zuzolandia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Witanko ;-) To niemozliwe ?????? Tenulkowa jest ?????? no tak i oczywiscie 1 zdjecie ;-)...niezle ..... Buzioczki Quote
madzia20sosnowiec Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Teklunia napisał(a):nie :shake: cholindaaa :angryy: ale w sumie są "korki" w sieci moze do nastepnych swiat dostaniecie :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 czesc Włochacze :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Noc Sylwestrowa tuz tuz.... wiec Kochaniutka ...zyczymy... ..SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2007 !!!! Quote
Alka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Kasiu również wspaniałego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku :loveu: Quote
bazylowa Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 O rety NIEDŹWIEDŻ !!!! :eek2::eek2::eek2: Quote
Moniś Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Cześc Kasiu! :multi: Nie ma Cię wcale - pewnie na balety sie szykujesz :cool3: Quote
Magda Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Teklunia napisał(a):Magda, oczywiście, że bardzo się cieszę :multi: Tym krótkim "tak" chciałam Ci etylko troszkę...podrażnić ;) No! Teraz wiem, ze naprawde wrocilas:multi: Wiesz nie moge doszukac sie zdjec tej waszej pileczki...:-( Czy ja juz jestem slepa? Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 :multi::multi::multi: Kasiu , Szampańskiego Sylwestra io szczęśliwego Nowego Roku:multi: Quote
Mi. Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku :loveu: Quote
panienkabubu Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Teklunia']tak............ i koniec kropka, hahahahah :evil_lol: Kasia uwielbiam Cie :evil_lol: Szczesliwego Nowego Roku i niech będzie lepszy niż TEN, tak jest :) Quote
Teklunia Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Kochane moje, co ja bym bez Was zrobiła? :placz: Strasznie mi dobrze z Wami i na pewno nie będą to jedne odwiedziny rocznie (jak to niektórzy insynuowali :eviltong:) Milion uśmiechów w Nowym Roku, bo jak będzie uśmiech tzn, że wszystko będzie dobrze!!! A tak w ogóle to dopiero wstalam ;) I jadę do Tenulka, więc może jakieś zdjątka przywiozę :cool3: Quote
sota36 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Teklunia']Kochane moje, co ja bym bez Was zrobiła? :placz: Strasznie mi dobrze z Wami i na pewno nie będą to jedne odwiedziny rocznie (jak to niektórzy insynuowali :eviltong:) do mnie pijesz?!?!?! A mialy bycfoty!I co? Znowu - pstro! Quote
Teklunia Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='sota36']do mnie pijesz?!?!?! A mialy bycfoty!I co? Znowu - pstro!ha!!! a właśnie że nie pstro! :eviltong: patrz!!! kolekcja zabaweczek od Mikołaja dla grzecznego Tenka :lol: puchate kochanie:loveu: aha, i mam jeszcze zdjęcie jednego potwora :evil_lol:: Quote
sota36 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 ło Matko , ale prezenta na Nowy Rok!!!!Foty!!!!! Widze, ze wsrod briardow jest moda na takowe pilki - hihihi i nawet tez wsrod yorkow! Ostatnia fota - zarabista!!!!!!!! Kasia - a zrobta mu "kukuryka"!!!!! Przecie un slepy! Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Teklunia mam takie same piłki :evil_lol:. A potffforek słodki :loveu:. Nie taki diabeł straszny jak go malują :evil_lol:. Quote
sota36 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Kamcia_14']Teklunia mam takie same piłki :evil_lol:. A potffforek słodki :loveu:. Nie taki diabeł straszny jak go malują :evil_lol:. briard - diabel? I w dodatku 'potworek" - no wiesz!!!!!:mad::mad::mad: Quote
eria Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 co też moje śliczne oczka widzą !!!!!!!!!!!!!!!! FOOOOTTYYYY !!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: jestem zszokowana :crazyeye: no ale Joluś ma rację ! kukuryka mu zrób !!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Magda Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 sota36 napisał(a):ło Matko , ale prezenta na Nowy Rok!!!!Foty!!!!! Widze, ze wsrod briardow jest moda na takowe pilki - hihihi i nawet tez wsrod yorkow! Hihi...... Ludzie ja ja widze!!:multi: Jest pilka i nawet Tenek!! Jupiii!!!!! Ale Tenek rozczochrany:loveu: Quote
sota36 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 No popatrzcie popatrzcie - jakie my 'gupie" - 3 foty a tyle radochy!!! Quote
Teklunia Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='Kamcia_14']Teklunia mam takie same piłki :evil_lol:. A potffforek słodki :loveu:. Nie taki diabeł straszny jak go malują :evil_lol:.no, faktycznie piłki robią furorę :lol: a potwór straszny!!! wierz mi ;) [quote name='sota36']ło Matko , ale prezenta na Nowy Rok!!!!Foty!!!!! Widze, ze wsrod briardow jest moda na takowe pilki - hihihi i nawet tez wsrod yorkow! Ostatnia fota - zarabista!!!!!!!! Kasia - a zrobta mu "kukuryka"!!!!! Przecie un slepy! Jola, nie dają mi :placz: jak mu robię kukuryka, to wszyscy na mnie napadaą, że robię z niego dziewczynę i zaraz mu zdejmują gumeczkę :placz: nie mówiąż już o tym, że on tego nie znosi i pomimo wielu prób nie mogę go przyzwyczaić... a na tych zdjęciach on jest świeżo po noworocznym spacerku i jest tak totalnie zapluty i ubłocony (bo padało), że nawet do głowy mi nie przyszło żeby go dodatkowo upiększać ;) o masz, jaki ślicznotek z niego ufafluniony... jahhh:diabloti: a to resztki noworocznych pyszności :lol: i resztki świąt... i ostatni na dziś tenek (muszę przecież dozować, żebyście szoku ilościowego nie doznnały :eviltong:) nie wiem czy to dobrze widać, ale na nosku Tenka są trzy blizny małe (takie jaśniejsze punkciki)... otórz w zeszłym tygodniu do bramy podwórka podbiegła sunia ONka (mieszkająca kilka domów dalej), Tenek podbiegł do niej zadowolony i ta maupa go w nos dziebnęła:angryy: krew się lała i Tenek płakał :placz: moje biedactwo :placz: Quote
Teklunia Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 o kurcze, ale euforię wywołałam ;) Madzia, on nie jest słodko "rozczochrany", tylko upiornie wyświniony :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Teklunia'] nie wiem czy to dobrze widać, ale na nosku Tenka są trzy blizny małe (takie jaśniejsze punkciki)... otórz w zeszłym tygodniu do bramy podwórka podbiegła sunia ONka (mieszkająca kilka domów dalej), Tenek podbiegł do niej zadowolony i ta maupa go w nos dziebnęła:angryy: krew się lała i Tenek płakał :placz: moje biedactwo :placz: Rzeczywiscie jest.....biedny Tenus:placz: Ucaluj go delikatnie w tego nochalka Quote
sota36 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Moj Toniek tez mial takie waleczne blizny! Quote
Recommended Posts