Alicja Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 ;)Kasia zapewne z TENkiem lepi bałwanka:p Quote
panienkabubu Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)Kasia zapewne z TENkiem lepi bałwanka:p Zwłaszcza, że przyszedł deszcz i śniegu niet :p ja to myślę, że Kasia jest terroryzowana przez TZta, bo za długo siedzi przed kompem :p ha :p Quote
zuzolandia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Z tego co widac to WCALE nie siedzi przed kompem ;-) ....... Gdzie jestes złociutka ?????? Quote
panienkabubu Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 :candle: :helo:Hej Kasiu gdzie jestes?? :helo: :candle: Quote
panienkabubu Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='anetta']Zasypalo ich :evil_lol: :hand: [quote name='Gosiek']Kasiu - weekend jest - gdzie się podziewasz? [quote name='g_o_n_i_a']Kasiaa, gdzie jestes? :cool3: [quote name='Alicjarydzewska'];)Kasia zapewne z TENkiem lepi bałwanka:p [quote name='zuzolandia']Z tego co widac to WCALE nie siedzi przed kompem ;-) ....... Gdzie jestes złociutka ?????? [quote name='bonita']Cześć Kasiu :) :) :) [quote name='panienkabubu']:candle: :helo:Hej Kasiu gdzie jestes?? :helo: :candle: [quote name='Magda_Miki']Halo!:multi: Nie no Kasia psepadla :placz: :placz: :placz: Quote
bazylowa Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ojoj... A co tu tak cicho... Hop hooooooooooop !!! Jest tu kto ?????? :candle: Chyba nikogo nie ma.... To ja wkleję Tenkowy ogon w takim razie nie wiem dlaczego, ale ten widok przywodzi mi na myśl konia w galopie. Ale ja chyba jakaś dziwna jestem :stupid: To chyba przez tą pogodę uroczą...:stupid: Quote
Teklunia Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Cześć dziewczynki kochane :) Dziękuję za pamięć :buzi: Oprócz pracy nie robiłam przez ten czas nic szczególnego, chyba po prostu faktycznie trwałam w jakimś letargu zimowym... Ten ma sie świetnie, ale to nic nowego :) Energia go rozpiera! Strasznie cieszył się tym śniegiem, który leżał przez kilka dni (w przeciwieństwie do mnie :diabloti:). A z nowości ślubnych - mamy zaproszenia :multi: Dziś odebrałam :) Poprosiliśmy w nich gości żeby zamiast kwiatów przynieśli karmę dl apsów albo datki, które zawieziemy do schroniska Bożeny Wahl... Bo te psaki tak są wyjątkowo biedne :-( Pewnie w związku z tym staniemy się obiektem plotek w rodzinie, że całkiem nam (mi) odwaliło, żeby na psy zberać, ale mam to w nosie... (Już jedną uwagę usłyszałam - że lepiej by na dom dziecka, niż na jakieś psy :angryy:) Quote
Gosiek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 ach jaki zmęczony piłkarz :loveu::loveu::loveu: cześć Kasieńko - fantastyczny pomysł z ta karma dla psiaków :multi: Quote
sota36 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 nO NIE?!?!? KASIA!!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Bardzo podoba m sie pomysl z karma zamiast kfffiatow!!!! Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Teklunia']Cześć dziewczynki kochane :) Dziękuję za pamięć :buzi: Oprócz pracy nie robiłam przez ten czas nic szczególnego, chyba po prostu faktycznie trwałam w jakimś letargu zimowym... Ten ma sie świetnie, ale to nic nowego :) Energia go rozpiera! Strasznie cieszył się tym śniegiem, który leżał przez kilka dni (w przeciwieństwie do mnie :diabloti:). A z nowości ślubnych - mamy zaproszenia :multi: Dziś odebrałam :) Poprosiliśmy w nich gości żeby zamiast kwiatów przynieśli karmę dl