Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wklejam coś szybko, bo coś czuje że już przegiełem z tą nieobecnością i brakiem zdjęć i nie chcę więcej podpadać ;) :oops:

ale czasu i tak nie mam - dzis co prwada nie w pracy, ale najpierw mylam okna, potem latalam po sklepach, teraz piore zaslonki i zaraz... znowu do sklepu ;)

niechc już te święta przyjdą wreszcie :shake:

PIES:

Posted

[quote name='Teklunia']

Hej zapracowana Kasiu! Odpocznij wreszcie:mad:

A co to to zolte w Tenulkowym pysku?:lol: Czyzby zjadl koloryzujacego lizaczka?:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']O nowe fotki :).
A choinka ubrana?
[quote name='Tina.Sara']Tylko 2 foty :placz: ale zawsze coś :p Właśnie - choinka ubrana??
dziewczyny, jaka choinka? ;)
ja z reguły ubieram 1 dzień przed wigilią...

za to wczoraj upiekłam pierniczki :p mniam mniam :p

[quote name='zuzolandia']Sliczniutki jest ;-)....a jak mu sie ładnie siersciucha błyszczy ....
Witaj pracoholiczko nasza.;-)
czesc kochana Ślązaczko :buzi:
a jaka posklejana i zapluta, zapomniałaś dodać ;) ale już dzisiaj była śliczna bo umyta i wyczesana :p niestety nie uwieczniłam tego na zdjęciu :oops:
[quote name='sota36']Ale sie napracowalas - dwie foty!
ale czepliwa, paczcie ją ;):evil_lol:

[quote name='Alka']nie narzekajcie, dobrze ,że Kasia chociaż 2 foty zapodała.Miło ,jest zobaczyć Tenka :multi::loveu:

cześć Kasiu !:multi:
Aluś moja kochana, z Ciebie to jest anioł istny :buzi:

[quote name='mamabazyla']Nie mylisz go czasem z dywanem ?? :diabloti: :evil_lol:czasem mylę ;)

[quote name='Magda_Miki']Hej zapracowana Kasiu! Odpocznij wreszcie:mad:

A co to to zolte w Tenulkowym pysku?:lol: Czyzby zjadl koloryzujacego lizaczka?:evil_lol::evil_lol:to jego piłeczka! no...może pozostałości piłeczki :oops:

A teraz uroczyste oświadczenie :

PONIEWAŻ MOJA SZEFOWA CAŁY TYDZIEŃ BĘDZIE NA URLOPIE POSTARAM SIĘ DOGOMANIAKOWAĆ Z PRACY!!! ;)

Posted

Kasia wróciła!!!
Szkoda że tylko dwie foty z czego jedna śliczna (i rzeczywiście można pomylić z dywanem) a druga ciut gorsza :evil_lol:
prosimy o więcej :cool3:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Wszelki duch Pana Boga chwali !!!!
Katarzynę przywiało :crazyeye:
a owszem, przywiało i może nawet zostawi na tyle długo, żeby zdążyła i Was odwiedzić ;)

eria napisał(a):
Kasia wróciła!!!
Szkoda że tylko dwie foty z czego jedna śliczna (i rzeczywiście można pomylić z dywanem) a druga ciut gorsza :evil_lol:
prosimy o więcej :cool3:
a co Ci się nie podoba w tej drugiej, hę? :mad:

do zobaczenia u Was ;)

Posted

[quote name='dbsst']UPRZEJMIE INFORMUJE ZE 22 PIĄTKA O GODZINIE 21 W ARABIE CZEKA NA PANIA MIKOŁAJna mnie? ale ja nie byłam grzeczna ;)

[quote name='Alicjarydzewska'];)Heyka
a gdzie foty pierniczków:p
jeszcze się nie urodziły, ale pierniczków jest ze sto, więc może zdążę je obfocić :lol:

[quote name='PIKA']Cześc Kasiu

Widzę, ze Ciebie tak samo nie bylo jako i nas ;)i dzięki temu u Ciebie nie miałam dużo nadrabiania ;) tylko drzwi pomarańczowe obejrzałam i juz jestem na bieżąco ;)

Posted

Teklunia napisał(a):

i dzięki temu u Ciebie nie miałam dużo nadrabiania ;) tylko drzwi pomarańczowe obejrzałam i juz jestem na bieżąco ;)

ale mje drzwi juz nie są pomarańczowe :lol:

Posted

Dzień dobry :)

PIKA napisał(a):
ale mje drzwi juz nie są pomarańczowe :lol:
wiem, wiem... te nowe też zobaczyłam :p

P.S. moja klatka schodowa ma identyczny kolor jak te drzwi ;) te stare oczywiście :lol:

Posted

Alka napisał(a):
cześć Kasiu !
Cieszymy się ogromnie ,że zaczęłaś bywać u siebie ...:evil_lol::multi::multi::multi:
nawet nie wiesz jak mi tego brakowało... Dogo naprawdę dużo znaczy, jak już ktoś w nią wsiąknie :oops:

Posted

tak Kasiu, wiem o tym...:oops:

wiesz, zdarza mi się przez 3-4 dni nie bywać na DG i wydaje mi się wtedy ,że jakby wypadłam z rytmu,że nie będę się umiała odnależć , a wystarczy chwila i już się czuję swobodnie i jestem szczęśliwa :loveu:

Posted

Alka napisał(a):
tak Kasiu, wiem o tym...:oops:

wiesz, zdarza mi się przez 3-4 dni nie bywać na DG i wydaje mi się wtedy ,że jakby wypadłam z rytmu,że nie będę się umiała odnależć , a wystarczy chwila i już się czuję swobodnie i jestem szczęśliwa :loveu:
o to, to, to, to!!! :p

Posted

Teklunia napisał(a):

PONIEWAŻ MOJA SZEFOWA CAŁY TYDZIEŃ BĘDZIE NA URLOPIE POSTARAM SIĘ DOGOMANIAKOWAĆ Z PRACY!!! ;)

Hehehe kota nie na myszy harcują ?? Co to prcować się nie chce co :mad: