Teklunia Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Jestm już! W pracy było dziś fajnie,chociaż...pracowicie :evil_lol: Patka napisał(a):jaki zamyslony a moze nam swoja nową gumnke do wlosów chciał pokazac ;) cześć Pateczko :) Gumka już trochę ma, ale wyglada jak nowa, bo Tenuś nie chce jej nosić... Alka napisał(a):Kasiu, przyjemnego pobytu w pracy :loveu: a imprezkowe jedzonko nie dość ,że urozmaicone to i pewnie bardzo pyszniutkie było , skoro nic nie zostało... jak wkleisz foteczki to chociaż oczęta nacieszymy :cool3: Dzikei Aluś :) Bylo milutko :p Gosiek napisał(a):Kasiu - ja też czekam na zdjecia jedzonka... ciekawa jestem czy Ciebie tak jak mnie cieszy bardzo ze absolutnie wszystko znika sprzątniete ze stołu... lubię takich gości którym smakuje moje jedzonko :multi: ja teraz gotuję trochę inaczej niż kiedyś ale.... goście nadal wychodzą zachwyceni :multi: Gosia, dokładnie! To niesamowicie miłe, jak goście jedzą i biorą dokładki :multi: Mogłam się nacieszyć chociaż teraz, bo na co dzień mam w domu TZta niejadka, króty nigdy przenigdy nie dołoży sobie niczego na talerz. A po jednym kawałeczku ciasta jest najedzony!:evil_lol: Quote
Teklunia Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Teklunia napisał(a):Jestm już! W pracy było dziś fajnie,chociaż...pracowicie :evil_lol: cześć Pateczko :) Gumka już trochę ma, ale wyglada jak nowa, bo Tenuś nie chce jej nosić... Dzikei Aluś :) Bylo milutko :p Gosia, dokładnie! To niesamowicie miłe, jak goście jedzą i biorą dokładki :multi: Mogłam się nacieszyć chociaż teraz, bo na co dzień mam w domu TZta niejadka, króty nigdy przenigdy nie dołoży sobie niczego na talerz. A po jednym kawałeczku ciasta jest najedzony!:evil_lol: A teraz kecę jeszcze obiad na jutro ugotować i upiec kolejne 2 blachy muffinków, bo TZ zażyczył je sobie na imieniny do pracy :shake: Quote
mmbbaj Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Teklunia napisał(a):A teraz kecę jeszcze obiad na jutro ugotować i upiec kolejne 2 blachy muffinków, bo TZ zażyczył je sobie na imieniny do pracy :shake: Oooooo! :turn-l:kobieta pracująca! Ledwo wróciła i znów do roboty :evil_lol: A TZ przed telewizorkiem pewno ;) Quote
Teklunia Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 czesc Pikus i Gosiu :) mmbbaj napisał(a):Oooooo! :turn-l:kobieta pracująca! Ledwo wróciła i znów do roboty :evil_lol: A TZ przed telewizorkiem pewno ;)niee, TZ ciężko pracuje... On wraca z pracy i zaraz siada do nastęnej :shake: na szczescie ju zw domu... Dobry chlopak z niego ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 czesc kasia:buzi:jak miewa sie blizniak?;) Quote
Teklunia Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Cześć kochani :) Wychodzę już w zasadzie, ale musiałam jeszcze wpaść przywitać się z Wami :) Praca pracą, ale przecież wciąż przede wszystkim jestem dogomaniaczką ;) Alu - dzień dobry :) Magdo - Tenuś ma się dobrze! Dostał ode mnie nową piłeczkę i od paru dni nie można go zobaczyć z pustym pyskiem - cały czas nosi swoją zabaweczkę, porzuca ją sobie i ślicznie się bawi :) Miłego dnia :bye: Quote
Alka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Teklunia napisał(a):Cześć kochani :) Wychodzę już w zasadzie, ale musiałam jeszcze wpaść przywitać się z Wami :) Praca pracą, ale przecież wciąż przede wszystkim jestem dogomaniaczką ;) no jakże by inaczej :p Cześć Kasiu!:multi: Przy najbliższej okazji proszę ufocić Tenusia z nową piłeczką w zębach, chętnie zobaczymy tego ślicznego futrzaka :loveu: Quote
olcha Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Cześć Kasiu! Super, że masz nową pracę i to na etat :cool3: Tenuś jak zwykle piekny, a ten sexi kucyk to już wogóle :lol: Szkoda, że nie chce go nosić. Quote
