panienkabubu Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 czesc Kasiu, ktorej nie ma :evil_lol: Quote
Alka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 panienkabubu napisał(a):czesc Kasiu, ktorej nie ma :evil_lol: Kasia o nas zapomniała ...:placz: Quote
panienkabubu Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Alka napisał(a):Kasia o nas zapomniała ...:placz: a miała się poprawić w 2007 :mad: Quote
zuzolandia Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Witanko kochana ;;-) no tak miała sie poprawic w 2007 ROKU ale nie powiedziałą od ktorego miesiaca bedzie ta poprawa heheeh;-) Buzioki Quote
Magda Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Kasiu kochana!! Brakuje nam Ciebie:placz: Wpadnij chociaz na chwilke...... Quote
Alka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 panienkabubu napisał(a):a miała się poprawić w 2007 :mad: tak :cool3: obiecanki-cacanki:cool3: Quote
Hanna R. Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 TAk,tak - kto nadzieje daje - i odbiera - ten się w piekle poniewiera ... :diabloti: Quote
Magda Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 HankaRupczewska napisał(a):TAk,tak - kto nadzieje daje - i odbiera - ten się w piekle poniewiera ... :diabloti: Ha ha ha:grin::grin: Quote
bonita Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Heloł :), czemu tak długo nie zaglądasz do swojej galerriiii? Quote
zuzolandia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Dziendoberek kochaniutka ;-) zniknełas znowu ???? Buziaczki Quote
mmbbaj Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Kasiu!!!!!!!! porwali cię? :placz: Martwimy się :shake: Tylko sukienkę możemy oglądać, a gdzie ty? Gdzie Tenek? :placz::placz::placz: Wróć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
Teklunia Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 no czeeeść ;) nie jestem w piekle i nikt mnie nie porwał :) troszkę pracuję, troszkę się lenię i jakoś mi czas przepływa między palcami (to podobno oznaka starzenia się ;)... ale byłam już tak stęskniona, że musiałam do Was zajrzeć :loveu: Ten ma się dobrze. Oto dowód: i maleńki ogoneczek ;) i strasznie Wam wszystkim dziękuję, że nas regularnie odwiedzałyście :buzi: Quote
zuzolandia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 .Ogoneczek miodziooooooooo ;-) Witaj Kasienko;-) Quote
PIKA Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Oooo Kasia sie ukazala naszym stęsknionym oczom :multi: Quote
eria Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :loveu: ah ten Tenkowy ogon :loveu: :loveu: :loveu: i w ogóle cały Tenek :loveu: Kasia mówiłaś że się poprawisz w Nowym Roku więc myslę że będziesz mniej znikać !!!!! :mad: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 no cóż Kasiu - ja tez nie mam wiele do nadrobienia u Ciebie ;) Tenus świetlisty jak zawsze a ogonek cudnie puchaty :loveu: Quote
Teklunia Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 weekend spędziłam na Warmi u znajomych... były tak 3 psy. niestety tzrymane na podwórzu... ale budy mają ocieplane i kryte taką samą dachówką jak dom właściecieli ;) To Sonia - ponoć strasznie groźna, obronna i gryząca ludzi... jak dla mnie- istny aniołek, choć trochę nieufny ;) Tu Sonia, a na pierwszym planie Nikoś - uosobienie wdzięku i psiej miłości, posiadacz pięnych brązowych oczu i zmarszczonego czółka :) zakochałam się w nim na amen :loveu::loveu::loveu: a to Fela (wel Piękna Lala ;)) - niewinna i kochana słodycz, troszkę nieśmiała, ale ciekawska i przytulajna :loveu: Sonia i Fela: Quote
Teklunia Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Gosiek napisał(a):no cóż Kasiu - ja tez nie mam wiele do nadrobienia u Ciebie ;)no niestety ... ale jak to życia ułatwia ;) eria napisał(a)::loveu: ah ten Tenkowy ogon :loveu: :loveu: :loveu: i w ogóle cały Tenek :loveu: Kasia mówiłaś że się poprawisz w Nowym Roku więc myslę że będziesz mniej znikać !!!!! :mad: :evil_lol:taaa... ;) ach te noworoczne postanowienia;) PIKA napisał(a):Oooo Kasia sie ukazala naszym stęsknionym oczom :multi:Pikuś, tęskniłaś naprawdę? :evil_lol: zuzolandia napisał(a): .Ogoneczek miodziooooooooo ;-) Witaj Kasienko;-)miodzio, szczególnie jak łapie wszystkie okoliczne rzepy i później nie daje ich sobe wyciągać :diabloti: Quote
eria Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Nikoś z całej trójki najpiekniejszy !!! a te sunie pewno nie są sterylizowane...............co się dzieje jak któraś ma cieczkę ??:roll: Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :multi:cześć Kasiu Mi też sie naj naj Nikoś spodobał:p Quote
Magda Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Hej! Ale mialas wyprawe:razz: Moze masz zdjecie oczu Nikosia?:loveu: Quote
zuzolandia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Dziendoberek kochaniutka ;-) no i stało sie ......mamy ZIME ;-) i bardzo duzoooooooo snieguuuuuu ;-) i nadal pada ;-).. Buziaczki Quote
Recommended Posts