Teklunia Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 zuzolandia napisał(a): Tenus oprocz ucholka ma takze pieknyyy usmiech na tej fotce :loveu: :loveu: :loveu: Buziaczki ...:loveu:hihi, to nie był uśmiech :cool3: on się siłował z moją mamą, kto zdoła utrzymać zabaweczkę :evil_lol: i to taka mina zawzięta ;) g_o_n_i_a napisał(a):Dzien dobry :multi: cześć Gosieńko :) Quote
eria Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ale on ma wielkie ucho:evil_lol: , śliczniasty :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tina.Sara Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 cześć :cool3: matko ale wielkie ucho :D Quote
Teklunia Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='Tina.Sara']cześć :cool3: matko ale wielkie ucho :D [quote name='eria']Ale on ma wielkie ucho:evil_lol: , śliczniasty :loveu: :loveu: :loveu: żeby Was lepiej słyszeć :cool3::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 dobry wieczór :cool3: sota36 napisał(a):No i my tez! NA te imieninki!!! Choc na Slasku nie obchodzimy imienin, nie to co...gorole (nie mylic z 'górolami") Jolu...:mad: ! Teklunia napisał(a): A w ogóle to strasznie Was kocham :oops: my Ciebie tez :oops: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Teklunia']żeby Was lepiej słyszeć :cool3::evil_lol: hahahah przypomniało mi sie jak PIka wysłala mi na maila zdjecie begerki z podpisem "a dlateczego ty masz takie kurwiki w oczach":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sota36 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 panienkabubu napisał(a):dobry wieczór :cool3: Jolu...:mad: ! no co? No co? Quote
Teklunia Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 panienkabubu napisał(a): Jolu...:mad: ! a ja ciemna masa, nie wiem co to te gorole :placz::oops: madzia18sosnowiec napisał(a):hahahah przypomniało mi sie jak PIka wysłala mi na maila zdjecie begerki z podpisem "a dlateczego ty masz takie kurwiki w oczach":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:och Ty, Ty...tylko o jednym ;) Magda i powiedz mi wreszcie skąd te pomidory? :oops: Quote
zuzolandia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Buziole ciemna noca hehe;-) Widze ze dzisiaj kochana gorolka zaszalałą ;-) wszedzie jej pelno ;-) Całuski dla Tenusia ...!!!! Quote
Alka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Cześć Kasiu i Tenulku !:multi: Kasiu, widzę ,że nie dają ci odpocząć od śląskiej gwary:evil_lol: pozdrowionka z Górnego Śląska !:multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Cześć Kasiu :multi: Ale super, że miałaś chwilę i zajrzałaś do galeryjek no i Tenulkowe uszko wstawiłaś :loveu: :loveu: tak mi go strasznie brakowało :shake: a Ty nam dawkujesz tak te zdjęcia :placz: Miłego poniedziałku w pracy życzymy :razz: Quote
panienkabubu Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Bo Ślązacy mówią na ludzi z Sosnowca, Dąbrowy i ogólnie z ZAGŁĘBIA (:loveu: ) "gorole".... jest nawet taka słynna ich piosenka "sosnowiec, sosnowiec, piękna okolica, gdyby nie gorole, byłaby stolica" :eviltong: :eviltong: :eviltong: RASIŚCI :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
zuzolandia Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Dziendoberek ;-)... My rasisci ????? nigdy w zyciu ..heheeh.....widocznie mocie kompleks tego sosnowieckiego gorola kolezanko heehehehheh ;-)...bez obrazy ;-) A w sumie warszawiacy to krawaciarze ...nie ja to wymysliłam ;-)...moja kolezanka jest z wawki i sama tak na siebie mówi ;-) A tak wogole kochana panciu od Tenusia ...moze wiecej foteczek co ???.....tak grzecznie prosimy ;-) Buziaczki Quote
panienkabubu Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='zuzolandia']Dziendoberek ;-)... My rasisci ????? nigdy w zyciu ..heheeh.....widocznie mocie kompleks tego sosnowieckiego gorola kolezanko heehehehheh ;-)...bez obrazy ;-) A w sumie warszawiacy to krawaciarze ...nie ja to wymysliłam ;-)...moja kolezanka jest z wawki i sama tak na siebie mówi ;-) A tak wogole kochana panciu od Tenusia ...moze wiecej foteczek co ???.....tak grzecznie prosimy ;-) Buziaczki e tam, nigdy nie bylam akceptowana, ze wzgledu na to, gdzie mieszkam :eviltong: ratuja mnie jedynie slaskie papiery (urodzona w myslowicach :multi: ) ale ja tam sie wcale nie wstydze mojego miasta i jestem bardziej za nim :p hehe Kasia, jak tam praca? i gdzie tenek??? :mad: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 a ciebie kasia ni widu ni słychu :mad: Quote
eria Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 ja też bym chętnie fotki Tenka obejrzała, takie spacerkowe fajne :loveu: Quote
Alka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 jest Tenuś , trochę przerobiony ;), ale Tenuś :loveu: cześć Kasiu !:multi: Quote
sota36 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Fajnistych Mikołajów !!!! p.s.tez to robota Alki :) p.s. 2 p.s. Tu miala byc sliczna fota Gutka przerobiona przez Alke - ale podobno to SPAM!!! JESTEM OBURZONA!!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 nooo dobrze ze ala sie za was wzieła, bo tak to zapomniałabym jak tenek wyglada :mad: :mad: :mad: a na powaznie to cos mi sie wydaje kasiu ze masz urwanie głowy teraz, afera za aferą i tyrasz non stop :oops: Quote
Teklunia Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 moje kochane, pamietacie o nas :buzi: będę w weekend, obiecuję :) Quote
zuzolandia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 WITANKO ;-) Przesyłamy spoznione MIKOLAJKOWE BUZIACZKI dla CIEBIE i TENUSIA ..!!!!!!!!!!!!!!!!.... Miziu miziu ..! Quote
bazylowa Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Wy tu gadu gadu, a zdjęć jak na lekarstwo :mad::eviltong: Quote
zuzolandia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Dziendoberek kochaniutka ;-) Do weeku wytrzymamy jakos ale postaraj sie wkleic duzooooo fotek Tenusia ;-) coby znowu nam na tydzien starczylo heeh;-) I ucałuj ten kudłaty nochalek ;-) Quote
zuzolandia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Hello ;-).....tak niesmialo chciałam przypomniec ze juz jest week....a fotek ni ma .Kasi ni ma ....Tenulka ni ma......wogole nic ni ma ....;-( czekamy..... Quote
Recommended Posts