Moniś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Cześć Kasiu! Pewnie biegasz teraz na mieście w poszukiwaniu sukni :loveu: I jakie Ci w oczka wpadają? Wolisz taką bardziej "tradycyjną" czy jakaś awangarda? :lol::lol: Quote
Rinuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Teklunia napisał(a):Witajcie, kochaniutkie koleżanki :buzi: Znów troszkę mnie nie było, choć tak naprawdę to nie wiem co robiłam... Cały weekend mi tak jakoś przemknął między palcami... Chociaż nie! Kupiliśmy dziś obrączki!!! :multi: niee :shake: to Tenek tak mi się zmienił! wyobrazasz sobie ;) :evil_lol: dzieki Haniu :) dziś też takie było a ja późno niedzilne, ale bardzo gorące :buzi: cudo powiadasz? bo nie musisz tego myć i czesać :diabloti: Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i wklejam coś miłego dla oka ;) hehe na 1 rzut oka nie wiedzialam gdzie on ma ryjek :) tzn nie wiedzialam jak on lezy bo wszystko mi sie zlało :crazyeye: Ten jest sliiiczny:loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 ...KUDłATE JEST PIEKNE !!!!!!! Witaj kochana Tenulkowa ;-)...fotki bys wrzucila albo cosik o slubie napisala ;-).....to ze obraczki to juz wiemy a co z reszta ??? eheheheh Buziaczki Quote
Teklunia Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 zuzolandia napisał(a): ...KUDłATE JEST PIEKNE !!!!!!! Witaj kochana Tenulkowa ;-)...fotki bys wrzucila albo cosik o slubie napisala ;-).....to ze obraczki to juz wiemy a co z reszta ??? eheheheh Buziaczkijest piękne, masz rację :) a z resztą: - suknia poszukiwana - sala (jedzenie + alkohol) jest - muzyka jest - pan młody jest już od bardzo dawna - swiadkowie sa - kurs przedmałżeński jest - tremy nie ma, i coś mi się wydaje, że nie będzie ;) panienkabubu napisał(a):No prosze prosze, do slubu coraz blizej i obraczki tez juz niebawem beda :cool3: I Kasia nawet nawet sie wywiazuje z obietnicy dodawania zdjec :cool3: pozdrawiamy Kasienko :loveu:a widzisz, jak sie staram ;) :eviltong: Moniś napisał(a):Cześć Kasiu! Pewnie biegasz teraz na mieście w poszukiwaniu sukni :loveu: I jakie Ci w oczka wpadają? Wolisz taką bardziej "tradycyjną" czy jakaś awangarda? :lol::lol:oj daj spokój :shake: dziś się zdołowalam... :shake: chciałam jak najprostszą, bo z założenia lubie proste rzeczy. ale jak zaczelam przymierzac, to te naj naj najprostsze odpadły. mam teraz totalny mętlik w głowie... ale jakoś to będzie... Rinuś napisał(a):hehe na 1 rzut oka nie wiedzialam gdzie on ma ryjek :) tzn nie wiedzialam jak on lezy bo wszystko mi sie zlało :crazyeye: Ten jest sliiiczny:loveu::loveu:dzięki... :) w głowie mu się przewróci od tych komplementów ;) Quote
mmbbaj Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Teklunia napisał(a): - tremy nie ma, i coś mi się wydaje, że nie będzie ;) Znajdzie się, znajdzie w odpowiednim momencie :evil_lol: A też jestem strasznie tej sukni ciekawa Kasieńko :p A Tenulek... o nim zawsze można spokojnie napisać CUDO, bo tak jest :loveu: Quote
sota36 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Kasiu - najwazniejsze,ze jest chec do slubu!!!! ps.s gut ma podobna pileczke! Zakochany w niej na amen. Quote
Teklunia Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a):Czesc Kasiu :multi: Przedewszytskim gratuluje zamowionych obraczek - ja tez juz jedne mam na oku :evil_lol: i nawet sukienka, ktora mnie oczarowala jest zapisana na dysku :evil_lol: tylko cos tego kandydata na męża nie widac :evil_lol: :eviltong: Super, ze troche Tenulka Nam pokazalas - chlopak nic sie nie zmienil, tyle, ze jest corazto ladniejszy :loveu: i widze, ze tez ma zaszczyt bawic sie w polkarza :loveu: :lol: Moze zrobimy Yorkowa druzyne pilkarska z Tenkiem na bramce - wtedy mamy wygrane :evil_lol: Pozdrawiam i przesylam buziaki, Daga ;)Daguś, zmartwychwstałaś :multi::multi::multi: nic się nie martw - jak już obrączki i suknie wybrałaś to i pan młody się znajdzie... choćby z łapanki na ulicy ;) a Tena do drużyny zgłaszam już dziś ;) Quote
Teklunia Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Tina.Sara napisał(a):cześć!!!!!!!!!!cześc :multi::multi::multi::multi: mmbbaj napisał(a):Znajdzie się, znajdzie w odpowiednim momencie :evil_lol: A też jestem strasznie tej sukni ciekawa Kasieńko :p A Tenulek... o nim zawsze można spokojnie napisać CUDO, bo tak jest :loveu:Gosia, jesteś :multi: ja wiem, że wszystko się znajdzie.... zresztą suknia, to tylko suknia :) sota36 napisał(a):Kasiu - najwazniejsze,ze jest chec do slubu!!!! ps.s gut ma podobna pileczke! Zakochany w niej na amen.oj tak, chęć jest zdecydowanie :loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:jeee jaki fajnisty a jaki brudniasty :diabloti: Quote
eria Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 jaki brudniasty ?! jest lśniący i piękny :loveu: Quote
zuzolandia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Dziendoberek o swicie kochana Kasienko ;-) Quote
Gosiek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 dzieńdoberek Kasiu i śliczny futrzasty Tenulku :buzi: pieknie Ci wyszły te "surowe ryby" - ja jakos jeszcze nie mialam okazji skosztować sushi ale zamierzam to nadrobić ;) Jakoś tak ładnie wygląda i kusi :lol: Quote
Moniś Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Teklunia napisał(a): oj daj spokój :shake: dziś się zdołowalam... :shake: chciałam jak najprostszą, bo z założenia lubie proste rzeczy. ale jak zaczelam przymierzac, to te naj naj najprostsze odpadły. mam teraz totalny mętlik w głowie... ale jakoś to będzie... Oj Kochana, nie dołuj się.. :buzi: na pewno coś wybierzesz, przecież tych salonów ślubnych pełno jest.. :razz::razz: Moja siostra też miała suknię z tych prostszych tzn. dół bez żadnych udziwnień i ślicznie wyglądała. Jak chcesz to moge pokazać Ci fotke, o ile gdzieś mam jeszcze ;) Quote
olcha Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Kasiu? :roll: Masz dziury w stole :roll: ;) Tak w ogóle to CZEŚĆ! Nigdy nie jadłam sushi z chęcią bym spróbowała :cool3: chociaż za rybą nie przepadam. Quote
Alka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Teklunia napisał(a): a jaki brudniasty :diabloti: ale jaki szczęśliwy :multi::loveu: Witaj Kasiu i Tenulku! pozdrawiamy Was cieplutko!:loveu: Quote
Teklunia Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 bonita napisał(a):Dzień Doberek Kasiu :) Pozdrowionka :)Bonita:multi: Kope lat :multi::multi::multi: a dla Was wszystkich i każdej z osobna - CZESC i :buzi: a teraz wiadomość dnia - kupiłam suknię ślubną :multi: tzn. tak samo jak w przypadku obrączek - zamówilam, zapłaciłam, ale na odbiór poczekam 3 miesiące (swoją drogą to szok!!!) i nie wytrzymam, jeśli się Wam nie pochwalę :oops: wiem że wielu osobom może się nie spodobać (tak jak np moje mamie ;) ), bo jest bardzo skromniutka. ale takie właśnie lubię... [SIZE=2]oto i ONA (oczywiście nie na mnie ;) ) Quote
an3czka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Teklunia napisał(a):a teraz wiadomość dnia - kupiłam suknię ślubną :multi: tzn. tak samo jak w przypadku obrączek - zamówilam, zapłaciłam, ale na odbiór poczekam 3 miesiące (swoją drogą to szok!!!) i nie wytrzymam, jeśli się Wam nie pochwalę :oops: wiem że wielu osobom może się nie spodobać (tak jak np moje mamie ;) ), bo jest bardzo skromniutka. ale takie właśnie lubię... [SIZE=2]oto i ONA (oczywiście nie na mnie ;) ) Kasiu suknia jest śliczna! Osobiśnie nie znoszę tych kilogramów tiulów, koronek i innych dziwadeł Quote
Teklunia Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 an3czka napisał(a):Kasiu suknia jest śliczna! Osobiśnie nie znoszę tych kilogramów tiulów, koronek i innych dziwadełdzięki Aniu :buzi: przydało mi się ciepłe słowo, bo moja mam praweie się popłakała jak ją wybrałam... może nie tyle, ze jej się całkiem nie podobała, ale faworytką była inna (bo wahałam się między dwoma)... Quote
an3czka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Teklunia napisał(a):dzięki Aniu :buzi: Nie ma za co tym bardziej, że ona naprawdę jest śliczna:p przydało mi się ciepłe słowo, bo moja mam praweie się popłakała jak ją wybrałam... może nie tyle, ze jej się całkiem nie podobała, ale faworytką była inna (bo wahałam się między dwoma)... Ojej:shake: Quote
zuzolandia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 ....Kasiu ....... pieknaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!! Ja uwielbiam efektowny minimalizm........;-) Alez bedziesz niezwykła panna młodą ;-).....i szekszowna na dodatek ;-) Buziole Quote
Moniś Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Kasiu, suknia prześliczna! :multi: :loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: Aż nie mogę się doczekać kiedy Ciebie w niej zobaczymy :lol::lol: Edit: Właśnie pokazałam ją mojemu TZ i powiedział, że ŚLICZNA :loveu::loveu: i że mam od Ciebie odkupuć- hahaha :eviltong: Quote
Recommended Posts