Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no strasznie jestem ciekawa tych ostróg, ale po kiego ktoś mu ogon uchlastał? w choroby to raczej nie wierzę :roll: jeszcze pomyślałam czy to nie CTR źle umaszczony bo takie pszeniczniaki się zdarzają bo tu obcięty ogon nie byłby taką dziwną sprawą

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Się macie ;) :cool3: :cool3:

Chciałam tylko powiedzieć, że Ben w akcie desperacji zaczął lizać swój ogon (autentycznie!), gdyż miał taki lichy strasznie (nie dociera do niego, że on po 1. nie jest briardem, a po 2. jest krótkowłosy) i uwaga, ogon zaczyna nabierać siersci :cool3: :cool3:
zobaczysz kasia, jeszcze moj Ben pogoni TENka z ogonem, :razz: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol:

pozdrawiamy :cool3:

Posted

panienkabubu napisał(a):

Chciałam tylko powiedzieć, że Ben w akcie desperacji zaczął lizać swój ogon (autentycznie!), gdyż miał taki lichy strasznie (nie dociera do niego, że on po 1. nie jest briardem, a po 2. jest krótkowłosy) i uwaga, ogon zaczyna nabierać siersci :cool3: :cool3:
zobaczysz kasia, jeszcze moj Ben pogoni TENka z ogonem, :razz: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol:

gorzej jak mi gaje przegoni :placz: :placz: :placz:

czesc kasiulka :buzi: jak ma sie blizniak w poniedziałkowe popołudnie :cool3:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
przylazłam dziendobry wieczor powiedziec, zeby nie było, ze was nie kocham :lol:
och :oops: milo nam bardzo, a uczucie odwzajemniamy :loveu:

HankaRupczewska napisał(a):
Kasieńko najważniejsze, że wróciłaś. Wypoczęta. I szczęśliwa !
No to teraz frrruuuuu, do pracy !!!!! :cool3:
Haniu, Ty to potrafisz człowieka rozweselić :evil_lol:

panienkabubu napisał(a):

zobaczysz kasia, jeszcze moj Ben pogoni TENka z ogonem, :razz: :cool3: :evil_lol: :evil_lol:

Ten sie wystraszyl nie na żarty, że mu konkurencja ogoniasta rośnie... Od dziś będzie łykał witaminki na porost sierści :evil_lol:

madzia18sosnowiec napisał(a):
gorzej jak mi gaje przegoni :placz: :placz: :placz:

czesc kasiulka :buzi: jak ma sie blizniak w poniedziałkowe popołudnie :cool3:
czesc Magdalenko :)
bliźniak bardzo dobrze, jak zwykle :) cały zaśliniony i szczęśliwy :p

Moniś napisał(a):
Cześć Kasiu!
Gdzie Cię wcięło???:roll:
nie mnie wcięło ale internet :angryy:
co jest tym bardziej oburzające, że to moj TZ jest adminem sieci, z której bierzemy internet :evil_lol:
Monika - śliczny nowy avatar i podpis :)

sota36 napisał(a):
Wlasnie ogladalam matamorfozy, m.in. Tenka - Jezu - az mi sie w oczach lzy zakrecily!
A co sadzisz o tym co napisala Malawaszka - podobny nie? ylko czy ma podwojne ostrogi, no i ten kopiowany ogon, choc moze to byc wynikiem jakis chorob zakonczonych amputacja.
Jola, zmienił mi się chłopczyk, co? :loveu:

A ten maluch... Ja się nie znam na małych briardach, bo nigdy takiego nie miałam :cool3: Ale faktycznie wygląda podobnie!
Może by się spytać jakiegoś hodowcy z Dogomanii?

Posted

Teklunia napisał(a):

co jest tym bardziej oburzające, że to moj TZ jest adminem sieci, z której bierzemy internet :evil_lol:
i?

to niedopuszczalne :cool3::evil_lol:

ale najważniejsze , że jesteś !!!:multi::multi::multi:

część Kasiu !

Posted

Teklunia napisał(a):

Monika - śliczny nowy avatar i podpis :)

musisz sama zostać adminem wtedy nie bedzie się psuć :evil_lol::evil_lol:
Dziękuję za pochwałę moich wypocinek :oops::oops::cool3::cool3:

Posted

[quote name='panienkabubu']Ben i tak nigdy nie przegoni TENka :cool3:
czesc Kasiu :cool3:czesc Kasiu :lol:

[quote name='Alka']to niedopuszczalne :cool3::evil_lol:
ale najważniejsze , że jesteś !!!:multi::multi::multi:
część Kasiu !jestem i juz sie nie dam odlaczyc ;)

[quote name='Moniś']musisz sama zostać adminem wtedy nie bedzie się psuć :evil_lol::evil_lol:
Dziękuję za pochwałę moich wypocinek :oops::oops::cool3::cool3:niezle te wypocinki :lol: wcale nie wygladaja jakbys sie nad nimi pocila, wrecz przeciwnie, jakbys takie rzeczy robila codziennie :)

[quote name='Alicjarydzewska']:pCześć Kasiu i TENku i panie sieciowy Adminie / ja sie przychlebiam zeby sie nie psuło;)/czesc ALu :) a co to, nie w pracy? :)

Posted

Teklunia napisał(a):

niezle te wypocinki :lol: wcale nie wygladaja jakbys sie nad nimi pocila, wrecz przeciwnie, jakbys takie rzeczy robila codziennie :)

A no może zaczne codziennie, kto wie, kto wie :lol::lol::lol:;););)
Ciesze się, że sie podoba :multi::multi:

ps. Cudowne te fotki - aaaahhhh.... ja chce na Majorkę :D :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Moniś - rób, rób, bo na Dogo zapotrzebowanie na bannerki jest duze :)

Gosiek napisał(a):
no proszę - tak jak myslałam, najciekawsze fotki zostawiłaś na koniec :p

piekne widoczki Kasiu :loveu:
no tak, przejrzałas mnie :oops::oops::oops:

Posted

Teklunia napisał(a):

no tak, przejrzałas mnie :oops::oops::oops:
hahaha oj Kasiu... ja robie dokładnie tak samo :lol:

no chyba ze wstawiam zdjecia z wycieczki (jak dzis) to wtedy staram sie hronologicznie zdjecia poukładać i wstawiać zgodnie ze zwiedzaniem ;)

Posted

[quote name='Gosiek']hahaha oj Kasiu... ja robie dokładnie tak samo :lol:

no chyba ze wstawiam zdjecia z wycieczki (jak dzis) to wtedy staram sie hronologicznie zdjecia poukładać i wstawiać zgodnie ze zwiedzaniem ;)z tą drobną różnicą, ze Ty nie masz gorszych zdjęć! :)

Posted

panienkabubu napisał(a):
ochh Kasiu...
piekna ta Majorka, co? :loveu:
oj taaak :p
chciałabym tam jeszcze kiedyś wrócić, ale to pewnie mało prawdopodobne, bo na świecie jest tyle pięknych miejsc, a ja chciałbym zobaczyć jak najwięcej z nich...
i szkoda mi czasu i pieniędzy, żeby wracać gdzieś, gdzie już byłam...

Posted

[quote name='Teklunia']

A to dobre! :evil_lol: A mnie dogo dziś muli strasznie :diabloti: Do każdej galerii wchodzę wieki całe! Cześć Kasieńko:multi: Foteczki ostatnie to marzenie po prostu :loveu: Aż żal, że ostatnie!

Moniś! A twój banerek jest naprawdę śliczny :loveu: