Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teklunia napisał(a):

Jola, bo muszę mu udowodnić, że to on zamordował nową piłeczkę i ukrył gdzieś zwłoki :diabloti:

a probowalas obfocic pod ogunkiem? Moze tam sa slady morderstwa - wiesz - jak wejdzie, to powinno wyjsc....Mysmy to przerabiali juz - nie zdazylismy uchwycic tego momentu,bo tak szczatkom sie spieszylo! Ze nawet zrobilismy badania laboratoryjne i NIC!!!! Chlopok czysty!!!!

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sota36']a probowalas obfocic pod ogunkiem? Moze tam sa slady morderstwa - wiesz - jak wejdzie, to powinno wyjsc....Mysmy to przerabiali juz - nie zdazylismy uchwycic tego momentu,bo tak szczatkom sie spieszylo! Ze nawet zrobilismy badania laboratoryjne i NIC!!!! Chlopok czysty!!!!tak naprawdę to on jej nie zamordował chyba, tylko gdzieś zgubił... ta ksądzę, bo jeszcze nigdynie zniszczył żadnej zabawki :-o

to dla mnie nowość, bo wszystkim psom które miałam do tej pory zabaweczki wszelkiej maści starczały na max. pół godziny :diabloti:

[quote name='Gosiek']no niestety, stara doopa juz jestem :eviltong:taaa, jasne ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
Cz

Kasiu, muszę Cię rozczarować... Poszłam dokładnie tak, jak napisałam - SPAĆ :razz:

No to dlaczego mnie nie pochwaliłaś za umysł analityczny ??? :cool1:
Ja to z Twojego komunikatu wczorajszego NATYCHMIAST wydedukowałam :evil_lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
Cześć :)

Wiecie o której dziś wstałam i zawlokłam się do wanny? O... 12.45!
To rekord ostatnich czasów :p I bardzo mi z tym dobrze:p

Kasiu, to jest przegięcie ;D

Teklunia napisał(a):

30 mi stuknie za nie tak długo, więc muszę nabierać nawyków starszej pani :evil_lol:

chciałabyś :evil_lol:

Teklunia napisał(a):
Kasiu, muszę Cię rozczarować... Poszłam dokładnie tak, jak napisałam - SPAĆ :razz:

juz ja tam swoje wiem! ;D :eviltong: :eviltong: :diabloti:

Gosiek napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cffaniara :eviltong:

30 to ja juz mam za sobą :-(

Gosiek, nie przejmuj sie, zycie zaczyna sie po 30tce ;D

bardzo młoda Kasia ;)

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No to dlaczego mnie nie pochwaliłaś za umysł analityczny ??? :cool1:
Ja to z Twojego komunikatu wczorajszego NATYCHMIAST wydedukowałam :evil_lol:Haniu, bo ja zawsze wiedziałam że Ty masz ścisły i sprawny umysł! Ale masz rację - za to zadanie należą się specjalne gratulację ;)

[quote name='Tina.Sara']No i Ty mi mówisz że sie ukrywam! To ty sie przede mną ukrywałaś z takim ładnym pupilkiem?? Ten jest pikny psiak :Dno szkaradny to on nie jest... ale żeby od razu piękny ;) :evil_lol:

[quote name='sota36']Ło matko - kazda pisze,ze jest stara - czy ja trafilam na geriatrie? Jak tak, to dobrze! Bardzo stara JoluskaJolu, witaj wśród swioch :D
Gdzie Cię dzisiaj łupie? ;)

[quote name='panienkabubu']Kasiu, to jest przegięcie ;D
Kacha, to nie przegięcie tylko zmęczenie + słynne "manie lenia" :) Nawet śniadanko sobie w łóżku zjedliśmy :p

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:oooooooooczyżby oddział Geriatryczny:cool3:
witaj Stara:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kasiu
achu, achu (to miało byc pokasływanie starszej pani ;))
[SIZE=2]witaj Alicjo, dziecko drogie...

