Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)Kasia zapewne z TENkiem lepi bałwanka:p

Zwłaszcza, że przyszedł deszcz i śniegu niet :p ja to myślę, że Kasia jest terroryzowana przez TZta, bo za długo siedzi przed kompem :p ha :p

Posted

[quote name='anetta']Zasypalo ich :evil_lol:

:hand:

[quote name='Gosiek']Kasiu - weekend jest - gdzie się podziewasz?

[quote name='g_o_n_i_a']Kasiaa, gdzie jestes? :cool3:

[quote name='Alicjarydzewska'];)Kasia zapewne z TENkiem lepi bałwanka:p

[quote name='zuzolandia']Z tego co widac to WCALE nie siedzi przed kompem ;-) .......
Gdzie jestes złociutka ??????

[quote name='bonita']Cześć Kasiu :) :) :)

[quote name='panienkabubu']:candle: :helo:Hej Kasiu gdzie jestes?? :helo: :candle:

[quote name='Magda_Miki']Halo!:multi:

Nie no Kasia psepadla :placz: :placz: :placz:

Posted

Ojoj... A co tu tak cicho...
Hop hooooooooooop !!! Jest tu kto ?????? :candle:

Chyba nikogo nie ma....

To ja wkleję Tenkowy ogon w takim razie

nie wiem dlaczego, ale ten widok przywodzi mi na myśl konia w galopie. Ale ja chyba jakaś dziwna jestem :stupid: To chyba przez tą pogodę uroczą...:stupid:

Posted

Cześć dziewczynki kochane :)

Dziękuję za pamięć :buzi:

Oprócz pracy nie robiłam przez ten czas nic szczególnego, chyba po prostu faktycznie trwałam w jakimś letargu zimowym... Ten ma sie świetnie, ale to nic nowego :) Energia go rozpiera! Strasznie cieszył się tym śniegiem, który leżał przez kilka dni (w przeciwieństwie do mnie :diabloti:).

A z nowości ślubnych - mamy zaproszenia :multi: Dziś odebrałam :)

Poprosiliśmy w nich gości żeby zamiast kwiatów przynieśli karmę dl apsów albo datki, które zawieziemy do schroniska Bożeny Wahl... Bo te psaki tak są wyjątkowo biedne :-(

Pewnie w związku z tym staniemy się obiektem plotek w rodzinie, że całkiem nam (mi) odwaliło, żeby na psy zberać, ale mam to w nosie... (Już jedną uwagę usłyszałam - że lepiej by na dom dziecka, niż na jakieś psy :angryy:)

Posted

[quote name='Teklunia']Cześć dziewczynki kochane :)

Oprócz pracy nie robiłam przez ten czas nic szczególnego, chyba po prostu faktycznie trwałam w jakimś letargu zimowym... Ten ma sie świetnie, ale to nic nowego :) Energia go rozpiera! Strasznie cieszył się tym śniegiem, który leżał przez kilka dni (w przeciwieństwie do mnie :diabloti:).

Poprosiliśmy w nich gości żeby zamiast kwiatów przynieśli karmę dl apsów albo datki, które zawieziemy do schroniska Bożeny Wahl... Bo te psaki tak są wyjątkowo biedne :-(

Pewnie w związku z tym staniemy się obiektem plotek w rodzinie, że całkiem nam (mi) odwaliło, żeby na psy zberać, ale mam to w nosie... (Już jedną uwagę usłyszałam - że lepiej by na dom dziecka, niż na jakieś psy :angryy:):loveu:wspaniały pomysł Kasiu .....a gadać zawsze będa ...;)

śliczny :loveu::loveu::loveu:

Posted

.kocham kocham kocham te futerkaaaaaaaaaaaaaa ;-)
Boszzzzzzzzz Kasienko........jak mozesz nas tak odstawiac ????
Popraw sie na przyszłosc .......;-)
Jestes WIELKA ;-) .....taki gest ..... popieram Cie w 100 % a ludzie jak to ludzie ......pogadaja i zmienia temat eheheheheh ;-)
Buziaczki

Posted

Czeeeesc :)

Wiec właśnie dlatego nie zamierzam przejmować się ludzmi! W koncu to moj ślub i mogę sobie "powydziwiac", jesli mam ochote :evil_lol:
[quote name='panienkabubu']Czesc Kasiu :multi:

przybywam z prezentem :cool3:
tylko innych jeszcze nie umiem wybacz :shake:

:oops: :oops: :oops: to dopiero moje poczatki :oops: :oops:ojejej :) jakie ładne:loveu: Kasia, jwsteś wielka!!! :modla: :buzi:

Jak tylko wróce do domku, to sobie któryś zaaplikuje :)

Posted

Teklunia napisał(a):
Cześć dziewczynki kochane :)

Pewnie w związku z tym staniemy się obiektem plotek w rodzinie, że całkiem nam (mi) odwaliło, żeby na psy zberać, ale mam to w nosie... (Już jedną uwagę usłyszałam - że lepiej by na dom dziecka, niż na jakieś psy :angryy:)

JESTEŚ ANIOŁEM !!!!

Posted

Ooo jestes!! :angel: Oklaczony Tenek :iloveyou:

Poprosiliśmy w nich gości żeby zamiast kwiatów przynieśli karmę dl apsów

Moj brat z (juz) zona zrobili tak samo :multi::multi::multi::bigcool: Jak ja bede miec slub :evil_lol: to tez tak zrobie! :kociak::Dog_run:
A co jest najfajniejsze, rodzina od strony zonki tez jest postrzelona na punkcie psow :lilangel: