bonita Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Wow, jest naprawdę piękna :) Z przodu i z tyłu też :) Quote
Alka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 cześć Kasiu !:multi: przygiegłam sukienkę zobaczyć :multi::multi: Kasiu, jest cudna! naprawdę! :loveu: skromna ale jaka elegancka :loveu:i tak mi się wydaje bardzo pasuje do twojej osobowości,chociaż znam cię tylko wirtualnie ... Kasiu,powiem ci ,że jak w 2002 r. moja siostra zamówiła równie skromną sukienkę to nasza mama też nie była zachwycona.Ale w dniu ślubu wszyscy byliśmy oczarowani...:loveu: Kasiu, będziesz przepieknie wyglądać:loveu::loveu::loveu: już się nie mogę doczekać:multi: Quote
Teklunia Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 oj dziewczyny, jestescie naprawdę kochane :loveu::loveu::loveu: co ja bym bez Was zrobiła? :oops: ;) Quote
Moniś Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Teklunia napisał(a):oj dziewczyny, jestescie naprawdę kochane :loveu::loveu::loveu: co ja bym bez Was zrobiła? :oops: ;) No właśnie co? :lol::lol: Cześc Kasiu! Przyszła Panno Młoda! :loveu: w czarującej sukni :loveu: Quote
malawaszka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Kasia suknia jest prześliczna!!!!!!! mój ulubiony "typ" sukni!!!!! niby prosta ale detal tak zrobiony, że powala na kolana elegancją i klasą :loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
panienkabubu Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Kasiu, mnie również suknia bardzo się podoba, świetny wybór! Teraz czekamy na zdjęcia panny młodej w sukni ślubnej.. pozdrawiam! Quote
Alicja Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 :multi::multi::multi:Kasiu ......suknia PIĘKNA ....wytworna ...teraz czekam na foty ;) Quote
sota36 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Kasiu - spelnilas moje zyczenie - bo jak zaczelysmy gadac o sukni, to sobie pomyslalam, ze fajnie byloby jak bys ja tu umiescila! No i mam!!! Ale - Ty bedziesz w niej sliczniej wygladala,niz ta modelka. A najfajniejsze bylo to, ze rano po uruchomieniu kompa mam info od zuzy, ze sobie te sukne mam zobaczyc, bo juz jest i jest sliczna. Zuza miala racje!!!!! Quote
Teklunia Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 sota36 napisał(a):Kasiu - spelnilas moje zyczenie - bo jak zaczelysmy gadac o sukni, to sobie pomyslalam, ze fajnie byloby jak bys ja tu umiescila! No i mam!!! Ale - Ty bedziesz w niej sliczniej wygladala,niz ta modelka. A najfajniejsze bylo to, ze rano po uruchomieniu kompa mam info od zuzy, ze sobie te sukne mam zobaczyc, bo juz jest i jest sliczna. Zuza miala racje!!!!! Joluś, dzięki za ciepłe słowa :buzi: miód na moje serce :) Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:Kasiu ......suknia PIĘKNA ....wytworna ...teraz czekam na foty ;) panienkabubu napisał(a):Kasiu, mnie również suknia bardzo się podoba, świetny wybór! Teraz czekamy na zdjęcia panny młodej w sukni ślubnej.. pozdrawiam! malawaszka napisał(a):Kasia suknia jest prześliczna!!!!!!! mój ulubiony "typ" sukni!!!!! niby prosta ale detal tak zrobiony, że powala na kolana elegancją i klasą :loveu: :multi: :multi: :multi: Moniś napisał(a):Cześc Kasiu! Przyszła Panno Młoda! :loveu: w czarującej sukni :loveu: moje Wy dogociółki kochane :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Kasiu przepraszam za moje nieodwiedzanie Cię przez tak długi okres GRATULUJE (zakupu obraczek ;)) takie wieści a ja tu przygnałam, żeby Ci powiedzieć wow i pokłonić się Twoim suszi zdolnością :razz: a tu takie wieści :loveu: suknia wspaniała czekam na foty Quote
Gosiek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 cześć Kasieńko :buzi: muszę powtórzyć za dziewczynami - suknia przepiekna :loveu: bardzo, bardzo mi się spodobała :multi: Nie cierpię nadmiernych ozdóbek... a jak widzę panny młode w bezach to mi się płakać ze smiechu chce albo wyć :diabloti: cuuuuudownie bedziesz w niej wyglądać - wspaniały fason dla takiej drobineczki/Calineczki jak Ty :loveu: Quote
bazylowa Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 [CENTER]:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Kasiu ta suknia jest naprawdę przepiekna !!!! Nie ma żadnych dupsów typu kwiatuszki i koroneczki bleeeeeeeeeeeee Jest bardzo elegancka. Poprostu PRZEPIĘKNA !!!! Jak kiedyś zmienię zdanie na temat ślubów, to zglosze się do Ciebie po namiary :cool3: Przepiekna... pierwszy raz wżyciu zobacztłam suknię ślubna, która mi się naprawdę podoba... łał... Czy obraczki są równie piekne ?? [/CENTER] Quote
Hanna R. Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Kasiu - PIĘKNA !!! Ona jest prześliczna ! :loveu: Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Kasiu - PIĘKNA !!! Ona jest prześliczna ! :loveu: Teklunia to prawda :cool1: Quote
mmbbaj Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Teklunia napisał(a): [SIZE=2]oto i ONA (oczywiście nie na mnie ;) ) :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Szukajcie, a znajdziecie :multi: Kasiu suknia CUDO i MARZENIE :loveu::loveu::loveu: Przyleciałam ją zobaczyć bo gdzieś przeczytałam, że JEST :lol:! Jestem zachwycona i też uważam, że ogromnie do ciebie pasuje :thumbs: Quote
g_o_n_i_a Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Kolejny raz dzisiaj wpadam do Ciebie Kasiu, żeby poraz kolejny pozachwycać się tą suknią :loveu: I nie mogę się doeczekać, żeby zobaczyć Ciebie w tej sukni... :angel: Quote
Alka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 wpadłam się z wami przywitać w ten słoneczny dzionek :multi::p dzień doberek kochani:loveu: Quote
zuzolandia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Witanko kochana przyszla sliczna panno mloda ;-) Buziaczki Quote
Magda Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='Teklunia'][SIZE=2] Kasiu CUDOWNA jest!!:loveu: Musialam ja pokazac mojej mamie i obie stwierdzilysmy, ze jest sliczna. Bardzo gustowna i prosta, ale ma w sobie to COŚ:p Juz sie nie moge doczekac tego wielkiego dnia:loveu: A mam pytanie. Kto bedzie zapinal te guziczki?:evil_lol: Quote
Kasia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='Teklunia'][SIZE=2] Kasiu sukienka jest przepiękna :loveu::loveu: bardzo elegancka Quote
madzia20sosnowiec Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 witajcie moje blizniaki kochane :loveu: tyle mnie nie było a tutaj takie piękne wieści:loveu: sukieneczka cudniaastaaa:loveu: chyba sie wprosze z kudłata na weselicho :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Czesc Kasiu :multi: :multi: I mnie nie moglo tutaj dzisiaj zabraknac :cool3: Sukienka jest bomba i tez zwolalam cala ekipe kobiet w moim domu (ze mna 3 :evil_lol: ) i kazda z Nas powiedziala, ze sukieneczka jest piekna, a na Tobie bedzie lezala idealnie, jestes szczupla, drobna, piekna, sukienka bedzie wspanialym dodatkiem do "calej Ciebie" Jest jak najbardziej w moim typie :loveu: :loveu: :loveu: Juz sie nie moge doczekac kiedy ujrzymy Ciebie w niej :loveu: Quote
zuzolandia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Dziendoberek sliczniutka ;-) Pozdrowionka przesylamy a Zuzia macha do Tenusia ogoniskiem ;-) Quote
Recommended Posts