Moniś Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Cześc Kasiu! u nas słońce i wiatr ;) A Tenek jak zwykle dostojnie piękny! :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Czy to napewno ten sam TEN? :o Ależ on piękny :loveu: I pycholek :cool3: Quote
MoniŚ Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Cześć Kasiu :razz: :cool3: A ten wyraz pysia i ten wzrok... :evil_lol: Pozdrowienia ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 ulala ale chłoptas ma piekna spineczke :loveu: Quote
Alka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 cześc Kasiu!:multi: Jak udała się wczorajsza uroczystośc? Powinnam nie pytać , bo wiem jaka z ciebie gospodyni.:loveu:Ale ,że ciekawska jestem :p zapytam jeszcze jakie ciacha w koncu upiekłaś, czy skusiłaś się na marchewkowe ?:razz: Kasiu, niech piszą co chcą.Mnie się Tenulek ogromnie podoba w kucyku.:multi::loveu: Quote
PIKA Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Cześć Kasiu :multi: jaka dumna mina, chyba z tego kucyka taki duumny :evil_lol: Quote
Teklunia Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Cześć dziewczynki, tu kobieta pracująca, a w związku z tym zmęczona i nie mająca czasu... :evil_lol: Byłam dziś I dzień w pracy, bo oczywiście ustalenia ustaleniami, ale kazali mi przychodzić i pracować na miejscu :razz: Przynajmniej na razie... Ale tak na prawdę, to całkiem mi się podobało. Mam nadzieję, że tak zostanie :lol: Ten bardzo wszystkim dziękuje za komplementy :buzi: PIKA napisał(a):Cześć Kasiu :multi: jaka dumna mina, chyba z tego kucyka taki duumny :evil_lol: cześć Pikuś :) Ten kucyk to raczej jego zmora, a dumny to on jest z natury ;) Alka napisał(a):cześc Kasiu!:multi: Jak udała się wczorajsza uroczystośc? Powinnam nie pytać , bo wiem jaka z ciebie gospodyni.:loveu:Ale ,że ciekawska jestem :p zapytam jeszcze jakie ciacha w koncu upiekłaś, czy skusiłaś się na marchewkowe ?:razz: Kasiu, niech piszą co chcą.Mnie się Tenulek ogromnie podoba w kucyku.:multi::loveu:Alu, mi też się podoba w tej fryzurce :oops: A przyjęcie chyba się udało (mimo niektórych odzywek teścia, które potrafią skutecznie popsuć atmosferę :angryy: Na szczęście nie czepia się mnie, tylko swojej żony i córki30-letniej! ;) ) Ciasta upiekłam baaardzo dużo: marchewkowe, szarlotkę i muffinki, no i sałatkę owocową. I poszło wszystko co do kawałeczka, a ja się bałam że będziemy to przez tydzień wykańczać :oops::cool3: Dokumentację fotograficzną skrupulatnie wykonałam i wstawię może jutro do galerii smaczków ;) Pozdrawiam :bye: Quote
anetta Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Jejc, jakie pysiooo kochany http://img215.imageshack.us/img215/5392/p1050683vd1.jpg :loveu: puci, puci Czekam na foty :) Quote
sota36 Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 MoniŚ napisał(a):Cześć Kasiu :razz: :cool3: A ten wyraz pysia i ten wzrok... :evil_lol: Pozdrowienia ;) a na kogo un tak lypie???? Quote
Teklunia Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 anetta napisał(a):Jejc, jakie pysiooo kochany http://img215.imageshack.us/img215/5392/p1050683vd1.jpg :loveu: puci, puci Czekam na foty :)zrobięmu puci puci od Ciebie :lol: sota36 napisał(a):a na kogo un tak lypie???? a wiesz, że nie wiem... nic tam nie było. moze po prostu przewraca oczami ;) Quote
Gosiek Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Kasiu - nie znęcaj się... daj foteczki :cool3: Tenulek wygląda fantastycznie w kucorku - ma takie śliczne ślipeczka :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Czesc Kasiu :multi: Nasi chlopcy cudnie wyglądają w gumeczkach, tak suuuper męsko :loveu: :lol: Pozdrawiamy i buziaczki przesylamu :buzi: Quote
MoniŚ Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Dobry wieczór Kasiu :cool3: . U nas tak zimno, że ciężko z domu wyjść... chyba najzimniejszy dzień tej jesieni... ... ale ja w taką pogodę zaczynam normalnie funkcjonować :loveu: . Pozdrowienia :cool3: Quote
