Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia napisał(a):
Pogoda taka paskudna, ze pies tylko lezy i sie smuci... Wyjscia na dwor odmawia :wink:
Się ciesz, że odmawia :lol: Mojej Gajce deszcz nie straszny :roll: Nie ma różnicy... czy pada deszcz, śnieg czy jest ładna pogoda ... i tak trzeba się wyszaleć i wytarzać w ziemi (błocie) razem z Dorą :roll:

Posted

Kasiu, cudny Tenuś taki lśniący - wygląda jak starszy brat Oskarutka :lol: :lol: :lol:

A wypieki rewelacyjne, aż wołałam mamę pokazać jej, jakie to dogomaniaczki zdolności mają - aż ślinka nam pociekła :D

Posted

Kasieńko - dziękuję za przepisik.. już skopiowałam 8)
A wiesz? jak byś dodała orzeszki/kamyczki.... to bardzo podobny przepis do tych duńskich ciastek co podałam w mojej galerii? :lol: :lol:
Tylko te proporcje są bardzo podobne :lol:

A ciacha ślicznie Ci wyszły - bardzo apetycznie wyglądają :P

Posted

Katerinas, grzywke ma wyczesana, bo czesanie to jego ulubiony moment kazdego dnia :)

Dagus, dzieki za komplementy, chociaz dzisiaj juz nie jest taki lsniacy, po tym deszczu i blocie... :-?

Posted

Gosiek napisał(a):
Kasieńko - dziękuję za przepisik.. już skopiowałam 8)
A wiesz? jak byś dodała orzeszki/kamyczki.... to bardzo podobny przepis do tych duńskich ciastek co podałam w mojej galerii? :lol: :lol:
Tylko te proporcje są bardzo podobne :lol:

A ciacha ślicznie Ci wyszły - bardzo apetycznie wyglądają :P

Ciesze sie ze Ci sie podobaja :)
Proporcje tez mi sie wydaly podobne, ale te moje byly dosyc rzadkie... Przynajmniej za rzadkie na to, zeby je walkowac...

Posted

Witam w ten paskudny, pochmurny dzien :)
Tak sie objadlam ciasteczkami, ze az mnie zeby bola :-? Chyba powinnam sobie darowac takie wypieki, bo sie niedlugo turlac bede...

Tenus mimo, ze ciasteczek nie jada, tez cialka juz nabral i nie mozna go nazwac chudzinka :) Ale dzieki temu ludzie nie patrza sie na mnie z wyrzutem, jakbym psa glodzila - tak bylo na poczatku jak go przwiezlismy ze schroniska...

Posted

[quote name='Teklunia']Witam w ten paskudny, pochmurny dzien :)
Tak sie objadlam ciasteczkami, ze az mnie zeby bola :-? Chyba powinnam sobie darowac takie wypieki, bo sie niedlugo turlac bede...

Tenus mimo, ze ciasteczek nie jada, tez cialka juz nabral i nie mozna go nazwac chudzinka :) Ale dzieki temu ludzie nie patrza sie na mnie z wyrzutem, jakbym psa glodzila - tak bylo na poczatku jak go przwiezlismy ze schroniska...

Teklunia
Tak patrzę... i się napatrzeć na Twojego TEN-a nie mogę :D :D
Jest taki duży, mężny i ma przepiękną błyszczącą sierść :D
Co Ty robisz, że on tak się błyszczy? Zdradź mi tę słodką tajemnicę ... :D

Posted

Teklunia napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
To ja poproszę malutką paczuszkę z ciasteczkami na świeta :roll: :wink:

hm, przekaze Twoja prosbe Mikolajowi :lol:
ale musisz podac adres :)
:lol: dopiero doczytałam , że mogę podesłać adres :wink:

Posted

Jesooo, jaką on ma śliczną sierść!!!!! :-o Piekny!!! :klacz:
A ja składam zamówienie na pieguski na któryś z fortowych spacerków. Oczywiście na taki, w którym i ja będę uczestniczyć 8)

