Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc, czołem ;-)
Tak jak już pisałam chyba na Gajowej galerii, Benio nie był na spacerku, bo Gutuś by go nie polubił.. więc pooglądali się tylko przez siatkę, powymieniali się wyzwiskami, że Gutek zabrał Benowi Gaje ;) :diabloti: i tyle się widzieli :)
A ja wiem, (tak po cichu powiem), że Jola z Madzią duuuuużo plotkowały o TENku, ale same dobre rzeczy :loveu: :loveu: zdradzę jeden sekret- Jola jest pod wrażeniem jak bardzo TENuś się zmienił, wychodząc ze schroniska to był zupełnie inny pies :loveu: :loveu:

Posted

cześć grzybiareczko

ale Ci zazdroszczę.. o czym doskonale wiesz dobijajac mnie wiadomosciami o weekendzie z grzybobraniem :eviltong:
Łobuzica :eviltong:

Tenuś wyglada na przeszczęśliwego futrzaczka :loveu: pieknieje w oczach dosłownie :loveu:

buziaki i miłego dzioneczka

Posted

dzien dobry :)
odespalam dzis poranne wstawania na grzyby i wstalam o 11 :oops::oops::oops:

[quote name='panienkabubu']Czesc, czołem ;-)
Tak jak już pisałam chyba na Gajowej galerii, Benio nie był na spacerku, bo Gutuś by go nie polubił.. więc pooglądali się tylko przez siatkę, powymieniali się wyzwiskami, że Gutek zabrał Benowi Gaje ;) :diabloti: i tyle się widzieli :)
A ja wiem, (tak po cichu powiem), że Jola z Madzią duuuuużo plotkowały o TENku, ale same dobre rzeczy :loveu: :loveu: zdradzę jeden sekret- Jola jest pod wrażeniem jak bardzo TENuś się zmienił, wychodząc ze schroniska to był zupełnie inny pies :loveu: :loveu:
no ladnie,Tenka mi obgadaly :mad:
mam nadzieje ze nie za bardzo nas zjechaly...:oops:

szkoda ze Ben i Gutek sie nie polubili, ale w sumie nie ma sie czemu dziwic - 2 samce i 1 sunia-laseczka ;)

[quote name='Alka']dzień dobry Kasiu i Tenulku!:multi:dzien dobry Aleczko :buzi:

[quote name='Gosiek']cześć grzybiareczko

ale Ci zazdroszczę.. o czym doskonale wiesz dobijajac mnie wiadomosciami o weekendzie z grzybobraniem :eviltong:
Łobuzica :eviltong:

Tenuś wyglada na przeszczęśliwego futrzaczka :loveu: pieknieje w oczach dosłownie :loveu:

buziaki i miłego dzioneczkaoj Gosiu, nie moglam sie powstrzymac zeby Ci tego nie powiedziec :oops: :evil_lol:

dla mnie chodzenie po lesie (pod pretekstem zbierania grzybow) to jedna z najmilszych rzeczy na swiecie :loveu: szkoda ze sezon trwa tak krotko i niedlugo lasy beda kjuz pod sniegiem :shake:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
czesc kasia :buzi:

słuchaj mnie sie take piekne rzeczy sniły ze hoho :cool3:
a kiedy jakies nowe foteczki tenulka?:cool3: moze jakąs sesje wspolną?:lol:
a co Ci sie snilo? :cool3: opowiedz mi tu jak na spowiedzi! ;)

a foteczki beda... moze wieczorkiem...

Posted

Cześć Kasiula :multi:

Widzę, że ty też na grzybobraniu byłaś :lol: My w sobotę również się wybraliśmy na grzyby, a że w Leżajsku lasów Ci u nas pod dostatkiem tak więc daleko jechać nie musielismy :eviltong:

Spacerowanie po lesie potrafi tak poprawić nastrój, że nie chciało się z niego wychodzić, a napotkanie, znalezienie jakiegoś grzybka przynosiło taką frajdę, że spacerowanie ciągle się przedłużało o 5 minut.
Ze mnie to sie smieja, bo ja grzybów nie jadam, ale zbierać to ja bardzo lubiem hihi

Tak w ogóle to wieczór jest, a fotek ani widu ani słychu :shake:

Posted

[quote name='PIKA']Cześć Kasiu :multi:
Będą jakieś fotki muchomorków? :razz:nie ialam aparatu za soba :shake:

Daga - ja tez to uwielbiam :loveu: W sobote chodzilismy 4 godziny, w niedziele 5,5!:p

Obiecane fotki psacerkowe :lol:

Pies tropiący...

I galopujący...

I bignący wprost w ramiona pańci :)

prezentacja ogonka - naszej dumy wielkiej :p

Posted

Haniu, cieszę się że byłaś, ale ja Ci nie odcałkuję, bo od czasów liceum tego nie rabiłam i już chyba nie umiem :oops: Za to mogę mocno wycałowac :buzi:

No i trdycyjnie: Cześć dziewczynki!! :)

Posted

dzień doberek!:multi:

Pańcia lubi grzyby zbierać to i Tenulek nie chce być gorszy ... szegoś wyrażnie szuka...

pozdrowionka dla was!:loveu:

Posted

Teklunia przyznaj się gdzie mieszkasz w Wawie - daleko od centrum i Woli ?? Bo może bym was kiedyś odwiedziła , w końcu co tydzień jestem w Wawie :lol:

Posted

[quote name='eria']Teklunia przyznaj się gdzie mieszkasz w Wawie - daleko od centrum i Woli ?? Bo może bym was kiedyś odwiedziła , w końcu co tydzień jestem w Wawie :lol:eria, ja mieszkam na Grochowie, a Ten z moja mamą na Woli :) a dokladnie na Kole, wiec z tego co piszesz to gdzies blisko Ciebie :) wiec jak najbardziej mozemy sie umowic :multi:

[quote name='Moniś']

Proszę ;);)dzięi raz jeszcze :buzi:

i troche Tena:

Posted

Teraz mam 3 tygodnie przerwy w wyjazdach z powodu praktyk u weta, ale nim pojadę następnym razem do Wawy to dam Ci znać :lol: moja szkoła jest na Wolskiej blisko DT Wola.
Nie mogę się doczekać aż poznam Tena i jego ogonek :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='HankaRupczewska'] . Całkuję - :calus:

O!! matematyczka :evil_lol:

Cześc Kasiu :multi:

[quote name='Teklunia']eria, ja mieszkam na Grochowie, a Ten z moja mamą na Woli :smile: a dokladnie na Kole,

No ladnie :mad: Ja też mam niedaleko To kiedy sie umawiamy na psacer z Tenem ? :razz:

Posted

PIKA napisał(a):

No ladnie :mad: Ja też mam niedaleko To kiedy sie umawiamy na psacer z Tenem ? :razz:

fajny duecik Tenulek z Sabą :loveu:

Witaj Kasiu! :multi:

Posted

[quote name='eria']Teraz mam 3 tygodnie przerwy w wyjazdach z powodu praktyk u weta, ale nim pojadę następnym razem do Wawy to dam Ci znać :lol: moja szkoła jest na Wolskiej blisko DT Wola.
Nie mogę się doczekać aż poznam Tena i jego ogonek :loveu: :loveu: :loveu:no to usper, czekam na znak:multi::multi::multi:

[quote name='PIKA']No ladnie :mad: Ja też mam niedaleko To kiedy sie umawiamy na psacer z Tenem ? :razz:w kazdej chwili... byle nie w najblizsza sobote i nie w sobote za 2 tygodnie :evil_lol:

pozostale soboty mam wolne :)

[quote name='panienkabubu']Zyczymy dobrej nocy Kasiu

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:Benulku, już rano! Wstawaj! ;)

[quote name='Gosiek']
:loveu: jaka super foteńka :loveu:

cześć Kasiuczesc Gosiu :) tez mi sie podoba :oops: tak góruje dostojnie nad wszystkim :loveu:

[quote name='Alka']fajny duecik Tenulek z Sabą :loveu:

Witaj Kasiu! :multi:tylko, że Saba jest bardzo ostra dla mezczyzn - feministka taka... nie wiem czy Ten to przezyje, bo on w zwiazki angazuje sie calym soba i nie znioslby odrzucenia :evil_lol:

[quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu, gdzie Ty jestes kiedy Cie nie ma co ?? :lol: :cool3:a w wannie :cool3: