Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia napisał(a):
Magda, oczywiście, że bardzo się cieszę :multi: Tym krótkim "tak" chciałam Ci etylko troszkę...podrażnić ;)

No! Teraz wiem, ze naprawde wrocilas:multi:
Wiesz nie moge doszukac sie zdjec tej waszej pileczki...:-( Czy ja juz jestem slepa?

Posted

Kochane moje, co ja bym bez Was zrobiła? :placz: Strasznie mi dobrze z Wami i na pewno nie będą to jedne odwiedziny rocznie (jak to niektórzy insynuowali :eviltong:)

Milion uśmiechów w Nowym Roku, bo jak będzie uśmiech tzn, że wszystko będzie dobrze!!!

A tak w ogóle to dopiero wstalam ;) I jadę do Tenulka, więc może jakieś zdjątka przywiozę :cool3:

Posted

[quote name='Teklunia']Kochane moje, co ja bym bez Was zrobiła? :placz: Strasznie mi dobrze z Wami i na pewno nie będą to jedne odwiedziny rocznie (jak to niektórzy insynuowali :eviltong:)

do mnie pijesz?!?!?!
A mialy bycfoty!I co? Znowu - pstro!

Posted

[quote name='sota36']do mnie pijesz?!?!?!
A mialy bycfoty!I co? Znowu - pstro!ha!!! a właśnie że nie pstro! :eviltong: patrz!!!

kolekcja zabaweczek od Mikołaja dla grzecznego Tenka :lol:

puchate kochanie:loveu:

aha, i mam jeszcze zdjęcie jednego potwora :evil_lol::

Posted

ło Matko , ale prezenta na Nowy Rok!!!!Foty!!!!! Widze, ze wsrod briardow jest moda na takowe pilki - hihihi i nawet tez wsrod yorkow!
Ostatnia fota - zarabista!!!!!!!!
Kasia - a zrobta mu "kukuryka"!!!!! Przecie un slepy!

Guest Kamcia_14
Posted

Teklunia mam takie same piłki :evil_lol:. A potffforek słodki :loveu:.
Nie taki diabeł straszny jak go malują :evil_lol:.

Posted

[quote name='Kamcia_14']Teklunia mam takie same piłki :evil_lol:. A potffforek słodki :loveu:.
Nie taki diabeł straszny jak go malują :evil_lol:.
briard - diabel? I w dodatku 'potworek" - no wiesz!!!!!:mad::mad::mad:

Posted

co też moje śliczne oczka widzą !!!!!!!!!!!!!!!! FOOOOTTYYYY !!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: jestem zszokowana :crazyeye:
no ale Joluś ma rację ! kukuryka mu zrób !!! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

sota36 napisał(a):
ło Matko , ale prezenta na Nowy Rok!!!!Foty!!!!! Widze, ze wsrod briardow jest moda na takowe pilki - hihihi i nawet tez wsrod yorkow!

Hihi......
Ludzie ja ja widze!!:multi: Jest pilka i nawet Tenek!! Jupiii!!!!!

Ale Tenek rozczochrany:loveu:

Posted

[quote name='Kamcia_14']Teklunia mam takie same piłki :evil_lol:. A potffforek słodki :loveu:.
Nie taki diabeł straszny jak go malują :evil_lol:.no, faktycznie piłki robią furorę :lol:

a potwór straszny!!! wierz mi ;)

[quote name='sota36']ło Matko , ale prezenta na Nowy Rok!!!!Foty!!!!! Widze, ze wsrod briardow jest moda na takowe pilki - hihihi i nawet tez wsrod yorkow!
Ostatnia fota - zarabista!!!!!!!!
Kasia - a zrobta mu "kukuryka"!!!!! Przecie un slepy!

Jola, nie dają mi :placz: jak mu robię kukuryka, to wszyscy na mnie napadaą, że robię z niego dziewczynę i zaraz mu zdejmują gumeczkę :placz:
nie mówiąż już o tym, że on tego nie znosi i pomimo wielu prób nie mogę go przyzwyczaić...

a na tych zdjęciach on jest świeżo po noworocznym spacerku i jest tak totalnie zapluty i ubłocony (bo padało), że nawet do głowy mi nie przyszło żeby go dodatkowo upiększać ;)

o masz, jaki ślicznotek z niego ufafluniony... jahhh:diabloti:

a to resztki noworocznych pyszności :lol:

i resztki świąt...

i ostatni na dziś tenek (muszę przecież dozować, żebyście szoku ilościowego nie doznnały :eviltong:)

nie wiem czy to dobrze widać, ale na nosku Tenka są trzy blizny małe (takie jaśniejsze punkciki)... otórz w zeszłym tygodniu do bramy podwórka podbiegła sunia ONka (mieszkająca kilka domów dalej), Tenek podbiegł do niej zadowolony i ta maupa go w nos dziebnęła:angryy:
krew się lała i Tenek płakał :placz: moje biedactwo :placz:

Posted

[quote name='Teklunia']

nie wiem czy to dobrze widać, ale na nosku Tenka są trzy blizny małe (takie jaśniejsze punkciki)... otórz w zeszłym tygodniu do bramy podwórka podbiegła sunia ONka (mieszkająca kilka domów dalej), Tenek podbiegł do niej zadowolony i ta maupa go w nos dziebnęła:angryy:
krew się lała i Tenek płakał :placz: moje biedactwo :placz:

Rzeczywiscie jest.....biedny Tenus:placz: Ucaluj go delikatnie w tego nochalka