madzia20sosnowiec Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 sota36 napisał(a):I ja! I ja! Chwalipieta! i my z kudłatą, zresztą zawsze jestesmy :lol: Quote
Hanna R. Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 A ja byłam PO RAZ DRUGI ! :grins: :grins: :grins: Quote
panienkabubu Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Kasiu ...byłam tu:p sota36 napisał(a):I ja! I ja! Chwalipieta! madzia18sosnowiec napisał(a):i my z kudłatą, zresztą zawsze jestesmy :lol: HankaRupczewska napisał(a):A ja byłam PO RAZ DRUGI ! :grins: :grins: :grins: i jo tyż! z Benem! :loveu: domagamy się zdjęć :mad: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Kasiu my też jesteśmy i oWas pamiętamy :loveu: myślimy :loveu: Quote
Teklunia Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Kasiu - czy Ty zawsze - no prawie zawsze - nie zabierasz aparatu idąc do Świetlistego ??? :placz:Haniu, bo...mi się nie chce :oops: Jak jadę prosto z domu to owszem, biorę. Ale jak najpierw jeżdżę po mieście, to mi się go dźwigać nie chce...:oops: panienkabubu napisał(a):Kasiu, czy TEN lubi kolegów? Bo jak będę w Wawie, to możemy się wybrać na spacerek jakiś z psiakiem mojej siostry.. Tylko czy TENek nie ma nic przeciwko PANOM?;) chyba jakos w grudniu będziemy :)Kasiu, nic mi nie wiadomo o tym, żeby nie lubił... Zachęca inne psy do zabawy, tak samo jak suczki więc nie powinno być problemu, o ile Major (bo to chyba o niego chodzi :hmmmm:) nie wystraszy się takiego wielkoluda ;) Alicjarydzewska napisał(a):Kasiu ...byłam tu:p sota36 napisał(a):I ja! I ja! Chwalipieta! madzia18sosnowiec napisał(a):i my z kudłatą, zresztą zawsze jestesmy :lol: HankaRupczewska napisał(a):A ja byłam PO RAZ DRUGI ! :grins: :grins: :grins: panienkabubu napisał(a):i jo tyż! z Benem! :loveu: domagamy się zdjęć :mad: Daga_i_Oskar napisał(a):Kasiu my też jesteśmy i oWas pamiętamy :loveu: myślimy :loveu: moje Wy kochane dziewczyny :loveu: ale mi się ciepło zrobiło z samego rana dzięki Wam :buzi: Sciskam Was wszystkie bardzo mocno i uciekam do pracy :bye: Quote
Alka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 dzień doberek Kasiu!:multi: Cieszę się , że znajdujesz dla nas czas i wpadasz przed pracką.:multi::multi: Miłego dnia ! Quote
Gosiek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 cześć Kasieńko sama już sie pogubiłam z tymi moimi przepisami - nie wiem czy już nie wstawiałam tego przepisu - zaraz zobaczę... jeśli nie to natychmiast to nadrobię - wczoraj piekłam muffinki piernikowe i zniknęły błyskawicznie :lol: Formę w IKEA też kupiłam bo potrzebowałam na już ale... muszę chyba koniecznie kupić silikonową i nie bedę sie wkurzać złażeniem teflonu :angryy: miłego dzioneczka Quote
Daga_i_Oskar Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Czesc Kasiulka :multi: Miłej pracy zyczymy i waracj do Nas szybciutka z nowa dawka zdjec Tenulka :loveu: Quote
Gosiek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Kasiu - juz wstawilam przepisik do smaczków ;) Quote
zuzolandia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Witaj kofana kobitko ;-) Wpadłam na chwilunie przed pracka ;-) Słonecznego dzioneczka zyczymy ,buzioczki dla Tenusia od Zuzanki ;-) Quote
panienkabubu Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 :multi: super :multi: Kasiu, Major nie boi się psów żadnych - spójrz na Bena i Gaję ;) On kocha wszystkie psy tak bardzo, że te po 5 minutach mają go dosyć ;) On wszystkich chce całować, lizać i .. gwałcić ;) hehe.. Jak tylko będziemy w Warszawie (tzn ja będę, bo Major już tam jest ;P hehe), to umawiamy się na spacer i wioooo! ;) Aha no i na to ciasto :p Quote
Teklunia Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Cześć dziewczynki wspaniałe :) Tak mi miło, że tu zaglądacie, mimo iż mało mnie tu ostatnio jest :loveu::oops::loveu::oops: Uwielbiam Was, słowo! Magda - żyj i mam się dobrze :lol: Kasia - no to trafi swój na swego bo Ten też wszystkich obślinia i kocha bardzo :D Czekam na więc Ciebie! byle nie w godzinach pracy :oops: Zuza - całujemy Was także, a dla Zuzi od Tenka specjalne zalotne warknięcie :lol: :razz: Daguś - wróciłam, ale bez zdjęć :oops: Może być na razie? Gosia - zaraz polecę do smaczków i się obślinię :lol: Ale najpierw skończę szykować obiad na jutro :angryy: To jeden z tych aspektów pracy, które mnie strasznie denerwują, że trzebagotować wieczorem na następny dzień, bo inaczej obiad jadłoby się o 9 wieczorem :angryy: Ala - dla Was zawsze!!! Quote
