panienkabubu Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Teklunia napisał(a): Kasia, Ty mi nie podpadaj! :mad: MA DWA! ;) :eviltong: :eviltong: :eviltong: udowoooooooooooodniiiiij :eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: Quote
Teklunia Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pcześć Kasiulka ...masz już te obrączki:razz:Alu, mamy je, ale jeszcze nie nosiemy... Choć jedno z nas by chciało ;) [quote name='panienkabubu']:eviltong: :eviltong: :eviltong: udowoooooooooooodniiiiij :eviltong: :eviltong: :eviltong: teraz nie mogę, bo jestem w pracy :eviltong: [quote name='sota36']No jo wiedzil, ze ta zuzia to bokami robi!!!!bałamutka z niej, co? :evil_lol: [quote name='eria']Cześć Kasiu, walentynkowe (niestety) pordrowionka przesyłamy :lol:ale dlaczego niestety? ;) ale skoro nie lubisz walentynek, to masz od nas wielkiego buziaka tłustoczwartkowego :buzi: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Cześć Kasiu ;) Nawet nie będę pisać ile miałam zaległości, bo aż wstyd :oops: Ale w tłusty czwartek postanowiłam zajrzeć do Was:p Quote
madzia20sosnowiec Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 witaj kasienko :buzi: wrocilam po dlugiej nieobecnosci a tutaj u was tak pusciutko :-o :mad: co u was slychac?jak tenus?jak piotrus?jak pracka?;) Quote
panienkabubu Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Kasik, jak tlusty czwartek? :razz: Ty uwazaj, za duzo przytyc nie mozesz bo sie do sukni slubnej nei zmiescisz :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 panienkabubu napisał(a):Kasik, jak tlusty czwartek? :razz: Ty uwazaj, za duzo przytyc nie mozesz bo sie do sukni slubnej nei zmiescisz :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ty patrz jaka wredna :lol: Quote
zuzolandia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Pączusiowe całuski przesyłamy !!!!!!!!!!! ;-) Quote
panienkabubu Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 madzia18sosnowiec napisał(a):ty patrz jaka wredna :lol: hahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no trzeba kolezanke DOSADNIE uswiadomic :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Moniś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Cześć Kasiu!! Wieki mnie u Ciebie nie było, aż wstyd! :oops::oops: Quote
Rinuś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 witamy ;* ale nas dlugo tutaj nie bylo!! Quote
Daga_i_Oskar Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Czesc Kasiu, gdzie sie z Teulkiem podziewacie :roll: Quote
zuzolandia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Witanko weekendowo;-)...no włąsnie masz wolne wiec jakies focisze bys wrzuciła złociutka .noooooooo ;-) Buziaczki Quote
eria Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Kasia zaś przepadła,fot nie wkleiła ...:mad: :evil_lol: Quote
arystokratka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Witajcie w tym przepięknym weekendzie :multi::multi: Quote
panienkabubu Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 A czy to nie Kasia przypadkiem w nowy rok obiecywała, ze bedzie sie czesciej pojawiac i pokazywac nam wiecej fotek TENka? :cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Dzień dobry bardzo....jest pieknie slonecznie...własnie wróciłam z dwu godzinnego spaceru z synem i futrzakiem..oboje zachwyceni...karmili wiewiorki w lasku bielańskim...ale ile ich tam jest....:p i tak pieknie spacerowo-slonecznie wszystkich Was tutaj pozdrawiam i zycze milego dzionka:p Quote
zuzolandia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Hellooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo????????????? Gdzie jestessssssssssssssssssss????????????????????????????????? Quote
madzia20sosnowiec Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 czesc blizniaki mojeee :buzi: Quote
Gosiek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Kasienko coś dłuuuugo juz sie nie odzywasz :-o Co sie dzieje? Nie masz siły wieczorkiem? Ja mam teraz wolne do poniedziałku :multi: wiec nadrabiam zaległosci.... u Ciebie duzo tego nie było.... coś nas chyba dziewczyny zaczynaja na straty spisywać bo i u mnie cichutko było :diabloti: Quote
bazylowa Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Kasiu gdzieś Ty ???? Znów Ci tygodnie umykają niewiadomogdzie?? Quote
zuzolandia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 My Kasienki nie odstawiamyyyyy ;-) no ale mogłaby tu zajrzec heheeh;-) Quote
Recommended Posts