sota36 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Teklunia napisał(a): Jola, bo muszę mu udowodnić, że to on zamordował nową piłeczkę i ukrył gdzieś zwłoki :diabloti: a probowalas obfocic pod ogunkiem? Moze tam sa slady morderstwa - wiesz - jak wejdzie, to powinno wyjsc....Mysmy to przerabiali juz - nie zdazylismy uchwycic tego momentu,bo tak szczatkom sie spieszylo! Ze nawet zrobilismy badania laboratoryjne i NIC!!!! Chlopok czysty!!!! Quote
Gosiek Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Teklunia napisał(a):buuujasz :cool3: ;) nie uwierzę! no niestety, stara doopa juz jestem :eviltong: Quote
Teklunia Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='sota36']a probowalas obfocic pod ogunkiem? Moze tam sa slady morderstwa - wiesz - jak wejdzie, to powinno wyjsc....Mysmy to przerabiali juz - nie zdazylismy uchwycic tego momentu,bo tak szczatkom sie spieszylo! Ze nawet zrobilismy badania laboratoryjne i NIC!!!! Chlopok czysty!!!!tak naprawdę to on jej nie zamordował chyba, tylko gdzieś zgubił... ta ksądzę, bo jeszcze nigdynie zniszczył żadnej zabawki :-o to dla mnie nowość, bo wszystkim psom które miałam do tej pory zabaweczki wszelkiej maści starczały na max. pół godziny :diabloti: [quote name='Gosiek']no niestety, stara doopa juz jestem :eviltong:taaa, jasne ;) Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Teklunia napisał(a):Cz Kasiu, muszę Cię rozczarować... Poszłam dokładnie tak, jak napisałam - SPAĆ :razz: No to dlaczego mnie nie pochwaliłaś za umysł analityczny ??? :cool1: Ja to z Twojego komunikatu wczorajszego NATYCHMIAST wydedukowałam :evil_lol: Quote
sota36 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ło matko - kazda pisze,ze jest stara - czy ja trafilam na geriatrie? Jak tak, to dobrze! Bardzo stara Joluska Quote
Tina.Sara Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 No i Ty mi mówisz że sie ukrywam! To ty sie przede mną ukrywałaś z takim ładnym pupilkiem?? Ten jest pikny psiak :D Quote
panienkabubu Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Teklunia napisał(a):Cześć :) Wiecie o której dziś wstałam i zawlokłam się do wanny? O... 12.45! To rekord ostatnich czasów :p I bardzo mi z tym dobrze:p Kasiu, to jest przegięcie ;D Teklunia napisał(a): 30 mi stuknie za nie tak długo, więc muszę nabierać nawyków starszej pani :evil_lol: chciałabyś :evil_lol: Teklunia napisał(a):Kasiu, muszę Cię rozczarować... Poszłam dokładnie tak, jak napisałam - SPAĆ :razz: juz ja tam swoje wiem! ;D :eviltong: :eviltong: :diabloti: Gosiek napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cffaniara :eviltong: 30 to ja juz mam za sobą :-( Gosiek, nie przejmuj sie, zycie zaczyna sie po 30tce ;D bardzo młoda Kasia ;) Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 :crazyeye:oooooooooczyżby oddział Geriatryczny:cool3: witaj Stara:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kasiu Quote
Teklunia Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No to dlaczego mnie nie pochwaliłaś za umysł analityczny ??? :cool1: Ja to z Twojego komunikatu wczorajszego NATYCHMIAST wydedukowałam :evil_lol:Haniu, bo ja zawsze wiedziałam że Ty masz ścisły i sprawny umysł! Ale masz rację - za to zadanie należą się specjalne gratulację ;) [quote name='Tina.Sara']No i Ty mi mówisz że sie ukrywam! To ty sie przede mną ukrywałaś z takim ładnym pupilkiem?? Ten jest pikny psiak :Dno szkaradny to on nie jest... ale żeby od razu piękny ;) :evil_lol: [quote name='sota36']Ło matko - kazda pisze,ze jest stara - czy ja trafilam na geriatrie? Jak tak, to dobrze! Bardzo stara JoluskaJolu, witaj wśród swioch :D Gdzie Cię dzisiaj łupie? ;) [quote name='panienkabubu']Kasiu, to jest przegięcie ;D Kacha, to nie przegięcie tylko zmęczenie + słynne "manie lenia" :) Nawet śniadanko sobie w łóżku zjedliśmy :p [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:oooooooooczyżby oddział Geriatryczny:cool3: witaj Stara:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kasiu achu, achu (to miało byc pokasływanie starszej pani ;)) [SIZE=2]witaj Alicjo, dziecko drogie... Quote
Teklunia Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 chcecie jeszcze psa? czy już nie? ;) bo znalazłam jeszcze jakieś z tego dnia gdy ćwiczyliśmy chodzenie w gumeczce... nieaktualne trochę, ale może mnie nie zbanujecie :oops: Quote
