Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czesc dziewczynki :)

dziś idę do pracy dopiero na 11, więc ranek spędzam z Wami :p

paskudnie dziś na dworze... a w TV mówią teraz o schronisku w Celestynowie i znowu serce mi się kraje...:-( chciałoby sie dac dom wszystkim tym małym psiaczkom :-(

dobrze, że chociaż te nasze potworki mają dobrze, ciepło i są kochane :)

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czesc kudłatkii :loveu:

Teklunia napisał(a):
paskudnie dziś na dworze... a w TV mówią teraz o schronisku w Celestynowie i znowu serce mi się kraje...:-( chciałoby sie dac dom wszystkim tym małym psiaczkom :-(
dobrze, że chociaż te nasze potworki mają dobrze, ciepło i są kochane :)

aaa kasia tak mi sie ciezko o tym myśli :oops: idzie zima a te bidulki w ciasnych i zimnych boksach :-( serduszko sie kraje, chciałoby sie wszystkie uratowac:-(

Posted

Witanko ;-) no w koncu sie zlitowała i wstawiła kudłatego ;-)
Jak widze te kłaczaste stworzenia to zaraz mi sie miekko na serduchu robi ;-).... Buziaczki Zuzia przesyla dla Wylegujacego Sie Kawalera ;-)

Posted

Halo!
W koncu przyszlam:cool3: Cieszycie sie z Tenkiem?

Ladnie chlopaka zapuscilas.... ma dluzsze wlosy niz moj wlochacz:evil_lol::evil_lol:
Powiedz mi tylko czy Tenek mieszka znowu z wami, czy nadal z mama? Jestem zbyt leniwa zeby szukac, bo troche tych stron jest:roll:

Ja rowniez czesto mysle o Bajanku, bo uswiadomilam sobie, ze nigdy nie znamy dnia i godziny... I to jest najgorsze..... Biedna Gosia:-(

Posted

czesc panienki i panie :lol:

dzis znowu ide d opracy na 10.30, ale wróce... po polnocy :roll::shake:
nie wiem jak to wytrzymam :shake:

dziekuje Wam bardzo za odwiedziny :buzi:

A do Ciebei Magdo Mikusiowa specjalne słowa, bo nie było Cię baaaardzo długo :mad:
Tenek jest u mamy.

Posted

[quote name='Teklunia']czesc panienki i panie :lol:

dzis znowu ide d opracy na 10.30, ale wróce... po polnocy :roll::shake:
nie wiem jak to wytrzymam :shake:

dziekuje Wam bardzo za odwiedziny :buzi:

A do Ciebei Magdo Mikusiowa specjalne słowa, bo nie było Cię baaaardzo długo :mad:
Tenek jest u mamy.

Kasiu jesli Cie to pocieszy to ja dzis od 7 jestem poza domem i prawdopodobnie do 18 bede poza nim :p :(
ale daje rade, bo mam okieneczko :)

Posted

[quote name='panienkabubu']Kasiu jesli Cie to pocieszy to ja dzis od 7 jestem poza domem i prawdopodobnie do 18 bede poza nim :p :(
ale daje rade, bo mam okieneczko :)
[quote name='zuzolandia']Witanko ;-) jak to dobrze wiedziec ze jest wiecej pracoholikow ;-) lzej mi na duszy heheeh ;-)
[quote name='sota36']Witam - a u nas dzislen! Robote przelozymy na jutro,a jutro na pojutrze!hej, ja oczywiście w pracy jeszcze, ale dobiję Was wiadomością, że w związku z tym że dziś 14 godzin, to jutro nie pracuję wcale :p:p:p
szefcio mi to wlasnie powiedział :p

Posted

właśnie chciałam o foty pytać, a tu są !!! :loveu:
tak się zastanawiam, czemu Tenek jest taki troszkę inny od rasowego briarda....Sznupę ma dłuższą ?? nie wiem....;)

Posted

[quote name='Teklunia']

Tenek jest u mamy.

To to ja wiedzialam, ale myslalam, ze moze sie cos zmienilo:eviltong::eviltong: Pewnie sobie jeszcze pracujesz, ale bedziesz miala wolne..... tylko pozazdroscic.

Posted

[quote name='eria']właśnie chciałam o foty pytać, a tu są !!! :loveu:
tak się zastanawiam, czemu Tenek jest taki troszkę inny od rasowego briarda....Sznupę ma dłuższą ?? nie wiem....;)

tAK W KONCU SIE ZLITOWAłA I KILKA FOTEK DAłA :evil_lol:... NA ODCZEPNEGO :evil_lol:
Tenus ma sznupke w sam raz do całowania :loveu: a poza tym to kazdy briard jest inny :loveu: i na tym polega ich OGROMNIASTY UROK:evil_lol:... Do pierwszego deszczu naturalnie :diabloti:

Posted

Teklunia napisał(a):
hej, ja oczywiście w pracy jeszcze, ale dobiję Was wiadomością, że w związku z tym że dziś 14 godzin, to jutro nie pracuję wcale :p:p:p
szefcio mi to wlasnie powiedział :p

ale zazdroszczeeeeeeeeeee....................
ja dzisiaj znowu do 17 na uczelni.........................

Posted

cześć dziewczynki :)

uwielbiam wchodzić tu i widzieć Wasze wpisy :loveu: Dogomania to wspaniala sprawa i wspaniali ludzie :loveu:

Gosiek napisał(a):
cześć Kasiu...
czesc Gosiu :buzi:

Magda_Miki napisał(a):
To to ja wiedzialam, ale myslalam, ze moze sie cos zmienilo:eviltong::eviltong: Pewnie sobie jeszcze pracujesz, ale bedziesz miala wolne..... tylko pozazdroscic.
taaa... już ma wolne i korzystam na całego: depilacja, peeling, maseczka, pazurki i ...sprzątanie domu ;)

eria napisał(a):
właśnie chciałam o foty pytać, a tu są !!! :loveu:
jest taki troszkę inny może, ale za to najwspanialszy na swiecie :p a tak serio, to nie będę się wypowiadać na ten temat, bo nie znam sie na briardach zupełnie. Ten jest pierwszym, którego poznałam :oops:

zuzolandia napisał(a):

Tenus ma sznupke w sam raz do całowania :loveu: a poza tym to kazdy briard jest inny :loveu: i na tym polega ich OGROMNIASTY UROK:evil_lol:... Do pierwszego deszczu naturalnie :diabloti:
ha - genialnie to podsumowałaś!!! najlepsza

definicja briarda, jaką widziałam :D :D :D

madzia18sosnowiec napisał(a):
a tylko ja sie moge pochwalic, ze macałam goooo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

KASIA!prosze i dzisiaj wymiziac tenusia od cioci :eviltong: obiecuje ze juz niedługo wpadne :lol:
Ty macantko! ;) Ale oczywiści ewymacam go zgodnie z życzeniam :)

panienkabubu napisał(a):
ale zazdroszczeeeeeeeeeee....................
ja dzisiaj znowu do 17 na uczelni.........................
a ja się lenię :evil_lol:
wstałam o 11.45! ;)

Patka napisał(a):
częśc pracy a ja teraz sie obijam i jakos juz za dużo tego wolnego ;) jak nie urok to ... :evil_lol:
ja tam lubię dużo wolnego... nawet za dużo ;)

Posted

Cześć Kasiu,

ależ ja Ci zazdroszczę tego wolnego, ile ja bym dała, zeby mieć taki jeden dzień dla siebie i móc trochę poleniuchować i nie myśleć o tym co będzie jutro ...

Ciesze sie, ze chociaz kilka fotek Tenka moglam sobie zobaczyc :loveu: wymiziaj ode mnie Tenulka i szepnij do uszka, ze pancia ciagle o nim pamieta :loveu:

Posted

[quote name='eria']taaa, święta prawda, za dużo wolnego to jeszcze lepiej niż dużo wolnego. Swoją drogą będę w Warszawie we wtorek na Woli :cool3:eria, coś mi się zdaje, że mamy podobne podejście do życia ;)

ja we wtroek pracuję gdzię tak do 17-18. a Ty o której bedziesz?

[quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kasiu,

ależ ja Ci zazdroszczę tego wolnego, ile ja bym dała, zeby mieć taki jeden dzień dla siebie i móc trochę poleniuchować i nie myśleć o tym co będzie jutro ...

Ciesze sie, ze chociaz kilka fotek Tenka moglam sobie zobaczyc :loveu: wymiziaj ode mnie Tenulka i szepnij do uszka, ze pancia ciagle o nim pamieta :loveu:oj, fajnie było :p:p:p a mój TZcik doczekał się wreszcie pysznego domowego obiadku ;) bo ostatnio takie byle co robiłam, żeby tylko szybciej to mieć z głowy a na drugi dzień odrgrzewaliśmy...

Tenaka wymiziam od jego II Pańci :)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Cześć Kasiu i Tenku:multi:
A ja jeszcze długo poczekam na wolne ...chyba ze mnie jakieś choróbsko trafi:razz:

Alunko ;-) wypluj te chorobsko !!!!! ....
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ja we wtroek pracuję gdzię tak do 17-18. a Ty o której bedziesz?

eh, no ja niestety o 15 mam już pociąg z powrotem, a wolny czas tak od 13-14.30