Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No tak. Rzeczywiście są DWA... Ale jakies takie przymglone ...8-)o Hania wichrzycielka , jak nie psich jajek to oczu się czepia :nonono2: :sg168:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']o Hania wichrzycielka , jak nie psich jajek to oczu się czepia :nonono2: :sg168:

Alicjo, Alicjo ! Hola, hola ! TY MNIE ATAKUJESZ ??? Pozyczę sobie to silne bydlę od Debeścianki - i będziecie Ty i Twój pożal się boże - jajeczny astman :vamp: mieli się z pyszna ... :dog: :dog: :dog: :pissed: :pissed: :pissed:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Alicjo, Alicjo ! Hola, hola ! TY MNIE ATAKUJESZ ??? Pozyczę sobie to silne bydlę od Debeścianki - i będziecie Ty i Twój pożal się boże - jajeczny astman :vamp: mieli się z pyszna ... :dog: :dog: :dog: :pissed: :pissed: :pissed: strasys strasys , a my się wcale nie boimy
A ja dziś się jakoś nie wyrabiam z wchodzeniem do odwiedzanych przezemnie galerii, jakiś krótki ten dzionek ;-)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']strasys strasys , a my się wcale nie boimy
A ja dziś się jakoś nie wyrabiam z wchodzeniem do odwiedzanych przezemnie galerii, jakiś krótki ten dzionek ;-)
Ala, nie udawaj 8-)
Nie wierze zebys sie Szpilencji Groznej nie bala? ;)