zuzolandia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Witanko slicznotko ;-)..jak to dobrze ze w koncu jeste s!!!!!!!!!!!!! Cieszymy sie fest a fest heheh;-) Buziolki dla Kudłatka ....mocne przytulanko ....;-) Quote
Teklunia Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='mamabazyla']Hehehe kota nie na myszy harcują ?? Co to prcować się nie chce co :mad:a nie chce się :eviltong: dziś wyszłam z pracy po 5 godzinach siedzenia ;) [quote name='Dobermania']=))) Ja adoptowałam swojego dokładnie w tym samym czasie:)witaj u nas :) zaraz biegnę obejrzeć w takim razie :) [quote name='zuzolandia']Witanko slicznotko ;-)..jak to dobrze ze w koncu jeste s!!!!!!!!!!!!! Cieszymy sie fest a fest heheh;-) Buziolki dla Kudłatka ....mocne przytulanko ....;-) o zesz! jakie miłe powitanie :oops: :buzi: ja też się cieszę fest a fest :lol: Kudłatek na pewno zostanie mocno przytulony...tylko powiedz:od Ciebie czy od Zuzi? :cool3: Quote
zuzolandia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Od ZUZOLKI buziaczki ..;-) A ode mnie mocniaste przytulanko ;-) Da sie zrobic ??? heheeh Quote
Teklunia Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='zuzolandia']Od ZUZOLKI buziaczki ..;-) A ode mnie mocniaste przytulanko ;-) Da sie zrobic ??? heheeh da się, chocią przytulanko i buziaki to już jest duże obciążenie dla mnie;) Quote
Alicja Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Witaj Kasiu ....a mój komp w pracy nie ma netu:placz: Quote
Dobermania Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 :cool3: :cool3: :cool3: A bo na Paluchu pełno skarbów!!! Ostatnio widziałam śliczną czekoladową dobermankę i ogrooomną sunię w typie bull, czarna marengowata, bomba! Gdyby nie mama, wzięłabym obie :cool3: :cool3: :cool3: i jadła potem ryż...:p Quote
Teklunia Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Witaj Kasiu ....a mój komp w pracy nie ma netu:placz:mój ma, bo to podstawa naszej pracy ;) ale cśiii ;) Quote
Teklunia Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Dobermania napisał(a)::cool3: :cool3: :cool3: A bo na Paluchu pełno skarbów!!! Ostatnio widziałam śliczną czekoladową dobermankę i ogrooomną sunię w typie bull, czarna marengowata, bomba! Gdyby nie mama, wzięłabym obie :cool3: :cool3: :cool3: i jadła potem ryż...:pja bym wszystkie jamniory najchętniej wzęła... a na Pakuchu strasznie ich dużo :-( czasem są takie starowinki biedne, które zasługują na miękkie ciepłe łzeczko, a nie zimną klatkę :-( serce się kroi :placz: Quote
zuzolandia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Bidulki ....a ta nasza Kasienka mo dobre serducho ;-) I dlatego ze mo takie dobre serducho;-)...wklepie nam kilka foteczek sliczniutkiego Tenusia prowda ???? Kochomy naszo Kaska ;-) Quote
eria Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 no toś się Zuzola przeliczyła....:evil_lol: Quote
Alka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 a ja sądzę ,że Kasia cosik wstawi:multi:, przecież obiecała ,że się poprawi:cool3: Quote
Teklunia Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='zuzolandia']Bidulki ....a ta nasza Kasienka mo dobre serducho ;-) I dlatego ze mo takie dobre serducho;-)...wklepie nam kilka foteczek sliczniutkiego Tenusia prowda ???? Kochomy naszo Kaska ;-) [quote name='eria']no toś się Zuzola przeliczyła....:evil_lol: [quote name='Alka']a ja sądzę ,że Kasia cosik wstawi:multi:, przecież obiecała ,że się poprawi:cool3: nie mam zdjęć :placz: żadnych :oops: nic ostatnio nie robiłam, bo mi się najzwyczjaniej w świecie nie chce wozić aparatu :oops: ale może...po Świętach ;) Quote
panienkabubu Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Teklunia napisał(a):nie mam zdjęć :placz: żadnych :oops: nic ostatnio nie robiłam, bo mi się najzwyczjaniej w świecie nie chce wozić aparatu :oops: ale może...po Świętach ;) to wygrzeb cos starszego Kasia :loveu: Quote
Alka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Teklunia napisał(a):nie mam zdjęć :placz: żadnych :oops: nic ostatnio nie robiłam, bo mi się najzwyczjaniej w świecie nie chce wozić aparatu :oops: ale z Kasi leniuszek :evil_lol: Quote
Teklunia Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='Alka']ale z Kasi leniuszek :evil_lol: żaden leniuszek! ;) po prostu tu w pracy nie mam żadnych zdjęć ;) to tylko dlatego nic nie wstawiam ;) Quote
zuzolandia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Witanko ...;-).... oooo to ci szkoda no.... Buzioczki dla Tenusia od Zozoli ;-) Quote
Teklunia Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='zuzolandia']Witanko ...;-).... oooo to ci szkoda no.... Buzioczki dla Tenusia od Zozoli ;-) dziękujemy uprzejmie, ale wciąż jesteśmy obrażeni że tylko Gutek dostał zdjęcia z dedykacją :sadCyber: Quote
Alka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 cześć Kasiu! Kasiu, a kto napisał ,że nie chce mu się wozić aparatu?:evil_lol: pozdrawiam cieplutko w ten mokry dzionek !:loveu: Quote
zuzolandia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 ....Z POZDROWIENIAMI ;-)....moze kiedys sie spotkaja ??? ;-) Quote
Teklunia Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='zuzolandia'] ....Z POZDROWIENIAMI ;-)....moze kiedys sie spotkaja ??? ;-)ja myślę,, ze na pewno bo są sobie przeznaczeni! mam nadzieję że Zuzi nie przeszkodzi taki drobiazg, jak brak...klejnotów ;) Quote
eria Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 to taki dość poważny drobiazg :evil_lol: na miejscu Zuzi to ja bym się bardzo zastanowiła.... Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Ale ten briad jest udomowiony :loveu:. Mmm. Słodki taki kudłaty :loveu:. Zrób sesje taką świąteczną :loveu:. Jak nesunia :loveu:. Quote
sota36 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='zuzolandia'] ....Z POZDROWIENIAMI ;-)....moze kiedys sie spotkaja ??? ;-) [quote name='Teklunia']ja myślę,, ze na pewno bo są sobie przeznaczeni! mam nadzieję że Zuzi nie przeszkodzi taki drobiazg, jak brak...klejnotów ;) ZDRADA!!!! [SIZE=1] P.s ja klejnociki jeszcze mam :) ale co z tego?!?! Quote
Alicja Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Witaj Katarzyno ....to ja Twoja Alicja:p Quote
Recommended Posts