Moniś Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Cześć Kasiu! :multi: Masz rację- zrób sobie dzisiaj trochę luzu :evil_lol: A TENusiowe łapki to ciut nie Nodusiowe tylko troszkę większe :loveu: Quote
Teklunia Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Moniś napisał(a): A TENusiowe łapki to ciut nie Nodusiowe tylko troszkę większe :loveu:eee tam... nie tak dużo wcale :evil_lol: Quote
Moniś Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Teklunia napisał(a):eee tam... nie tak dużo wcale :evil_lol: dużo nie... ciupeńkę tylko :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 moja piękna owłosiona męska łapka :loveu: :loveu: :loveu: czesc kasiu pracująca, widze tak się mijamy :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Czesc zapracowana Kasiu :multi: cudne są te zdjęcia, ten maciupenki noseczek :loveu: :lol: i ta maluteńka łapeczka :loveu: :cool3: ucałuj TENulka i zrób mu ftke w całej okazalosci bo stęskniłam sie z anim :loveu: Quote
zuzolandia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Pozdrowionka z zasniezonej Zuzolandii heheeh ;-) Mizianko dla TENUSIA ;-) Quote
Teklunia Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] moja piękna owłosiona męska łapka :loveu: :loveu: :loveu: czesc kasiu pracująca, widze tak się mijamy :evil_lol: ano właśnie... nie dobrze :shake: musisz chyba wpaść do Wawki w odwiediznki, żebyśmy się wreszcie spotkały ;) [quote name='Daga_i_Oskar']Czesc zapracowana Kasiu :multi: cudne są te zdjęcia, ten maciupenki noseczek :loveu: :lol: i ta maluteńka łapeczka :loveu: :cool3: ucałuj TENulka i zrób mu ftke w całej okazalosci bo stęskniłam sie z anim :loveu: czesc Daguś :) nie mam na razie zdjęć całego Tena, bo nic nie robiam nowego... :oops: ale już niedługo, może w weekend... [quote name='panienkabubu']A my sie cieszyc ze sniegu ;D a my zdecydowanie nie! nie nie nie!!!:angryy: [quote name='zuzolandia']Pozdrowionka z zasniezonej Zuzolandii heheeh ;-) Mizianko dla TENUSIA ;-) jutro wymiziam od góry do dołu, a teraz bardzo dziekuje :buzi: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Teklunia napisał(a):ano właśnie... nie dobrze :shake: musisz chyba wpaść do Wawki w odwiediznki, żebyśmy się wreszcie spotkały ;) cholera jak narazie nic mi nie wiadomo :placz: :placz: :placz: Quote
Teklunia Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Witajcie :) [quote name='Alicjarydzewska']cześć Tenulkowa;) a czeeeeśc Ozzulki :) [quote name='madzia18sosnowiec']cholera jak narazie nic mi nie wiadomo :placz: :placz: :placz:Magda, ja Ci mówię, Ty się za dużo uczysz. A nadmiar nauki szkodzi na ...różne rzeczy :evil_lol: I żegnajcie ;) Idę spać!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Kasiu wpadlas jak po ogien i juz uciekasz :placz: Quote
Gosiek Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Teklunia napisał(a):Witajcie :) I żegnajcie ;) Idę spać!!! :crazyeye: Kasiu - juz idziesz spać? we mnie sie zabawiasz czy jak? Przecież to ja zawsze wcześnie spać chodzę... jak grzeczna dzidzia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Kasiu bój się Boga :crazyeye: W piątek spać o takiej kurzej godzinie ??? Kasiu ... nie zachowuj się jak STARA BABA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sota36 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Teklunia'] Kasiu - co Ty - daktyloskopie sciagasz???? :-o:-o:-o Quote
panienkabubu Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Kasiu bój się Boga :crazyeye: W piątek spać o takiej kurzej godzinie ??? Kasiu ... nie zachowuj się jak STARA BABA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Gosiek napisał(a)::crazyeye: Kasiu - juz idziesz spać? we mnie sie zabawiasz czy jak? Przecież to ja zawsze wcześnie spać chodzę... jak grzeczna dzidzia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a skąd Wy wiecie w jakim ona celu poszła, hę? :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :oops: Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='panienkabubu']a skąd Wy wiecie w jakim ona celu poszła, hę? :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :oops: No przecież wyraźnie napisała IDĘ SPAĆ ! :p Quote
panienkabubu Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No przecież wyraźnie napisała IDĘ SPAĆ ! :p i wszystko jasne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 panienkabubu napisał(a):i wszystko jasne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: No ! I wszystko jasne ! :p Quote
zuzolandia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 dziendoberek ;-) .... A Tenus gdzie ? sie pytam ?..... same łapy nie wystarcza ehehhe ;-) Pozdrowionka .! Quote
Teklunia Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Cześć :) Wiecie o której dziś wstałam i zawlokłam się do wanny? O... 12.45! To rekord ostatnich czasów :p I bardzo mi z tym dobrze:p [quote name='Gosiek']:crazyeye: Kasiu - juz idziesz spać? we mnie sie zabawiasz czy jak? Przecież to ja zawsze wcześnie spać chodzę... jak grzeczna dzidzia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='HankaRupczewska']Kasiu bój się Boga :crazyeye: W piątek spać o takiej kurzej godzinie ??? Kasiu ... nie zachowuj się jak STARA BABA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:30 mi stuknie za nie tak długo, więc muszę nabierać nawyków starszej pani :evil_lol: [quote name='sota36']Kasiu - co Ty - daktyloskopie sciagasz???? :-o:-o:-oJola, bo muszę mu udowodnić, że to on zamordował nową piłeczkę i ukrył gdzieś zwłoki :diabloti: [quote name='panienkabubu']a skąd Wy wiecie w jakim ona celu poszła, hę? :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Kasiu, muszę Cię rozczarować... Poszłam dokładnie tak, jak napisałam - SPAĆ :razz: [quote name='zuzolandia']dziendoberek ;-) .... A Tenus gdzie ? sie pytam ?..... same łapy nie wystarcza ehehhe ;-) Pozdrowionka .! a jednak muszą, bo nie mam nic innego :oops: Quote
Gosiek Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Teklunia napisał(a): 30 mi stuknie za nie tak długo, więc muszę nabierać nawyków starszej pani :evil_lol: :-o:-o:-o ach ty wredoto :mad: Quote
Teklunia Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Gosiek napisał(a)::-o:-o:-o ach ty wredoto :mad:Gosia, nie bierz tego do siebie ;) Sądząc po tych zdjęciach które ostatnio wstawiasz, to Tobie jeszcze do 30tki trochę brakuje :p Quote
Gosiek Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Teklunia napisał(a):Gosia, nie bierz tego do siebie ;) Sądząc po tych zdjęciach które ostatnio wstawiasz, to Tobie jeszcze do 30tki trochę brakuje :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cffaniara :eviltong: 30 to ja juz mam za sobą :-( Quote
Teklunia Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Gosiek napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cffaniara :eviltong: 30 to ja juz mam za sobą :-(buuujasz :cool3: ;) nie uwierzę! Quote
Recommended Posts