Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzien doberek :)

mamy śliczny dzionek :) do pracy idę dziśwyjątkowo na 3 i wróce pewnie ciemną nocą :shake:

Katerinas napisał(a):
Heja
Nadrobiłam zaległości... i co ja widzę :crazyeye: Ten zarósł tak, że hej :crazyeye::lol: Fura futra :p
Wygląda bosko :p
dzięki :buzi:
a czesania cooooraz więcej :shake: :evil_lol:

HankaRupczewska napisał(a):
Ja właśnie Was odwiedzam :p :p :p
witaj Haniu :)

już się bałam że z takim superowym aparatem to przestaniesz się do nas - zwykłych śmiertelników - odzywać ;)

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Katerinas napisał(a):
Heja
Nadrobiłam zaległości... i co ja widzę :crazyeye: Ten zarósł tak, że hej :crazyeye::lol: Fura futra :p
Wygląda bosko :p

chcialam zobaczyc jak Tenek wyrosl, przeszlam te kilkanascie stron wczesniej by dotrzec do fotek i co widze? łape:evil_lol:

chce foty kudlato-zmienionego Tenka :multi: Nie chce mi sie nadrabiać zaległości:cool3:

Posted

cześć :)
wracam po długiej przerwie... za cholere nie mogę znależć czasu na nic :shake:stąd te zaniedbania:oops:
zdjęcia Tena mam, ale...nie chce mi się wstwiać/obrabiać/iść po aparat do II pokoju :evil_lol:

eria napisał(a):
o , trochę sie uspokoiło :lol:
pozdrawiamy ;)
nie rozrabiasz, to jest spokojnie :evil_lol: ;)

Tina.Sara napisał(a):
Cześć mamuśka :p jak tam Ten
a dobrze, dziękuję :) dziś dostał nową, szalenie elegancką, srebrną adresówkę :p

*luthien* napisał(a):
chcialam zobaczyc jak Tenek wyrosl, przeszlam te kilkanascie stron wczesniej by dotrzec do fotek i co widze? łape:evil_lol:

chce foty kudlato-zmienionego Tenka :multi: Nie chce mi sie nadrabiać zaległości:cool3:
ale przyznasz, że łapa jest niczego sobie? :cool3:
a zdjecia będą... kiedyś ;)

Gosiek napisał(a):
cześć Kasieńko :buzi:

wyciągam Cię na powierzchnię z głębin 6 stronki :cool3:
Gosiu, dobra dusza z Ciebie :buzi:
A my aż tak nisko upadliśmy :shake: ;)

zuzolandia napisał(a):
Witam ;-) i popieram ;-) foty foty i jeszze raz foty !!!!!!!!!!!!!
Buzile dla WIELKIEGO NOCHALA ;-)

Tina.Sara napisał(a):
no i co? gdzie te foty :cool3:
nochal wcale nie jesr taki wielki :lol:

a co do fot, to patrzcie wyżej ;)

sota36 napisał(a):
No kurde no wlasnie!!!!
no nie ma, po prostu nie ma!! :lol: :evil_lol:

Posted

udało mi się zabrać za te zdjęcia i nawet szybko poszlo :)

ale ostrzegam - nie są za piękne, bo:
1) nic mi nie wychodziło tego dnia,
2) Ten wlaśnie wrócił z jesiennego i bieganego spacerku i był zziajany, mokry, brudny i w ogóle fuj :evil_lol:

tu zapluta, pozlepiana morde w wersji maxi-fuj...

Posted

Kasiu- ile ta Wasza "ruda malpa" wazy? Bo on jakistakie ogromniasty! Moja wazy ze 40 kilosow, ale takiej klatyto chyba nie ma :(
p.s. "Ruda mapla" to pieszczotliwe okreslenie mojego psa! Zeby nie bylo, ze "obarzam"!

Posted

Teklunia napisał(a):
cześć :)
wracam po długiej przerwie... za cholere nie mogę znależć czasu na nic :shake:stąd te zaniedbania:oops:

Gosiu, dobra dusza z Ciebie :buzi:
A my aż tak nisko upadliśmy :shake: ;)
cześć Kasiu :buzi:

mnie też to czeka od jutra... pewnie zapomną wszyscy o mojej galerii i wieczorami bedę jej szukać gdzieś daleko w czeluściach zapomnienia ;)

ale śliczny niedźwiadek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Cześć dziewczyny...
Przede wszystkim jestem w ciężkim szoku i ryczę jak bóbr. To z powodu Bajanka i Małgosi :-(:-(:-(

sota36 napisał(a):
Kasiu- ile ta Wasza "ruda malpa" wazy? Bo on jakistakie ogromniasty! Moja wazy ze 40 kilosow, ale takiej klatyto chyba nie ma :(
p.s. "Ruda mapla" to pieszczotliwe okreslenie mojego psa! Zeby nie bylo, ze "obarzam"!
Jola, on nie waży nawet 40! Jak był ostatnio ważony (ze 3-4 m-ce temu), to pokazało 36 kg.

Ja do swojej suni poprzedniej pieszczotliwie mówiłam: PURCHAWA ;)

Gosiek napisał(a):
cześć Kasiu :buzi:

mnie też to czeka od jutra... pewnie zapomną wszyscy o mojej galerii i wieczorami bedę jej szukać gdzieś daleko w czeluściach zapomnienia ;)ale śliczny niedźwiadek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Gosiu, będę Was wyciągać (i zapewne nie ja jedna) :)

BAJANKU
NIGDY O TOBIE NIE ZPOMNIMY

[']['][']

Posted

Cześć dziewczynki :)

Wciąż nie mogę dojść do siebie po wczorajszym szokuz powodu Bajanka...
Jak pomyśle o tym, co przeżywa Gosia, to miśie serce kroi :-( Doskonale pamiętam jakie to uczucie straciś ukochanego przyjaciela, członak rodziny, przytulankę ciepłą :-(

Posted

Teklunia napisał(a):
Cześć dziewczynki :)

Wciąż nie mogę dojść do siebie po wczorajszym szokuz powodu Bajanka...
Jak pomyśle o tym, co przeżywa Gosia, to miśie serce kroi :-( Doskonale pamiętam jakie to uczucie straciś ukochanego przyjaciela, członak rodziny, przytulankę ciepłą :-(
cześć Kasieńko ...mnie takze strasznie dotknęła śmierć Bajanka ...to takie bezsensowne jest i naraz nic ......jak się z tym pogodzić :shake:

Posted

cześć dziewczynki :)

Tina.Sara - mi się wydaje, że na wszystko jest czas i że kiedyś nawet Gosia będzie się uśmiechała myśląc o nim i go wspominając. Ale teraz jest pogrążona rozpaczy i chociażby z tego powodu jest mi strasznie przykro...:-(

Natomiast cieszę się, że Wy tu jesteście i nie dajecie nam spaść "na dno", mimo iż całe dnie siedzę w pracy :shake::evil_lol:

Mam trochę Tenka, chcecie? ;)

Posted

cześć Kasiu :p

rozumiem Cię doskonale... ciężko znaleść choć chwilkę na DG - tyle rzeczy trzeba w domku nadrobić w błyskawicznym tempie ;)

Tenulek przeslicznie wygląda - kochana, wlochata przytulanka :loveu: