Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czesc kochani :)
dzis juz sie nigdzie nie zrywalam i pospalam sobie zdrowo ;)

[quote name='Alka']dzień dobry Kasiu!:multi:

Wcale nie jestem ciekawa:eviltong:, ale mogłabyś skrobnąć co będziesz robiła :evil_lol:
tak wczeście się zerwałaś;)

miłego dnia zyczę !
[quote name='Moniś']Cześć Kasiu!:multi::multi:

Ja też nie jestem ciekawa:evil_lol::evil_lol:, ale mogłaś zdradzić gdzie tak rano wybyłaś:eviltong:moje ciekawskie kobitki kochane :lol:
poszlam do pracy...

[quote name='Cola']ehhhhhh...jakie bombastyczne wakacje miałaś :loveu: ehhh.....ehhhh...ehhhh...o tak... szkoda ze juz po i nawet juz opalenizna zeszla :placz:

[quote name='g_o_n_i_a']Cześć Kasiu!! :multi:
A czemu Ty tyle pracujesz? ;-)ja tylko udaje Gosiu ;)

[quote name='Daga_i_Oskar']Ja to już raczej dobry wieczór Kasiu powinnam napisac :lol:
Gdzie nam sie ta Majorkańska dziewczyna podziewa :cool3:o tej porze, to u Tenka bylam :p

Posted

[quote name='Teklunia']

Jola, zmienił mi się chłopczyk, co? :loveu:

Kasiu - pierw myslalam, ze to jakis drugi briard!, potem mysle, ze moze to ja mam klopoty z oczami, a na koniec - to powiem, ze Was kocham! Kocham, bo Tenek jest cudowny i szczesliwy! A metamorfoza - nie mam popostu slow!

Posted

Witaj Kasieńko :multi:

Tenuś prawie jak tropowiec , nosek zaraz przy ziemi i wędrówka po zapaszkach? :evil_lol: I ja się Kasiu nadziwić nie mogę jak Tenulek się zmienił pod waszą opieką! Piękny, szczęśliwy pies :loveu:

Miłego dnia! :lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']hop hop kasienko znowu nam zniknełas a dzisiaj blizniaczka miala randzichooo noooo :oops:
Potwierdzam - miala! A i o Was zesmy poplotkowaly - hihihi
oto dowodzik owej randeczki...

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dobry wieczór Kasieńko ....
My tylko chcielismy powiedzieć, że Was wielbimy . Tat,tak, tak !!! Właśnie WIELBIMY !!! :loveu:ach, Haniu :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

[quote name='panienkabubu']uh.. alez sie was naszukalam, znikneliscie w postach innych :mad:

Kasiu TENulek jest cuuuuudowny :loveu: :loveu: taka kupa futra :loveu: :loveu:

a Gaja ma jutro randke ;) :eviltong:randka, ale z tego co wiem z przyzwoitką-Benem ;)

[quote name='sota36']Kasiu - pierw myslalam, ze to jakis drugi briard!, potem mysle, ze moze to ja mam klopoty z oczami, a na koniec - to powiem, ze Was kocham! Kocham, bo Tenek jest cudowny i szczesliwy! A metamorfoza - nie mam popostu slow!
Jolu, a to właśnieTen briard ;)

[quote name='BeaC']....trochę się opuściłam w oglądaniu Ten-a ale już nadrobiłam pozdrowionkagrunt, ze juz nadrobilas ;)

[quote name='mmbbaj']Witaj Kasieńko :multi:
Tenuś prawie jak tropowiec , nosek zaraz przy ziemi i wędrówka po zapaszkach? :evil_lol: I ja się Kasiu nadziwić nie mogę jak Tenulek się zmienił pod waszą opieką! Piękny, szczęśliwy pies :loveu:

Miłego dnia! :lol:
czesc Gosiu :)
tropowiec z bombą w nosie ;) on nawet smakolyka nie znajdzie, jak mu pod samym nosem lezy...ani pileczki :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']Cześc Kasiu :multi:

Gdzie znowu wybylas ? :razz:

[quote name='madzia18sosnowiec']hop hop kasienko znowu nam zniknełas a dzisiaj blizniaczka miala randzichooo noooo :oops:

a ja na grzyyyyyybach :p
o randce wiem, już całą fotorelację przejrzałam... i zazdraszczam bardzo :oops:

[quote name='haska_12']:loveu: Ten jest śliczny.Wymiziaj go od nas i wygłaskaj ;) :loveu:dziekuje slicznie w jego imieniu - i za komplement, i za mizianko :) tego ostatniego nigdy mu dosyć ;)

[quote name='sota36']Potwierdzam - miala! A i o Was zesmy poplotkowaly - hihihi
oto dowodzik owej randeczki...
a to dlatego mnie tak uszy piekły :evil_lol:
i proszę mi tu zaraz dokładnie napisać co o nas mówiłyście :mad:

świetnie te dwa maluchy razem wygladaja i super ze Gajka sie go nie boi :multi:
Tenuś już się pogodził z tym, że jego mala blizniaczka zaczyna umawiac się z chłopcami :lol:

[quote name='Alicjarydzewska']Kasia ty nic tylko wsiadaj w pociąg z TENkiem i do briardzików naszych przyjeżdżaj / tych śląskich i tych z Zagłębia;)/chciałabym jak nie wiem co!!!!!!

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi::multi::multi:hey hey
Gdzie ty się szwendasz ....tęskniliśmy;)
bylam na działce u rodzinki, 60 km za Warszawa...
jak bylam mała to często jezdzilismy tam na grzyby, z czasem coraz mniej, ale teraz znowu mnie naszlo na rodzinne spotkania (i grzyby przede wszystkim :evil_lol:)
i wczoraj rano pojechalam :)
TZ tym razem się zbuntował i nie chcial jechac wiec zabralam sie z braciszkiem :evil_lol:

a pogoda... jak w środku lata...:loveu:
coś pięknego taki las, słonce i grzyby...mmm :p