Daga_i_Oskar Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Hallo Kasiu :multi: Where are you?? :roll: Quote
zuzolandia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 ?????????? ...........ni ma ?????????? dziendoberek;-) Quote
panienkabubu Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Kasia znowu sie zapodziala? :hmmmm: Quote
Gosiek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 ja nic nie chcę mówić ale.... Kasia nas strasznie zaniedbuje :mad: Quote
panienkabubu Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Kasiu, gdzie Ty sie podziewasz? :( nie no Kasia przepadla znowu :( Quote
Magda Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Kasia wpadnij chociaz na chwilke napisac co u ciebie:mad: Strasznie dawno sie nie "widzialysmy":eviltong: Quote
zuzolandia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Helloooooooooooooooo????????????????????????????????????????? Napisz chociaz ze jestes ;-) tylko nie masz czasu ;-)!!!!!!!!!!! Quote
zuzolandia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Kochaniutka nie sztresujjjjjjjjj nas sssssss!!!!!!!!! Quote
panienkabubu Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 :hmmmm: Kasia? Gdzie jesteś? :hmmmm: martwimy się ;( Quote
Teklunia Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Jestem :) KOcham Was strasznie, wiecie? :loveu: Za to, że zaględałyście tu regularnie, mimo iż mnie, wredziochy, nie było tyleee czasu :oops: Nie mogłam się jakoś zebrać po prostu. Czasu mało i weny brakowało... Ale teskniłam!!! :loveu: Ten żyje i to w całkiem niezłej formie ;) Na myśl o zaległościach, jakie mam u Was aż mi się słabo robi... :evil_lol: Ale z czasem wszystko nadrobie :) Quote
panienkabubu Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Kasia Ty zyjesz i nic Ci nie jest :multi: :multi: :multi: czemu Cie tak dlugo nie bylo?:eviltong: Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kasiu ty foty robisz a ja taki nieprzygotowany;) Quote
Hanna R. Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ooooooo ! NIEMOŻLIWE :crazyeye: KATARZYNA !!!!!! :multi: Quote
Teklunia Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kasiu ty foty robisz a ja taki nieprzygotowany;) taki poczochrany ;) [quote name='panienkabubu']Kasia Ty zyjesz i nic Ci nie jest :multi: :multi: :multi: czemu Cie tak dlugo nie bylo?:eviltong: żyję, jestem, głównie z lenistwa :oops: Haniu, nigdy nie trać wiary ;) Quote
madziasto4 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Witaj Kasiu ;) Długo Cię nie było...ale ważne, że już jesteś :multi: Quote
zuzolandia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 ,,,,,,uuuuuuu moje słodkosci kochaneeeee !!!!!! Dziendoberek !!!!! jak to dobrze ze sie odezwałas !!!!! bom sie martwili Ty niedobra kobito !!!!!! hehehhe .......buziaczki przesyłamy !!!!! Quote
panienkabubu Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Kasia jak ja Ci dam lenistwo :mad: :mad: :razz: Quote
Teklunia Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Nie bijcie :shake: I szeptem proszę, bo piszę z pracy i jezszce mnie wywalą ;) Quote
sota36 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Kaśka! Jak mozesz! My sie tak zamartwiamy! tak placzemy, a Ty - ZAPOMNIALAS!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: i LENISTWEM sie tlumaczysz!!! Oj dziewczyno - popraw sie , bo najedziemy na te Twoja Warszawke - i nie przezyjesz!!! LItosci nie bedzie!! Nie bedzie slodkich oczu i tam takich innych!!!Aaaa! i do sadu podam!! Za grzech zaniedbania!!! ja w ten brak czasu, weny nie uwierze! Nie dam se mydlic oczy, ze myslalas!!! O PASKUDO!!! Quote
Recommended Posts