Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Teklunia']sporo tych zdjec, wybaczcie, ale nie moge sie powstrzymac... :oops: wszystkie wydaja mi sie słodkie i oddajace "rozkosznosc" Tenulka
Juz pierwszego dnia bawil sie i pokazywal brzuszek :D, co wywolalo zachwyt i piski wsród domownikow...

A tu takie z serii "jestem samą słodyczą do kochania..."

ma przepiekna mordunie...jeny te oczeta.... sliczne...
to jakis rasowiec?

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']ma przepiekna mordunie...jeny te oczeta.... sliczne...
to jakis rasowiec?

TAK!!!!!!!! TO SLICZNIUTKI KOCHANIUTKI :loveu: BRIARD !!!!!:loveu:

BERGER de BRIE :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::loveu:

Posted

[quote name='zuzolandia']TAK!!!!!!!! TO SLICZNIUTKI KOCHANIUTKI :loveu: BRIARD !!!!!:loveu:

BERGER de BRIE :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::loveu:

o widzisz ja mam podobnego futrzaka, tylko dziewczynke....Irish Soft Coated Wheaten Terrier ....podobne jasne umaszczenie....

tez piekna...moja dziewczynka....

a ten chlopak to sliczna slodycz...
takiej rasy -

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']ma przepiekna mordunie...jeny te oczeta.... sliczne...
to jakis rasowiec?jakiś może i tak... ale taki bez papirka ;)
zresztą co ja Ci będę tłumaczyć, jak tu już inna briardomaniaczka wszystko napisała :lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:hej Kasieńko ....a może fotka zaproszonka:razz:będzie... :)
[quote name='mamabazyla']Kasia, a zrób mu fotyki na polku, no zrób zrób zrób :loveu::loveu:też będzie... za jakiś czas ;)

Guest Kamcia_14
Posted

Witaj Tekluniu :loveu:. Miałam was w subskrybcjach ale nie wiem jakim cudem skoro nigdy się tu nie odzywałam ... chyba :evil_lol:.
Ale skleroza w moim wieku ... :evil_lol:. A Jednak wszytsko możliwe :evil_lol:.

Posted

Czesc Kaasiu :multi:

Boshe ile Ten ma wlosow :crazyeye: czy Ty mu zafundowalas jakies zageszczanie czy cus :eviltong: a moze stosujecie jakis preparatow na objetosc :evil_lol: jest bowski taki misiowaty, juz czuje to ciepelko jakie od niego bije :loveu:

Wspaniale wymyslalas to, zeby Goscie Weselni przyniesli karme zamiast kwiatow. Kwiaty sie zmarnuja i trzeba bedzie je wyrzucic (a nie wierze, ze nikt i tak ich nie przyniesie, wiec kolorowo mimo to bedzie), a karma byla jest i zawsze bedzie potrzebna w kazdym schronisku. Bardzo mily gest z Waszej strony i nie przejmuj sie innymi ;)

Pozdrawiam,
Dagusia :buzi:

Posted

[quote name='zuzolandia']Dziendoberek złociutka ;-) wymiziaj Tenusia ode mnie ;-)a wymiziam, dziękuję :)

[quote name='Kamcia_14']Witaj Tekluniu :loveu:. Miałam was w subskrybcjach ale nie wiem jakim cudem skoro nigdy się tu nie odzywałam ... chyba :evil_lol:.
Ale skleroza w moim wieku ... :evil_lol:. A Jednak wszytsko możliwe :evil_lol:.

ja i moja skleroza też nie pamiętamy, żebyś tu wcześniej zaglądała ;) ale cieszę się ogromnie że sią to zmieniło :multi:

[quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Kaasiu :multi:

Boshe ile Ten ma wlosow :crazyeye: czy Ty mu zafundowalas jakies zageszczanie czy cus :eviltong: a moze stosujecie jakis preparatow na objetosc :evil_lol: jest bowski taki misiowaty, juz czuje to ciepelko jakie od niego bije :loveu:

Wspaniale wymyslalas to, zeby Goscie Weselni przyniesli karme zamiast kwiatow. Kwiaty sie zmarnuja i trzeba bedzie je wyrzucic (a nie wierze, ze nikt i tak ich nie przyniesie, wiec kolorowo mimo to bedzie), a karma byla jest i zawsze bedzie potrzebna w kazdym schronisku. Bardzo mily gest z Waszej strony i nie przejmuj sie innymi ;)

Pozdrawiam,
Dagusia :buzi:Daguś, koooope lat:multi:

Nie znam niestety żadnej kuracji na włosy... Jak bym znała to pierwsza bym ją sobie zfundowała na moje mysie kosmyki :diabloti:

Posted

[quote name='Teklunia']

Poprosiliśmy w nich gości żeby zamiast kwiatów przynieśli karmę dl apsów albo datki, które zawieziemy do schroniska Bożeny Wahl... Bo te psaki tak są wyjątkowo biedne :-(

Pewnie w związku z tym staniemy się obiektem plotek w rodzinie, że całkiem nam (mi) odwaliło, żeby na psy zberać, ale mam to w nosie... (Już jedną uwagę usłyszałam - że lepiej by na dom dziecka, niż na jakieś psy :angryy:)

Kasiu :klacz::klacz::klacz:, wspaniały pomysł :lol: A gadaniem się nie przejmuj, ludzie i tak zawsze coś znajdą żeby gadać ;) Swoją drogą wyobraziłam sobie te tłumy stojące przed kościołem z workami karmy dla psów... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Teklunia']a, no i Tenka zapodam :lol:

Ale śliczny i rozkoszny Tenulek :loveu: Zresztą jak zawsze :p