Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasiu!!!!!!!! porwali cię? :placz: Martwimy się :shake: Tylko sukienkę możemy oglądać, a gdzie ty? Gdzie Tenek? :placz::placz::placz: Wróć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu:

Posted

no czeeeść ;)

nie jestem w piekle i nikt mnie nie porwał :) troszkę pracuję, troszkę się lenię i jakoś mi czas przepływa między palcami (to podobno oznaka starzenia się ;)...

ale byłam już tak stęskniona, że musiałam do Was zajrzeć :loveu:

Ten ma się dobrze. Oto dowód:

i maleńki ogoneczek ;)

i strasznie Wam wszystkim dziękuję, że nas regularnie odwiedzałyście :buzi:

Posted

:loveu: ah ten Tenkowy ogon :loveu: :loveu: :loveu: i w ogóle cały Tenek :loveu:
Kasia mówiłaś że się poprawisz w Nowym Roku więc myslę że będziesz mniej znikać !!!!! :mad: :evil_lol:

Posted

weekend spędziłam na Warmi u znajomych...
były tak 3 psy. niestety tzrymane na podwórzu... ale budy mają ocieplane i kryte taką samą dachówką jak dom właściecieli ;)

To Sonia - ponoć strasznie groźna, obronna i gryząca ludzi... jak dla mnie- istny aniołek, choć trochę nieufny ;)

Tu Sonia, a na pierwszym planie Nikoś - uosobienie wdzięku i psiej miłości, posiadacz pięnych brązowych oczu i zmarszczonego czółka :) zakochałam się w nim na amen :loveu::loveu::loveu:

a to Fela (wel Piękna Lala ;)) - niewinna i kochana słodycz, troszkę nieśmiała, ale ciekawska i przytulajna :loveu:

Sonia i Fela:

Posted

Gosiek napisał(a):
no cóż Kasiu - ja tez nie mam wiele do nadrobienia u Ciebie ;)
no niestety ... ale jak to życia ułatwia ;)

eria napisał(a):
:loveu: ah ten Tenkowy ogon :loveu: :loveu: :loveu: i w ogóle cały Tenek :loveu:
Kasia mówiłaś że się poprawisz w Nowym Roku więc myslę że będziesz mniej znikać !!!!! :mad: :evil_lol:
taaa... ;) ach te noworoczne postanowienia;)

PIKA napisał(a):
Oooo Kasia sie ukazala naszym stęsknionym oczom :multi:
Pikuś, tęskniłaś naprawdę? :evil_lol:

zuzolandia napisał(a):

.Ogoneczek miodziooooooooo ;-)
Witaj Kasienko;-)
miodzio, szczególnie jak łapie wszystkie okoliczne rzepy i później nie daje ich sobe wyciągać :diabloti:

Posted

Nikoś z całej trójki najpiekniejszy !!!
a te sunie pewno nie są sterylizowane...............co się dzieje jak któraś ma cieczkę ??:roll: