Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przesliczne stwozenie:)

Graatulacje dla ciebie za doprowadzenie tego biedaczka do tak dobrego stanu:) Rewelacynja przemiana:) Jestes wielka:) Przez te 500 stron zwierzak zmienił się nie do poznania:)

Posted

gisela166 napisał(a):

Graatulacje dla ciebie za doprowadzenie tego biedaczka do tak dobrego stanu:) Rewelacynja przemiana:) Jestes wielka:) Przez te 500 stron zwierzak zmienił się nie do poznania:)
Kasia jest tez kochana!!!

Posted

Cześć Kasiu!

Ja tu dawno nie byłam... oj czasu nie było. Staram się nadrobić zaległości. Czekam na nowe zdjęcia Tena :) .

U nas w galerii reaktywacja :D

Posted

Dzień dobry :)

Zdjęć tradycyjnie nie ma :oops: Za to jest wielka tęsknota za Wami ;)

Moniś - Tenuś opłatek dostał i ...wypluł

MoniŚ napisał(a):
Cześć Kasiu!

Ja tu dawno nie byłam... oj czasu nie było. Staram się nadrobić zaległości. Czekam na nowe zdjęcia Tena :) .

U nas w galerii reaktywacja :D
nic się nie martw, Moniczko... i tak nic nie straciłaś, bo mnie tu nie było chyba jeszcze dawniej ;)

Gosiek napisał(a):
hello Kasieńko - gdzie jesteś?

odwiedzam Cię po długiej nieobecności a Ty gdzieś sie zagubiłaś :roll:

a ja pewnie w pracy... albo z samochodem na przegladzie (w trzech miejscach mi go przepuścić nie chcieli :angryy:)...

gisela166 napisał(a):

dzięki Gisela :buzi: w swoim imieniu za odwiedziny, a w imieniu pięknego stworzenia za komplement :lol:

sota36 napisał(a):
Kasia jest tez kochana!!!

moja Ty kochana Pani od Historii :buzi:

madzia18sosnowiec napisał(a):
kasia dostałas mojego nocnego sms-a?:cool3:

nie :shake:

Posted

i tak na wszelki, wszelutki wypadek (jeśli zdarzy się coś strasznego i nie przyjdę tu juz dziś ani jutro... ;)) to chę Wam życzyć:

Wesołego, szampańskiego (ale bezkacowego ;)) Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku! Jeszcze lepszego niż ten!!!
[SIZE=4]

I na ten nowy rok jeden stary Ten! ;)

Posted

Kasia jest jak Mikola Swiety zreszta - wiadmomo, ze istnieje, ale kiedy nas odwiedzi????
p.s. mam nadzieje, ze nie bedzie raz do roku w Nowym Roku!!! Kasiu - popraw sie!!!!:mad: