Teklunia Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 dzien doberek :) mamy śliczny dzionek :) do pracy idę dziśwyjątkowo na 3 i wróce pewnie ciemną nocą :shake: Katerinas napisał(a):Heja Nadrobiłam zaległości... i co ja widzę :crazyeye: Ten zarósł tak, że hej :crazyeye::lol: Fura futra :p Wygląda bosko :pdzięki :buzi: a czesania cooooraz więcej :shake: :evil_lol: HankaRupczewska napisał(a):Ja właśnie Was odwiedzam :p :p :pwitaj Haniu :) już się bałam że z takim superowym aparatem to przestaniesz się do nas - zwykłych śmiertelników - odzywać ;) Quote
eria Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 o , trochę sie uspokoiło :lol: pozdrawiamy ;) Quote
Mi. Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Katerinas napisał(a):Heja Nadrobiłam zaległości... i co ja widzę :crazyeye: Ten zarósł tak, że hej :crazyeye::lol: Fura futra :p Wygląda bosko :p chcialam zobaczyc jak Tenek wyrosl, przeszlam te kilkanascie stron wczesniej by dotrzec do fotek i co widze? łape:evil_lol: chce foty kudlato-zmienionego Tenka :multi: Nie chce mi sie nadrabiać zaległości:cool3: Quote
zuzolandia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Witam ;-) i popieram ;-) foty foty i jeszze raz foty !!!!!!!!!!!!! Buzile dla WIELKIEGO NOCHALA ;-) Quote
Gosiek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 cześć Kasieńko :buzi: wyciągam Cię na powierzchnię z głębin 6 stronki :cool3: Quote
Teklunia Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 cześć :) wracam po długiej przerwie... za cholere nie mogę znależć czasu na nic :shake:stąd te zaniedbania:oops: zdjęcia Tena mam, ale...nie chce mi się wstwiać/obrabiać/iść po aparat do II pokoju :evil_lol: eria napisał(a):o , trochę sie uspokoiło :lol: pozdrawiamy ;)nie rozrabiasz, to jest spokojnie :evil_lol: ;) Tina.Sara napisał(a):Cześć mamuśka :p jak tam Tena dobrze, dziękuję :) dziś dostał nową, szalenie elegancką, srebrną adresówkę :p *luthien* napisał(a):chcialam zobaczyc jak Tenek wyrosl, przeszlam te kilkanascie stron wczesniej by dotrzec do fotek i co widze? łape:evil_lol: chce foty kudlato-zmienionego Tenka :multi: Nie chce mi sie nadrabiać zaległości:cool3:ale przyznasz, że łapa jest niczego sobie? :cool3: a zdjecia będą... kiedyś ;) Gosiek napisał(a):cześć Kasieńko :buzi: wyciągam Cię na powierzchnię z głębin 6 stronki :cool3:Gosiu, dobra dusza z Ciebie :buzi: A my aż tak nisko upadliśmy :shake: ;) zuzolandia napisał(a):Witam ;-) i popieram ;-) foty foty i jeszze raz foty !!!!!!!!!!!!! Buzile dla WIELKIEGO NOCHALA ;-) Tina.Sara napisał(a):no i co? gdzie te foty :cool3:nochal wcale nie jesr taki wielki :lol: a co do fot, to patrzcie wyżej ;) sota36 napisał(a):No kurde no wlasnie!!!!no nie ma, po prostu nie ma!! :lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 udało mi się zabrać za te zdjęcia i nawet szybko poszlo :) ale ostrzegam - nie są za piękne, bo: 1) nic mi nie wychodziło tego dnia, 2) Ten wlaśnie wrócił z jesiennego i bieganego spacerku i był zziajany, mokry, brudny i w ogóle fuj :evil_lol: tu zapluta, pozlepiana morde w wersji maxi-fuj... Quote
sota36 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Kasiu- ile ta Wasza "ruda malpa" wazy? Bo on jakistakie ogromniasty! Moja wazy ze 40 kilosow, ale takiej klatyto chyba nie ma :( p.s. "Ruda mapla" to pieszczotliwe okreslenie mojego psa! Zeby nie bylo, ze "obarzam"! Quote
Gosiek Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Teklunia napisał(a):cześć :) wracam po długiej przerwie... za cholere nie mogę znależć czasu na nic :shake:stąd te zaniedbania:oops: Gosiu, dobra dusza z Ciebie :buzi: A my aż tak nisko upadliśmy :shake: ;) cześć Kasiu :buzi: mnie też to czeka od jutra... pewnie zapomną wszyscy o mojej galerii i wieczorami bedę jej szukać gdzieś daleko w czeluściach zapomnienia ;) ale śliczny niedźwiadek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Mi. Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 rzeczywiście zarósł:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Cześć dziewczyny... Przede wszystkim jestem w ciężkim szoku i ryczę jak bóbr. To z powodu Bajanka i Małgosi :-(:-(:-( sota36 napisał(a):Kasiu- ile ta Wasza "ruda malpa" wazy? Bo on jakistakie ogromniasty! Moja wazy ze 40 kilosow, ale takiej klatyto chyba nie ma :( p.s. "Ruda mapla" to pieszczotliwe okreslenie mojego psa! Zeby nie bylo, ze "obarzam"!Jola, on nie waży nawet 40! Jak był ostatnio ważony (ze 3-4 m-ce temu), to pokazało 36 kg. Ja do swojej suni poprzedniej pieszczotliwie mówiłam: PURCHAWA ;) Gosiek napisał(a):cześć Kasiu :buzi: mnie też to czeka od jutra... pewnie zapomną wszyscy o mojej galerii i wieczorami bedę jej szukać gdzieś daleko w czeluściach zapomnienia ;)ale śliczny niedźwiadek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Gosiu, będę Was wyciągać (i zapewne nie ja jedna) :) BAJANKU NIGDY O TOBIE NIE ZPOMNIMY ['][']['] Quote
Hanna R. Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Kasiu kochana , dobry wieczór ... Podobno nie warto pędzić w życiu . Podobno trzeba zwolnić ... Tylko jak to zrobić ??? Quote
Teklunia Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Cześć dziewczynki :) Wciąż nie mogę dojść do siebie po wczorajszym szokuz powodu Bajanka... Jak pomyśle o tym, co przeżywa Gosia, to miśie serce kroi :-( Doskonale pamiętam jakie to uczucie straciś ukochanego przyjaciela, członak rodziny, przytulankę ciepłą :-( Quote
zuzolandia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Witanko ;-) Zuzia przesyła słodkie buziaczki dla Tenusia ;-) i tez pamieta ;-) Pozdrowionka Quote
Alicja Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Teklunia napisał(a):Cześć dziewczynki :) Wciąż nie mogę dojść do siebie po wczorajszym szokuz powodu Bajanka... Jak pomyśle o tym, co przeżywa Gosia, to miśie serce kroi :-( Doskonale pamiętam jakie to uczucie straciś ukochanego przyjaciela, członak rodziny, przytulankę ciepłą :-(cześć Kasieńko ...mnie takze strasznie dotknęła śmierć Bajanka ...to takie bezsensowne jest i naraz nic ......jak się z tym pogodzić :shake: Quote
Tina.Sara Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 dobry wieczór... znów temat Bajanka? :( tym sposobem sie ranicie nawzajem bo sobie przypominacie że umarł, a powinien zostać w naszych sercach żywy i radosny... Quote
Teklunia Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 cześć dziewczynki :) Tina.Sara - mi się wydaje, że na wszystko jest czas i że kiedyś nawet Gosia będzie się uśmiechała myśląc o nim i go wspominając. Ale teraz jest pogrążona rozpaczy i chociażby z tego powodu jest mi strasznie przykro...:-( Natomiast cieszę się, że Wy tu jesteście i nie dajecie nam spaść "na dno", mimo iż całe dnie siedzę w pracy :shake::evil_lol: Mam trochę Tenka, chcecie? ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 ooo tak to tez skads znaaaam :eviltong: łeb o ściane oparty i tak sie fajnie spi :cool3: nie tylko bawi :p witaj kasiu :buzi: Quote
Gosiek Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 cześć Kasiu :p rozumiem Cię doskonale... ciężko znaleść choć chwilkę na DG - tyle rzeczy trzeba w domku nadrobić w błyskawicznym tempie ;) Tenulek przeslicznie wygląda - kochana, wlochata przytulanka :loveu: Quote
Recommended Posts