Moniś Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Cześć Kasiu!:multi: Wpadłam życzyć miłego dnia! ;) Quote
panienkabubu Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 juz wstalismy Kasiu:cool3: :cool3: :cool3: Quote
olcha Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Witaj Kasiu! :multi: Szkoda, że grzybkowych zdjęć brak. Ale za to Tena pod dostatkiem :cool3: Quote
PIKA Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Witaj Kasiu :multi: W tą sobotę to ja tez ne mogę za bardzo, ale każdy inny weekend chetnie :multi: Moze przejdziemy się do tego parku na MOczydle ? :razz: Quote
bigos Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Teklunia napisał(a):no wlaśnie, a Tenka nie zaprosili :mad::mad::mad: Co za nietakt:evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad::mad::mad: Quote
Moniś Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Cześć Kasia!!!! :multi::multi::multi::multi: Quote
Teklunia Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Czesc kochane dziewuszki :) Daga, Monisia, Kasia, Ola, Ala, Pika, Bigosku - dziękujemy za odwiedziny :buzi: Quote
Alka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 dzień doberek Kasiu!:multi: W stolicy macie słoneczko? Nasze się pogniewało...:cool3: Quote
mmbbaj Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Teklunia napisał(a): tylko, że Saba jest bardzo ostra dla mezczyzn - feministka taka... nie wiem czy Ten to przezyje, bo on w zwiazki angazuje sie calym soba i nie znioslby odrzucenia :evil_lol: Oooooooo! To ja jestem baaaaaardzo ciekawa tego spotkania :cool3: Ja z Bajanem nie wpadnę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 no dobra, wstawie może wreszcie do końca zdjęcia spacerowe Tenka... Quote
eria Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 O matkooo...ile on musi brudu wnosić do domu.:evil_lol: ..chyba więcej niż moje dwa razem wzięte...już czasem nie nadążam ze sprzątaniem :roll: A jak długo schnie jak zmoczy się cały ? Quote
PIKA Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Teklunia napisał(a): tylko, że Saba jest bardzo ostra dla mezczyzn - feministka taka... nie wiem czy Ten to przezyje, bo on w zwiazki angazuje sie calym soba i nie znioslby odrzucenia :evil_lol: przez te busy servery nie doczytalam :lol: to odpowiem, teraz :evil_lol: Jak jej Ten nie będzie namolnie chcial kopulowac to mu zycie daruje :evil_lol: mmbbaj napisał(a): Oooooooo! To ja jestem baaaaaardzo ciekawa tego spotkania :cool3: Ja z Bajanem nie wpadnę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak, tak Saba żarta jest :diabloti: zeżre Tena a Bajanem przekąsi :diabloti: Quote
Teklunia Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 eria napisał(a):O matkooo...ile on musi brudu wnosić do domu.:evil_lol: ..chyba więcej niż moje dwa razem wzięte...już czasem nie nadążam ze sprzątaniem :roll: A jak długo schnie jak zmoczy się cały ?brudny, ale szczęśliwy :p faktycznie dużo znosi, ale głównie jakiś rzepów, badylkówi i listków, które mu się w sierść zaplączą... piachu to chyba tak tradycyjnie - jak inne psy :evil_lol: a ile schnie... wieczorem się zmoczył, a rano już był suchy, jak mi wlazł do łóżka ;) PIKA napisał(a): Jak jej Ten nie będzie namolnie chcial kopulowac to mu zycie daruje :evil_lol: tak, tak Saba żarta jest :diabloti: zeżre Tena a Bajanem przekąsi :diabloti: Ten nie ma w sobie instynktu kopulowania :evil_lol: porządny z niego kastracik :evil_lol: za to moze sie namolnie o zabawe domagac - skakac, zaczepiac, biegac dookola Saby, bo on cierpi na brak kolegow do zabawy... wiekszosc sie go boi przez te jego mase ;) a Saba wie co robi - pędzi wszystkich innych, zeby pozostac wierną Leonowi ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Kasiu - Ten jestcudowny, już teraz zazdraszam tego futerka, na długie zimowe wieczory, a może się podzielisz :loveu: albo wymianę zrobimy, kiedy będą te największe mozy ty mi dasz Tenulka, a ja Ci Oskarka podrzuce :evil_lol: Quote
Teklunia Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Ratujcie, bo już nie mam cierpliwości do tego naszego Dogo-servera!!!!! Nie dość że ciągle coś krzyczy, to jak już chodzi, to tak koszmarnie wolno, że aż sie odechciewa...:shake: Quote
Teklunia Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 a my z Tenkiem byliśmy na fajnym, zielonym spacerku i nawet się patysiem pobawiliśmy, co z reguły wcale a wcale nas nie interesuje :lol: Quote
Teklunia Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:dotarłam .... ha ha cudo taaa, pupcia wchodzi do wody na końcu :evil_lol: Quote
Gosiek Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 hihi dobrze że napisałaś "patysiem" bo sie trzeba przyjrzeć żeby go zobaczyc ;) Tenuś się nieźle rozkręcił... a taki był biedniutki kiedyś co? Teraz chłopak tryska humorkiem :buzi: Quote
Teklunia Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Gosiek napisał(a):Tenuś się nieźle rozkręcił... a taki był biedniutki kiedyś co? Teraz chłopak tryska humorkiem :buzi: żebyś wiedziała... z każdej dziurki mu ten homor tryska :evil_lol: czasem trudno za nim nadążyć, bo zawsze ma ochotę na zabawę i przytulanki :loveu: Quote
Moniś Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Cześć Kasiu! Zazdroszczę Ci tego Tenusiowego futra :loveu::loveu: Ależ on wypiękniał :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dzielny chłopak :loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Moniś napisał(a):Cześć Kasiu! Zazdroszczę Ci tego Tenusiowego futra :loveu::loveu: Ależ on wypiękniał :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dzielny chłopak :loveu::loveu:cześć Monisia :) no dzielny, dzielny :) takie pięknienie to musi dużo wysiłku kosztowac ;) Quote
Moniś Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Teklunia napisał(a):cześć Monisia :) no dzielny, dzielny :) takie pięknienie to musi dużo wysiłku kosztowac ;) No pewnie! Znosić te czesanka itp to prawdziwa sztuka ;);) Quote
Recommended Posts