madzia20sosnowiec Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 ja tez sie wpadłam ładnie przywitac, kasia ty taka cały dzien zabiegana?:shake: wracaj do nas szybciutko! Quote
g_o_n_i_a Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Cześć Kasiu!! :multi: A czemu Ty tyle pracujesz? ;-) Quote
Daga_i_Oskar Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Ja to już raczej dobry wieczór Kasiu powinnam napisac :lol: Gdzie nam sie ta Majorkańska dziewczyna podziewa :cool3: Quote
Cola Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 ehhhhhh...jakie bombastyczne wakacje miałaś :loveu: ehhh.....ehhhh...ehhhh... Quote
Teklunia Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 czesc kochani :) dzis juz sie nigdzie nie zrywalam i pospalam sobie zdrowo ;) [quote name='Alka']dzień dobry Kasiu!:multi: Wcale nie jestem ciekawa:eviltong:, ale mogłabyś skrobnąć co będziesz robiła :evil_lol: tak wczeście się zerwałaś;) miłego dnia zyczę ! [quote name='Moniś']Cześć Kasiu!:multi::multi: Ja też nie jestem ciekawa:evil_lol::evil_lol:, ale mogłaś zdradzić gdzie tak rano wybyłaś:eviltong:moje ciekawskie kobitki kochane :lol: poszlam do pracy... [quote name='Cola']ehhhhhh...jakie bombastyczne wakacje miałaś :loveu: ehhh.....ehhhh...ehhhh...o tak... szkoda ze juz po i nawet juz opalenizna zeszla :placz: [quote name='g_o_n_i_a']Cześć Kasiu!! :multi: A czemu Ty tyle pracujesz? ;-)ja tylko udaje Gosiu ;) [quote name='Daga_i_Oskar']Ja to już raczej dobry wieczór Kasiu powinnam napisac :lol: Gdzie nam sie ta Majorkańska dziewczyna podziewa :cool3:o tej porze, to u Tenka bylam :p Quote
Teklunia Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 wakacyjne zdjęcia się skończyły, więc lecę z Tenem ;) Quote
Teklunia Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 [quote name='bonita'] Czy on właśnie oznacza teren? :):oops: tak :oops: bezczelnie go podejrzałam... ;) Quote
panienkabubu Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 uh.. alez sie was naszukalam, znikneliscie w postach innych :mad: Kasiu TENulek jest cuuuuudowny :loveu: :loveu: taka kupa futra :loveu: :loveu: a Gaja ma jutro randke ;) :eviltong: Quote
Hanna R. Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Dobry wieczór Kasieńko .... My tylko chcielismy powiedzieć, że Was wielbimy . Tat,tak, tak !!! Właśnie WIELBIMY !!! :loveu: Quote
sota36 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='Teklunia'] Jola, zmienił mi się chłopczyk, co? :loveu: Kasiu - pierw myslalam, ze to jakis drugi briard!, potem mysle, ze moze to ja mam klopoty z oczami, a na koniec - to powiem, ze Was kocham! Kocham, bo Tenek jest cudowny i szczesliwy! A metamorfoza - nie mam popostu slow! Quote
BeaC Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 ....trochę się opuściłam w oglądaniu Ten-a ale już nadrobiłam pozdrowionka Quote
mmbbaj Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Witaj Kasieńko :multi: Tenuś prawie jak tropowiec , nosek zaraz przy ziemi i wędrówka po zapaszkach? :evil_lol: I ja się Kasiu nadziwić nie mogę jak Tenulek się zmienił pod waszą opieką! Piękny, szczęśliwy pies :loveu: Miłego dnia! :lol: Quote
PIKA Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Cześc Kasiu :multi: Gdzie znowu wybylas ? :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 hop hop kasienko znowu nam zniknełas a dzisiaj blizniaczka miala randzichooo noooo :oops: Quote
haska_12 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 :loveu: Ten jest śliczny.Wymiziaj go od nas i wygłaskaj ;) :loveu: Quote
sota36 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']hop hop kasienko znowu nam zniknełas a dzisiaj blizniaczka miala randzichooo noooo :oops: Potwierdzam - miala! A i o Was zesmy poplotkowaly - hihihi oto dowodzik owej randeczki... Quote
Alicja Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Kasia ty nic tylko wsiadaj w pociąg z TENkiem i do briardzików naszych przyjeżdżaj / tych śląskich i tych z Zagłębia;)/ Quote
Teklunia Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dobry wieczór Kasieńko .... My tylko chcielismy powiedzieć, że Was wielbimy . Tat,tak, tak !!! Właśnie WIELBIMY !!! :loveu:ach, Haniu :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: [quote name='panienkabubu']uh.. alez sie was naszukalam, znikneliscie w postach innych :mad: Kasiu TENulek jest cuuuuudowny :loveu: :loveu: taka kupa futra :loveu: :loveu: a Gaja ma jutro randke ;) :eviltong:randka, ale z tego co wiem z przyzwoitką-Benem ;) [quote name='sota36']Kasiu - pierw myslalam, ze to jakis drugi briard!, potem mysle, ze moze to ja mam klopoty z oczami, a na koniec - to powiem, ze Was kocham! Kocham, bo Tenek jest cudowny i szczesliwy! A metamorfoza - nie mam popostu slow! Jolu, a to właśnieTen briard ;) [quote name='BeaC']....trochę się opuściłam w oglądaniu Ten-a ale już nadrobiłam pozdrowionkagrunt, ze juz nadrobilas ;) [quote name='mmbbaj']Witaj Kasieńko :multi: Tenuś prawie jak tropowiec , nosek zaraz przy ziemi i wędrówka po zapaszkach? :evil_lol: I ja się Kasiu nadziwić nie mogę jak Tenulek się zmienił pod waszą opieką! Piękny, szczęśliwy pies :loveu: Miłego dnia! :lol: czesc Gosiu :) tropowiec z bombą w nosie ;) on nawet smakolyka nie znajdzie, jak mu pod samym nosem lezy...ani pileczki :evil_lol: Quote
Teklunia Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 [quote name='PIKA']Cześc Kasiu :multi: Gdzie znowu wybylas ? :razz: [quote name='madzia18sosnowiec']hop hop kasienko znowu nam zniknełas a dzisiaj blizniaczka miala randzichooo noooo :oops: a ja na grzyyyyyybach :p o randce wiem, już całą fotorelację przejrzałam... i zazdraszczam bardzo :oops: [quote name='haska_12']:loveu: Ten jest śliczny.Wymiziaj go od nas i wygłaskaj ;) :loveu:dziekuje slicznie w jego imieniu - i za komplement, i za mizianko :) tego ostatniego nigdy mu dosyć ;) [quote name='sota36']Potwierdzam - miala! A i o Was zesmy poplotkowaly - hihihi oto dowodzik owej randeczki... a to dlatego mnie tak uszy piekły :evil_lol: i proszę mi tu zaraz dokładnie napisać co o nas mówiłyście :mad: świetnie te dwa maluchy razem wygladaja i super ze Gajka sie go nie boi :multi: Tenuś już się pogodził z tym, że jego mala blizniaczka zaczyna umawiac się z chłopcami :lol: [quote name='Alicjarydzewska']Kasia ty nic tylko wsiadaj w pociąg z TENkiem i do briardzików naszych przyjeżdżaj / tych śląskich i tych z Zagłębia;)/chciałabym jak nie wiem co!!!!!! Quote
Alicja Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 :multi::multi::multi:hey hey Gdzie ty się szwendasz ....tęskniliśmy;) Quote
Teklunia Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:hey hey Gdzie ty się szwendasz ....tęskniliśmy;)bylam na działce u rodzinki, 60 km za Warszawa... jak bylam mała to często jezdzilismy tam na grzyby, z czasem coraz mniej, ale teraz znowu mnie naszlo na rodzinne spotkania (i grzyby przede wszystkim :evil_lol:) i wczoraj rano pojechalam :) TZ tym razem się zbuntował i nie chcial jechac wiec zabralam sie z braciszkiem :evil_lol: a pogoda... jak w środku lata...:loveu: coś pięknego taki las, słonce i grzyby...mmm :p Quote
bigos Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 U la, la - małe rande vous:loveu::loveu::loveu: :razz::razz::razz: Quote
Teklunia Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 bigos napisał(a):U la, la - małe rande vous:loveu::loveu::loveu: :razz::razz::razz: no wlaśnie, a Tenka nie zaprosili :mad::mad::mad: Quote
MoniŚ Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Cześć Kasiu po długiej przerwie :cool3: Quote
Recommended Posts