Moniś Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Alka napisał(a):Moniko, no jakże mam nie wiedzieć :evil_lol:, przecież jestem rodowitą Ślązaczką :p to zdradź nam tę słodką tajemnicę :cool3::lol: Quote
Alka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Jola, chyba się nie pogniewa jak napiszę ,że "karlus" to przystojny młodzieniec, kawaler...:loveu: Quote
panienkabubu Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='sota36']O MACHNE SE 6000POSCIK - ZNOW PIJEMY!!!! I TO NA 600 STRONIE!!!! [quote name='Teklunia']buu :oops: no, nie wiem :oops: ale ponieważ napisałaś "najpiękniejszego", to myślałam że to coś miłego :oops: brawo!!!:multi::multi::multi: sama miałam na niego ochotę ;) [quote name='Alicjarydzewska']:placz:nie zdążylam na 6000:cool3: Ja tez chcialam zdazyc na 6000 :cool3: :drinking: za 6000 postow!! :drinking: Quote
sota36 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Alka napisał(a):Jola, chyba się nie pogniewa jak napiszę ,że "karlus" to przystojny młodzieniec, kawaler...:loveu: No jasne, ze sie nie pogniewam! Alku masz racje - ze to bardzo bardzo prrzystojny chlopok! Quote
Moniś Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Aaaaaa, no to skoro przystojny młodzieniec, to Kasia nie ma się czego obawiać haha :lol::lol: Quote
Teklunia Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 tak szczerze mówiąc to na pierwszy rzut "ucha"karlus mi brzmi jakoś tak...mało męsko i mało przystojnie ;) ale skoro jest jak jest, to dzięujemy bardzo :buzi: [quote name='panienkabubu']Ja tez chcialam zdazyc na 6000 :cool3: :drinking: za 6000 postow!! :drinking:o masz, a Kaśka jak zwykle pije :evil_lol: a Ala jej dzielnie akompaniuje ;) moj karlus :lol: Quote
Teklunia Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']cześć karlusku i frelko:multi:ta frelka to brzmi dość obraźliwie :razz: mam nadziję że nie ubliżasz mi tu publicznie ;) Quote
zuzolandia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 He he ..... a widzisz kochana trza sie bylo uczyc jezyków obcych heheh A frelka .....to fajno dziolszka ......to juz chyba rozumiesz co ??? Buziolki ;-) Quote
sota36 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Kasiu a jak Wy w Wawie na przystojnego faceta gadacie???? Quote
Alka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 haha, Kasiu, jak przyjedziesz na Śląsk nie będziesz miała problemów z porozumiewaniem się :razz:, przechodzisz przyspieszony kurs gwary śląskiej :evil_lol: chociaż już mało kto takich zwrotów używa ;) Kasiu, fajna frelka z Ciebie :evil_lol::loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 kasia nie wiem jak tobie ale mnei sie ciepło robi jak ja go widze :p :eviltong: Quote
Hanna R. Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Kasiu - fajna z Ciebie panienka ! :p :p :p To po krakowsku :razz: Quote
haska_12 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Zawsze TEN jest uśmiechnięty na zdjęciach :) Widać, że niczego mu nie brak :loveu: Quote
zuzolandia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Doberek ...;-) Tenus mo sliczny usmiech ;-) od razu widac ze to wykapany BRIARD ;-) Całuski od Zuzi ;-)..dla Tenka Quote
Tina.Sara Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 to ja bede oryginalna i poprosze o kolejną porcyjkę foteczek :cool3: Quote
sota36 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Alka']haha, Kasiu, jak przyjedziesz na Śląsk nie będziesz miała problemów z porozumiewaniem się :razz:, przechodzisz przyspieszony kurs gwary śląskiej :evil_lol: chociaż już mało kto takich zwrotów używa ;) Kasiu, fajna frelka z Ciebie :evil_lol::loveu: no i jako gryfno:) p.s.Kaska - biedna Ty jestes - zalapaly jakies Slazary sie na Twoja galerie i Cie molestuja! Przegon je! Quote
sota36 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='zuzolandia']Doberek ...;-) Tenus mo sliczny usmiech ;-) od razu widac ze to wykapany BRIARD ;-) Całuski od Zuzi ;-)..dla Tenka a ja czytam i oczyduze robie - WYKĄPANY :):) Quote
zuzolandia Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Hejka ....... wykapany czy wykąpany...wsio rawno...... BRIARD TO BRIARD......Wszystko zalezy od natezenia smrodku ...;-) Buziaczki dla Tenusia ... Quote
sota36 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Smrodku? A z ktorej strony?Z przodu czy z tylu? Kochom Wos!!! Quote
Gosiek Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 cześć zapracowana Kasieńko co tam u Ciebie? Nauczyłaś sie już ślaskich słowek? :lol::lol::lol: cwaniary piszą sobie a my nie wiemy o co biega :cool3: Quote
zuzolandia Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 sota36 napisał(a):Smrodku? A z ktorej strony?Z przodu czy z tylu? Kochom Wos!!! My Wos tyz :loveu:.kochomy ....:multi::multi::multi: Tenus to pikny chlopok ...chyba kupia Zuzance załośniczki i ja wysla na zolyty :loveu::loveu::loveu:.... Kusiolki ... Quote
Alicja Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='Teklunia']ta frelka to brzmi dość obraźliwie :razz: mam nadziję że nie ubliżasz mi tu publicznie ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj Kasiu mus przyjechać bo nam tu w kompleksy powpadasz tyś je gryfno , szykowno frelka :loveu: a my wom tu pszajemy fest a fest Quote
Recommended Posts