panienkabubu Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Tina.Sara napisał(a):i fajna spódniczka:cool3: a jaka krotka ta spodniczka :evil_lol::diabloti: Quote
Alka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Teklunia napisał(a): taaa, jasne, przecie tu nic nie widać ;) Kasiu, to co chcemy to widzimy:loveu: a ...resztę sobie dopowiemy :evil_lol: mnie od razu ta kusa spódniczka wpadła w oko:razz:,super!:loveu: a Tenulek cudowny,kochana mordeczka :loveu::loveu: Quote
Moniś Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Alka napisał(a):Kasiu, to co chcemy to widzimy:loveu: a ...resztę sobie dopowiemy :evil_lol: mnie od razu ta kusa spódniczka wpadła w oko:razz:,super!:loveu: chyba wszyscy najpierw patrzyli na spódniczke i zgrabne nóżki :razz::razz: Cześć Kasiu! :multi: Quote
zuzolandia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Witanko ;-) kochaniutka ;-)...taaaaa Tenusia mieli podziwiac a nie twoje zgrabne oczywiscie nogi ;-) heheeh Pozdrowionka ;-) Quote
zuzolandia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 ha ha haaaa coz za słodziasta mordeczka ;-) to pewnie kumpel Gajeczki ;-) Quote
Alka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Kasiu, ale słodziak wpadł powiedzieć ci "dobranoc" :loveu: a Ty gdzie się podziewasz ? Quote
Hanna R. Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Kasieńko kochana ja Cię ściskam noworocznie :oops: I życzę samych radości :loveu: I pracy w sam raz - z odrobiną wytchnienia :p I przyjaznych ludzi dookoła I braku bólu głowy :cool3: I braku braku środków płatniczych. :razz: I odrobiny luksusu :evil_lol: Życzę Ci wogóle wszystkiego, wszystkiego najlepszego. A za TO należą Ci się wyrazy uwielbienia :modla: Quote
zuzolandia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Sobotnio -popołudniowe buzioczki przesyłamy kochaniutka ;-) Quote
Alicja Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 :loveu:Kasiu jak TENuś mocno się obfutrzył ....cudo:loveu: Quote
Teklunia Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Witajcie, kochaniutkie koleżanki :buzi: Znów troszkę mnie nie było, choć tak naprawdę to nie wiem co robiłam... Cały weekend mi tak jakoś przemknął między palcami... Chociaż nie! Kupiliśmy dziś obrączki!!! :multi: zuzolandia napisał(a): ha ha haaaa coz za słodziasta mordeczka ;-) to pewnie kumpel Gajeczki ;-)niee :shake: to Tenek tak mi się zmienił! wyobrazasz sobie ;) :evil_lol: HankaRupczewska napisał(a): dzieki Haniu :) dziś też takie było zuzolandia napisał(a):Sobotnio -popołudniowe buzioczki przesyłamy kochaniutka ;-)a ja późno niedzilne, ale bardzo gorące :buzi: Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:Kasiu jak TENuś mocno się obfutrzył ....cudo:loveu:cudo powiadasz? bo nie musisz tego myć i czesać :diabloti: Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i wklejam coś miłego dla oka ;) Quote
g_o_n_i_a Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Teklunia napisał(a): Chociaż nie! Kupiliśmy dziś obrączki!!! :multi: A ja bym tam chciala zobaczyc Wasze obrączki... :cool3: :p Śliczny Tenek piłkarz. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):A ja bym tam chciala zobaczyc Wasze obrączki... :cool3: :p Gosia, w tej sytuacji "kupiliśmy" znaczy: - wybraliśmy wzór - zamówiliśmy - zleciliśmy grawerowanie - zabuliliśmy sporo kasy . . . a obrączki do rączek dostaniemy za "do 4 tygodni" ;) ale nie ma na co patrzeć, bo to najzwyklejsze obrączki pod słońcem: żółte złoto, bez żadnych ozdóbek i "udziwnień", zaokrąglone krawędzie :) Quote
g_o_n_i_a Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Ojejku, ale ze mnie ciapa, wybacz :shake: To wszystko dlatego, ze ja jeszcze w tych tematach nie siedze. :p To ja będę tutaj stale zaglądać i wyszukiwać foteczek. :-) Quote
Teklunia Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Ojejku, ale ze mnie ciapa, wybacz :shake: To wszystko dlatego, ze ja jeszcze w tych tematach nie siedze. :p To ja będę tutaj stale zaglądać i wyszukiwać foteczek. :-)co Ty gadasz? jaka ciapa? napisałam KUPILISMY, wiec kazdy normalny człowiek zrozumiałby to tak jak Ty :) Quote
Teklunia Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 dzień dobry :) obudziłam sę rano i szok! ładna pogoda za oknem :evil_lol: teraz się byczę, jem powoli śniadanie, zaraz spokojnie udam się na pocztę i znowu poleniu****ę...:p brakowało mi tego ;) Quote
zuzolandia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Dziendoberek kochaniutka ;-)...lenisz sie ???? to tak jak ja eheheh ....caluski tydzien bede sie byczyc ;-) Buziolki Quote
sota36 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Obrazki maja byc proste. Masz racje! Bez zadnych cudow- Co tradycja, to tradycja! Quote
Tina.Sara Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 cześć Tenku, briardzie udomowiony :cool3: Quote
Teklunia Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 zuzolandia napisał(a):Dziendoberek kochaniutka ;-)...lenisz sie ???? to tak jak ja eheheh ....caluski tydzien bede sie byczyc ;-) Buziolki buu :placz: ja już jutro do roboty :placz::placz::placz: sota36 napisał(a):Obrazki maja byc proste. Masz racje! Bez zadnych cudow- Co tradycja, to tradycja!i takież są! :lol: a wczoraj zaczelam szukac sukni... i dzis znowu ide :cool3: okropnie mi sie nie chcialo za to zabrac, ale jak tak sobie wczoraj poprzymierzalam,to musze przyznac ze to calkiem sympatyczne zajecie ;) Tina.Sara napisał(a):cześć Tenku, briardzie udomowiony :cool3: a czesc :loveu: Quote
eria Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 ooo ślub się szykuje :loveu: :loveu: :loveu: A Tenek cudny jak zawsze ,jak on lśni :loveu: :loveu: :loveu: Quote
panienkabubu Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 No prosze prosze, do slubu coraz blizej i obraczki tez juz niebawem beda :cool3: I Kasia nawet nawet sie wywiazuje z obietnicy dodawania zdjec :cool3: pozdrawiamy Kasienko :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Czesc Kasiu :multi: Przedewszytskim gratuluje zamowionych obraczek - ja tez juz jedne mam na oku :evil_lol: i nawet sukienka, ktora mnie oczarowala jest zapisana na dysku :evil_lol: tylko cos tego kandydata na męża nie widac :evil_lol: :eviltong: Super, ze troche Tenulka Nam pokazalas - chlopak nic sie nie zmienil, tyle, ze jest corazto ladniejszy :loveu: i widze, ze tez ma zaszczyt bawic sie w polkarza :loveu: :lol: Moze zrobimy Yorkowa druzyne pilkarska z Tenkiem na bramce - wtedy mamy wygrane :evil_lol: Pozdrawiam i przesylam buziaki, Daga ;) Quote
Recommended Posts