Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sota36']O MACHNE SE 6000POSCIK - ZNOW PIJEMY!!!! I TO NA 600 STRONIE!!!!

[quote name='Teklunia']buu :oops: no, nie wiem :oops: ale ponieważ napisałaś "najpiękniejszego", to myślałam że to coś miłego :oops:

brawo!!!:multi::multi::multi:
sama miałam na niego ochotę ;)

[quote name='Alicjarydzewska']:placz:nie zdążylam na 6000:cool3:

Ja tez chcialam zdazyc na 6000 :cool3:

:drinking: za 6000 postow!! :drinking:

Posted

Alka napisał(a):
Jola, chyba się nie pogniewa jak napiszę ,że "karlus" to przystojny młodzieniec, kawaler...:loveu:

No jasne, ze sie nie pogniewam! Alku masz racje - ze to bardzo bardzo prrzystojny chlopok!

Posted

tak szczerze mówiąc to na pierwszy rzut "ucha"karlus mi brzmi jakoś tak...mało męsko i mało przystojnie ;)
ale skoro jest jak jest, to dzięujemy bardzo :buzi:

[quote name='panienkabubu']Ja tez chcialam zdazyc na 6000 :cool3:

:drinking: za 6000 postow!! :drinking:o masz, a Kaśka jak zwykle pije :evil_lol:
a Ala jej dzielnie akompaniuje ;)

moj karlus :lol:

Posted

haha, Kasiu, jak przyjedziesz na Śląsk nie będziesz miała problemów z porozumiewaniem się :razz:, przechodzisz przyspieszony kurs gwary śląskiej :evil_lol: chociaż już mało kto takich zwrotów używa ;)

Kasiu, fajna frelka z Ciebie :evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='Alka']haha, Kasiu, jak przyjedziesz na Śląsk nie będziesz miała problemów z porozumiewaniem się :razz:, przechodzisz przyspieszony kurs gwary śląskiej :evil_lol: chociaż już mało kto takich zwrotów używa ;)

Kasiu, fajna frelka z Ciebie :evil_lol::loveu: no i jako gryfno:)
p.s.Kaska - biedna Ty jestes - zalapaly jakies Slazary sie na Twoja galerie i Cie molestuja! Przegon je!

Posted

[quote name='zuzolandia']Doberek ...;-) Tenus mo sliczny usmiech ;-) od razu widac ze to wykapany BRIARD ;-)
Całuski od Zuzi ;-)..dla Tenka
a ja czytam i oczyduze robie - WYKĄPANY :):)

Posted

sota36 napisał(a):
Smrodku? A z ktorej strony?Z przodu czy z tylu? Kochom Wos!!!

My Wos tyz :loveu:.kochomy ....:multi::multi::multi:

Tenus to pikny chlopok ...chyba kupia Zuzance załośniczki i ja wysla na zolyty :loveu::loveu::loveu:....
Kusiolki ...

Posted

[quote name='Teklunia']ta frelka to brzmi dość obraźliwie :razz: mam nadziję że nie ubliżasz mi tu publicznie ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj Kasiu mus przyjechać bo nam tu w kompleksy powpadasz
tyś je gryfno , szykowno frelka :loveu:

a my wom tu pszajemy fest a fest