bazylowa Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [CENTER]:multi: !! Świetny pomysł z tą karmą zamiast kwiatów !! :multi: To ja poczekam sobie na podwórkowego Tena :diabloti: [/CENTER] Quote
zuzolandia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 niooooo juz prawie mi sie przypomniał ;-) ale jeszcze cosik bys dołozyła to juz mi całkowicie pamiec wroci eheheheh;-) Witanko złociutka ;-) A tak na marginesie .......UNE WIDZA TO CO CHCA WIDZIEC ;-) ehehheh Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='zuzolandia'] bardzo ładna fotka.....prawie jakbym widziała moje futrzaste zwierzatko spiace...tylko zdaje sie Twoja rasa ma dłuższego włosa... ale fotka cudna....i pozycja spiaco- senno- przytulna..:cool3: Quote
Teklunia Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='mamabazyla'] :multi: !! Świetny pomysł z tą karmą zamiast kwiatów !! :multi: To ja poczekam sobie na podwórkowego Tena :diabloti: to niestety musisz się wykazać spora dozą cierpliwosci ;) [quote name='Gosiek']cześć Kasieńko :buzi: wpadłam sie przywitać - konczy mi sie wolne i bedę rzadziej bywać na DGCześć Gosiu :) ja zaczelam wpadać, to Ty znikasz:evil_lol: [quote name='Koma'] :loveu: Zawsze mnie zastanawia, jak te długowłose sierściuchy wogóle widzą przez te włosy :lol: Głaski dla Tenka :loveu: Koma:multi::multi::multi: on to chyba nie za dużó widzi, bo nagminnie wpada na futryny i latarnie :evil_lol: [quote name='eria'] ale on jest śliczniasty no... :loveu: :loveu: :loveu:no.... ;) [quote name='Gosiek']:evil_lol: cóż za pełne miłosci okreslenie pupilka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:hihihi :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi:hey Kasieńko i Pierdółku:loveu::loveu::loveu: cześć Aluś :buzi: Pierdółek Cię pozdrawia :lol: Quote
Teklunia Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='mmbbaj']Kasiu :klacz::klacz::klacz:, wspaniały pomysł :lol: A gadaniem się nie przejmuj, ludzie i tak zawsze coś znajdą żeby gadać ;) Swoją drogą wyobraziłam sobie te tłumy stojące przed kościołem z workami karmy dla psów... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gosia :multi::multi::multi: włśnie to najbardziej denerwuje coponiektórych... że jak oni tacy eleganccy z workiem karmy ...:diabloti: [quote name='panienkabubu']Kasia:) nowe zdjęcie to i moja nowa niespodzianka:) pozdrawiam;)Kasia, jesteś wielka! :buzi: [quote name='zuzolandia'] niooooo juz prawie mi sie przypomniał ;-) ale jeszcze cosik bys dołozyła to juz mi całkowicie pamiec wroci eheheheh;-) Witanko złociutka ;-)o Ty! tyle zdjęć, a Tobie jeszcze mało? :razz: ale dla Ciebie wszystko :) i pospacerowy, zmoknięty Pierdółek w wersji zadowolonej z życia :evil_lol: Quote
eria Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 ostatnia fota rządzi!!!!!!! te ślipko cudne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mmbbaj Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Teklunia'] włśnie to najbardziej denerwuje coponiektórych... że jak oni tacy eleganccy z workiem karmy ...:diabloti: To powiedz im, żeby kupili najlepszą i najdroższą karmę jaka jest i koniecznie w firmowym opakowaniu, będzie im lepiej do stroju pasowała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Teklunia'] i pospacerowy, zmoknięty Pierdółek w wersji zadowolonej z życia :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: rewelacyjne zdjęcie :klacz: Quote
Alicja Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 :evil_lol::evil_lol:fryz prawie jak Rubik;)....Inka mnie zamorduje:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 .....pyszniutki pyszniutki pyszniutki ;-) .....kofffam Tenusia ;-) Alu .... pierwsze ostrzezenie ;-) ehehheheeh Choc w sumie ......jakby Tenkowi nieco włosa prostownica przejechac ....to...... hmmmm.....kofffam ich obu ehehehehehehehe ;-) Quote
