Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem :)

KOcham Was strasznie, wiecie? :loveu:
Za to, że zaględałyście tu regularnie, mimo iż mnie, wredziochy, nie było tyleee czasu :oops:

Nie mogłam się jakoś zebrać po prostu. Czasu mało i weny brakowało...

Ale teskniłam!!! :loveu:

Ten żyje i to w całkiem niezłej formie ;)

Na myśl o zaległościach, jakie mam u Was aż mi się słabo robi... :evil_lol: Ale z czasem wszystko nadrobie :)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kasiu ty foty robisz a ja taki nieprzygotowany;)
taki poczochrany ;)

[quote name='panienkabubu']Kasia Ty zyjesz i nic Ci nie jest :multi: :multi: :multi:

czemu Cie tak dlugo nie bylo?:eviltong:

żyję, jestem, głównie z lenistwa :oops:

Haniu, nigdy nie trać wiary ;)

Posted

,,,,,,uuuuuuu moje słodkosci kochaneeeee !!!!!!
Dziendoberek !!!!! jak to dobrze ze sie odezwałas !!!!! bom sie martwili Ty niedobra kobito !!!!!! hehehhe .......buziaczki przesyłamy !!!!!

Posted

Kaśka! Jak mozesz! My sie tak zamartwiamy! tak placzemy, a Ty - ZAPOMNIALAS!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: i LENISTWEM sie tlumaczysz!!! Oj dziewczyno - popraw sie , bo najedziemy na te Twoja Warszawke - i nie przezyjesz!!! LItosci nie bedzie!! Nie bedzie slodkich oczu i tam takich innych!!!Aaaa! i do sadu podam!! Za grzech zaniedbania!!!
ja w ten brak czasu, weny nie uwierze! Nie dam se mydlic oczy, ze myslalas!!! O PASKUDO!!!