PIKA Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Witaj Kasiu :multi: A tak w ogole jak Ci się pracuje ? :razz: Quote
panienkabubu Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Kasiu, ja w Warszawie jestem tylko na weekendy ;-) niektóre w dodatku, jak będę w stolicy, to na pewno się odezwę :) Quote
madzia20sosnowiec Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 panienkabubu napisał(a):Kasiu, ja w Warszawie jestem tylko na weekendy ;-) niektóre w dodatku, jak będę w stolicy, to na pewno się odezwę :) ja tez sie odezwe...:p jak kasia bedzie do ciebie jechac :cool3: ps.a na powaznie to moze jakie szkolenie mi sie wykreci:roll: juz ewie obiecałam napisac ze jakbym sie gdzies tam zabłąkała to mamy sie spotkac Quote
Teklunia Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 dzień dobry :) późno się zrobiło, więc pędzę do roboty, ale mówię jeszcze dzień dobry kochani :) PIKA napisał(a):Witaj Kasiu :multi: A tak w ogole jak Ci się pracuje ? :razz:cześc Pika :multi: pracuje mi się bardzo dobrze :p Jak na razie chętnie rano wstaję do pracy, ale aż się boję jak pomyślę że to się pewnie niedługo skończy ;) madzia18sosnowiec napisał(a):ja tez sie odezwe...:p jak kasia bedzie do ciebie jechac :cool3: ps.a na powaznie to moze jakie szkolenie mi sie wykreci:roll: juz ewie obiecałam napisac ze jakbym sie gdzies tam zabłąkała to mamy sie spotkacno ja mysle, że Ty się w końcu zabłąkasz w te okolice :cool3: a jakiej Ewie? :oops: panienkabubu napisał(a):Kasiu, ja w Warszawie jestem tylko na weekendy ;-) niektóre w dodatku, jak będę w stolicy, to na pewno się odezwę :)czekam... :p Quote
Alka Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Kasiu, fajną masz pracę ,że nie musisz się z samego rańca zrywać.:pPewnie i dlatego się lepiej wstaje...:evil_lol:Gorzej będzie , jak zawita szarobura,deszczowa, wietrzna jesień , wtedy i mnie nie chce się wychodzic z domku...;) Kasiu, dodam ,że Madzia pewnie o Ewie-Vectrze myślała :razz: miłego dnia!:loveu: Quote
Moniś Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Cześć Kasiu! :multi: Miłego dnia w pracy! :multi: i pokazałbyś nam Tenulka może :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Teklunia napisał(a):no ja mysle, że Ty się w końcu zabłąkasz w te okolice :cool3: a jakiej Ewie? :oops: ja tez mam taką cichą nadzieje :oops: o vectrze;) Quote
zuzolandia Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Siemanko lalunia :loveu: Cosik zaniedbujesz Tenusia fotograficznie:lol: popraw sie kobito , Zuzia czeka na zdjatka a tu nic .....no jak narazie to pozostaje jedynie przesłac buziaczki słodziaste dla Tenka od Zuzanki :loveu: Quote
Teklunia Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Dzień dobry :) Alka napisał(a):Kasiu, fajną masz pracę ,że nie musisz się z samego rańca zrywać.:pPewnie i dlatego się lepiej wstaje...:evil_lol:Gorzej będzie , jak zawita szarobura,deszczowa, wietrzna jesień , wtedy i mnie nie chce się wychodzic z domku...;) miłego dnia!:loveu:Hej, Aluś :) chodzę do pracy na ok. 9.30, a i tak jestem tam pierwsza :evil_lol: jedna dziewczyna przychodzi an 15.00-16.00 i siedzi do polnocy :shake: ale ja wole wczesnie pojść i wczesniej wrócic do domku... madzia18sosnowiec napisał(a):ja tez mam taką cichą nadzieje :oops: o vectrze;) tak myślalam ze o Vectrze :) Moniś napisał(a):Cześć Kasiu! :multi: Miłego dnia w pracy! :multi: i pokazałbyś nam Tenulka może :lol:czesc Moniczko :) Tenka wstawie wieczorkiem... prawie nan 100% ;) zuzolandia napisał(a):Siemanko lalunia :loveu: Cosik zaniedbujesz Tenusia fotograficznie:lol: popraw sie kobito , Zuzia czeka na zdjatka a tu nic .....no jak narazie to pozostaje jedynie przesłac buziaczki słodziaste dla Tenka od Zuzanki :loveu:oj Zuziu, Ten dziękuje bardzo za Twoje słodkie całuski i przyznaje, że ostatnio zostal zaniedbany :shake: Czuje się trochę niedoceniony, że nikt nie chce go fotografować, a już przywykł do światła jupiterów ;) Quote
Recommended Posts