Koma Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Teklunia']on to chyba nie za dużó widzi, bo nagminnie wpada na futryny i latarnie :evil_lol: Czyli jak widać, moje podejrzenia nie są takie całkiem bezpodstawne :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:fryz prawie jak Rubik;-) :roflt: :roflt: :roflt: Quote
basia bonnie Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ha! Ale kochany psiaczek..:loveu::loveu::loveu:! Haha! Fryzik jak Rubik! no no :evil_lol: Quote
Magda Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Hej kochana!:multi: Ty to masz super pomysly:p Nawet nie wpadlam na to, ze mozna cos takiego zrobic. Brava!!:klacz::klacz: Usciskaj tego kudlacza naszego, bo sie stesknilam:loveu: Quote
panienkabubu Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Ooooooo Tenek jednak MA oczy :roflt: :roflt: :roflt: przynajmniej jedno :roflt: :roflt: :roflt: Quote
sota36 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 ZDJECIA!!! mOJE tY SLONECZKO KOCHANE - TO O TENIE! mOJE TY SLONECZKO KOCHANE - TO O TOBIE, KASIU!!!! Quote
Alka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 kochana morduchna :loveu: witaj Kasiu i Tenulku!:multi: stękniliśmy się za Wami ... Quote
Teklunia Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Dześć dziewczynki :bye: [quote name='mmbbaj']To powiedz im, żeby kupili najlepszą i najdroższą karmę jaka jest i koniecznie w firmowym opakowaniu, będzie im lepiej do stroju pasowała :evil_lol::evil_lol:dobry pomysł :lol: :lol: [quote name='zuzolandia'] .....pyszniutki pyszniutki pyszniutki ;-) .....kofffam Tenusia ;-) on Ciebie też, ciociu :) [quote name='ß@$!@']Ha! Ale kochany psiaczek..:loveu::loveu:! Haha! Fryzik jak Rubik! no no :evil_lol:witaj u nas, osobo z niemożliwym do wymówienia nickiem :multi::multi: ;) [quote name='Magda_Miki']Hej kochana!:multi: Ty to masz super pomysly:p Nawet nie wpadlam na to, ze mozna cos takiego zrobic. Brava!!:klacz::klacz:więc na swoim ślubie zrób tak samo ;) [quote name='panienkabubu']Ooooooo Tenek jednak MA oczy :roflt: przynajmniej jedno :roflt: :roflt:Kasia, Ty mi nie podpadaj! :mad: MA DWA! ;) [quote name='sota36']ZDJECIA!!! mOJE tY SLONECZKO KOCHANE - TO O TENIE! mOJE TY SLONECZKO KOCHANE - TO O TOBIE, KASIU!!!!:buzi: Joluś, Ty to mi zawsze uśmiech na twarz przywracasz [quote name='Alka'] witaj Kasiu i Tenulku!:multi: stękniliśmy się za Wami ...więc jestem... :) Quote
Alicja Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 :pcześć Kasiulka ...masz już te obrączki:razz: Quote
Hanna R. Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']masz już te obrączki :razz: Kasiu ! Ty się jeszcze zastanów :roll: Jeszcze jest czas ... JESZCZE JEST :evil_lol: Całuję . Hanna Co Już Nie Może Się Rozmyśleć :p Quote
zuzolandia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 BUZIACZKI WALENTYNKOWE PRZESYłAMY !!!!!!!!! Quote
Alka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Kasiu, miłego walentynkowego dzioneczka zyczymy :loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Kasiu ! Ty się jeszcze zastanów :roll: Jeszcze jest czas ... JESZCZE JEST :evil_lol: Całuję . Hanna Co Już Nie Może Się Rozmyśleć :pHaniu, jak zawsze mnie rozbrajasz :buzi: ale boję się, że już się nie rozmyślę... wiesz jak to jest - mądry Polak po szkodzie ;) [quote name='zuzolandia'] BUZIACZKI WALENTYNKOWE PRZESYłAMY !!!!!!!!! [quote name='Alka']Kasiu, miłego walentynkowego dzioneczka zyczymy :loveu::loveu: dziewczynki, dziękuję bardzo Quote
sota36 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 No jo wiedzil, ze ta zuzia to bokami robi!!!! Quote
Alicja Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='sota36']No jo wiedzil, ze ta zuzia to bokami robi!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a gdzie ta Zuza bokami robi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ona musi zepsuta siakaś jest;) cześć TENulki:multi: Quote
eria Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Cześć Kasiu, walentynkowe (niestety) pordrowionka przesyłamy :lol: Quote
Recommended Posts