mmbbaj Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Teklunia napisał(a): Moj przystojniak w całej okazałości :loveu: Aaaaaale misiunio :loveu: Teklunia napisał(a):Cześć dziewczynki, tu kobieta pracująca, a w związku z tym zmęczona i nie mająca czasu... :evil_lol: No i przybyła następna zatyrana :evil_lol: Teklunia napisał(a): A przyjęcie chyba się udało (mimo niektórych odzywek teścia, które potrafią skutecznie popsuć atmosferę :angryy: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Teklunia napisał(a): Ciasta upiekłam baaardzo dużo: marchewkowe, szarlotkę i muffinki, no i sałatkę owocową. I poszło wszystko co do kawałeczka, a ja się bałam że będziemy to przez tydzień wykańczać :oops::cool3: Ale żarłoki :eviltong: Cześć Kasieńko :lol: Quote
Teklunia Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Gosiek napisał(a):Kasiu - nie znęcaj się... daj foteczki :cool3: Daga_i_Oskar napisał(a):Czesc Kasiu :multi: Nasi chlopcy cudnie wyglądają w gumeczkach, tak suuuper męsko :loveu: :lol: Pozdrawiamy i buziaczki przesylamu :buzi: Tenulek wygląda fantastycznie w kucorku - ma takie śliczne ślipeczka :loveu:Cieszę się że i Wam się podoba Tenek w kucyku. Nic a nic nie odejmuje mu męskości, prawda? :cool3: MoniŚ napisał(a):Dobry wieczór Kasiu :cool3: . U nas tak zimno, że ciężko z domu wyjść... chyba najzimniejszy dzień tej jesieni... ... ale ja w taką pogodę zaczynam normalnie funkcjonować :loveu: . Pozdrowienia :cool3:cześć Moniczko :) Masz rację - zimniejszego dnia jeszcze nie było w tym sezonie :shake: Ja niestety mam odwrotnie i przy takiej pogodzie zaczynam drętwieć i najchętniej zapadłabym w sen zimowy :evil_lol: mmbbaj napisał(a):No i przybyła następna zatyrana :evil_lol:no, a jak sobie pomyślę, że to tak już do 60tki... :shake::evil_lol: A teraz dobranoc! Zmykam na odstresowujące winko z ukochanym narzeczonym :p:p:p:p Quote
mmbbaj Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Teklunia napisał(a): A teraz dobranoc! Zmykam na odstresowujące winko z ukochanym narzeczonym :p:p:p:p Miłego odstresowywania ;), ale co ja gadam! Oczywiste, że będzie baaaaardzo miło :loveu::loveu::loveu: Pa Kasiu! Quote
bigos Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Ale piękny:loveu::loveu::loveu::loveu: P.S. U mnie w firmie prawie wszyscy maja świra na punkcie briardów;) Quote
panienkabubu Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Siemano :loveu: slyszalam o jakims ciescie marchewkowym? :cool3: ani kawalecka nie zostalo dla Kasi i Bena? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Teklunia Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 dzien dobry :) lece do pracki :p mmbbaj napisał(a):Miłego odstresowywania ;), ale co ja gadam! Oczywiste, że będzie baaaaardzo miło :loveu::loveu::loveu: Pa Kasiu!było miło, a przede wszystkim odstresowująco :p no i dobrze mi się spało pierwszy raz od paru dni :p bigos napisał(a):Ale piękny:loveu::loveu::loveu::loveu: P.S. U mnie w firmie prawie wszyscy maja świra na punkcie briardów;) dzięki bigosku :) ja tez je lubie, nie zaprzeczę ;) g_o_n_i_a napisał(a):Dobry wieczor! :multi:dory wieczór dobranoc dzien dobry :lol: panienkabubu napisał(a):Siemano :loveu: slyszalam o jakims ciescie marchewkowym? :cool3: ani kawalecka nie zostalo dla Kasi i Bena? :cool3: :cool3: :cool3::shake: wszystko wszamalismy :evil_lol: bigos napisał(a):a ja chcę przepis:razz::razz::razz:przepis już jest - Gosia Axelkowa wstawiła kiedys do Galerii Smaków... Moje jest ciut inne, ale też dobre :) Quote
Patka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 jaki zamyslony a moze nam swoja nową gumnke do wlosów chciał pokazac ;) Quote
Alka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Kasiu, przyjemnego pobytu w pracy :loveu: a imprezkowe jedzonko nie dość ,że urozmaicone to i pewnie bardzo pyszniutkie było , skoro nic nie zostało... jak wkleisz foteczki to chociaż oczęta nacieszymy :cool3: Quote
Gosiek Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Kasiu - ja też czekam na zdjecia jedzonka... ciekawa jestem czy Ciebie tak jak mnie cieszy bardzo ze absolutnie wszystko znika sprzątniete ze stołu... lubię takich gości którym smakuje moje jedzonko :multi: ja teraz gotuję trochę inaczej niż kiedyś ale.... goście nadal wychodzą zachwyceni :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Hej Kasiczko! Będą jakieś nowe fotki Tenusia? :loveu: Quote
Recommended Posts