Alicja Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 dbsst napisał(a):jeszcze nie nie tak predko ;) teraz do sedna, Ten przypomina mi tego piecha co ganial fraglesy hahahahhaha tylko musze znaleźć zdjecie tych psow :D bo to byla psia rodzina prawda :D czy cos krece a moze to wcale Ten nie jest podobny do tych postaci :niewiem::thinkerg: SPROKET Quote
dbsst Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 BOSHE jak TY to robisz ze pamietasz to systko :flasings: Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 dbsst napisał(a):BOSHE jak TY to robisz ze pamietasz to systko :flasings:i byłam pierwsiejsiejsza ;-) , ale Olcha dała fotkę . no troszkę się pamięta ;-) Quote
Teklunia Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 [quote name='olcha']p.s. żeby nie było takich krup :siara: jak widać na zdjęciu należy wlewając budyń do gotującego się mleka energicznie mieszać (czyt. zmienić siostrę na szybciej mieszającą). Bardzo szybko się to robi. a co jak sie jest jedynaczka i jedyna kobieta w domu? :lookarou: czy ciacho jest wowczas wykonalne ;) [quote name='olcha'] no fakt - lustrzane odbicie... ta sama podstepna minka :lol: podobalo mi sie okreslenie "muppety z jaskini" :cunao: od razu wiadomo o kogo chodzi :D Quote
Teklunia Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 a my juz po obiedzie a tu nie ma nowej SMAKOWITEJ galeryjki :nonono2: Debe, co jest? :lookarou: Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Teklunia napisał(a):a my juz po obiedzie a tu nie ma nowej SMAKOWITEJ galeryjki :nonono2: Debe, co jest? :lookarou:Dbsst zniknąwszy :puppydog: Quote
dbsst Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='olcha'] nie no podobienstwo uderzajace DZIEWCZYNY DZIEKI :D uratowalyscie moja glowe :D musialam dokonczyc sprzatanie jak to jest ze czlowiek szprzata od piatku i ciagle taki sam syf jak przed sprzataniem :nonono2: gdzie ja blad popelniam :thinkerg: wiem za duzo sie rozgladam po sprzataniu a powinnam tak samo malo jak przed wtedy w mig dostrzege ten niesamowity porzadeczek to cio z ta galeria ;) Quote
Teklunia Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 i miske Tenek ma w podobnym kolorze, tylko bez takiego ladnego napisu... moze na gwiazde mu wymaluje :lol: Quote
dbsst Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 ooooooooo koniecznie i zrob podobna foteCke :D i cio z ta kulinarna galeria 8) Quote
Teklunia Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 no jak to co? czekam cierpliwie, az ja zalozysz... Quote
dbsst Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='Teklunia']no jak to co? czekam cierpliwie, az ja zalozysz... ze qto ze ja mam zalozyc nie nie nie ja sie nie nadaje ja nawet gotowac nie umiem to qtoras z WAS ma to bojowe zadanie ;) naprzyklad TY :flasings: Quote
dbsst Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='Teklunia']no jak to co? czekam cierpliwie, az ja zalozysz... ze qto ze ja mam zalozyc nie nie nie ja sie nie nadaje ja nawet gotowac nie umiem to qtoras z WAS ma to bojowe zadanie ;) naprzyklad TY :flasings: Quote
olcha Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Teklunia napisał(a):a co jak sie jest jedynaczka i jedyna kobieta w domu? :lookarou: czy ciacho jest wowczas wykonalne ;) Niestety pędź do rodziców po nową siostrę! Ciasto w pojedynkę absolutnie nie wykonalne! A tak serio to druga osoba się przydaje, ale nie jest niezbędna. Quote
Teklunia Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 olcha napisał(a):Niestety pędź do rodziców po nową siostrę! Ciasto w pojedynkę absolutnie nie wykonalne! A tak serio to druga osoba się przydaje, ale nie jest niezbędna. coz, chyba trudno mi ich bedzie przekonac, bo sie wlasnie rozwodza :( po 37 latach bycia razem - troche dziwne, ale coz... moze TZ da sie wykorzystac z okazji Swiat :) Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 moze TZ da sie wykorzystac z okazji Swiat :smile:__________________ to bardzo dobry pomysł ;-) Quote
Teklunia Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):to bardzo dobry pomysł ;-) hmm... no tak, On tez sie pewnie ucieszy ;) Quote
olcha Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 :( moi są ze sobą 27 lat. Nowy model siostry raczej już też nie możliwy ;) Nie ma to jak Święta! TŻ napewno nie będzie się bronił :D Quote
Teklunia Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 nowe zmiany na Dogo :D postawili niebieska kreche pod ogloszeniami :lol: Quote
Tusia_is Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 TEN to wspaniały pies jest przepiekny i ma wspaniały dom........... Pozdrawiamy .................Fotki sa przepiekne......:):):) Quote
Teklunia Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 Marta, dziekuje za mile słowa :D Mi tez bardzo milo ogladalo sie Wasze zdjecia :) Bede stale wpadac i obserwowac Amonka (jak mu sie wyniki poprawiaja z dnia na dzien - MUSISZ W TO WIERZYC!!!). Quote
Tusia_is Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Słowa sa szczere TEN ma naprawde szczeście majac taka Pania......Ma wszystko...............:):) w dosłownym znaczeniu tego słowa.....:):) Quote
Teklunia Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 no :roll: niestety nie do konca wszystko :oops: brakuje mu tego oczym przed chwila byla mowa u Ozziego... [quote name='Alicjarydzewska']Ozzy to pies z jajami :sg168: no a Tenus... nie :oops: Quote
Recommended Posts