Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć Kasiu !:multi: przygiegłam sukienkę zobaczyć :multi::multi:

Kasiu, jest cudna! naprawdę! :loveu: skromna ale jaka elegancka :loveu:i tak mi się wydaje bardzo pasuje do twojej osobowości,chociaż znam cię tylko wirtualnie ...

Kasiu,powiem ci ,że jak w 2002 r. moja siostra zamówiła równie skromną sukienkę to nasza mama też nie była zachwycona.Ale w dniu ślubu wszyscy byliśmy oczarowani...:loveu:

Kasiu, będziesz przepieknie wyglądać:loveu::loveu::loveu: już się nie mogę doczekać:multi:

Posted

Teklunia napisał(a):
oj dziewczyny, jestescie naprawdę kochane :loveu::loveu::loveu:

co ja bym bez Was zrobiła? :oops: ;)

No właśnie co? :lol::lol:

Cześc Kasiu! Przyszła Panno Młoda! :loveu: w czarującej sukni :loveu:

Posted

Kasiu - spelnilas moje zyczenie - bo jak zaczelysmy gadac o sukni, to sobie pomyslalam, ze fajnie byloby jak bys ja tu umiescila! No i mam!!! Ale - Ty bedziesz w niej sliczniej wygladala,niz ta modelka. A najfajniejsze bylo to, ze rano po uruchomieniu kompa mam info od zuzy, ze sobie te sukne mam zobaczyc, bo juz jest i jest sliczna. Zuza miala racje!!!!!

Posted

sota36 napisał(a):
Kasiu - spelnilas moje zyczenie - bo jak zaczelysmy gadac o sukni, to sobie pomyslalam, ze fajnie byloby jak bys ja tu umiescila! No i mam!!! Ale - Ty bedziesz w niej sliczniej wygladala,niz ta modelka. A najfajniejsze bylo to, ze rano po uruchomieniu kompa mam info od zuzy, ze sobie te sukne mam zobaczyc, bo juz jest i jest sliczna. Zuza miala racje!!!!!

Joluś, dzięki za ciepłe słowa :buzi: miód na moje serce :)

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi::multi::multi:Kasiu ......suknia PIĘKNA ....wytworna ...teraz czekam na foty ;)

panienkabubu napisał(a):
Kasiu,
mnie również suknia bardzo się podoba, świetny wybór!
Teraz czekamy na zdjęcia panny młodej w sukni ślubnej..
pozdrawiam!

malawaszka napisał(a):
Kasia suknia jest prześliczna!!!!!!! mój ulubiony "typ" sukni!!!!! niby prosta ale detal tak zrobiony, że powala na kolana elegancją i klasą :loveu: :multi: :multi: :multi:

Moniś napisał(a):
Cześc Kasiu! Przyszła Panno Młoda! :loveu: w czarującej sukni :loveu:

moje Wy dogociółki kochane
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Kasiu przepraszam za moje nieodwiedzanie Cię przez tak długi okres

GRATULUJE
(zakupu obraczek ;))

takie wieści a ja tu przygnałam, żeby Ci powiedzieć wow i pokłonić się Twoim suszi zdolnością :razz:
a tu takie wieści :loveu:

suknia wspaniała
czekam na foty

Posted

cześć Kasieńko :buzi:

muszę powtórzyć za dziewczynami - suknia przepiekna :loveu:
bardzo, bardzo mi się spodobała :multi: Nie cierpię nadmiernych ozdóbek... a jak widzę panny młode w bezach to mi się płakać ze smiechu chce albo wyć :diabloti:

cuuuuudownie bedziesz w niej wyglądać - wspaniały fason dla takiej drobineczki/Calineczki jak Ty :loveu:

Posted

[CENTER]:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Kasiu ta suknia jest naprawdę przepiekna !!!! Nie ma żadnych dupsów typu kwiatuszki i koroneczki bleeeeeeeeeeeee Jest bardzo elegancka. Poprostu PRZEPIĘKNA !!!! Jak kiedyś zmienię zdanie na temat ślubów, to zglosze się do Ciebie po namiary :cool3:
Przepiekna... pierwszy raz wżyciu zobacztłam suknię ślubna, która mi się naprawdę podoba... łał...
Czy obraczki są równie piekne ??
[/CENTER]

Posted

Teklunia napisał(a):

[SIZE=2]oto i ONA (oczywiście nie na mnie ;) )

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Szukajcie, a znajdziecie :multi: Kasiu suknia CUDO i MARZENIE :loveu::loveu::loveu: Przyleciałam ją zobaczyć bo gdzieś przeczytałam, że JEST :lol:! Jestem zachwycona i też uważam, że ogromnie do ciebie pasuje :thumbs:

Posted

[quote name='Teklunia'][SIZE=2]

Kasiu CUDOWNA jest!!:loveu: Musialam ja pokazac mojej mamie i obie stwierdzilysmy, ze jest sliczna. Bardzo gustowna i prosta, ale ma w sobie to COŚ:p Juz sie nie moge doczekac tego wielkiego dnia:loveu:

A mam pytanie. Kto bedzie zapinal te guziczki?:evil_lol:

Posted

Czesc Kasiu :multi: :multi:

I mnie nie moglo tutaj dzisiaj zabraknac :cool3:
Sukienka jest bomba i tez zwolalam cala ekipe kobiet w moim domu (ze mna 3 :evil_lol: ) i kazda z Nas powiedziala, ze sukieneczka jest piekna, a na Tobie bedzie lezala idealnie, jestes szczupla, drobna, piekna, sukienka bedzie wspanialym dodatkiem do "calej Ciebie"
Jest jak najbardziej w moim typie :loveu: :loveu: :loveu:
Juz sie nie moge doczekac kiedy ujrzymy Ciebie w niej :loveu: