malawaszka Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 no strasznie jestem ciekawa tych ostróg, ale po kiego ktoś mu ogon uchlastał? w choroby to raczej nie wierzę :roll: jeszcze pomyślałam czy to nie CTR źle umaszczony bo takie pszeniczniaki się zdarzają bo tu obcięty ogon nie byłby taką dziwną sprawą Quote
madzia20sosnowiec Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 przylazłam dziendobry wieczor powiedziec, zeby nie było, ze was nie kocham :lol: Quote
Hanna R. Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Kasieńko najważniejsze, że wróciłaś. Wypoczęta. I szczęśliwa ! No to teraz frrruuuuu, do pracy !!!!! :cool3: Quote
Alka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 dzień dobry Kasiu!:multi: Jaka u Was pogoda ? U nas pochmurno...:cool3: Quote
panienkabubu Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Się macie ;) :cool3: :cool3: Chciałam tylko powiedzieć, że Ben w akcie desperacji zaczął lizać swój ogon (autentycznie!), gdyż miał taki lichy strasznie (nie dociera do niego, że on po 1. nie jest briardem, a po 2. jest krótkowłosy) i uwaga, ogon zaczyna nabierać siersci :cool3: :cool3: zobaczysz kasia, jeszcze moj Ben pogoni TENka z ogonem, :razz: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: pozdrawiamy :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 panienkabubu napisał(a):Się macie ;) :cool3: :cool3: Chciałam tylko powiedzieć, że Ben w akcie desperacji zaczął lizać swój ogon (autentycznie!), gdyż miał taki lichy strasznie (nie dociera do niego, że on po 1. nie jest briardem, a po 2. jest krótkowłosy) i uwaga, ogon zaczyna nabierać siersci :cool3: :cool3: zobaczysz kasia, jeszcze moj Ben pogoni TENka z ogonem, :razz: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: pozdrawiamy :cool3: gorzej jak mi gaje przegoni :placz: :placz: :placz: czesc kasiulka :buzi: jak ma sie blizniak w poniedziałkowe popołudnie :cool3: Quote
panienkabubu Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):gorzej jak mi gaje przegoni :placz: :placz: :placz: ha :cool3: :cool3: zobaczysz jaki będzie miał puszysty ogon jak mu go wyczeszę :cool3: :cool3: :eviltong: Quote
Moniś Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Cześć Kasiu! Gdzie Cię wcięło???:roll: Quote
Teklunia Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):przylazłam dziendobry wieczor powiedziec, zeby nie było, ze was nie kocham :lol:och :oops: milo nam bardzo, a uczucie odwzajemniamy :loveu: HankaRupczewska napisał(a):Kasieńko najważniejsze, że wróciłaś. Wypoczęta. I szczęśliwa ! No to teraz frrruuuuu, do pracy !!!!! :cool3:Haniu, Ty to potrafisz człowieka rozweselić :evil_lol: panienkabubu napisał(a):Się macie ;) :cool3: :cool3: Chciałam tylko powiedzieć, że Ben w akcie desperacji zaczął lizać swój ogon (autentycznie!), gdyż miał taki lichy strasznie (nie dociera do niego, że on po 1. nie jest briardem, a po 2. jest krótkowłosy) i uwaga, ogon zaczyna nabierać siersci :cool3: :cool3: zobaczysz kasia, jeszcze moj Ben pogoni TENka z ogonem, :razz: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: pozdrawiamy :cool3:Ten sie wystraszyl nie na żarty, że mu konkurencja ogoniasta rośnie... Od dziś będzie łykał witaminki na porost sierści :evil_lol: madzia18sosnowiec napisał(a):gorzej jak mi gaje przegoni :placz: :placz: :placz: czesc kasiulka :buzi: jak ma sie blizniak w poniedziałkowe popołudnie :cool3:czesc Magdalenko :) bliźniak bardzo dobrze, jak zwykle :) cały zaśliniony i szczęśliwy :p Moniś napisał(a):Cześć Kasiu! Gdzie Cię wcięło???:roll:nie mnie wcięło ale internet :angryy: co jest tym bardziej oburzające, że to moj TZ jest adminem sieci, z której bierzemy internet :evil_lol: Monika - śliczny nowy avatar i podpis :) sota36 napisał(a):Wlasnie ogladalam matamorfozy, m.in. Tenka - Jezu - az mi sie w oczach lzy zakrecily! A co sadzisz o tym co napisala Malawaszka - podobny nie? ylko czy ma podwojne ostrogi, no i ten kopiowany ogon, choc moze to byc wynikiem jakis chorob zakonczonych amputacja.Jola, zmienił mi się chłopczyk, co? :loveu: A ten maluch... Ja się nie znam na małych briardach, bo nigdy takiego nie miałam :cool3: Ale faktycznie wygląda podobnie! Może by się spytać jakiegoś hodowcy z Dogomanii? Quote
Alka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Teklunia napisał(a): nie mnie wcięło ale internet :angryy: co jest tym bardziej oburzające, że to moj TZ jest adminem sieci, z której bierzemy internet :evil_lol: i? to niedopuszczalne :cool3::evil_lol: ale najważniejsze , że jesteś !!!:multi::multi::multi: część Kasiu ! Quote