Tina.Sara Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Teklunia'] no szkaradny to on nie jest... ale żeby od razu piękny ;) :evil_lol: A czy ja mówiłam że on jest szkaradny?:mad: MÓWIŁAM "Pikny" czyli pięęęekny:cool3: :mad: :mad: :mad: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Oj widzę, że zabawa z butelką :cool3: A ile tożto hałasu robi :p Pokochałabym briardy od momentu jak poznałam jednego na żywo - Ten jest uroczy :) Quote
sota36 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Teklunia'] Jolu, witaj wśród swioch :D Gdzie Cię dzisiaj łupie? ;) a w kregoslupie mnie tak okropnie lupie!!!! Quote
sota36 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Kasia - wloz male kawalki tego co Ten lubi dobutleki i nie zakrecaj jej. Zobaczys zjaka zabawa- ja tak zrobilam - chyba w Moim psie to czytalam. Quote
Teklunia Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 cześć kobitki :) dziś wstałam troszkę wcześniej, bo już o 12:05 zasiedliśmy do sniadania :evil_lol: a zaraz jadę do Tenak... I może wezmę aparat w końcu, chociaż wcale mi się nie chce... :oops: [quote name='Tina.Sara']A czy ja mówiłam że on jest szkaradny?:mad: MÓWIŁAM "Pikny" czyli pięęęekny:cool3: :mad: :mad: :mad: juz dobrze, dobrze ;) wiem o tym, ale jemu ani słowa :p [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Oj widzę, że zabawa z butelką :cool3: A ile tożto hałasu robi :p Pokochałabym briardy od momentu jak poznałam jednego na żywo - Ten jest uroczy :)w takim razie dobrze trafiłaś, bo mam tu takiego jednego prawie-briarda :) Witamy serdecznie :multi: A butelka to jedna z ulubionych zabawek! Jak się niesie pustą butelkę do kosza na śmieci, to trzeba sie chyłkiem przemykać, bo inaczej Ten ją wyrwie ;) Quote
Teklunia Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='sota36']Kasia - wloz male kawalki tego co Ten lubi dobutleki i nie zakrecaj jej. Zobaczys zjaka zabawa- ja tak zrobilam - chyba w Moim psie to czytalam.o, jaki fajny pomys :multi: Wypróbujemy na pewno :multi: I poproś doktora Darka, niech Ci wymasuje kręgosłupik :cool3: Quote
sota36 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Teklunia'] I poproś doktora Darka, niech Ci wymasuje kręgosłupik :cool3: doktor Darek zabolal na oczko (zapalenie rogowki) Quote
eria Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 sota36 napisał(a):Kasia - wloz male kawalki tego co Ten lubi dobutleki i nie zakrecaj jej. Zobaczys zjaka zabawa- ja tak zrobilam - chyba w Moim psie to czytalam. moje psy są tępe :placz: :placz: :placz: Foxi zupełnie nie wiedziała co z tym zrobić, butelka ze smaczkami se leżała obok, a Kreon pogryzł butelkę, a smaczków nie uwolnił :placz: :placz: :placz: szkoda słów Quote
Teklunia Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 eria napisał(a):moje psy są tępe :placz: :placz: :placz: Foxi zupełnie nie wiedziała co z tym zrobić, butelka ze smaczkami se leżała obok, a Kreon pogryzł butelkę, a smaczków nie uwolnił :placz: :placz: :placz: szkoda słówhahaha : Ciesz się w takim razie, że masz takie prostoduszne, uczciwe psy :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Dziendoberek ;-)..... ludzie tu nie ma co włazic eheh bo sie człowiek z miejsca zestarzeje ehehehhe ;-) Ja wiem Wy to tak z przekory ;-) kokietowac sie lubicie ;-)...łoj jo tako staro ... a no co ty młodziutko jeszcze ze hej ...itp itd ... cwaniary jedne ;-).....Kochom Wos ;-) A Zuzia se dyniastego kawalera znalazła bo ja chłopoki olały ot co .;-) Machamy do was łapami ;-) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Cześc Staruszki :evil_lol: Jak dobrze byc młodą :evil_lol: ale jedno co mnie już z WAMI łączy to, ze mnie często łupie to tu ... to tam i cholewcia wtedy mam wrażenie jakbym miała 40 a nie 19 :diabloti: Kasiu Tenulkowych fot nigdy nie ma za dużo dlatego nawet te zaległe ciesza oko :loveu: :loveu: Quote
sota36 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześc Staruszki :evil_lol: Jak dobrze byc młodą :evil_lol: ale jedno co mnie już z WAMI łączy to, ze mnie często łupie to tu ... to tam i cholewcia wtedy mam wrażenie jakbym miała 40 a nie 19 :diabloti: i popatrzcie jaka mamy KOCHANA Mlodziez! Nic dziwnego, ze Pierwszy Edukator z nimi porzadek chce zrobic!!!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='sota36']i popatrzcie jaka mamy KOCHANA Mlodziez! Nic dziwnego, ze Pierwszy Edukator z nimi porzadek chce zrobic!!!!! Joluś staram sie zawsze byc miła :evil_lol: :eviltong: Quote
panienkabubu Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Joluś staram sie zawsze byc miła :evil_lol: :eviltong: to sie nazywa lizustwo :diabloti: Quote
Recommended Posts