Teklunia Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 [quote name='sota36']- i tak powinno byc! PIES+Czlowiek=MILOSC!!!!no i tak jest! jak tu nie kochać takiego słodziaka :loveu: ogonek, żeby podenerwować Bena :evil_lol: i najpiękniejsze łapcie świata... :loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Kawał chłopa z tego Tenka ;-)...a te futerko...;-)......no i nochal ... nochal jest zajefajny ;-) !Zreszta wszystkie briardy maja odlotowe nochale eheh ;-) Quote
eria Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Nochal jak nochal, ale te łapcie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Witaj Kasiu :multi: Jaki strózujący pies :razz: Quote
mmbbaj Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='Teklunia'] Jaki uśmiechnięty :lol: Piękne fotki Kasiu, a ta podoba mi się najbardziej :loveu: Witaj i miłej soboty ;) Quote
Teklunia Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Dzień dobry :) NIe miałam wczoraj w ogóle czasu na Dogo, chociaż cały dzień siedziałam przy kompie :roll: Otóż robimy a TZem firmową stronę, a to potwornie praco- i czasochłonne :shake: No ale już dziś wieczorem może będzie gotowa :) Nawet u Tenulka wczoraj nie byłam i głupio mi okropnie, bo pogoda była taka śliczna, w sam raz na dłuuugi spacer :oops: MIłej niedzieli Wam życzę i wracam do roboty ;) Quote
Patka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 oj wiem co to znaczy spędzic cały czas przy kompie i nawet nie móc na dogo wpaść :cool3: ale jak tylko moge ... ;) boska fota :) Quote
PIKA Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Witaj zapracowana :shake: Kasiu Mam nadzieję, ze nam stronkę zaprezentujesz jak skończysz :razz: Quote
Teklunia Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 PIKA napisał(a):Witaj zapracowana :shake: Kasiu Mam nadzieję, ze nam stronkę zaprezentujesz jak skończysz :razz:ależ oczywiście! to będzie reklama naszej firmy ;) i spróbujcie później zatrudniać inna firę informatyczną :mad: ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Cześć Kasiu :multi: Jak mogłas tak Naszego synalka zaniedbac :roll: Chociaz ja swojego tez wczoraj zaniedlaam stojac 11h w pracy :roll: a wieczorem bylam taka padnieta ze nic mi sie nie chcialo kompletnuie :shake: moje łapcie :loveu: Quote
Alka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 urocza foteczka , pełna miłości :loveu: fajnie się poprzytulać do takiego wielkiego futrzaka:loveu::loveu::loveu: cześc Kasiu !:multi: Quote
Teklunia Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 WITAJCIE :bye: U nas dziś piękne słońce i...ziąb :evil_lol: [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kasiu :multi: Jak mogłas tak Naszego synalka zaniedbac :roll: Chociaz ja swojego tez wczoraj zaniedlaam stojac 11h w pracy :roll: a wieczorem bylam taka padnieta ze nic mi sie nie chcialo kompletnuie :shake: czesc Dagaus :) mam nadzieje ze jak kocha to poczeka ;) [quote name='Alka']urocza foteczka , pełna miłości :loveu: fajnie się poprzytulać do takiego wielkiego futrzaka:loveu::loveu::loveu: cześc Kasiu !:multi:a jak cieplutko :p czesc ALus :) Quote
Alicja Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 cześć Kasiu , a u nas cieplutko i słoneczko świeci:multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 czesc moje przytulanki kochane :loveu: occhhhh kasia nawet nie wiesz jakbym tak wymiziała tego blizniaka naszego :cool3: :loveu: Quote
PIKA Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Witaj Kasiu :multi: Jak tam prace nad stronką? :razz: Quote
Alka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 dzień doberek Kasiu! Mamy piękne słoneczko i z każdą minutą odrobinkę cieplej ...:multi: Quote
Teklunia Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']cześć Kasiu , a u nas cieplutko i słoneczko świeci:multi: [quote name='Alka']dzień doberek Kasiu! Mamy piękne słoneczko i z każdą minutą odrobinkę cieplej ...:multi: cześć Alusie kochane :) u nas też słoneczko, średnio cieplutko...i katar nie z tej ziemii :evil_lol: [quote name='madzia18sosnowiec'] czesc moje przytulanki kochane :loveu: occhhhh kasia nawet nie wiesz jakbym tak wymiziała tego blizniaka naszego :cool3: :loveu:powiem tak jak Ty: wsiadaj w pociąg i wieczorem jesteś u nas :p [quote name='PIKA']Witaj Kasiu :multi: Jak tam prace nad stronką? :razz:Cześć Pikuś :) Prace na dzień wczorajszy zostały zaniechane... z powodu tzw. "mania lenia" ;) Quote
PIKA Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Teklunia'] Prace na dzień wczorajszy zostały zaniechane... z powodu tzw. "mania lenia" ;) też bym tak kciala :placz: znaczy zaniechac roboty :evil_lol: bo "manie lenia" to moje drugie imię :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Teklunia napisał(a):powiem tak jak Ty: wsiadaj w pociąg i wieczorem jesteś u nas :p zeby to było tak łatwo jak ty mowisz :oops: :placz: widzisz kasia nawet szkolenie ostatnio miałam i cholinda nie dało rady jechac :oops: ale jestem dobrej myśli, ze jeszcze pare tych szkolen zrobią :cool3: a tenulek jak tam? Quote
Teklunia Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):zeby to było tak łatwo jak ty mowisz :oops: :placz: widzisz kasia nawet szkolenie ostatnio miałam i cholinda nie dało rady jechac :oops: ale jestem dobrej myśli, ze jeszcze pare tych szkolen zrobią :cool3: a tenulek jak tam?cześć bidulko zapracowana i zastudiowana :glaszcze: ... nic sie nie martw, na pewno z czasem się uspokio i bedziesz sobie mogla jezdzic po caaaalej Polsce :) a Tenulek i ja mamy sie świetnie, ale nic się u nas ciekawego nie dzieje, więc się nie odzywam :oops: Quote
Alka Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 cześć Kasiu!:multi: Wróciliśmy niedawno z Tuffciem ze spacerku, wymęczeni... jest bardzo ciepło:multi:.Kasiu, jak tam katarek? :roll: mase ludzi choruje bo i pogoda taka ,że rano zimnica a potem prawie gorąco...;) pozdrowionka dla was!:loveu: Quote
Teklunia Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 Alka napisał(a):cześć Kasiu!:multi: Wróciliśmy niedawno z Tuffciem ze spacerku, wymęczeni... jest bardzo ciepło:multi:.Kasiu, jak tam katarek? :roll: mase ludzi choruje bo i pogoda taka ,że rano zimnica a potem prawie gorąco...;) pozdrowionka dla was!:loveu:dzięki Aluś :) mój katarek przechodzi tak jakby, więc i samopoczucie mam lepsze :) a do tego taka dzis piekna pogoda i tak ciepło, że można znowu w krótkim rękawku chodzić :p Quote
Recommended Posts