sota36 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Joluś staram sie zawsze byc miła :evil_lol: :eviltong: Mila, mila - awidzicie ten czerwony jezor???? Quote
Daga_i_Oskar Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='panienkabubu']to sie nazywa lizustwo :diabloti: hehe już u Joli tłumaczyłam, ze nie podlizuje się :evil_lol: :eviltong: Quote
sota36 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']hehe już u Joli tłumaczyłam, ze nie podlizuje się :evil_lol: :eviltong: I w dodatku CYGANI!!!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='sota36']I w dodatku CYGANI!!!!! a wcale, że nie :roll: Quote
sota36 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']a wcale, że nie :roll: i jeszcze kłotliwa! Quote
Teklunia Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 a co to za nagonka na Dagę w mojej galerii :mad::mad::mad: musze jej bronić bo to moja koleżanka i w dodatku pańcia połowy mojego Oskarka :lol: [quote name='zuzolandia']Dziendoberek ;-)..... ludzie tu nie ma co włazic eheh bo sie człowiek z miejsca zestarzeje ehehehhe ;-) Ja wiem Wy to tak z przekory ;-) kokietowac sie lubicie ;-)...łoj jo tako staro ... a no co ty młodziutko jeszcze ze hej ...itp itd ... cwaniary jedne ;-).....Kochom Wos ;-) A Zuzia se dyniastego kawalera znalazła bo ja chłopoki olały ot co .;-) Machamy do was łapami ;-) a jaj właśnie byłam u Tenka i opowiadałam mu o fajnej Zuzi i az mu się oczka świeciły :D także niech ona porzuci tego dyniowego łba (i Gutka też :evil_lol: ) i niech się zwiąże z prawdziwym mężczyzną-Tenem :evil_lol: [quote name='Daga_i_Oskar']Cześc Staruszki :evil_lol: Jak dobrze byc młodą :evil_lol: ale jedno co mnie już z WAMI łączy to, ze mnie często łupie to tu ... to tam i cholewcia wtedy mam wrażenie jakbym miała 40 a nie 19 :diabloti: Kasiu Tenulkowych fot nigdy nie ma za dużo dlatego nawet te zaległe ciesza oko :loveu: :loveu:Daguś, am anowe zdjęcia, porobiłam dziś troszkę...chociaż nie za dużo :oops:Ale obrobię je potem...jutro...kiedyś ;) Bo teraz mi się nie chce ;) Quote
sota36 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 A ja juz myslalam, ze to Gutek ma dyniowy leb!:mad::mad::mad: Quote
eria Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Jola - ale zabrzmiało jakby Gutek nie był prawdziwym mężczyzną !! :evil_lol: Quote
sota36 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 eria napisał(a):Jola - ale zabrzmiało jakby Gutek nie był prawdziwym mężczyzną !! :evil_lol: No niby jeszcze jest... Jakies tam ma dwie bimbalki jeszcze... Quote
zuzolandia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 BUUUUU CHUUUUUU tak se straszymy po pólnocy ;-)... siedzac grzecznie w szafie ;-)...heheeeeeeeee A Gutek jeszcze jest ....pełnowartosciowym chłopem ;-) .... ;-) Quote
Gosiek Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 cześć Kasiu...... oj idzie zima.... to koszmar dla naszych starczych kosci :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 zuzolandia napisał(a):BUUUUU CHUUUUUU tak se straszymy po pólnocy ;-)... siedzac grzecznie w szafie ;-)...heheeeeeeeee A Gutek jeszcze jest ....pełnowartosciowym chłopem ;-) .... ;-) a ty skad wiesz??sprawdzałas?:cool3: :cool3: :cool3: Quote
zuzolandia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Widziałam ;-) full wypas hehehehe ...;-) zbokole ;-) Quote
Alka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Witaj Kasiu !:multi: pozdrawiamy Was cieplutko i zyczymy miłego dzionka :loveu: Quote
zuzolandia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Witanko ;-) u nas dzisiaj nie leje ;-) Anioly skonczyly prac ;-) Quote
madzia20sosnowiec Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 zuzolandia napisał(a):Widziałam ;-) full wypas hehehehe ...;-) zbokole ;-) uffff kamien z sercaa:evil_lol: Quote
sota36 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 WY PASKUDY! ZEBY TAK GUTKOWI DOOPKE (JAJUSKA) OBRABIAC! fe!!!! Quote
Teklunia Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 cześć kochane dziewczynki :) Dzięki że o nas pamiętacie, mimo że nas nie ma :buzi: Wykorzystują mnie w tej pracy okropnie :-( W najbliższą niedzielę też będę musiała pracować :-( Ale wciąż jeszcze ją lubię ;) eria napisał(a):Jola - ale zabrzmiało jakby Gutek nie był prawdziwym mężczyzną !! :evil_lol:o Ty paskudo, podpuszczasz na mnie Jolę? :mad: sota36 napisał(a):No niby jeszcze jest... Jakies tam ma dwie bimbalki jeszcze...a jak mu je wreszcie wytną, to będą mogli razem z Tenusiem klub mężczyzn-inaczej założyć :evil_lol: Gosiek napisał(a):cześć Kasiu...... oj idzie zima.... to koszmar dla naszych starczych kosci :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ojojoj, juz czuję jak mnie łupie ;) Gosiek napisał(a):Dzień dobry zapracowana Kasiu :buzi:dzień dobry, kochana Gosiu :) Alka napisał(a):Witaj Kasiu !:multi: pozdrawiamy Was cieplutko i zyczymy miłego dzionka :loveu: Aluś, dzięki Twoim cieplutkim pozdrowieniom, mieliśmy całkiem suchy i ciepły dzień :multi: Mogłabyś tak codziennie? ;) zuzolandia napisał(a):Witanko ;-) u nas dzisiaj nie leje ;-) Anioly skonczyly prac ;-)u nas też :multi::multi::multi: mam nadzieję, że na długo im starczy tego prania ;) sota36 napisał(a):WY PASKUDY! ZEBY TAK GUTKOWI DOOPKE (JAJUSKA) OBRABIAC! fe!!!! hihihi :D :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Gosiek napisał(a):cześć Kasiu...... oj idzie zima.... to koszmar dla naszych starczych kosci :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: sota36 napisał(a):WY PASKUDY! ZEBY TAK GUTKOWI DOOPKE (JAJUSKA) OBRABIAC! fe!!!! o rany a jak się doopalona obradia:razz: cześć kasiu ...ale tu zbooki po twojej galerii biegają:razz: Quote
Teklunia Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: o rany a jak się doopalona obradia:razz: cześć kasiu ...ale tu zbooki po twojej galerii biegają:razz: a dzien dobry, dzień dobry :) a z tymi zbokami to ja już nie wiem :shake: Tak się tu rozplenili... A taka grzeczna galeria byla kiedyś :shake:;) Quote
Katerinas Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Heja Nadrobiłam zaległości... i co ja widzę :crazyeye: Ten zarósł tak, że hej :crazyeye::lol: Fura futra :p Wygląda bosko :p Quote
zuzolandia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Była grzeczna galeryjka ale juz nie jest heheh ;-) Upijaja staruszki i zajmuja sie anatomia ;-).... dobrze ze jeszcze nie bija i nie sypia piachem hehhe te rzeczy to akurat u Ozzulka ;-) heheh Quote
Recommended Posts