madzia20sosnowiec Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 moj rozczochraniec mały :cool3: i jeszcze gajeczka bedzie miala sławnego brata piłkarza :loveu: kasienko...bo nie miałam okazji :oops: Bardzo dużo prezentów, mało w życiu zakrętów, Dużo bąbelków w szampanie, Kogoś kto zrobi śniadanie, a na każdym kroku szczęścia w Nowym Roku!:cool3: Quote
Teklunia Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Magda, wycałuję, ale najpierw umyję :evil_lol: [quote name='sota36']Moj Toniek tez mial takie waleczne blizny! to im dodaje męskości, co? :razz: ;) [quote name='madzia18sosnowiec'] kasienko...bo nie miałam okazji :oops: Bardzo dużo prezentów, mało w życiu zakrętów, Dużo bąbelków w szampanie, Kogoś kto zrobi śniadanie, a na każdym kroku szczęścia w Nowym Roku!:cool3: Dziękuję śłicznie i wzajemnie :buzi: :lol: i jeszcze się Wam pochwalę naszym wczorajszym sushi, własnoręcznie zrobionym :p Quote
madzia20sosnowiec Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 łlllllllllllllloooo jacieeeee:oops: :crazyeye: :crazyeye: ja nigdy nie jadłam ale wyglada pycha :cool3: ps.u mnie spaghetti było :eviltong: Quote
Teklunia Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 madzia18sosnowiec napisał(a): łlllllllllllllloooo jacieeeee:oops: :crazyeye: :crazyeye: ja nigdy nie jadłam ale wyglada pycha :cool3: ps.u mnie spaghetti było :eviltong:Magda, to jeden z moich największych przysmaków :) Chocią kiedyś też się wzdrygałam na hasło sushi i surowa ryba ;) Quote
bazylowa Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 no nie mogę jaki amant !!!! i w piłę gra :crazyeye: Pewnie laski na niego lecą :cool3: PS kto dba o jego image ?? Quote
zuzolandia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 WITANKO KOCHANA TENULOWA W NOWYM ROKU !!!! Quote
panienkabubu Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: w koncu sa fotecki Tenka jupiii :multi: :multi: widze, ze teraz to juz tylko moj Ben nie jest piłkarzem, kazdy inny pies na DGM jest juz pilkarzem... no pieknie :mad: :evil_lol: a sushi.. fuj.. i wiecej nie napisze;) Quote
Teklunia Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='mamabazyla'] i w piłę gra :crazyeye: Pewnie laski na niego lecą :cool3: PS kto dba o jego image ?? laski niestety jakoś na niego nie lecą :shake: nie znają się baby wstrętne ;) a widoczny powyżej image ukształtował się sam, z drobną pomocą śliny i deszczu :evil_lol: [quote name='zuzolandia']WITANKO KOCHANA TENULOWA W NOWYM ROKU !!!!o wstałaś w końcu :evil_lol: my też witamy w nowym roku... z pracy :diabloti: [quote name='panienkabubu']a sushi.. fuj.. i wiecej nie napisze;) e tam, nie znasz się :eviltong: Quote
mmbbaj Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Witaj Kasiu w pracy :lol: Mnie sushi powaliło :crazyeye:, ale najbardziej wypaprany Tenek :evil_lol::loveu::loveu::loveu:, już się baaaardzo za nim stęskniłam! PS. A zajrzyj na "Moje maluchy..." :eviltong:...;) Quote
Teklunia Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 mmbbaj napisał(a):Witaj Kasiu w pracy :lol: Mnie sushi powaliło :crazyeye:, ale najbardziej wypaprany Tenek :evil_lol::loveu::loveu::loveu:, już się baaaardzo za nim stęskniłam! PS. A zajrzyj na "Moje maluchy..." :eviltong:...;)byłam, widziałam, dziękuję :buzi: Quote
zuzolandia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Czołem pracusiowa;-)...my do konca tygodnia pracowanko a potem URLOPPPPPPPPP zazdroscicie mi co ??? heheheeh Buzioki Quote
Magda Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Hej!:multi: Ale mialas klimacik....sushi, podkladki, paleczki:loveu: Mnie jakos ten obiad nie przekonuje:evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='Magda_Miki']Hej!:multi: Ale mialas klimacik....sushi, podkladki, paleczki:loveu: Mnie jakos ten obiad nie przekonuje:evil_lol:och Wy marudy :evil_lol: spróbujcie a nie pożałujecie! to tylk kwestia mentalna ;) [quote name='zuzolandia']Czołem pracusiowa;-)...my do konca tygodnia pracowanko a potem URLOPPPPPPPPP zazdroscicie mi co ??? heheheeh Buzioki ja nie zazdroszczę, bo będę miała wolne w przyszły poniedziałek i wtorek :eviltong: Quote
PIKA Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Cześc Kasiu :multi: Czy Ty dzisiaj tez w pracy? :razz: Quote
Teklunia Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='zuzolandia'] DLA TENUSIA OD ZUZANKI ;-)ach, jesteśy zaszcyceni :oops: :p [quote name='PIKA']Cześc Kasiu :multi: Czy Ty dzisiaj tez w pracy? :razz: a jakże! ale jak mi się nie chciało wstawać, to tylko ja wiem... :shake: no i może jeszcze inni, którzy dzisiaj szli do pracy ;) Quote
Teklunia Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Cześć kochani :multi: Padam na nos i ma potężnego lenia :diabloti: Rano za nic nie mogłam się zwlec z łóżka... Chyba przez godzinę próbowałam wstać, zanim w końcu mi się udało ;) Ale zdjęć troszkę wstawię, mimo tego lenia ;) Zyczenia noworoczne :lol: Mały piłkarz: Duży łakomczuch: I wielki słodziak :loveu: (z kolejną piłką w pyszczydle ;)) Quote
sota36 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Tina.Sara napisał(a):HEj :* Fotki :loveu:nooooooo i zgrabne nogi!!! Quote
Tina.Sara Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 sota36 napisał(a):nooooooo i zgrabne nogi!!! i fajna spódniczka:cool3: Quote
PIKA Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Cześc leniwa Kasiu :multi: To ja leniwa Agnieszka :evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='PIKA']Cześc leniwa Kasiu :multi: To ja leniwa Agnieszka :evil_lol:witaj siostro w lenistwie :multi: [quote name='sota36']nooooooo i zgrabne nogi!!![quote name='Tina.Sara']i fajna spódniczka:cool3: taaa, jasne, przecie tu nic nie widać ;) ale a'propos nóg to coś mam :evil_lol: podstołowa fotka TZta i mojej mamy: Quote
eria Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 znowu oczkom swym pięknym nie wierzę !!! Kasia wstawiła foty!!!!!!! Ale bym taaaakiego wymiziała :loveu: :loveu: :loveu: oj taaaaaa.... Quote
Recommended Posts