Posted

chcecie jeszcze psa? czy już nie? ;)
bo znalazłam jeszcze jakieś z tego dnia gdy ćwiczyliśmy chodzenie w gumeczce... nieaktualne trochę, ale może mnie nie zbanujecie :oops:

Posted

[quote name='Teklunia']
no szkaradny to on nie jest... ale żeby od razu piękny ;) :evil_lol:

A czy ja mówiłam że on jest szkaradny?:mad: MÓWIŁAM "Pikny" czyli pięęęekny:cool3: :mad: :mad: :mad:

Posted

cześć kobitki :)
dziś wstałam troszkę wcześniej, bo już o 12:05 zasiedliśmy do sniadania :evil_lol:
a zaraz jadę do Tenak... I może wezmę aparat w końcu, chociaż wcale mi się nie chce... :oops:
[quote name='Tina.Sara']A czy ja mówiłam że on jest szkaradny?:mad: MÓWIŁAM "Pikny" czyli pięęęekny:cool3: :mad: :mad: :mad: juz dobrze, dobrze ;) wiem o tym, ale jemu ani słowa :p

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Oj widzę, że zabawa z butelką :cool3: A ile tożto hałasu robi :p

Pokochałabym briardy od momentu jak poznałam jednego na żywo - Ten jest uroczy :)w takim razie dobrze trafiłaś, bo mam tu takiego jednego prawie-briarda :)
Witamy serdecznie :multi:
A butelka to jedna z ulubionych zabawek! Jak się niesie pustą butelkę do kosza na śmieci, to trzeba sie chyłkiem przemykać, bo inaczej Ten ją wyrwie ;)

Posted

[quote name='sota36']Kasia - wloz male kawalki tego co Ten lubi dobutleki i nie zakrecaj jej. Zobaczys zjaka zabawa- ja tak zrobilam - chyba w Moim psie to czytalam.o, jaki fajny pomys :multi:
Wypróbujemy na pewno :multi:

I poproś doktora Darka, niech Ci wymasuje kręgosłupik :cool3:

Posted

sota36 napisał(a):
Kasia - wloz male kawalki tego co Ten lubi dobutleki i nie zakrecaj jej. Zobaczys zjaka zabawa- ja tak zrobilam - chyba w Moim psie to czytalam.

moje psy są tępe :placz: :placz: :placz: Foxi zupełnie nie wiedziała co z tym zrobić, butelka ze smaczkami se leżała obok, a Kreon pogryzł butelkę, a smaczków nie uwolnił :placz: :placz: :placz: szkoda słów

Posted

eria napisał(a):
moje psy są tępe :placz: :placz: :placz: Foxi zupełnie nie wiedziała co z tym zrobić, butelka ze smaczkami se leżała obok, a Kreon pogryzł butelkę, a smaczków nie uwolnił :placz: :placz: :placz: szkoda słów
hahaha : Ciesz się w takim razie, że masz takie prostoduszne, uczciwe psy :evil_lol:

Posted

Dziendoberek ;-)..... ludzie tu nie ma co włazic eheh bo sie człowiek z miejsca zestarzeje ehehehhe ;-)
Ja wiem Wy to tak z przekory ;-) kokietowac sie lubicie ;-)...łoj jo tako staro ... a no co ty młodziutko jeszcze ze hej ...itp itd ... cwaniary jedne ;-).....Kochom Wos ;-)
A Zuzia se dyniastego kawalera znalazła bo ja chłopoki olały ot co .;-)
Machamy do was łapami ;-)

Posted

Cześc Staruszki :evil_lol:

Jak dobrze byc młodą :evil_lol: ale jedno co mnie już z WAMI łączy to, ze mnie często łupie to tu ... to tam i cholewcia wtedy mam wrażenie jakbym miała 40 a nie 19 :diabloti:

Kasiu Tenulkowych fot nigdy nie ma za dużo dlatego nawet te zaległe ciesza oko :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Cześc Staruszki :evil_lol:

Jak dobrze byc młodą :evil_lol: ale jedno co mnie już z WAMI łączy to, ze mnie często łupie to tu ... to tam i cholewcia wtedy mam wrażenie jakbym miała 40 a nie 19 :diabloti:

i popatrzcie jaka mamy KOCHANA Mlodziez! Nic dziwnego, ze Pierwszy Edukator z nimi porzadek chce zrobic!!!!!