Alicja Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 :multi::multi::multi:hej Kasieńko ....a może fotka zaproszonka:razz: Quote
bazylowa Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Kasia, a zrób mu fotyki na polku, no zrób zrób zrób :loveu::loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Teklunia']sporo tych zdjec, wybaczcie, ale nie moge sie powstrzymac... :oops: wszystkie wydaja mi sie słodkie i oddajace "rozkosznosc" Tenulka Juz pierwszego dnia bawil sie i pokazywal brzuszek :D, co wywolalo zachwyt i piski wsród domownikow... A tu takie z serii "jestem samą słodyczą do kochania..." ma przepiekna mordunie...jeny te oczeta.... sliczne... to jakis rasowiec? Quote
jo-jo Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Cześć Kasiu,:multi: [quote name='Teklunia'] Ten futbolista, :evil_lol: Ależ on ma futra :crazyeye: Quote
zuzolandia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']ma przepiekna mordunie...jeny te oczeta.... sliczne... to jakis rasowiec? TAK!!!!!!!! TO SLICZNIUTKI KOCHANIUTKI :loveu: BRIARD !!!!!:loveu: BERGER de BRIE :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='bonita'] Wyrósł Tenek na piłkarza:evil_lol: Cześć Kasiu:loveu: oj duzy duzy chłopczyk...nawet bardzo.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='zuzolandia']TAK!!!!!!!! TO SLICZNIUTKI KOCHANIUTKI :loveu: BRIARD !!!!!:loveu: BERGER de BRIE :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::loveu: o widzisz ja mam podobnego futrzaka, tylko dziewczynke....Irish Soft Coated Wheaten Terrier ....podobne jasne umaszczenie.... tez piekna...moja dziewczynka.... a ten chlopak to sliczna slodycz... takiej rasy - Quote
zuzolandia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 A ja mam takiego futrzaka ;-) i podobnie jak Ty dziewczynke heeh ;-) Quote
Teklunia Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']ma przepiekna mordunie...jeny te oczeta.... sliczne... to jakis rasowiec?jakiś może i tak... ale taki bez papirka ;) zresztą co ja Ci będę tłumaczyć, jak tu już inna briardomaniaczka wszystko napisała :lol: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:hej Kasieńko ....a może fotka zaproszonka:razz:będzie... :) [quote name='mamabazyla']Kasia, a zrób mu fotyki na polku, no zrób zrób zrób :loveu::loveu:też będzie... za jakiś czas ;) Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Witaj Tekluniu :loveu:. Miałam was w subskrybcjach ale nie wiem jakim cudem skoro nigdy się tu nie odzywałam ... chyba :evil_lol:. Ale skleroza w moim wieku ... :evil_lol:. A Jednak wszytsko możliwe :evil_lol:. Quote
Daga_i_Oskar Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Czesc Kaasiu :multi: Boshe ile Ten ma wlosow :crazyeye: czy Ty mu zafundowalas jakies zageszczanie czy cus :eviltong: a moze stosujecie jakis preparatow na objetosc :evil_lol: jest bowski taki misiowaty, juz czuje to ciepelko jakie od niego bije :loveu: Wspaniale wymyslalas to, zeby Goscie Weselni przyniesli karme zamiast kwiatow. Kwiaty sie zmarnuja i trzeba bedzie je wyrzucic (a nie wierze, ze nikt i tak ich nie przyniesie, wiec kolorowo mimo to bedzie), a karma byla jest i zawsze bedzie potrzebna w kazdym schronisku. Bardzo mily gest z Waszej strony i nie przejmuj sie innymi ;) Pozdrawiam, Dagusia :buzi: Quote
zuzolandia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Dziendoberek złociutka ;-) wymiziaj Tenusia ode mnie ;-) Quote
Teklunia Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='zuzolandia']Dziendoberek złociutka ;-) wymiziaj Tenusia ode mnie ;-)a wymiziam, dziękuję :) [quote name='Kamcia_14']Witaj Tekluniu :loveu:. Miałam was w subskrybcjach ale nie wiem jakim cudem skoro nigdy się tu nie odzywałam ... chyba :evil_lol:. Ale skleroza w moim wieku ... :evil_lol:. A Jednak wszytsko możliwe :evil_lol:. ja i moja skleroza też nie pamiętamy, żebyś tu wcześniej zaglądała ;) ale cieszę się ogromnie że sią to zmieniło :multi: [quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Kaasiu :multi: Boshe ile Ten ma wlosow :crazyeye: czy Ty mu zafundowalas jakies zageszczanie czy cus :eviltong: a moze stosujecie jakis preparatow na objetosc :evil_lol: jest bowski taki misiowaty, juz czuje to ciepelko jakie od niego bije :loveu: Wspaniale wymyslalas to, zeby Goscie Weselni przyniesli karme zamiast kwiatow. Kwiaty sie zmarnuja i trzeba bedzie je wyrzucic (a nie wierze, ze nikt i tak ich nie przyniesie, wiec kolorowo mimo to bedzie), a karma byla jest i zawsze bedzie potrzebna w kazdym schronisku. Bardzo mily gest z Waszej strony i nie przejmuj sie innymi ;) Pozdrawiam, Dagusia :buzi:Daguś, koooope lat:multi: Nie znam niestety żadnej kuracji na włosy... Jak bym znała to pierwsza bym ją sobie zfundowała na moje mysie kosmyki :diabloti: Quote
Gosiek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 cześć Kasiu - mysie kosmyki? Hahaha to chyba nie widziałaś moich 3 włosów na krzyż :diabloti: Quote
zuzolandia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Kochaniutka a tak fotencje to co ??? juz zapomniałam ;-) jak Tenus WYGLADA !!!!!!!!!!!!!!! ;-) HEHEHEHEH Quote
Teklunia Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 o tak wygląda: (jak ostatnia pierdoła :evil_lol:) Quote
Gosiek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Teklunia']o tak wygląda: (jak ostatnia pierdoła :evil_lol:) :evil_lol: cóż za pełne miłosci okreslenie pupilka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 :multi::multi:hey Kasieńko i Pierdółku:loveu::loveu::loveu: Quote
mmbbaj Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Teklunia'] Poprosiliśmy w nich gości żeby zamiast kwiatów przynieśli karmę dl apsów albo datki, które zawieziemy do schroniska Bożeny Wahl... Bo te psaki tak są wyjątkowo biedne :-( Pewnie w związku z tym staniemy się obiektem plotek w rodzinie, że całkiem nam (mi) odwaliło, żeby na psy zberać, ale mam to w nosie... (Już jedną uwagę usłyszałam - że lepiej by na dom dziecka, niż na jakieś psy :angryy:) Kasiu :klacz::klacz::klacz:, wspaniały pomysł :lol: A gadaniem się nie przejmuj, ludzie i tak zawsze coś znajdą żeby gadać ;) Swoją drogą wyobraziłam sobie te tłumy stojące przed kościołem z workami karmy dla psów... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Teklunia']a, no i Tenka zapodam :lol: Ale śliczny i rozkoszny Tenulek :loveu: Zresztą jak zawsze :p Quote
panienkabubu Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Kasia:) nowe zdjęcie to i moja nowa niespodzianka:) pozdrawiam;) Quote
Koma Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 :loveu: Zawsze mnie zastanawia, jak te długowłose sierściuchy wogóle widzą przez te włosy :lol: Głaski dla Tenka :loveu: Quote
eria Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 ale on jest śliczniasty no... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gosiek Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 cześć Kasieńko :buzi: wpadłam sie przywitać - konczy mi sie wolne i bedę rzadziej bywać na DG Quote
Recommended Posts