panienkabubu Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Ben i tak nigdy nie przegoni TENka :cool3: czesc Kasiu :cool3: Quote
Moniś Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Teklunia napisał(a): nie mnie wcięło ale internet :angryy: co jest tym bardziej oburzające, że to moj TZ jest adminem sieci, z której bierzemy internet :evil_lol: Monika - śliczny nowy avatar i podpis :) musisz sama zostać adminem wtedy nie bedzie się psuć :evil_lol::evil_lol: Dziękuję za pochwałę moich wypocinek :oops::oops::cool3::cool3: Quote
Alicja Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 :pCześć Kasiu i TENku i panie sieciowy Adminie / ja sie przychlebiam zeby sie nie psuło;)/ Quote
Teklunia Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 [quote name='panienkabubu']Ben i tak nigdy nie przegoni TENka :cool3: czesc Kasiu :cool3:czesc Kasiu :lol: [quote name='Alka']to niedopuszczalne :cool3::evil_lol: ale najważniejsze , że jesteś !!!:multi::multi::multi: część Kasiu !jestem i juz sie nie dam odlaczyc ;) [quote name='Moniś']musisz sama zostać adminem wtedy nie bedzie się psuć :evil_lol::evil_lol: Dziękuję za pochwałę moich wypocinek :oops::oops::cool3::cool3:niezle te wypocinki :lol: wcale nie wygladaja jakbys sie nad nimi pocila, wrecz przeciwnie, jakbys takie rzeczy robila codziennie :) [quote name='Alicjarydzewska']:pCześć Kasiu i TENku i panie sieciowy Adminie / ja sie przychlebiam zeby sie nie psuło;)/czesc ALu :) a co to, nie w pracy? :) Quote
Teklunia Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 wstawiam ostatnią porcję urlopowych zdjęć i już Was więcej nie będę męczyć... a to wszystkoo to plaża przy naszym hotelu: Quote
Moniś Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Teklunia napisał(a): niezle te wypocinki :lol: wcale nie wygladaja jakbys sie nad nimi pocila, wrecz przeciwnie, jakbys takie rzeczy robila codziennie :) A no może zaczne codziennie, kto wie, kto wie :lol::lol::lol:;););) Ciesze się, że sie podoba :multi::multi: ps. Cudowne te fotki - aaaahhhh.... ja chce na Majorkę :D :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 no proszę - tak jak myslałam, najciekawsze fotki zostawiłaś na koniec :p piekne widoczki Kasiu :loveu: Quote
Teklunia Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Moniś - rób, rób, bo na Dogo zapotrzebowanie na bannerki jest duze :) Gosiek napisał(a):no proszę - tak jak myslałam, najciekawsze fotki zostawiłaś na koniec :p piekne widoczki Kasiu :loveu:no tak, przejrzałas mnie :oops::oops::oops: Quote
Gosiek Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Teklunia napisał(a): no tak, przejrzałas mnie :oops::oops::oops:hahaha oj Kasiu... ja robie dokładnie tak samo :lol: no chyba ze wstawiam zdjecia z wycieczki (jak dzis) to wtedy staram sie hronologicznie zdjecia poukładać i wstawiać zgodnie ze zwiedzaniem ;) Quote
Teklunia Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 [quote name='Gosiek']hahaha oj Kasiu... ja robie dokładnie tak samo :lol: no chyba ze wstawiam zdjecia z wycieczki (jak dzis) to wtedy staram sie hronologicznie zdjecia poukładać i wstawiać zgodnie ze zwiedzaniem ;)z tą drobną różnicą, ze Ty nie masz gorszych zdjęć! :) Quote
panienkabubu Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 ochh Kasiu... piekna ta Majorka, co? :loveu: Quote
Teklunia Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 panienkabubu napisał(a):ochh Kasiu... piekna ta Majorka, co? :loveu:oj taaak :p chciałabym tam jeszcze kiedyś wrócić, ale to pewnie mało prawdopodobne, bo na świecie jest tyle pięknych miejsc, a ja chciałbym zobaczyć jak najwięcej z nich... i szkoda mi czasu i pieniędzy, żeby wracać gdzieś, gdzie już byłam... Quote
PIKA Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Cześc Kasiu :multi: To gdzie na nastepne wakacje ? :razz: Quote
Teklunia Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 PIKA napisał(a):Cześc Kasiu :multi: To gdzie na nastepne wakacje ? :razz: marzy mi się Norwegia... fiordy... :p Quote
mmbbaj Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Teklunia'] nie mnie wcięło ale internet :angryy: co jest tym bardziej oburzające, że to moj TZ jest adminem sieci, z której bierzemy internet :evil_lol: A to dobre! :evil_lol: A mnie dogo dziś muli strasznie :diabloti: Do każdej galerii wchodzę wieki całe! Cześć Kasieńko:multi: Foteczki ostatnie to marzenie po prostu :loveu: Aż żal, że ostatnie! Moniś! A twój banerek jest naprawdę śliczny :loveu: Quote
Recommended Posts