!!Aaaa! i do sadu podam!! Za grzech zaniedbania!!! ja w ten brak czasu, weny nie uwierze! Nie dam se mydlic oczy, ze myslalas!!! O PASKUDO!!!ja nie zapomniałam, nie nie nie - ja po prostu miałam lenia ;) :oops: ale na Warszawkę faktycznie powinniscie najechać! ;) [quote name='kesslee']Gdzie on ma przód a gdzie tył? :crazyeye: Uwielbiam takie wielkie kudłacze! Bossski jest :) no wiesz co?!? gdzie przód a gdzie tył?!? chyb asię obrazimy ;) no i trochę bohatera tej galerii: Quote
Teklunia Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 sota36 napisał(a):NNo, juz Darek mi mowil, zeby nalot zrobic!mądry chłop! słuchaj męża :evil_lol: Quote
eria Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 ja co tydzien w Wawie - mam teoretycznie możliwość zrobienia nalotu!!!! ale Kasi moje godziny nie pasują nigdy :-( a w ogóle - ale nas rozpieszczasz! tyle pięknych fotek dzisiaj! Quote
panienkabubu Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 eria napisał(a):ja co tydzien w Wawie - mam teoretycznie możliwość zrobienia nalotu!!!! ale Kasi moje godziny nie pasują nigdy :-( a w ogóle - ale nas rozpieszczasz! tyle pięknych fotek dzisiaj! ta! pewni emysli ze przez to, ze da duzo zdjec, to zapomnimy o jej leniu! :eviltong: Quote
zuzolandia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='sota36']NNo, juz Darek mi mowil, zeby nalot zrobic! No ja sie pod tym podpisuje ;-) wezcie mnie ze soba :loveu::loveu::loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='zuzolandia']Helloooooooooooooooo????????????????????????????????????????? Napisz chociaz ze jestes ;-) tylko nie masz czasu ;-)!!!!!!!!!!! alez oczywiscie ze jestem:diabloti: .....tylko kladłam dziecko spac...i bylam z futrzakiem na spacerze .:painting:..a cos sie stało??? :hmmmm: Quote
Teklunia Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='eria']ja co tydzien w Wawie - mam teoretycznie możliwość zrobienia nalotu!!!! ale Kasi moje godziny nie pasują nigdy :-( a w ogóle - ale nas rozpieszczasz! tyle pięknych fotek dzisiaj!może któreś pasują... ja codziennie do 16 z minutami jestem uziemiona w pracy ale potem mam wolne :) [quote name='panienkabubu']ta! pewni emysli ze przez to, ze da duzo zdjec, to zapomnimy o jej leniu! :eviltong:przejrzałaś mnie :oops: [quote name='zuzolandia']No ja sie pod tym podpisuje ;-) wezcie mnie ze soba :loveu::loveu::loveu: tak! tak! tak!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: [quote name='Agunia-Pańciunia)']alez oczywiscie ze jestem:diabloti: .....tylko kladłam dziecko spac...i bylam z futrzakiem na spacerze .:painting:..a cos sie stało??? :hmmmm: alez nic się nie denerwuj :) wszystko jest na swoim miejscu ;) a w ogóle to dzień dobry wszystkim, bo się zapomniałam przywitać ;) Quote
zuzolandia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Dziendoberek kochaniutka ;-) normalnie jestem w szokuuuuu ;-)...i fotki i Ty osobiscie ...juz ktorys tam dzionek ....no nie .poprawiła nam sie ta KASIENKA z wiosny heehheh ;-) Buziole Quote
Alka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Teklunia'] ja nie zapomniałam, nie nie nie - ja po prostu miałam lenia ;) :oops: Kasiu, mam nadzieje ,że pogoniłas tego lenia :mad: i będziesz częsciej zaglądać na dogo...:loveu::multi: Buziaczki dla Ciebie i Tenka!:loveu: Quote
Teklunia Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='zuzolandia']Dziendoberek kochaniutka ;-) normalnie jestem w szokuuuuu ;-)...i fotki i Ty osobiscie ...juz ktorys tam dzionek ....no nie .poprawiła nam sie ta KASIENKA z wiosny heehheh ;-) Buziole a widzisz? ja w gruncie rzeczy dobra dziewczyna jestem :p :oops: [quote name='PIKA']czesc Kasiu :multi: cześć szczesliwa Piko :) [quote name='Alka']Kasiu, mam nadzieje ,że pogoniłas tego lenia :mad: i będziesz częsciej zaglądać na dogo...:loveu::multi: Buziaczki dla Ciebie i Tenka!:loveu:Aluś, witaj :multi::multi::multi::multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Czesc Kasiu :multi: Boshe jak mysmy tesknili wyobrazasz to sobie :placz: mam nadzieje, ze teraz nam na tak dlugo nie znikniesz, a jak znikniesz to z uprzedzeniem :mad: :eviltong: Quote
Teklunia Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Kasiu :multi: Boshe jak mysmy tesknili wyobrazasz to sobie :placz: mam nadzieje, ze teraz nam na tak dlugo nie znikniesz, a jak znikniesz to z uprzedzeniem :mad: :eviltong:Daguś :multi::multi::multi: obiecuję poprawę! :lol: [quote name='eria']no ja Kasi nie poznaję!zaraz zdziwisz się jeszcze bardziej...:cool3: Quote
Teklunia Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 zdjęcia sprzed prawie dwóch lat... niedługo po ty, jak Ten do nas przyszedł :) miałam je na zwykłym analogowym aparacie i dopiero tydzień temu wywołałam film :lol: i aż mnie zatkało, jak go zobaczyłam :crazyeye: Pan Pies i jego pańcia-wariatka :lol: Pan Pies w wersji mocno zrezygnowanej ;) ...zaciekawionej: ...zajętej gryzieniem: ...sierotowatej: ...i bardzo, bardzo chudej... Quote
Teklunia Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pcześć Kasiulka:loveu:a cześć żono mężą z imieninami :lol: Quote
Alka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 mnie też zatkało :crazyeye: Kasiu, masz wielkie serce, Tenuś jest nie do poznania :loveu::loveu: Quote
Hanna R. Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 A dlaczegóż to obciachałaś sobie głowę :cool1: Jakaś taka nienajładniejsza przez to ta fotografia :shake: Quote
Alka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='HankaRupczewska']A dlaczegóż to obciachałaś sobie głowę :cool1: Jakaś taka nienajładniejsza przez to ta fotografia :shake: Hance trudno dogodzić :evil_lol::evil_lol: mnie tam Tenuś interesuje :p Quote
Recommended Posts