Posted

asher napisał(a):

A ja składam zamówienie na pieguski na któryś z fortowych spacerków. Oczywiście na taki, w którym i ja będę uczestniczyć 8)

ależ Asherku, nie martw się :puppydog: Jak cię nie będzie, to ja się zaopiekuję pieguskami, nie zmarzną, nie zostaną porzucone....8-)

Posted

asher napisał(a):
Jesooo, jaką on ma śliczną sierść!!!!! :-o Piekny!!! :klacz:
jesu jakie znów pieguski:question:

Posted

Maga100 napisał(a):
ależ Asherku, nie martw się :puppydog: Jak cię nie będzie, to ja się zaopiekuję pieguskami, nie zmarzną, nie zostaną porzucone....8-)
W takich kwestiach ufam tylko sobie :megagrin:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']jesu jakie znów pieguski:question: :-o Skleroza, jak babcie kocham, skleroza :-o
Ala, a na co niby składałaś zamówienie u tekluniowego świętego Mikołaja???

Posted

Pieguskow juz prawie nie ma :oops: Wrocilismy dzis ze swiatecznych zakupow (a wlasciwie POLOWANIA - bo w sklepach panuje prawo dżungli ;)) i tak nam sie jakos przysiadlo do tych ciasteczek i nie wiadomo kiedy one poznikaly... Zostalo ledwie kilka... Naprawde nie wiem jak do tego doszlo :oops: :niedowia:

olcha napisał(a):
On się naprawdę tak świeci? Czy obrabiasz każde zdjęcie w jakimś programie? :hmmmm:
Katerinas napisał(a):
Co Ty robisz, że on tak się błyszczy? Zdradź mi tę słodką tajemnicę ... :D
bo ja go przed kazda taka sesja zdjeciowa pryskam lakierem takim nabłyszczajacym do drewna... ot, caly sekret ;)
a tak serio - dawali takie lsniace modele na Paluchu to wzielam ;)

Posted

[quote name='asher']:-o Skleroza, jak babcie kocham, skleroza :-o
Ala, a na co niby składałaś zamówienie u tekluniowego świętego Mikołaja???:thinkerg: muszę adres podesłać :sg168:

Posted

ale wiecie (wiem ze wiecie, bo juz o tym pisalyscie, ale ja dzisiaj jestem we wszystkim opozniona ;)) - to świństwo z ICH srony ze pozmieniali uklad tak, ze sie zmienila ilosc stron w watku...
Cieszylam sie na 50tke, ktora sie powolutku zblizala, bo to w koncu dobra okazja do swietowania (a cos ostatnio tradycja w narodzie ginie ;)), a tu gucio :flop:
Niby mozna cos pozmieniac w Panelu, ale nie zgramy sie raczej ze soba i terminy nam sie rozjada... :-?

Posted

Teklunia napisał(a):
Niby mozna cos pozmieniac w Panelu, ale nie zgramy sie raczej ze soba i terminy nam sie rozjada... :-?
To będzie więcej okazji do świętowania :drinking:
A ja wreszcie będę miała usprawiedliwienie na te swoje opóźnienia, odtąd nigdzie nie będę spóźniona, po prostu będe miała inne ustawienia w panelu 8)

Posted

Teklunia napisał(a):
ale wiecie (wiem ze wiecie, bo juz o tym pisalyscie, ale ja dzisiaj jestem we wszystkim opozniona ;)) - to świństwo z ICH srony ze pozmieniali uklad tak, ze sie zmienila ilosc stron w watku...
Cieszylam sie na 50tke, ktora sie powolutku zblizala, bo to w koncu dobra okazja do swietowania (a cos ostatnio tradycja w narodzie ginie ;)), a tu gucio :flop:
no musiałybyśmy się dogadać co do ilości stron , bo tak się strasznie duzo traci / oprócz swietowania/postów i zdjęć , bo ileż można się wracać :nonono2: