bonita Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 O Kasia wróciał z fotkami:multi:. Nareszcie :) Quote
madzia20sosnowiec Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 a mnie Felcia sciska za serduszkoooo :loveu: Kasia ja po Tobie mam chorobe na owczarki i nie tylko francuskie :evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 ludzie, tragedia, zima jednak przyszła! :placz: rano, jak zobaczyłam śnieg przez okno, to o mało sie ni eprzewróciłam z szoku, bo już nie wierzyłąm, że to się jeszcze zdarzy w tym roku :lol: eria napisał(a):Nikoś z całej trójki najpiekniejszy !!! a te sunie pewno nie są sterylizowane...............co się dzieje jak któraś ma cieczkę ??:roll:dla mnie też Nikoś to ideał :loveu: starsza, Sonia, jest wysterylizowana. Ale dopiero od niecałego roku, kiedy to po porodzie miała jakiś krwotok okropny czy coś i musieli jej wyciąć macicę, żeby uratować życie... a Fela pewnie nie :shake: Magda_Miki napisał(a):Hej! Ale mialas wyprawe:razz: Moze masz zdjecie oczu Nikosia?:loveu: nie mam, Nikoś nie chciał pozować - jak tylkokucałam żeby go obfocić, to od razu leciał się ptrzytulać ityle było z pozowania :lol: madzia18sosnowiec napisał(a):a mnie Felcia sciska za serduszkoooo :loveu: Kasia ja po Tobie mam chorobe na owczarki i nie tylko francuskie :evil_lol: jak ode mnie, to jeszcze miłośc do jamników powinnaś przejąc ;) Quote
PIKA Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Teklunia napisał(a):ludzie, tragedia, zima jednak przyszła! :placz: rano, jak zobaczyłam śnieg przez okno, to o mało sie ni eprzewróciłam z szoku, bo już nie wierzyłąm, że to się jeszcze zdarzy w tym roku :lol: w tym roku moze sie zdazyc jeszcze raz :evil_lol: tak w grudniu na przyklad :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Teklunia napisał(a):ludzie, tragedia, zima jednak przyszła! :placz: rano, jak zobaczyłam śnieg przez okno, to o mało sie ni eprzewróciłam z szoku, bo już nie wierzyłąm, że to się jeszcze zdarzy w tym roku :lol: :multi: :multi: :multi: :evil_lol: Quote
Magda Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Hej Kasiu! Widzilam cie na forum! Juz mi nie uciekniesz:diabloti: Quote
Teklunia Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hej Kasiu! Widzilam cie na forum! Juz mi nie uciekniesz:diabloti:a właśnie że ucieknę! już mnie tu nie ma ;) :eviltong: Quote
sota36 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 KASIU a ja wczoraj w googlah napisalam haslo "briard" . I wyobraz sobie znalazlam was - nie Wasza galerie,a historie Tenka!!! Quote
eria Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Jolus ja to już dawno wyczaiłam :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Hmmmm prosze jakie szperaczki sieciowe ;-) Buziaczki znikająca Kasiu ;-) Quote
Teklunia Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 sota36 napisał(a):KASIU a ja wczoraj w googlah napisalam haslo "briard" . I wyobraz sobie znalazlam was - nie Wasza galerie,a historie Tenka!!!eria napisał(a):Jolus ja to już dawno wyczaiłam :evil_lol: CO, GDZIE, JAK!!!???!!! CZEMU JA NIC NIE WIEM O TYM, żE JESTEśMY SŁAWNI? ;) Quote
panienkabubu Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Teklunia napisał(a):CO, GDZIE, JAK!!!???!!! CZEMU JA NIC NIE WIEM O TYM, żE JESTEśMY SŁAWNI? ;) http://www.psy.warszawa.pl/psy2005/briard.htm :razz: Quote
zuzolandia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Witanko sławna Kasiu ;-) heheeh .....no ale fakt faktem Tenus wypiekniał niesamowicie ;-).......dobrze ze trafiliscie na siebie ;-) Buziaczki !!!!!!! Quote
sota36 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 zuzolandia napisał(a):Witanko sławna Kasiu ;-) heheeh .....no ale fakt faktem Tenus wypiekniał niesamowicie ;-).......dobrze ze trafiliscie na siebie ;-) Buziaczki !!!!!!! Nooooooooooooooooooo - powiedziala inteligetnie pani profesor na 3 godziny przed studniowka! Quote
Alicja Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 :multi:cześć kasiu ....ja też nie koffam zimy:placz::placz::placz: Quote
Magda Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Dobry wieczor (a raczej dobra noc:lol:) Kasiu!! Lece na google zobaczyc to cudo:razz: Quote
sota36 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 eria napisał(a):czesc Kasia, wstawiłabyś jakąs fote może? nie wstawi... pewnie spi snem...zimowym.... Quote
eria Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Kasia to wyłaź z gawry i wstaw foty! :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Doberek ;-) fotki fotki fotki !!!!!!!!!! Buziaczki Quote
panienkabubu Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 eria napisał(a):czesc Kasia, wstawiłabyś jakąs fote może? sota36 napisał(a):nie wstawi... pewnie spi snem...zimowym.... eria napisał(a):Kasia to wyłaź z gawry i wstaw foty! :evil_lol: zuzolandia napisał(a):Doberek ;-) fotki fotki fotki !!!!!!!!!! Buziaczki Cześć :cool3: Kasia, gdzie jest TENek? Gdzie fotki? :mad: :eviltong: Quote
Gosiek Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Kasiu - weekend jest - gdzie się podziewasz? Quote
Recommended Posts