Alicja Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 To ja poproszę malutką paczuszkę z ciasteczkami na świeta :roll: :wink: Quote
Teklunia Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):To ja poproszę malutką paczuszkę z ciasteczkami na świeta :roll: :wink: hm, przekaze Twoja prosbe Mikolajowi :lol: ale musisz podac adres :) Quote
Katerinas Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Teklunia napisał(a):Pogoda taka paskudna, ze pies tylko lezy i sie smuci... Wyjscia na dwor odmawia :wink: Się ciesz, że odmawia :lol: Mojej Gajce deszcz nie straszny :roll: Nie ma różnicy... czy pada deszcz, śnieg czy jest ładna pogoda ... i tak trzeba się wyszaleć i wytarzać w ziemi (błocie) razem z Dorą :roll: Quote
Katerinas Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 A zdjęcia jak zwykle piękne :D [quote name='Teklunia'] To podoba mi się najbardziej :D TEN ma tu taką śliczą wyczesaną grzywkę :D Quote
Daga_i_Oskar Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Kasiu, cudny Tenuś taki lśniący - wygląda jak starszy brat Oskarutka :lol: :lol: :lol: A wypieki rewelacyjne, aż wołałam mamę pokazać jej, jakie to dogomaniaczki zdolności mają - aż ślinka nam pociekła :D Quote
Gosiek Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Kasieńko - dziękuję za przepisik.. już skopiowałam 8) A wiesz? jak byś dodała orzeszki/kamyczki.... to bardzo podobny przepis do tych duńskich ciastek co podałam w mojej galerii? :lol: :lol: Tylko te proporcje są bardzo podobne :lol: A ciacha ślicznie Ci wyszły - bardzo apetycznie wyglądają :P Quote
Teklunia Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 Katerinas, grzywke ma wyczesana, bo czesanie to jego ulubiony moment kazdego dnia :) Dagus, dzieki za komplementy, chociaz dzisiaj juz nie jest taki lsniacy, po tym deszczu i blocie... :-? Quote
Teklunia Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 Gosiek napisał(a):Kasieńko - dziękuję za przepisik.. już skopiowałam 8) A wiesz? jak byś dodała orzeszki/kamyczki.... to bardzo podobny przepis do tych duńskich ciastek co podałam w mojej galerii? :lol: :lol: Tylko te proporcje są bardzo podobne :lol: A ciacha ślicznie Ci wyszły - bardzo apetycznie wyglądają :P Ciesze sie ze Ci sie podobaja :) Proporcje tez mi sie wydaly podobne, ale te moje byly dosyc rzadkie... Przynajmniej za rzadkie na to, zeby je walkowac... Quote
Gosiek Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 No nie - te duńskie absolutnie nie są rzadkie ale też mocno rosną :lol: Następnym razem dodam więcej fostaszków :lol: Quote
Teklunia Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 Witam w ten paskudny, pochmurny dzien :) Tak sie objadlam ciasteczkami, ze az mnie zeby bola :-? Chyba powinnam sobie darowac takie wypieki, bo sie niedlugo turlac bede... Tenus mimo, ze ciasteczek nie jada, tez cialka juz nabral i nie mozna go nazwac chudzinka :) Ale dzieki temu ludzie nie patrza sie na mnie z wyrzutem, jakbym psa glodzila - tak bylo na poczatku jak go przwiezlismy ze schroniska... Quote
olcha Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 On się naprawdę tak świeci? Czy obrabiasz każde zdjęcie w jakimś programie? :hmmmm: Quote
Katerinas Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='Teklunia']Witam w ten paskudny, pochmurny dzien :) Tak sie objadlam ciasteczkami, ze az mnie zeby bola :-? Chyba powinnam sobie darowac takie wypieki, bo sie niedlugo turlac bede... Tenus mimo, ze ciasteczek nie jada, tez cialka juz nabral i nie mozna go nazwac chudzinka :) Ale dzieki temu ludzie nie patrza sie na mnie z wyrzutem, jakbym psa glodzila - tak bylo na poczatku jak go przwiezlismy ze schroniska... Teklunia Tak patrzę... i się napatrzeć na Twojego TEN-a nie mogę :D :D Jest taki duży, mężny i ma przepiękną błyszczącą sierść :D Co Ty robisz, że on tak się błyszczy? Zdradź mi tę słodką tajemnicę ... :D Quote
Alicja Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Teklunia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):To ja poproszę malutką paczuszkę z ciasteczkami na świeta :roll: :wink: hm, przekaze Twoja prosbe Mikolajowi :lol: ale musisz podac adres :) :lol: dopiero doczytałam , że mogę podesłać adres :wink: Quote
Gosiek Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 hahaha Alicja :thumbs: Tenuś jest naprawde bardzo błyszczący - szczotkowanie swoje robi :wink: Quote
asher Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Jesooo, jaką on ma śliczną sierść!!!!! :-o Piekny!!! :klacz: A ja składam zamówienie na pieguski na któryś z fortowych spacerków. Oczywiście na taki, w którym i ja będę uczestniczyć 8) Quote
Maga100 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 asher napisał(a): A ja składam zamówienie na pieguski na któryś z fortowych spacerków. Oczywiście na taki, w którym i ja będę uczestniczyć 8) ależ Asherku, nie martw się :puppydog: Jak cię nie będzie, to ja się zaopiekuję pieguskami, nie zmarzną, nie zostaną porzucone....8-) Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 asher napisał(a):Jesooo, jaką on ma śliczną sierść!!!!! :-o Piekny!!! :klacz: A ja składam zamówienie na pieguski na któryś z fortowych spacerków. Oczywiście na taki, w którym i ja będę uczestniczyć 8)jesu jakie znów pieguski:question: Quote
asher Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Maga100 napisał(a):ależ Asherku, nie martw się :puppydog: Jak cię nie będzie, to ja się zaopiekuję pieguskami, nie zmarzną, nie zostaną porzucone....8-)W takich kwestiach ufam tylko sobie :megagrin: Quote
asher Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']jesu jakie znów pieguski:question: :-o Skleroza, jak babcie kocham, skleroza :-o Ala, a na co niby składałaś zamówienie u tekluniowego świętego Mikołaja??? Quote
Teklunia Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 Pieguskow juz prawie nie ma :oops: Wrocilismy dzis ze swiatecznych zakupow (a wlasciwie POLOWANIA - bo w sklepach panuje prawo dżungli ;)) i tak nam sie jakos przysiadlo do tych ciasteczek i nie wiadomo kiedy one poznikaly... Zostalo ledwie kilka... Naprawde nie wiem jak do tego doszlo :oops: :niedowia: olcha napisał(a):On się naprawdę tak świeci? Czy obrabiasz każde zdjęcie w jakimś programie? :hmmmm:Katerinas napisał(a):Co Ty robisz, że on tak się błyszczy? Zdradź mi tę słodką tajemnicę ... :D bo ja go przed kazda taka sesja zdjeciowa pryskam lakierem takim nabłyszczajacym do drewna... ot, caly sekret ;) a tak serio - dawali takie lsniace modele na Paluchu to wzielam ;) Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='asher']:-o Skleroza, jak babcie kocham, skleroza :-o Ala, a na co niby składałaś zamówienie u tekluniowego świętego Mikołaja???:thinkerg: muszę adres podesłać :sg168: Quote
Teklunia Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 ale wiecie (wiem ze wiecie, bo juz o tym pisalyscie, ale ja dzisiaj jestem we wszystkim opozniona ;)) - to świństwo z ICH srony ze pozmieniali uklad tak, ze sie zmienila ilosc stron w watku... Cieszylam sie na 50tke, ktora sie powolutku zblizala, bo to w koncu dobra okazja do swietowania (a cos ostatnio tradycja w narodzie ginie ;)), a tu gucio :flop: Niby mozna cos pozmieniac w Panelu, ale nie zgramy sie raczej ze soba i terminy nam sie rozjada... :-? Quote
asher Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Teklunia napisał(a):Niby mozna cos pozmieniac w Panelu, ale nie zgramy sie raczej ze soba i terminy nam sie rozjada... :-?To będzie więcej okazji do świętowania :drinking: A ja wreszcie będę miała usprawiedliwienie na te swoje opóźnienia, odtąd nigdzie nie będę spóźniona, po prostu będe miała inne ustawienia w panelu 8) Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Teklunia napisał(a):ale wiecie (wiem ze wiecie, bo juz o tym pisalyscie, ale ja dzisiaj jestem we wszystkim opozniona ;)) - to świństwo z ICH srony ze pozmieniali uklad tak, ze sie zmienila ilosc stron w watku... Cieszylam sie na 50tke, ktora sie powolutku zblizala, bo to w koncu dobra okazja do swietowania (a cos ostatnio tradycja w narodzie ginie ;)), a tu gucio :flop: Niby mozna cos pozmieniac w Panelu, ale nie zgramy sie raczej ze soba i terminy nam sie rozjada... :-?no musiałybyśmy się dogadać co do ilości stron , bo tak się strasznie duzo traci / oprócz swietowania/postów i zdjęć , bo ileż można się wracać :nonono2: Quote
Recommended Posts