Teklunia Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Alka napisał(a):no jakże by inaczej :p Cześć Kasiu!:multi: Przy najbliższej okazji proszę ufocić Tenusia z nową piłeczką w zębach, chętnie zobaczymy tego ślicznego futrzaka :loveu:no trzeba będzie... :) agabass napisał(a): tzw nochalopagus rewelka:p hihi :D dla mnie wydlada na tymzdjeciu jak jakiś struś... w kazdym razie dość przygłupio ;) Moniś napisał(a):Witaj zapracowana Kasiu! :roll:Witaj moja droga Moniko :) olcha napisał(a):Cześć Kasiu! Super, że masz nową pracę i to na etat :cool3: Tenuś jak zwykle piekny, a ten sexi kucyk to już wogóle :lol: Szkoda, że nie chce go nosić.ja tez sie ciesze :D a Ten jest frajer, bo nie wie ze w kucyku wszystkie panny bylyby jego :evil_lol: lece teraz do "smaczkow" wklejac te ciacha imprezowe... ale jeszcze tu wroce ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 kasia a jakies nowe zdjątkaa będą:oops: Quote
an3czka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Teklunia napisał(a): Kolejna (i oczywiście znowu nieudana) próba noszenia kucyka :evil_lol: Witam jak zawsze cudownego, choć lekko zniewieściałego Tenusia:eviltong: Quote
Alka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Teklunia napisał(a): lece teraz do "smaczkow" wklejac te ciacha imprezowe... Polazłam za Tobą do "smaczków " i stwierdzam ,że wszystko przepysznie wygląda.:sabber: Kasiu estetka kulinarna z Ciebie :loveu: Quote
panienkabubu Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Kasia, znowu smaka zrobisz i potem powiesz, ze braklo? :mad: :razz: Quote
Hanna R. Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Kasiu, wpędzasz mnie w kompleksy :p Czy Ty tak zawsze masz ??? ( :eating: :eating: :eating: ) A ten leń, którego posiadałas kilkanaście stron wcześniej, to tylko taki wyprysk ? Sporadyczny ??? Quote
olcha Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Teklunia napisał(a): ja tez sie ciesze :D a Ten jest frajer, bo nie wie ze w kucyku wszystkie panny bylyby jego :evil_lol: lece teraz do "smaczkow" wklejac te ciacha imprezowe... ale jeszcze tu wroce ;) A może on specjalnie nie chce na siebie zwracać uwagi....no wiesz dlaczego...z braku pewnych części ciała? :lol: A do galerii smaków już więcej nie wchodze :placz: Quote
Alka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Kasiu, :cool3: dlaczego nie wpadłaś przywitać się z nami przed wyjściem do pracki? Quote
Teklunia Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):kasia a jakies nowe zdjątkaa będą:oops:ij chyba nie... mam nawet jakies ale nie chce mi sie zmniejszać :oops: an3czka napisał(a):Witam jak zawsze cudownego, choć lekko zniewieściałego Tenusia:eviltong: o, złośliwczyca wróciła :eviltong: Alka napisał(a):Polazłam za Tobą do "smaczków " i stwierdzam ,że wszystko przepysznie wygląda.:sabber: Kasiu estetka kulinarna z Ciebie :loveu::oops::oops::oops: bardzo lubie siębawić w kuchni :) panienkabubu napisał(a):Kasia, znowu smaka zrobisz i potem powiesz, ze braklo? :mad: :razz:Kasiu, brakło! :evil_lol: Przykro mi ;) HankaRupczewska napisał(a):Kasiu, wpędzasz mnie w kompleksy :p Czy Ty tak zawsze masz ??? ( :eating: :eating: :eating: ) A ten leń, którego posiadałas kilkanaście stron wcześniej, to tylko taki wyprysk ? Sporadyczny ???aha, zaraz Ci uwierzę ;) Jakbyś sama nie robiła pięknych ciast...:razz: A lenia musiałam przepędzic, bo nie ma na niego czasu :shake: olcha napisał(a):A może on specjalnie nie chce na siebie zwracać uwagi....no wiesz dlaczego...z braku pewnych części ciała? :lol: no to powinnieć czuć się już w pełni dziewczynką :evil_lol: Osobnicy bez tych części i w kucykach to zawsze dziewczynki ;) Alka napisał(a):Kasiu, :cool3: dlaczego nie wpadłaś przywitać się z nami przed wyjściem do pracki?Alus, bo dziś później wstałam i nie miałam szans już tu zajrzeć... Ale jutro przyjde powiedzieć grzecznie DZIEŃ DOBRY :) bonita napisał(a):Ale cudne zdjecie :) morda w całej okazałości... łącznie z wnętrzem dziurek w nosie ;) Quote
zuzolandia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Pozdrawiamy sliczniutkiego płowaska i jego pancie ;-) Zuzia macha ogoniskiem w strone kudłatego kawalera ;-) A propos .....gdzie jest ta galeria smaczków ? Quote
an3czka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Teklunia napisał(a):o, złośliwczyca wróciła :eviltong: Wypraszam sobie. Mówię, co widzę:obrazic: :lol: :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 czesc Synalku :loveu: :loveu: jak zwykle jestes cudniasty i taki do przytulenia na te zimne poranki i wieczory :loveu: Quote
Recommended Posts