Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czesć dziewczynki :)

cały dzień (9 godz) spędziłam na kursie przedmałżeńskim :diabloti: wybraliśmy taki ekstraekspresowy, wszystko w 1 dzień... fajnie bo już to mamy za sobą, ale przyznam że cięzko wysiedziec tyle godzin na tego typu spotkaniu... ;)

chociaż nie było tak źle jak się spodziewalam z opowieści znajomych. Trafilismy an młodego (w moim wieku) i b. życiowego księdza :)
gorzej z niemłodą i b. nieżyciową Panią z poradani, uczącą naturalnego planowania rodziny :diabloti::angryy:
[quote name='Alicjarydzewska']Cześć Kasiu i Tenku:multi:
A ja jeszcze długo poczekam na wolne ...chyba ze mnie jakieś choróbsko trafi:razz:
no właśnie, Ty lepiej nawet tak nie mów bo zaraz się spełni :roll: i zaraz nas wszystkie przez klawiaturę pozarażasz ;)

[quote name='eria']eh, no ja niestety o 15 mam już pociąg z powrotem, a wolny czas tak od 13-14.30to troszkę łso, bo ja prawie na 100% nie mogę się o takiej porze wyrwać... zawsze sie wtedy najwiecej dzieje :razz:

[quote name='HankaRupczewska']Kasiu, byłam u Was. Widziałam Tena :loveu:
I lecę , lecę, lecę dalej ...Haniu, zobaczysz go, jak przyjedziesz do Wawy i się z nami spotkasz!
(to takie ukryte, zawoalowane zaproszenie, jeśli się nie domyśliłaś ;))

[quote name='madzia18sosnowiec']zazdroszczeeeeeee :-( ja od dwóch miesięcy nie mam nawet niedzielki wolnej :placz: :placz:nie zazdrość, bo już w next niedziele ja tez pracuje... II tura wyborów i usimy byc w pogotowiu :angryy:

[quote name='sota36']eee wydaje Ci sie - a moze ma dluzsza,bo bardziej po Kasi pyskuje:):):)??o to to! ;)
tak mnie dziś obszczekał, jak do niego pojechałam, że aż mi się łyso zrobiło :evil_lol:

[quote name='PIKA']Cześc Kobieto Pracująca :multi:
cześć towarzyszko tej pracowniczej niedoli ;)

[quote name='Tina.Sara']Dzień dobry :cool3:a witam witam :)

[quote name='Magda_Miki']Hej Kasiu leniuszku jakich malo:evil_lol::evil_lol:oj tam zaraz leniuszku... ja po prostu cenię sobie relaks ;) :evil_lol:

Posted

Siemanko po połnocy ;-)...... gadu gadu noca 0,15410.......te cyferki to Zuzinka swoja mordka napisała hehe kładac łepek na klawiaturze ;-) no tak wyrodna pancia ze mnie zamioast sie dziewczyna zająć ...to siedzi gapi sie w ekran heeh;-)
Całuski

Posted

[quote name='zuzolandia']Siemanko po połnocy ;-)...... gadu gadu noca 0,15410.......te cyferki to Zuzinka swoja mordka napisała hehe kładac łepek na klawiaturze ;-) no tak wyrodna pancia ze mnie zamioast sie dziewczyna zająć ...to siedzi gapi sie w ekran heeh;-)
Całuski
Zuzia sama to napisała :crazyeye: No to Ten powinien popaść w kompleksy - Zuza pisze, Gutek robi zdjęcia... A Ten... po prostu jest ;)

[quote name='Tina.Sara']nie macie co o północy robić?? :cool3:ja o północy już smacznie spałam, a przynajmniej zasypiałam :p

Ala i Kasia - znajomości to podstawa ;) A na ciacho zapraszam jak najbardziej, bo teraz nie mam dla kogo piec... Mój TZcik to niejadek i nie opłaca mi się piec tylko dla nas dwojga :razz:

no i DZIEŃ DOBRY :bye:

Posted

Alu, nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała Was wreszcie poznac :oops: :p

A jaj mam dzisiaj jakąś "niedyspozycję" ;) - wstałam po 11, zdjadłam i wykąpałam się, po czy już parę minut po 13 połżyłam się do wyrka i zasnęłam.I dopiero teraz się obudziłam, ale wcale nie czuję się wyspana ;)

Jestem chyba patologicznym śpiochem :oops: :evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']Alu, nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała Was wreszcie poznac :oops: :p

A jaj mam dzisiaj jakąś "niedyspozycję" ;) - wstałam po 11, zdjadłam i wykąpałam się, po czy już parę minut po 13 połżyłam się do wyrka i zasnęłam.I dopiero teraz się obudziłam, ale wcale nie czuję się wyspana ;)

Jestem chyba patologicznym śpiochem :oops: :evil_lol::cool3:ja też ...ale pewno znów do Korbielowa pojedziecie to jest szansa;)a jak nie to ja się do Ewci wybieram kiedyś bliżej lata ...znaczy ja do rodzinki ale wiesz jak to z rodzinką bywa :razz:więc chyba u ewci w kuchni sie prześpię ;)

