Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Teklunia']dziękujemy uprzejmie, ale wciąż jesteśmy obrażeni że tylko Gutek dostał zdjęcia z dedykacją :sadCyber:

my tez :-(

[quote name='Teklunia']mam nadzieję że Zuzi nie przeszkodzi taki drobiazg, jak brak...klejnotów ;)

uhuhuhu, to rzeczywiście "drobiazg" :turn-l:

:tree1: Wesołych Świąt :) :tree1:

Guest Kamcia_14
Posted

Witamy... Ja tu patrzę oglądam szukam i fotek dopatrzeć się nie mogę :evil_lol:.

Pozdrowionka dla Ten-ka :loveu:.

Posted

Oj Kasia Kasia :mad:
najpierw pochłonęła Cię praca, teraz zapewne święta i potem pewnie Sylwester i będziemy musieli na zdjęcia czekać do nowego roku :mad: :evil_lol:
chociaż jedno prosimyyyyyyyyyy :loveu:

:santagri::tree1::x-mas: Wesołych Świąt :x-mas::tree1::santagri:

Posted

[quote name='Alka']cześć Kasieńko, gdzie jesteś?:roll:w kuchni :evil_lol:

[quote name='panienkabubu']Oj Kasia Kasia :mad:
najpierw pochłonęła Cię praca, teraz zapewne święta i potem pewnie Sylwester i będziemy musieli na zdjęcia czekać do nowego roku :mad: :evil_lol:
chociaż jedno prosimyyyyyyyyyy :loveu:

Kasiu, wszysyytko to prawda :oops: i nie mam nic na swoje usprawiedliwienie :oops:

[quote name='zuzolandia']
Witanko Tenulku ;-)
Kasienko poranne buziaczki przesyłamy ;-)

a ja wam zmęczone wieczorne :lol:

[quote name='HankaRupczewska']Kasiu -ja wpadam do Was - a Was nie ma ...
Całusy dla Ciebie zapracowaniej - od Babci Też Wiecznie Zapracowanej.a teraz ja byłam u Ciebie, a Ciebie...nie było ;) los bywa złośliwy :lol:

[quote name='zuzolandia']Witanko kochaniutka ;-).....Zuzia stwierdziła ze materialistka nie jest ;-) i niepotrzebne jej klejnoty heeh;-).....pod zadna postacia ;-)
Pozdrawiamy .
kochana dziewczynka :loveu: zeby tylko jeszcze na dwa fronty przestała grać ;)

[quote name='Kamcia_14']Ale ten briad jest udomowiony :loveu:. Mmm. Słodki taki kudłaty :loveu:.
Zrób sesje taką świąteczną :loveu:. Jak nesunia :loveu:.Witaj Kamciu :)
Briard faktycznie udomowił się na całego :p

[quote name='dbsst']grzeczna nie grzeczna licze, że trafi :mad:trafić to może by i trafiła, ale utknęła w kuchni i się nie wyrobiła :shake: nawet do Tenka nie pojechała dzisiaj..niedobra! ;)

[quote name='mamabazyla']No dobra, ale gdzie ten TEN ?? :???:jak to gdzie? w domu :evil_lol:

Posted

a teraz wszystkim moich ukochanym Dogowariatkom, które tyle radości mi codziennie dostarczają chciałabym życzyć

WESOŁYCH, WSPANIAŁYCH, LENIWYCH, PEŁNYCH MIŁOŚCI ŚWIĄT!!!

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kasiu czy tam pisało coś o dogowariatkach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

I nie było Cię w Arabie na kafffie ...dzwoniłam i była tylko Ewcia , Domi, Pika i Paula...no i ja przy telefonie:p

Posted

dopiero tutaj dotarlam:-(
a Ten jest przesliczny!!:loveu::loveu::loveu:cudo w ktorym nie sposob sie nie zakochac:loveu::loveu::loveu::multi:
psy ze schronu sa najkochansze:loveu:

Wesolych Świąt Życze Tobie i Tenowi oraz udanej zabawy Sylwestrowej:multi::multi:

Posted

cześć dziewczynki :)
tu 10 kilo większa Kasia :diabloti:
nigdy się chyb anieobżarłam tyle co w te święta :shake: i nigdy więcej nie chcę, bo to nic miłego ;)

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol:Kasiu czy tam pisało coś o dogowariatkach:evil_lol:

I nie było Cię w Arabie na kafffie ...dzwoniłam i była tylko Ewcia , Domi, Pika i Paula...no i ja przy telefonie:p
hmm... nie...skąd! jakie wariatki :-o:shake::oops:

u Araba mnie nie było :placz: nie wyrobiłam się z przygotowaniami do Świąt... a że Wigilia była u mnie to nie moglam sobie odpuścic :razz:

Rinuś napisał(a):
dopiero tutaj dotarlam:-(
a Ten jest przesliczny!!:loveu::loveu:cudo w ktorym nie sposob sie nie zakochac:loveu:
psy ze schronu sa najkochansze:loveu:

Wesolych Świąt Życze Tobie i Tenowi oraz udanej zabawy Sylwestrowej:multi::multi:
Witaj cieplutko i świątecznie :) Tenek aż sie zarumienił za to CUDO ;)

Magda_Miki napisał(a):
Hej Kasiu!
Wpadlam sie tylko przywitac, pogratulowac slicznego piecha i lece;)
już lecisz? ostatnio coś rzadko wpadasz na dłużej :razz:

zuzolandia napisał(a):

ZDROWYCH WESOłYCH POGODNYCH SWIAT ...
..ORAZ MNOSTWA PREZENCIKOW POD CHOINECZKA...
...zyczy CAłA ZUZOLANDIA ....

dziękujemy :buzi:

Alicjarydzewska napisał(a):
;)i co Ci TENuś powiedział w Wigilię;)

nic nie mówił, bo pysk miał zatkany nowymi zabaweczkami i pyszną kością :p tak go pochłonęły, że przez dwa dni się od nich nie mógł oderwać :)

Posted

Kurde - przez to centralne a wlasciwie jego brak - nie zlozylismy Wam zyczen! Ale my 'som boroki" - wybacz!!!!!!
Zyczymy Wam wszystkiego najcudowniejszego!!!!! Najcudowniejszego!!!!!