Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzolandia']
,,,,,,uuuuuuu moje słodkosci kochaneeeee !!!!!!
Dziendoberek !!!!! jak to dobrze ze sie odezwałas !!!!! bom sie martwili Ty niedobra kobito !!!!!! hehehhe .......buziaczki przesyłamy !!!!!

Gdzie on ma przód a gdzie tył? :crazyeye:
Uwielbiam takie wielkie kudłacze! Bossski jest :)

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sota36 napisał(a):
Kaśka! Jak mozesz! My sie tak zamartwiamy! tak placzemy, a Ty - ZAPOMNIALAS!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: i LENISTWEM sie tlumaczysz!!! Oj dziewczyno - popraw sie , bo najedziemy na te Twoja Warszawke - i nie przezyjesz!!! LItosci nie bedzie!! Nie bedzie slodkich oczu i tam takich innych!!!Aaaa! i do sadu podam!! Za grzech zaniedbania!!!
ja w ten brak czasu, weny nie uwierze! Nie dam se mydlic oczy, ze myslalas!!! O PASKUDO!!!

ja sie pod tym podpisuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wezme swoje potwory, Jola swojego Gutka, moze jeszcze Madzia sie uda namowic i kilka innych osob i tak Cie nastraszymy, ze nie przezyjesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']ja sie pod tym podpisuje :evil_lol: :evil_lol: wezme swoje potwory, Jola swojego Gutka, moze jeszcze Madzia sie uda namowic i kilka innych osob i tak Cie nastraszymy, ze nie przezyjesz :evil_lol: :evil_lol: hahaha :evil_lol: :evil_lol:no, to jeżeli tym Was zmuszę do przyjazdu do mnie, to chyba zniknę jeszcze na trochę ;)

[quote name='jo-jo']Ooooooooooo Kolega Kudłaty się Pojawił :loveu:
Cześć Kasiu:razz:
cześć jojeczku :multi: kope lat :)

[quote name='eria']ale weź mu wyszesz ta sznupa bo mo pokosmano!!!!!!!:evil_lol:
tu jest świeżo po psacerku, więc fryz ma rozwiany artystycznie ;)

w warunkach domowych nosi inne uczesanie ;)

[quote name='sota36']Kaśka! Jak mozesz! My sie tak zamartwiamy! tak placzemy, a Ty - ZAPOMNIALAS!!!!!:mad::mad::mad:i LENISTWEM sie tlumaczysz!!! Oj dziewczyno - popraw sie , bo najedziemy na te Twoja Warszawke - i nie przezyjesz!!! LItosci nie bedzie!! Nie bedzie slodkich oczu i tam takich innych!!!Aaaa! i do sadu podam!! Za grzech zaniedbania!!!
ja w ten brak czasu, weny nie uwierze! Nie dam se mydlic oczy, ze myslalas!!! O PASKUDO!!!ja nie zapomniałam, nie nie nie - ja po prostu miałam lenia ;) :oops:
ale na Warszawkę faktycznie powinniscie najechać! ;)

[quote name='kesslee']Gdzie on ma przód a gdzie tył? :crazyeye:
Uwielbiam takie wielkie kudłacze! Bossski jest :)

no wiesz co?!? gdzie przód a gdzie tył?!? chyb asię obrazimy ;)

no i trochę bohatera tej galerii:

Posted

ja co tydzien w Wawie - mam teoretycznie możliwość zrobienia nalotu!!!! ale Kasi moje godziny nie pasują nigdy :-(
a w ogóle - ale nas rozpieszczasz! tyle pięknych fotek dzisiaj!

Posted

eria napisał(a):
ja co tydzien w Wawie - mam teoretycznie możliwość zrobienia nalotu!!!! ale Kasi moje godziny nie pasują nigdy :-(
a w ogóle - ale nas rozpieszczasz! tyle pięknych fotek dzisiaj!

ta! pewni emysli ze przez to, ze da duzo zdjec, to zapomnimy o jej leniu! :eviltong:

Posted

[quote name='zuzolandia']Helloooooooooooooooo?????????????????????????????????????????
Napisz chociaz ze jestes ;-) tylko nie masz czasu ;-)!!!!!!!!!!!

alez oczywiscie ze jestem:diabloti: .....tylko kladłam dziecko spac...i bylam z futrzakiem na spacerze .:painting:..a cos sie stało??? :hmmmm:

Posted

[quote name='eria']ja co tydzien w Wawie - mam teoretycznie możliwość zrobienia nalotu!!!! ale Kasi moje godziny nie pasują nigdy :-(
a w ogóle - ale nas rozpieszczasz! tyle pięknych fotek dzisiaj!może któreś pasują... ja codziennie do 16 z minutami jestem uziemiona w pracy ale potem mam wolne :)

[quote name='panienkabubu']ta! pewni emysli ze przez to, ze da duzo zdjec, to zapomnimy o jej leniu! :eviltong:przejrzałaś mnie :oops:

[quote name='zuzolandia']No ja sie pod tym podpisuje ;-) wezcie mnie ze soba :loveu::loveu::loveu:

tak! tak! tak!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']alez oczywiscie ze jestem:diabloti: .....tylko kladłam dziecko spac...i bylam z futrzakiem na spacerze .:painting:..a cos sie stało??? :hmmmm:

alez nic się nie denerwuj :) wszystko jest na swoim miejscu ;)

a w ogóle to dzień dobry wszystkim, bo się zapomniałam przywitać ;)

Posted

[quote name='Teklunia']

ja nie zapomniałam, nie nie nie - ja po prostu miałam lenia ;) :oops:

Kasiu, mam nadzieje ,że pogoniłas tego lenia :mad: i będziesz częsciej zaglądać na dogo...:loveu::multi:

Buziaczki dla Ciebie i Tenka!:loveu:

Posted

[quote name='zuzolandia']Dziendoberek kochaniutka ;-) normalnie jestem w szokuuuuu ;-)...i fotki i Ty osobiscie ...juz ktorys tam dzionek ....no nie .poprawiła nam sie ta KASIENKA z wiosny heehheh ;-)
Buziole

a widzisz? ja w gruncie rzeczy dobra dziewczyna jestem :p :oops:

[quote name='PIKA']czesc Kasiu :multi:
cześć szczesliwa Piko :)

[quote name='Alka']Kasiu, mam nadzieje ,że pogoniłas tego lenia :mad: i będziesz częsciej zaglądać na dogo...:loveu::multi:

Buziaczki dla Ciebie i Tenka!:loveu:Aluś, witaj :multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Kasiu :multi:

Boshe jak mysmy tesknili wyobrazasz to sobie :placz: mam nadzieje, ze teraz nam na tak dlugo nie znikniesz, a jak znikniesz to z uprzedzeniem :mad: :eviltong:Daguś :multi::multi::multi: obiecuję poprawę! :lol:

[quote name='eria']no ja Kasi nie poznaję!zaraz zdziwisz się jeszcze bardziej...:cool3:

Posted

zdjęcia sprzed prawie dwóch lat... niedługo po ty, jak Ten do nas przyszedł :) miałam je na zwykłym analogowym aparacie i dopiero tydzień temu wywołałam film :lol: i aż mnie zatkało, jak go zobaczyłam :crazyeye:

Pan Pies i jego pańcia-wariatka :lol:

Pan Pies w wersji mocno zrezygnowanej ;)

...zaciekawionej:

...zajętej gryzieniem:

...sierotowatej:

...i bardzo, bardzo chudej...

Posted

[quote name='HankaRupczewska']A dlaczegóż to obciachałaś sobie głowę :cool1:
Jakaś taka nienajładniejsza przez to ta fotografia :shake:

Hance trudno dogodzić :evil_lol::evil_lol: mnie tam Tenuś interesuje :p