Kasiu zagłosuj na Uciechów / po zalogowaniu /
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?p=17814#17814

Posted

widzę że jak nie ma zdjęć to nie zaglądacie do nas, więc wstawiam cos na zachętę :cool3:

z serii: Pies i puchate kapciochy :lol:

tu Pies na żebrach:

więc mama dała mu do powąchania naleweczkę na spiryusie i tak się wściekł, że malo się nie posiusialiśmy ze śmiechu :D zaczął szczekać na butelkę, uciekać, warczeć i ...już więcej nie żebrał!

mogę z całą pewnością stwierdzić że Ten to abstynent! ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:ja też ...ale pewno znów do Korbielowa pojedziecie to jest szansa;)a jak nie to ja się do Ewci wybieram kiedyś bliżej lata ...znaczy ja do rodzinki ale wiesz jak to z rodzinką bywa :razz:więc chyba u ewci w kuchni sie prześpię ;)

Kasiu zagłosuj na Uciechów / po zalogowaniu /
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?p=17814#17814Alu, nie mogę się tam zarejestrować :( próbuję, ale cały czas mi pisze, ze wpisuję nieprawidłowy kod :roll: dziwne to jakoś, więc spróbuję później jeszcze raz...

a w tym roku chyba nie będziemy jechać na narty, bo ja mam za mało urlopu jeszcze, a chcę zostawić sobie na podróż poślubną :oops::shake:

Posted

Wypraszam sobie ;-) my odwiedzamy Tenulka niezaleznie od tego czy foty sa czy ich ni ma;-) wtedy namolnie o nie prosimy heheh
Zuzia tyz abstynent ;-) choc jako szczenior oblizywała butelki po piwie ;-)......wiele ich łaczy hehehe
Całuski dla Tena od Zuzi ...przywiez go kiedys na Slask heheh .

Posted

[quote name='zuzolandia']Wypraszam sobie ;-) my odwiedzamy Tenulka niezaleznie od tego czy foty sa czy ich ni ma;-) wtedy namolnie o nie prosimy heheh
Zuzia tyz abstynent ;-) choc jako szczenior oblizywała butelki po piwie ;-)......wiele ich łaczy hehehe
Całuski dla Tena od Zuzi ...przywiez go kiedys na Slask heheh .
moje kochane :buzi:

mnie to zdiwiło za pierwszym razem że ten tak "stroni" ;) od alkoholu, bo moja jamnica poprzednia lubiła sobie wypić :evil_lol:
ale może to dlatego, że ona był aznajdą, przez długi czas błąkała się po ulicach i może ludzie dawali jej alkohol "dla zartu" :angryy:
bo oprócz tego jadła też mydło jak gdzies się je nieopatrznie zostawilo nisko, co nas strasznie dziwilo... ale ludzi mają różne pomysły :roll::shake:

Posted

Wiesz poczatkowo myslałam ze to tez bedzie taki mały kudłaty ochlapusik ;-) tym bardziej ze Tosia -boksiu za kołnierz nie wylewała eheh gdzie dorwała jakies flachy puszki czy cokolwiek co zalatywało alkoholem to lizala i lizała....... normalnie alkoholiczka .... ale przyznaje ze w sumie to wychowala sie w knajpie bo jak byla mała to zabierałam ja do pracy heheh...a tam to miła pole do popisu heeh

Posted

[quote name='Teklunia']widzę że jak nie ma zdjęć to nie zaglądacie do nas, więc wstawiam cos na zachętę :cool3:

z serii: Pies i puchate kapciochy :lol:

tu Pies na żebrach:

więc mama dała mu do powąchania naleweczkę na spiryusie i tak się wściekł, że malo się nie posiusialiśmy ze śmiechu :D zaczął szczekać na butelkę, uciekać, warczeć i ...już więcej nie żebrał!

Ben kocha alkohol, ale ma potem problemy z równowagą i ze złapaniem tchu.. :placz:
Kiedyś przez omyłkę złapał butelkę po winie i wylizał, o mało co się nie udusił biedak :placz:

A Major np. jak wącha alkohol to zachowuje się tak jak TEN :razz:
JEszcze tylko do tego marszczy pyszczek :p

Posted

cześć ludzie :multi:

ależ mi się nie chce... iść do pracy :p:oops:

panienkabubu napisał(a):
Ben kocha alkohol, ale ma potem problemy z równowagą i ze złapaniem tchu.. :placz:
Kiedyś przez omyłkę złapał butelkę po winie i wylizał, o mało co się nie udusił biedak :placz:

A Major np. jak wącha alkohol to zachowuje się tak jak TEN :razz:
JEszcze tylko do tego marszczy pyszczek :p
z tego co mi wiadomo, to on nie tylko alkohol lubi, ale i trawkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']

No pięknie chcieli upić psa !!!! Do TOZu z nimi !!!:evil_lol:
Dobrze, że się chłopak nie dał

Ach i co jeszcze chciałam powiedzieć...
Zaglądałm do Was już wcześniej i powiem, że jestem pod wieeeeelkim wrażeniem przemiany Tena ze schroniskowej bidy w pięknego psiora.
Gratuluję !!!!!!