PIKA Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Cześc Kasiu :multi: Ten Twoj katarek to chyba na mnie przeszedl :evil_lol: Quote
Teklunia Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 PIKA napisał(a):Cześc Kasiu :multi: Ten Twoj katarek to chyba na mnie przeszedl :evil_lol:przykro mi, pikuś, ale nie zabiorę go z powrotem :evil_lol: Quote
MoniŚ Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Cześć Kasiu! Wygrzebałam z poprzednich stron zdjęcie Tenusia- pływaka :cool3: . Ślicznotek! Dobranoc :) Quote
Teklunia Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 MoniŚ napisał(a):Cześć Kasiu! Wygrzebałam z poprzednich stron zdjęcie Tenusia- pływaka :cool3: . Ślicznotek! Dobranoc :)Dobry wieczór, Moniczko! I dobranoc :lol: Quote
mmbbaj Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='PIKA']Cześc Kasiu :multi: Ten Twoj katarek to chyba na mnie przeszedl :evil_lol: [quote name='Teklunia']przykro mi, pikuś, ale nie zabiorę go z powrotem :evil_lol: :lol::lol::lol: Cześć Kasieńko! Gdzie nie zajrzę to o zdrowiu, jak nie psa to właściciela :evil_lol: Chyba musimy zacząć brać jakieś uodparniające preparaty bo jesień , ta brzydka z chlapą i zimnem, dopiero przed nami :shake: Miłego dnia ci życzę, bez kataru :p Quote
Alka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Małgosia ma rację , szaro-bura jesień nas czeka :cool3:.Słyszałam dzisiaj ,że już od połowy przyszłego tygodnia czekają nas deszcze i wiatry...brrr cześć Kasiu i Tenulku!:multi: Quote
Moniś Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Alka napisał(a):Małgosia ma rację , szaro-bura jesień nas czeka :cool3:.Słyszałam dzisiaj ,że już od połowy przyszłego tygodnia czekają nas deszcze i wiatry...brrr Ala nie strasz :razz: niech te wiatry i deszcze jeszcze poczekają :razz::razz: Kasiu wstawaj! Zaraz południe :lol: Quote
Alka Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Kasiu, byłaś u nas:multi: a do swojej nie zajrzałaś :cool3: co tam u Was ?:roll: Quote
PIKA Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Cześc Kasiu Katarek mi przeszedl dobrze, ze nie na Ciebie :evil_lol: Quote
Teklunia Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Cześć dziewczynki :) Jak miło tu zajrzeć i widzieć tyle wpisów :loveu: A teraz po kolei: Alu - cześć :) Aleczko - nie byłam u siebie, bo jakoś nie miałam weny na pisanie... Pika - ciekawe kto teraz mam nasz katarek :razz: Moniś - melduję, że w południe już nie spałam... Wstałam tuż po 11 ;) No i najważniejsze - udało mi się w całość i bez szwanku przeżyć piątek 13-ego :multi::multi::multi: Co więcej, podpisałm dziś umowę o pracę :) Do tej pory pracowałam dla tej samej instytucji, ale na zlecenia, a teraz mnie na etacik przyjęli. Strasznie się cieszę za względu na ZUSik ;) Oczywiście Dogomani nie zaniedbam, bo to praca głównie z domu :p Quote
Gosiek Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 cześć Kasieńko chciałam się spytać czemu w kapcioszkach po dworku chodzisz zamiast w butkach? Hę? a potem katarek, chorpobsko..... oj Kasiu, Kasiu...... co z tego ze futrzaki.... ale to nie obuwie nadworne :p Quote
anetta Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Witaj Teklunia :) Obcinalam Tenkowi wlosy na uszach?? Jest do czego sie przytulic :iloveyou: http://img456.imageshack.us/img456/7638/p1050839fk8.jpg Gratuluje pracy :happy1: Quote
Teklunia Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Kasieńko chciałam się spytać czemu w kapcioszkach po dworku chodzisz zamiast w butkach? Hę? a potem katarek, chorpobsko..... oj Kasiu, Kasiu...... co z tego ze futrzaki.... ale to nie obuwie nadworne :pGosiu, to jest zdjęcie robione jakieś 2 miesiące tamu... Dlatego pozwoliłam sobie na taką swawolę w obuwiu ;) [quote name='anetta']Witaj Teklunia :) Obcinalam Tenkowi wlosy na uszach?? Jest do czego sie przytulic :iloveyou: http://img456.imageshack.us/img456/7638/p1050839fk8.jpg Gratuluje pracy :happy1: cześć Aneta, kope lat ;) nic mu na uszach nie obcinalam... za to bródkę co nieco tak :) Quote
Kasia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Witajcie :multi: Co rusz wchodziłam, oglądałam i podziwiałam zdjęcia i Tena ale nic nie pisałam, aż w końcu.... nie wytrzymałam :cool1::cool1: Kasiu, on jest cudowny!!! Uwielbiam takie kudłate morduchny :loveu::loveu::loveu: Jak ja bym go wytarmosiła i wyściskała :buzi: Nie rozumiem tylko, jak ktoś mógł być tak podły że taki psiak trafił przez niego do schroniska :shake: Ale za to teraz jak widać, ma najlepszy domek pod słońcem :lol: [quote name='Teklunia'] Czy on coś widzi przez tą grzywkę :hmmmm: :lol::lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Czesc Kasiu, cieszkam sie z podpisania umowy o pracę i jednoczesnie gratuluje :multi: Czekam na nowe foteczki Tenulka mojego Kochanego synulka :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Cześć Kasia . Jak tam leń ??? Jak już coś mieć - to znacznie lepiej mieć lenia niż katar :p Całusy dla Świetlistego :loveu: Quote
PIKA Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Teklunia'] Co więcej, podpisałm dziś umowę o pracę :) Do tej pory pracowałam dla tej samej instytucji, ale na zlecenia, a teraz mnie na etacik przyjęli. Strasznie się cieszę za względu na ZUSik ;) Cześć Kasiu :multi: Gratuluje umowy :multi:, ale na zlecenie tez ZUS powinni placić :hmmmm: Quote
Teklunia Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 [quote name='fidelek2']Witajcie :multi: Co rusz wchodziłam, oglądałam i podziwiałam zdjęcia i Tena ale nic nie pisałam, aż w końcu.... nie wytrzymałam :cool1::cool1: Kasiu, on jest cudowny!!! Uwielbiam takie kudłate morduchny :loveu::loveu::loveu: Jak ja bym go wytarmosiła i wyściskała :buzi: Nie rozumiem tylko, jak ktoś mógł być tak podły że taki psiak trafił przez niego do schroniska :shake: Ale za to teraz jak widać, ma najlepszy domek pod słońcem :lol:Kasiu imienniczko, witaj :multi::multi::multi: Aż się zaczerwieniłam od tych miłych słów :-o [quote name='PIKA']Cześć Kasiu :multi: Gratuluje umowy :multi:, ale na zlecenie tez ZUS powinni placić :hmmmm:na zlecenie tak, ale ja podpisywalam umowe o dzielo, a wtedy już nie ma ZUSu niestety :shake: [quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Kasiu, cieszkam sie z podpisania umowy o pracę i jednoczesnie gratuluje :multi: Czekam na nowe foteczki Tenulka mojego Kochanego synulka :loveu: :loveu:czesc Dagus :) dziekuje bardzo :) [quote name='HankaRupczewska']Cześć Kasia . Jak tam leń ??? Jak już coś mieć - to znacznie lepiej mieć lenia niż katar :p Całusy dla Świetlistego :loveu:czesc Haniu :) dzis nie moglam sobie pozwolic ani na lenia, ani na katar... jutro mam gosci i caly dzien pieklam i czyscilam:diabloti: Quote
Teklunia Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Ala - witaj i dobrej nocki od razu, bo pora już poźna... :bye: Agga - dziękuję z a gratulacje, a za odwiedziny jeszcze bardziej :multi::multi::multi: luthien - witaj i ... jaki Ty masz śliczny banner :-o :loveu: No to lecę do łóżeczka, bo jutro pracowity dzień przede mną. I dłuuuugi... Quote
Teklunia Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Witajcie kochani!!! Czy u Was też jest paskudnie i zimnawo? :cool3: [quote name='panienkabubu']dobry wieczór :cool3: :cool3:Kasia, o tej porze to ja już smacznie spałam... :p W taką pogodę zdjęcia mamy tylko domowe... Kolejna (i oczywiście znowu nieudana) próba noszenia kucyka :evil_lol: Próbujemy odwrócic uwage od kucyka pysznościami... I nawet się udaje... na chwilkę ;) Moj przystojniak w całej okazałości :loveu: Dość tego fotografowania - idę stąd! Quote
Recommended Posts