Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześc Kasiu!:multi:

Jak udała się wczorajsza uroczystośc? Powinnam nie pytać , bo wiem jaka z ciebie gospodyni.:loveu:Ale ,że ciekawska jestem :p zapytam jeszcze jakie ciacha w koncu upiekłaś, czy skusiłaś się na marchewkowe ?:razz:

Kasiu, niech piszą co chcą.Mnie się Tenulek ogromnie podoba w kucyku.:multi::loveu:

Posted

Cześć dziewczynki, tu kobieta pracująca, a w związku z tym zmęczona i nie mająca czasu... :evil_lol:
Byłam dziś I dzień w pracy, bo oczywiście ustalenia ustaleniami, ale kazali mi przychodzić i pracować na miejscu :razz: Przynajmniej na razie...
Ale tak na prawdę, to całkiem mi się podobało. Mam nadzieję, że tak zostanie :lol:

Ten bardzo wszystkim dziękuje za komplementy :buzi:

PIKA napisał(a):
Cześć Kasiu :multi:
jaka dumna mina, chyba z tego kucyka taki duumny :evil_lol:

cześć Pikuś :)
Ten kucyk to raczej jego zmora, a dumny to on jest z natury ;)

Alka napisał(a):
cześc Kasiu!:multi:

Jak udała się wczorajsza uroczystośc? Powinnam nie pytać , bo wiem jaka z ciebie gospodyni.:loveu:Ale ,że ciekawska jestem :p zapytam jeszcze jakie ciacha w koncu upiekłaś, czy skusiłaś się na marchewkowe ?:razz:

Kasiu, niech piszą co chcą.Mnie się Tenulek ogromnie podoba w kucyku.:multi::loveu:
Alu, mi też się podoba w tej fryzurce :oops:

A przyjęcie chyba się udało (mimo niektórych odzywek teścia, które potrafią skutecznie popsuć atmosferę :angryy: Na szczęście nie czepia się mnie, tylko swojej żony i córki30-letniej! ;) )

Ciasta upiekłam baaardzo dużo: marchewkowe, szarlotkę i muffinki, no i sałatkę owocową. I poszło wszystko co do kawałeczka, a ja się bałam że będziemy to przez tydzień wykańczać :oops::cool3:
Dokumentację fotograficzną skrupulatnie wykonałam i wstawię może jutro do galerii smaczków ;)

Pozdrawiam :bye:

Posted

Dobry wieczór Kasiu :cool3: .

U nas tak zimno, że ciężko z domu wyjść... chyba najzimniejszy dzień tej jesieni...

... ale ja w taką pogodę zaczynam normalnie funkcjonować :loveu: .

Pozdrowienia :cool3:

Posted

Teklunia napisał(a):

Moj przystojniak w całej okazałości :loveu:

Aaaaaale misiunio :loveu:

Teklunia napisał(a):
Cześć dziewczynki, tu kobieta pracująca, a w związku z tym zmęczona i nie mająca czasu... :evil_lol:

No i przybyła następna zatyrana :evil_lol:

Teklunia napisał(a):
A przyjęcie chyba się udało (mimo niektórych odzywek teścia, które potrafią skutecznie popsuć atmosferę :angryy:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Teklunia napisał(a):
Ciasta upiekłam baaardzo dużo: marchewkowe, szarlotkę i muffinki, no i sałatkę owocową. I poszło wszystko co do kawałeczka, a ja się bałam że będziemy to przez tydzień wykańczać :oops::cool3:

Ale żarłoki :eviltong:

Cześć Kasieńko :lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
Kasiu - nie znęcaj się... daj foteczki :cool3:
Daga_i_Oskar napisał(a):
Czesc Kasiu :multi:

Nasi chlopcy cudnie wyglądają w gumeczkach, tak suuuper męsko :loveu: :lol:
Pozdrawiamy i buziaczki przesylamu :buzi:

Tenulek wygląda fantastycznie w kucorku - ma takie śliczne ślipeczka :loveu:
Cieszę się że i Wam się podoba Tenek w kucyku. Nic a nic nie odejmuje mu męskości, prawda? :cool3:

MoniŚ napisał(a):
Dobry wieczór Kasiu :cool3: .

U nas tak zimno, że ciężko z domu wyjść... chyba najzimniejszy dzień tej jesieni...

... ale ja w taką pogodę zaczynam normalnie funkcjonować :loveu: .

Pozdrowienia :cool3:
cześć Moniczko :)
Masz rację - zimniejszego dnia jeszcze nie było w tym sezonie :shake: Ja niestety mam odwrotnie i przy takiej pogodzie zaczynam drętwieć i najchętniej zapadłabym w sen zimowy :evil_lol:

mmbbaj napisał(a):
No i przybyła następna zatyrana :evil_lol:
no, a jak sobie pomyślę, że to tak już do 60tki... :shake::evil_lol:

A teraz dobranoc! Zmykam na odstresowujące winko z ukochanym narzeczonym :p:p:p:p

Posted

Teklunia napisał(a):

A teraz dobranoc! Zmykam na odstresowujące winko z ukochanym narzeczonym :p:p:p:p

Miłego odstresowywania ;), ale co ja gadam! Oczywiste, że będzie baaaaardzo miło :loveu::loveu::loveu: Pa Kasiu!

Posted

dzien dobry :)
lece do pracki :p

mmbbaj napisał(a):
Miłego odstresowywania ;), ale co ja gadam! Oczywiste, że będzie baaaaardzo miło :loveu::loveu::loveu: Pa Kasiu!
było miło, a przede wszystkim odstresowująco :p no i dobrze mi się spało pierwszy raz od paru dni :p

bigos napisał(a):
Ale piękny:loveu::loveu::loveu::loveu:

P.S. U mnie w firmie prawie wszyscy maja świra na punkcie briardów;)

dzięki bigosku :)
ja tez je lubie, nie zaprzeczę ;)

g_o_n_i_a napisał(a):
Dobry wieczor! :multi:
dory wieczór
dobranoc
dzien dobry :lol:

panienkabubu napisał(a):
Siemano :loveu:

slyszalam o jakims ciescie marchewkowym? :cool3: ani kawalecka nie zostalo dla Kasi i Bena? :cool3: :cool3: :cool3:
:shake: wszystko wszamalismy :evil_lol:

bigos napisał(a):
a ja chcę przepis:razz::razz::razz:
przepis już jest - Gosia Axelkowa wstawiła kiedys do Galerii Smaków... Moje jest ciut inne, ale też dobre :)

Posted

Kasiu, przyjemnego pobytu w pracy :loveu:

a imprezkowe jedzonko nie dość ,że urozmaicone to i pewnie bardzo pyszniutkie było , skoro nic nie zostało... jak wkleisz foteczki to chociaż oczęta nacieszymy :cool3:

Posted

Kasiu - ja też czekam na zdjecia jedzonka...

ciekawa jestem czy Ciebie tak jak mnie cieszy bardzo ze absolutnie wszystko znika sprzątniete ze stołu... lubię takich gości którym smakuje moje jedzonko :multi:
ja teraz gotuję trochę inaczej niż kiedyś ale.... goście nadal wychodzą zachwyceni :multi: