sota36 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Oj Tenulkowa - narazasz sie!!!!:mad::mad::mad::diabloti::diabloti: Quote
Teklunia Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 wklejam coś szybko, bo coś czuje że już przegiełem z tą nieobecnością i brakiem zdjęć i nie chcę więcej podpadać ;) :oops: ale czasu i tak nie mam - dzis co prwada nie w pracy, ale najpierw mylam okna, potem latalam po sklepach, teraz piore zaslonki i zaraz... znowu do sklepu ;) niechc już te święta przyjdą wreszcie :shake: PIES: Quote
Tina.Sara Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Tylko 2 foty :placz: ale zawsze coś :p Właśnie - choinka ubrana?? Quote
bazylowa Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='Teklunia'] Nie mylisz go czasem z dywanem ?? :diabloti: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Sliczniutki jest ;-)....a jak mu sie ładnie siersciucha błyszczy .... Witaj pracoholiczko nasza.;-) Quote
Alka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 nie narzekajcie, dobrze ,że Kasia chociaż 2 foty zapodała.Miło ,jest zobaczyć Tenka :multi::loveu: cześć Kasiu !:multi: Quote
Magda Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Teklunia'] Hej zapracowana Kasiu! Odpocznij wreszcie:mad: A co to to zolte w Tenulkowym pysku?:lol: Czyzby zjadl koloryzujacego lizaczka?:evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='bonita']O nowe fotki :). A choinka ubrana? [quote name='Tina.Sara']Tylko 2 foty :placz: ale zawsze coś :p Właśnie - choinka ubrana?? dziewczyny, jaka choinka? ;) ja z reguły ubieram 1 dzień przed wigilią... za to wczoraj upiekłam pierniczki :p mniam mniam :p [quote name='zuzolandia']Sliczniutki jest ;-)....a jak mu sie ładnie siersciucha błyszczy .... Witaj pracoholiczko nasza.;-) czesc kochana Ślązaczko :buzi: a jaka posklejana i zapluta, zapomniałaś dodać ;) ale już dzisiaj była śliczna bo umyta i wyczesana :p niestety nie uwieczniłam tego na zdjęciu :oops: [quote name='sota36']Ale sie napracowalas - dwie foty! ale czepliwa, paczcie ją ;):evil_lol: [quote name='Alka']nie narzekajcie, dobrze ,że Kasia chociaż 2 foty zapodała.Miło ,jest zobaczyć Tenka :multi::loveu: cześć Kasiu !:multi: Aluś moja kochana, z Ciebie to jest anioł istny :buzi: [quote name='mamabazyla']Nie mylisz go czasem z dywanem ?? :diabloti: :evil_lol:czasem mylę ;) [quote name='Magda_Miki']Hej zapracowana Kasiu! Odpocznij wreszcie:mad: A co to to zolte w Tenulkowym pysku?:lol: Czyzby zjadl koloryzujacego lizaczka?:evil_lol::evil_lol:to jego piłeczka! no...może pozostałości piłeczki :oops: A teraz uroczyste oświadczenie : PONIEWAŻ MOJA SZEFOWA CAŁY TYDZIEŃ BĘDZIE NA URLOPIE POSTARAM SIĘ DOGOMANIAKOWAĆ Z PRACY!!! ;) Quote
eria Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Kasia wróciła!!! Szkoda że tylko dwie foty z czego jedna śliczna (i rzeczywiście można pomylić z dywanem) a druga ciut gorsza :evil_lol: prosimy o więcej :cool3: Quote
Hanna R. Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Wszelki duch Pana Boga chwali !!!! Katarzynę przywiało :crazyeye: Quote
Teklunia Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Wszelki duch Pana Boga chwali !!!! Katarzynę przywiało :crazyeye:a owszem, przywiało i może nawet zostawi na tyle długo, żeby zdążyła i Was odwiedzić ;) eria napisał(a):Kasia wróciła!!! Szkoda że tylko dwie foty z czego jedna śliczna (i rzeczywiście można pomylić z dywanem) a druga ciut gorsza :evil_lol: prosimy o więcej :cool3:a co Ci się nie podoba w tej drugiej, hę? :mad: do zobaczenia u Was ;) Quote
dbsst Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 UPRZEJMIE INFORMUJE ZE 22 PIĄTKA O GODZINIE 21 W ARABIE CZEKA NA PANIA MIKOŁAJ Quote
PIKA Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Cześc Kasiu Widzę, ze Ciebie tak samo nie bylo jako i nas ;) Quote
Teklunia Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='dbsst']UPRZEJMIE INFORMUJE ZE 22 PIĄTKA O GODZINIE 21 W ARABIE CZEKA NA PANIA MIKOŁAJna mnie? ale ja nie byłam grzeczna ;) [quote name='Alicjarydzewska'];)Heyka a gdzie foty pierniczków:p jeszcze się nie urodziły, ale pierniczków jest ze sto, więc może zdążę je obfocić :lol: [quote name='PIKA']Cześc Kasiu Widzę, ze Ciebie tak samo nie bylo jako i nas ;)i dzięki temu u Ciebie nie miałam dużo nadrabiania ;) tylko drzwi pomarańczowe obejrzałam i juz jestem na bieżąco ;) Quote
PIKA Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Teklunia napisał(a): i dzięki temu u Ciebie nie miałam dużo nadrabiania ;) tylko drzwi pomarańczowe obejrzałam i juz jestem na bieżąco ;) ale mje drzwi juz nie są pomarańczowe :lol: Quote
Teklunia Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Dzień dobry :) PIKA napisał(a):ale mje drzwi juz nie są pomarańczowe :lol:wiem, wiem... te nowe też zobaczyłam :p P.S. moja klatka schodowa ma identyczny kolor jak te drzwi ;) te stare oczywiście :lol: Quote
Alka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 cześć Kasiu ! Cieszymy się ogromnie ,że zaczęłaś bywać u siebie ...:evil_lol::multi::multi::multi: Quote
Teklunia Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Alka napisał(a):cześć Kasiu ! Cieszymy się ogromnie ,że zaczęłaś bywać u siebie ...:evil_lol::multi::multi::multi:nawet nie wiesz jak mi tego brakowało... Dogo naprawdę dużo znaczy, jak już ktoś w nią wsiąknie :oops: Quote
Alka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 tak Kasiu, wiem o tym...:oops: wiesz, zdarza mi się przez 3-4 dni nie bywać na DG i wydaje mi się wtedy ,że jakby wypadłam z rytmu,że nie będę się umiała odnależć , a wystarczy chwila i już się czuję swobodnie i jestem szczęśliwa :loveu: Quote
Teklunia Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Alka napisał(a):tak Kasiu, wiem o tym...:oops: wiesz, zdarza mi się przez 3-4 dni nie bywać na DG i wydaje mi się wtedy ,że jakby wypadłam z rytmu,że nie będę się umiała odnależć , a wystarczy chwila i już się czuję swobodnie i jestem szczęśliwa :loveu:o to, to, to, to!!! :p Quote
bazylowa Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Teklunia napisał(a): PONIEWAŻ MOJA SZEFOWA CAŁY TYDZIEŃ BĘDZIE NA URLOPIE POSTARAM SIĘ DOGOMANIAKOWAĆ Z PRACY!!! ;) Hehehe kota nie na myszy harcują ?? Co to prcować się nie chce co :mad: Quote
Dobermania Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 =))) Ja adoptowałam swojego dokładnie w tym samym czasie:) Quote
Recommended Posts