Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Kasiu ...byłam tu:p

sota36 napisał(a):
I ja! I ja! Chwalipieta!

madzia18sosnowiec napisał(a):
i my z kudłatą, zresztą zawsze jestesmy :lol:

HankaRupczewska napisał(a):
A ja byłam PO RAZ DRUGI ! :grins: :grins: :grins:

i jo tyż! z Benem! :loveu:

domagamy się zdjęć :mad:

Posted

Kasiu - czy Ty zawsze - no prawie zawsze - nie zabierasz aparatu idąc do Świetlistego ??? :placz:
Haniu, bo...mi się nie chce :oops: Jak jadę prosto z domu to owszem, biorę. Ale jak najpierw jeżdżę po mieście, to mi się go dźwigać nie chce...:oops:

panienkabubu napisał(a):
Kasiu,
czy TEN lubi kolegów?
Bo jak będę w Wawie, to możemy się wybrać na spacerek jakiś z psiakiem mojej siostry.. Tylko czy TENek nie ma nic przeciwko PANOM?;) chyba jakos w grudniu będziemy :)
Kasiu, nic mi nie wiadomo o tym, żeby nie lubił... Zachęca inne psy do zabawy, tak samo jak suczki więc nie powinno być problemu, o ile Major (bo to chyba o niego chodzi :hmmmm:) nie wystraszy się takiego wielkoluda ;)

Alicjarydzewska napisał(a):
Kasiu ...byłam tu:p

sota36 napisał(a):
I ja! I ja! Chwalipieta!

i my z kudłatą, zresztą zawsze jestesmy :lol:

A ja byłam PO RAZ DRUGI ! :grins: :grins: :grins:

panienkabubu napisał(a):
i jo tyż! z Benem! :loveu:

domagamy się zdjęć :mad:

Daga_i_Oskar napisał(a):
Kasiu my też jesteśmy i oWas pamiętamy :loveu: myślimy :loveu:

moje Wy kochane dziewczyny :loveu:
ale mi się ciepło zrobiło z samego rana dzięki Wam :buzi:
Sciskam Was wszystkie bardzo mocno i uciekam do pracy :bye:

Posted

cześć Kasieńko

sama już sie pogubiłam z tymi moimi przepisami - nie wiem czy już nie wstawiałam tego przepisu - zaraz zobaczę... jeśli nie to natychmiast to nadrobię - wczoraj piekłam muffinki piernikowe i zniknęły błyskawicznie :lol:
Formę w IKEA też kupiłam bo potrzebowałam na już ale... muszę chyba koniecznie kupić silikonową i nie bedę sie wkurzać złażeniem teflonu :angryy:

miłego dzioneczka

Posted

:multi: super :multi:
Kasiu, Major nie boi się psów żadnych - spójrz na Bena i Gaję ;)
On kocha wszystkie psy tak bardzo, że te po 5 minutach mają go dosyć ;) On wszystkich chce całować, lizać i .. gwałcić ;) hehe..
Jak tylko będziemy w Warszawie (tzn ja będę, bo Major już tam jest ;P hehe), to umawiamy się na spacer i wioooo! ;)
Aha no i na to ciasto :p

Posted

Cześć dziewczynki wspaniałe :)

Tak mi miło, że tu zaglądacie, mimo iż mało mnie tu ostatnio jest :loveu::oops::loveu::oops:
Uwielbiam Was, słowo!

Magda - żyj i mam się dobrze :lol:

Kasia - no to trafi swój na swego bo Ten też wszystkich obślinia i kocha bardzo :D Czekam na więc Ciebie! byle nie w godzinach pracy :oops:

Zuza - całujemy Was także, a dla Zuzi od Tenka specjalne zalotne warknięcie :lol: :razz:

Daguś - wróciłam, ale bez zdjęć :oops: Może być na razie?

Gosia - zaraz polecę do smaczków i się obślinię :lol: Ale najpierw skończę szykować obiad na jutro :angryy: To jeden z tych aspektów pracy, które mnie strasznie denerwują, że trzebagotować wieczorem na następny dzień, bo inaczej obiad jadłoby się o 9 wieczorem :angryy:

Ala - dla Was zawsze!!!

Posted

panienkabubu napisał(a):
Kasiu, ja w Warszawie jestem tylko na weekendy ;-) niektóre w dodatku, jak będę w stolicy, to na pewno się odezwę :)

ja tez sie odezwe...:p jak kasia bedzie do ciebie jechac :cool3:
ps.a na powaznie to moze jakie szkolenie mi sie wykreci:roll: juz ewie obiecałam napisac ze jakbym sie gdzies tam zabłąkała to mamy sie spotkac

Posted

dzień dobry :)
późno się zrobiło, więc pędzę do roboty, ale mówię jeszcze dzień dobry kochani :)

PIKA napisał(a):
Witaj Kasiu :multi:

A tak w ogole jak Ci się pracuje ? :razz:
cześc Pika :multi:
pracuje mi się bardzo dobrze :p Jak na razie chętnie rano wstaję do pracy, ale aż się boję jak pomyślę że to się pewnie niedługo skończy ;)

ja tez sie odezwe...:p jak kasia bedzie do ciebie jechac :cool3:
ps.a na powaznie to moze jakie szkolenie mi sie wykreci:roll: juz ewie obiecałam napisac ze jakbym sie gdzies tam zabłąkała to mamy sie spotkac
no ja mysle, że Ty się w końcu zabłąkasz w te okolice :cool3:

a jakiej Ewie? :oops:

panienkabubu napisał(a):
Kasiu, ja w Warszawie jestem tylko na weekendy ;-) niektóre w dodatku, jak będę w stolicy, to na pewno się odezwę :)
czekam... :p

Posted

Kasiu, fajną masz pracę ,że nie musisz się z samego rańca zrywać.:pPewnie i dlatego się lepiej wstaje...:evil_lol:Gorzej będzie , jak zawita szarobura,deszczowa, wietrzna jesień , wtedy i mnie nie chce się wychodzic z domku...;)

Kasiu, dodam ,że Madzia pewnie o Ewie-Vectrze myślała :razz:

miłego dnia!:loveu:

Posted

Siemanko lalunia :loveu:
Cosik zaniedbujesz Tenusia fotograficznie:lol: popraw sie kobito , Zuzia czeka na zdjatka a tu nic .....no jak narazie to pozostaje jedynie przesłac buziaczki słodziaste dla Tenka od Zuzanki :loveu:

Posted

Dzień dobry :)

Alka napisał(a):
Kasiu, fajną masz pracę ,że nie musisz się z samego rańca zrywać.:pPewnie i dlatego się lepiej wstaje...:evil_lol:Gorzej będzie , jak zawita szarobura,deszczowa, wietrzna jesień , wtedy i mnie nie chce się wychodzic z domku...;)

miłego dnia!:loveu:
Hej, Aluś :)
chodzę do pracy na ok. 9.30, a i tak jestem tam pierwsza :evil_lol: jedna dziewczyna przychodzi an 15.00-16.00 i siedzi do polnocy :shake:
ale ja wole wczesnie pojść i wczesniej wrócic do domku...

ja tez mam taką cichą nadzieje :oops:

o vectrze;)

tak myślalam ze o Vectrze :)

Moniś napisał(a):
Cześć Kasiu! :multi:
Miłego dnia w pracy! :multi:
i pokazałbyś nam Tenulka może :lol:
czesc Moniczko :)
Tenka wstawie wieczorkiem... prawie nan 100% ;)

zuzolandia napisał(a):
Siemanko lalunia :loveu:
Cosik zaniedbujesz Tenusia fotograficznie:lol: popraw sie kobito , Zuzia czeka na zdjatka a tu nic .....no jak narazie to pozostaje jedynie przesłac buziaczki słodziaste dla Tenka od Zuzanki :loveu:
oj Zuziu, Ten dziękuje bardzo za Twoje słodkie całuski i przyznaje, że ostatnio zostal zaniedbany :shake: Czuje się trochę niedoceniony, że nikt nie chce go fotografować, a już przywykł do światła jupiterów ;)