Teklunia Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Moniś napisał(a):w takim razie czekamy na fotki! :cool3:doczekałaś się :lol: Quote
zuzolandia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 OOOOOOOOOO MAMUSKOOOOOOOOOO ! NOCHOLLLLLL JAK MARZENIEEEEEEE ! Koniecznie wycałuj od nas ten swiecacy kindolek ;-) Zasmarkane pozdrowionka posyłam ;-) Quote
Hanna R. Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Kasiu, no weź !!! Dlaczego ma się skończyć to chętne wstawanie ??? Ja tam przez wszystkie liczne lata - i do wszystkich licznych prac nadal wyruszam z pieśnią na ustach :p :p :p I z pieśnią na ustach wracam do domu późnym wieczorem :multi: Quote
sota36 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Czesc Kobiety - nochal - swietny!!! Jak Gutka - taki ogromniasty! Zuza ty mnie zdradzasz i Tenkowi buziaki slesz! Pisze, ze niby ja taki fajny, a za warszawiakami sie ogladasz - wiesiaka juz nie chcesz co?Niewiernico!!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Teklunia napisał(a): moj nosek :loveu: :loveu: :loveu: nawet rózowe widac :loveu: :loveu: :loveu: czesc kasia:buzi: nadal taka zapracowana?:roll: Quote
Alka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 :multi::multi: są foteczki Tenusia :loveu: cudowna mordeczka :loveu: Cześc Kasiu!:multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 czesc pracusie ;) wpadlismy sie szybko przywitac, i juz nie przeszkadzamy, tyrajcie dalej :eviltong: Quote
Gosiek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 halo, halo Kasieńko gdzie jesteś? jaki fajowy nochalek :loveu: Quote
zuzolandia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Witanko serdeczne ;-) ...posyłamy troszku slaskiej piknej jesieni ....;-) .w zamian poprosze Tenulka ...;-) Quote
Teklunia Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 ojoj popadliśmy w zapomnienie :-( trudno, nie zrażamy się i mówimy Wam dzień dobry :) i nawet miłego dnia życzymy ;) Quote
Alka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Kasiu, jakie zapomnienie :cool3:, zawsze pamietamy o Was :p miłego dnia zyczymy :loveu: Quote
mmbbaj Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Teklunia napisał(a):ojoj popadliśmy w zapomnienie :-( Oj nie mów tak Kasiuuuuuu :placz: Teklunia napisał(a): trudno, nie zrażamy się i mówimy Wam dzień dobry :) i nawet miłego dnia życzymy ;) Dzień dobry zapracowana kobieto :multi: A napisz cosik jak ci idzie ;) I miłego dzioneczka choć tak zimno! Quote
Gosiek Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 no właśnie - w jakie znów zapomnienie? Kasiu - o Tobie zapomnieć? :mad: dzieńdoberek więc i co słychać ciekawego? Quote
panienkabubu Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 TENulku i Kasiu szukamy Was :mad: :eviltong: Quote
Teklunia Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='Alka']Kasiu, jakie zapomnienie :cool3:, zawsze pamietamy o Was :p miłego dnia zyczymy :loveu: [quote name='mmbbaj']Oj nie mów tak Kasiuuuuuu :placz: Dzień dobry zapracowana kobieto :multi: A napisz cosik jak ci idzie ;) I miłego dzioneczka choć tak zimno! [quote name='Gosiek']no właśnie - w jakie znów zapomnienie? Kasiu - o Tobie zapomnieć? :mad: dzieńdoberek więc i co słychać ciekawego?moje Wy kochane dziewczynki :buzi: nie miałam ostatnio ani chwilki czasu i myślałam że nikt nie zauważył nawet że mnie nie ma :oops: ale dziś mam wolny wieczór i mogę się przypomnieć ;) Przynoszę Wam pozdrowienia od Tenka :) A w pracy nadal fajnie - wpasowałam się już w tamtejszy rytm, przyzwyczaiłam do ludzi, mam wreszcie swój kubek i telefon ;) no i dostałam I pensję :evil_lol: no, może 1/2 pensji, bo pracuje pól miesiaca... [quote name='panienkabubu']TENulku i Kasiu szukamy Was :mad: :eviltong:znaleźliśmy się :) Byłam w pracy, na cmentarzu u babci, dziadka, prababci i pradziadka, potem u Tenka :) I dopiero teraz dotarłam do domu :p I nie mogę się doczekać wieczornego czytania w łóźeczku i kieliszeczka likieru włsnej roboty przed snam :p:p:p Przypominamy się po kawałku... Dziś pora na łapki ;) Quote
Gosiek Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 zachwycają mnie takie psie łapeczki :loveu: jak kwiatuszki :loveu: to Kasiu nast razem koniecznie pozdrów Tenka od nas ;) Quote
Alka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Kasiu, super :multi:przynajmniej możemy Tenusiowe łapeczki zobaczyć :loveu: będziesz nam stopniowo dawkować Tenka ? tak dawno nie wklejałaś fot ,że chętnie w całej okazałości bym go zobaczyła Quote
olcha Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Jeeeeeejciu jakie cudne kawałki Tena :loveu: Kasiu co tak nas rzadko odwiedzasz? Coraz mniej na dgm? Smutno bez Ciebie :shake: Quote
anetta Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Jejc http://img430.imageshack.us/img430/24/p1050657mh5.jpg :loveu: Teraz tak sie przytulic to Tenkowych lapeczek :loveu: Misiaczek :loveu: Quote
PIKA Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Ceeesssć :multi: Jak tam Ci się pracuje? :razz: Quote
Teklunia Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Dzień dobry :) Bardzo mi miło, że maleńkie łapeczki się Wam spodobały :lol: Pachną jeszcze ładniej niż wyglądają, mówię Wam ;) Zaraz lecę do pracy i to właśnie przez nią tak mnie dużo nie ma ostatnio :shake: I zdjęć też nie ma, bo albo nie mam czasu , albo ochoty ich robić... Ale wbrew pozorom (czyli temu narzekaniu) pracę bardzo lubię :) Miłego dnia, dziewczynki :bye: P.S. u mnie na szczęście nie ma tego śniegu, o którym wszystkie piszecie od rana :razz: Quote
bigos Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Nio, łapeczki sa super:multi::multi::multi: Quote
Hanna R. Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Cześć Kasieńko ! :p Jak to dobrze, że lubicie się z pracą nawzajem :multi: Całusy dla Świetlistego :loveu: Quote
Teklunia Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 cśiii... piszę z pracy... mało dziś ludzi się tu zjawiło, więc pozwalam sobie na małą oleweczkę ;) Haniu - Wiatj witaj witaj :multi: Ucałuję go od Ciebie w sam czubek nosa! Bigosku - mówię Ci, a ten zapach...:p I wszstko byłoby pięknie, gdyby nie ten śnieg za oknem... Quote
Recommended Posts