Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jestem jak najbardziej za tym, żebyście się przeniosły na osobną galerię z tymi smakowitościami :sabber:
Tylko mi ślinka cienkie i denerwuję się, bo wiem, że w moim domu nikt nic takiego nie zrobi :(
A tak nie bedę wchodzić na tą nową galerię kulinarną i już :-D
Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal 8-)

Posted

No jasne ze tak - juz troszkę odwiedzin tam było - mam nadzieję ze nie tylko my będziemy tam wklejać przepisy - a ja właśnie piekę ciacha mojego pomysłu..... jak upiekę i udekoruję to wstawię przepisik :)

buziaczki Kasiu i miłego dzioneczka.... ach jak pięknie słonko swieci

Posted

Kasiu ! No i przyznam szczerze, że Alicja też mnie WKURZYŁA tym "psem z jajami" :vamp: :vamp: :vamp: Mój Gezio poczuł się co najmniej DOTKNIĘTY ! Nie wiem, JAK TAK MOŻNA ! :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Kasiu ! No i przyznam szczerze, że Alicja też mnie WKURZYŁA tym "psem z jajami" :vamp: :vamp: :vamp: Mój Gezio poczuł się co najmniej DOTKNIĘTY ! Nie wiem, JAK TAK MOŻNA ! :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: no wlasnie!!!
jakby to ONE swiadczyly o "psowatosci" naszych psow :nonono2:
ucaluj Gezia i powiedz zeby sie nie przejmowal... musimy byc ponad to ;)

Alu i Gosiu - wiedzialam ze mozna na Was liczyc pod wzgledem wypiekow :D

Posted

Kasiu - no jasne ze można - ciacha czekoladowe już upiekłam, teraz pieką sie korzenne... jeszcze tylko dekoracja i obfocenie ;) i wstawiam do topiku... a ja nie wiem czemu TENUSIA galeryjka nie oceniona jeszcze :nonono2:

Posted

Gosiek napisał(a):
a ja nie wiem czemu TENUSIA galeryjka nie oceniona jeszcze :nonono2:

Gosiu, slicznie dziekujemy za te piekne gwiazdeczki :calus: :calus: :calus:
Faktycznie do tej pory nikt nas jakos nie ocenil :oops:
Ale sie Tenek ucieszy ;)

Posted

dbsst napisał(a):
hm dziwne odpowiedzialam i nie ma mojej odpowiedzi hmmmmmmmm
tak to jest, jak sie zaniemowi... ;)

wyszorowalam lodowke :D nalezy jej sie raz na jakis czas :lol:
teraz w ramach nagrody posiedze sobie na Dogomanii :evilbat:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No tak. Rzeczywiście są DWA... Ale jakies takie przymglone ...8-)

bo DOLEPIONE :vamp:

hahhaha ja zaraz za niedlugo ide sprzatac w nagrode ze moglam tyle siedziec na dgm ;)

Posted

[quote name='dbsst']bo DOLEPIONE :vamp:

hahhaha ja zaraz za niedlugo ide sprzatac w nagrode ze moglam tyle siedziec na dgm ;)

Czekaj, czekaj - przyjdzie Kasia, to da Ci DOLEPIONE :vamp:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Czekaj, czekaj - przyjdzie Kasia, to da Ci DOLEPIONE :vamp: oczka nie sa dolepione!!!:nonono2::nonono2::nonono2: nie bede Cie bila tylko dlatego, ze masz umiesnionego i silnego psa ;)
a w przeciwienstwie do innych czesci ciala, oczka Tenek MA ;). I to DWA - ja nalezy...