apsów albo datki, które zawieziemy do schroniska Bożeny Wahl... Bo te psaki tak są wyjątkowo biedne :-( Pewnie w związku z tym staniemy się obiektem plotek w rodzinie, że całkiem nam (mi) odwaliło, żeby na psy zberać, ale mam to w nosie... (Już jedną uwagę usłyszałam - że lepiej by na dom dziecka, niż na jakieś psy :angryy:):loveu:wspaniały pomysł Kasiu .....a gadać zawsze będa ...;) śliczny :loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 .kocham kocham kocham te futerkaaaaaaaaaaaaaa ;-) Boszzzzzzzzz Kasienko........jak mozesz nas tak odstawiac ???? Popraw sie na przyszłosc .......;-) Jestes WIELKA ;-) .....taki gest ..... popieram Cie w 100 % a ludzie jak to ludzie ......pogadaja i zmienia temat eheheheheh ;-) Buziaczki Quote
panienkabubu Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Czesc Kasiu :multi: przybywam z prezentem :cool3: tylko innych jeszcze nie umiem wybacz :shake: :oops: :oops: :oops: to dopiero moje poczatki :oops: :oops: Quote
dbsst Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 czesc Kasieńko :loveu: :loveu: ale masz dorodnego Tena :loveu: on chyba po nocy łazie i kradnie sierśc z okolicy :evil_lol: :evil_lol: ten Ten mi sie najbardziej podoba http://images20.fotosik.pl/4/8ec696601b98c98a.jpg Quote
Teklunia Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Czeeeesc :) Wiec właśnie dlatego nie zamierzam przejmować się ludzmi! W koncu to moj ślub i mogę sobie "powydziwiac", jesli mam ochote :evil_lol: [quote name='panienkabubu']Czesc Kasiu :multi: przybywam z prezentem :cool3: tylko innych jeszcze nie umiem wybacz :shake: :oops: :oops: :oops: to dopiero moje poczatki :oops: :oops:ojejej :) jakie ładne:loveu: Kasia, jwsteś wielka!!! :modla: :buzi: Jak tylko wróce do domku, to sobie któryś zaaplikuje :) Quote
bonita Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Wyrósł Tenek na piłkarza:evil_lol: Cześć Kasiu:loveu: Quote
eria Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Teklunia napisał(a):Cześć dziewczynki kochane :) Dziękuję za pamięć :buzi: Oprócz pracy nie robiłam przez ten czas nic szczególnego, chyba po prostu faktycznie trwałam w jakimś letargu zimowym... Ten ma sie świetnie, ale to nic nowego :) Energia go rozpiera! Strasznie cieszył się tym śniegiem, który leżał przez kilka dni (w przeciwieństwie do mnie :diabloti:). A z nowości ślubnych - mamy zaproszenia :multi: Dziś odebrałam :) Poprosiliśmy w nich gości żeby zamiast kwiatów przynieśli karmę dl apsów albo datki, które zawieziemy do schroniska Bożeny Wahl... Bo te psaki tak są wyjątkowo biedne :-( Pewnie w związku z tym staniemy się obiektem plotek w rodzinie, że całkiem nam (mi) odwaliło, żeby na psy zberać, ale mam to w nosie... (Już jedną uwagę usłyszałam - że lepiej by na dom dziecka, niż na jakieś psy :angryy:) JESTEŚ ANIOŁEM !!!! Quote
Teklunia Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 eria napisał(a):JESTEŚ ANIOŁEM !!!!hihihi :evil_lol: tak to mnie jeszcze nikt nie nazywał ;) Cześć Bonitko :buzi: Quote
anetta Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ooo jestes!! :angel: Oklaczony Tenek :iloveyou: Poprosiliśmy w nich gości żeby zamiast kwiatów przynieśli karmę dl apsów Moj brat z (juz) zona zrobili tak samo :multi::multi::multi::bigcool: Jak ja bede miec slub :evil_lol: to tez tak zrobie! :kociak::Dog_run: A co jest najfajniejsze, rodzina od strony zonki tez jest postrzelona na punkcie psow :lilangel: Quote
Recommended Posts