Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pcześć Kasiulka ...masz już te obrączki:razz:Alu, mamy je, ale jeszcze nie nosiemy... Choć jedno z nas by chciało ;)

[quote name='panienkabubu']:eviltong: :eviltong: :eviltong: udowoooooooooooodniiiiij :eviltong: :eviltong: :eviltong: teraz nie mogę, bo jestem w pracy :eviltong:

[quote name='sota36']No jo wiedzil, ze ta zuzia to bokami robi!!!!bałamutka z niej, co? :evil_lol:

[quote name='eria']Cześć Kasiu, walentynkowe (niestety) pordrowionka przesyłamy :lol:ale dlaczego niestety? ;)
ale skoro nie lubisz walentynek, to masz od nas wielkiego buziaka tłustoczwartkowego :buzi:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
ty patrz jaka wredna :lol:

hahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no trzeba kolezanke DOSADNIE uswiadomic :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Dzień dobry bardzo....jest pieknie slonecznie...własnie wróciłam z dwu godzinnego spaceru z synem i futrzakiem..oboje zachwyceni...karmili wiewiorki w lasku bielańskim...ale ile ich tam jest....:p

i tak pieknie spacerowo-slonecznie wszystkich Was tutaj pozdrawiam i zycze milego dzionka:p

Posted

Kasienko coś dłuuuugo juz sie nie odzywasz :-o
Co sie dzieje? Nie masz siły wieczorkiem? Ja mam teraz wolne do poniedziałku :multi: wiec nadrabiam zaległosci.... u Ciebie duzo tego nie było.... coś nas chyba dziewczyny zaczynaja na straty spisywać bo i u mnie cichutko było :diabloti: