Magda Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Dzisaj wpadlam na dluzej, ale ciebie nie ma!!:eviltong::eviltong: Foteczek tez nie.......Co masz za grube paluchy, zeby nacisnac spust migawki?:evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 czesc moje blizniaki :eviltong: widze ze daliscie czadu na swieta tak jak my :razz: Quote
zuzolandia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Tak sie zaczadowali ze pojawia sie dopiero po nowym roku hehehe;-) Choc kto wie....moze sie Tenulkowa zlituje nad nami .;-) Quote
gisela166 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Przesliczne stwozenie:) Graatulacje dla ciebie za doprowadzenie tego biedaczka do tak dobrego stanu:) Rewelacynja przemiana:) Jestes wielka:) Przez te 500 stron zwierzak zmienił się nie do poznania:) Quote
sota36 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 gisela166 napisał(a):Przesliczne stwozenie:) Graatulacje dla ciebie za doprowadzenie tego biedaczka do tak dobrego stanu:) Rewelacynja przemiana:) Jestes wielka:) Przez te 500 stron zwierzak zmienił się nie do poznania:) Kasia jest tez kochana!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 kasia dostałas mojego nocnego sms-a?:cool3: Quote
sota36 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Kaisa - przegon Ja!Po nocach ludziom spac nie daje!!!! Quote
Gosiek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 hello Kasieńko - gdzie jesteś? odwiedzam Cię po długiej nieobecności a Ty gdzieś sie zagubiłaś :roll: Quote
MoniŚ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Cześć Kasiu! Ja tu dawno nie byłam... oj czasu nie było. Staram się nadrobić zaległości. Czekam na nowe zdjęcia Tena :) . U nas w galerii reaktywacja :D Quote
zuzolandia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 No nie gdzie ten kochany Krawaciarz sie czajnikuje ???? Wracaj i wrzuc fotencje Tenusia no !!!!!!!!!!!! Quote
Hanna R. Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Kasiu, żyjecie po Świętach ? Halo ???? Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 dzień dobry, jest tu ktoś?? :cool3: Quote
panienkabubu Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 A nie mówiłam, że Kasia zajmie się teraz sylwestrem i zniknie po świętach :cool3: Quote
Teklunia Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Dzień dobry :) Zdjęć tradycyjnie nie ma :oops: Za to jest wielka tęsknota za Wami ;) Moniś - Tenuś opłatek dostał i ...wypluł MoniŚ napisał(a):Cześć Kasiu! Ja tu dawno nie byłam... oj czasu nie było. Staram się nadrobić zaległości. Czekam na nowe zdjęcia Tena :) . U nas w galerii reaktywacja :Dnic się nie martw, Moniczko... i tak nic nie straciłaś, bo mnie tu nie było chyba jeszcze dawniej ;) Gosiek napisał(a):hello Kasieńko - gdzie jesteś? odwiedzam Cię po długiej nieobecności a Ty gdzieś sie zagubiłaś :roll: a ja pewnie w pracy... albo z samochodem na przegladzie (w trzech miejscach mi go przepuścić nie chcieli :angryy:)... gisela166 napisał(a):Przesliczne stwozenie:) Graatulacje dla ciebie za doprowadzenie tego biedaczka do tak dobrego stanu:) Rewelacynja przemiana:) Jestes wielka:) Przez te 500 stron zwierzak zmienił się nie do poznania:)dzięki Gisela :buzi: w swoim imieniu za odwiedziny, a w imieniu pięknego stworzenia za komplement :lol: sota36 napisał(a):Kasia jest tez kochana!!! moja Ty kochana Pani od Historii :buzi: madzia18sosnowiec napisał(a):kasia dostałas mojego nocnego sms-a?:cool3: nie :shake: Quote
Magda Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Hej Kasiu! Nareszcie na ciebie trafilam:p Cieszysz sie? No powiedz, ze TAK! Quote
Teklunia Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Magda_Miki']Hej Kasiu! Nareszcie na ciebie trafilam:p Cieszysz sie? No powiedz, ze TAK!tak............ Quote
Teklunia Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Magda, oczywiście, że bardzo się cieszę :multi: Tym krótkim "tak" chciałam Ci etylko troszkę...podrażnić ;) Quote
Teklunia Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 i tak na wszelki, wszelutki wypadek (jeśli zdarzy się coś strasznego i nie przyjdę tu juz dziś ani jutro... ;)) to chę Wam życzyć: Wesołego, szampańskiego (ale bezkacowego ;)) Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku! Jeszcze lepszego niż ten!!! [SIZE=4] I na ten nowy rok jeden stary Ten! ;) Quote
sota36 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Kasia jest jak Mikola Swiety zreszta - wiadmomo, ze istnieje, ale kiedy nas odwiedzi???? p.s. mam nadzieje, ze nie bedzie raz do roku w Nowym Roku!!! Kasiu - popraw sie!!!!:mad: Quote
eria Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Oj tak, Kasiu.....zrób sobie na nowy rok postanowienie : BĘDĘ WKLEJAĆ CZĘŚCIEJ FOTKI W ILOŚCI WIĘKSZEJ NIŻ JEDNA !!!!!! Quote
Gosiek Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 cześć Kasiu - nareszcie się odnalazłaś :buzi: Quote
Recommended Posts